Yok hepsi turk degil Arman hoca celalettin hoca asli hanim turk digerleri azeri, ben daha evvelden bahsetmistim tekrar bahsedeyim, beni m ilk tedavim kalamis tup bebek merkezinde oldu orda omer hoca vardi , ama benim o hastaneyi secmemdeki sebep Gulden hanimdi, Gulden hanim benim taa cocukluktan tanidigim eski bir aile dostumdur artik emekli oldu ve islerini disardan takip ediyor halen Kalamis tup bebek merkezi icin, neyse , ben donasyona karar verdim fakat boyke birseyi kimseyle paylasmadim , Gulden hanima soylesem kesin beni zaten bakuye yonlendirirdi bence halen bilmiyor

baku deki merkezi intermetten buldum hocamin gecmisini calistigi hastaneleri filan okuyordum ki kalamis tup bebek merkezinde de yillar once gorev yapmis, o kafamda kalmisti , sonra hastane ile irtibata gectim hocayla hic konusmadim fiyat vs hemsirelerle gorustum, fiyat uygun gelip arastirdiklarim kafama yatinca adetimin 2.gunu ciktim gittim, cok ilgilendiler ama halen o ana kadar gic hocamla tanismamistim, neyse ilnure hanim ilk muayenemi yapti tahlil vs o gum tum gun hastanede idim ertesi gun gittim tekrar donor vs icin konustuk o gun hocamla tanistik , bana cok samimi geldi , dedim ben ilk kalamista yaptirdim tup bebek siz orda calismissiniz okudum , gulden de cok eski dostum vs .. ay ne cok severmis gulden hanimi sagolsun daha da samimi olduk ordan burdan derken birde beni nasil buldunuz burda dedi internetten dedim taa ingiltereden oluncada biraz daha sasirdi , gulden hanim sayesinde ahbap olduk bizi yemege cikardi esi ile birlikte... cok iyi bir aile tatlilar.. sonra arman hoca ile transfer gunu 2 saat kadar sohbet imkanim oldu , bu sayede de hastane ve donorler vs.. cok konusmalariz oldu . Asli hanimla transfer esnasinda tanistik yine gulden hanimla senelerce calismis cok iyi dostlarmis fikan konustuk ..onlardan cok bilgi aldim ortak tanidiklarimiz sayesinde de epey yakinlastik , o yuzden bu kadar bilgi sahibiyim anlayacagin, ama sunu farkettim ki hocanin herkese karsi tavri bu simdiye dek kimseden olumsuz birseyde duymadik .. egosu yok seninde dedigin gibi... transfer sonrasi hastaneden ayrilmadan son gorusmede odasina baska hastalarin hediye olarak getirdigi organik domatesleri yikayip elimize tutusturdu

dusun artik

ben cok dr ike tanistim tedavim suresince ama boyle samimi egosuz biri cikmadi o yuzden cok guvendim ve saygi duyuyorum