Canım gayet net tekrar hayırlısı olsun, artık rahat bir nefes alıp test gününü bekleyebilirsin kendini yorma ve strese sokma lütfen
Evet doğru söylüyor arkadaşım. canim benim sen artık bir anne adayisin senin stres olmaman lazım relax ol ve ayaklarını uzat ve hamileliğin tadını çıkar kendine ve beğenisine iyi bak lütfen rabbim korusun sizide.

Ya inanamiyorum herhalde dogunca anca inanirim

Z Zaza74 senin çekte 3. Transferini yaptırcak arkadaşın ne yaptı? 30 ekimde transfer olcak yazmışsın sonucu çıktı mı

Ben ikna etmedim. Açmadım bile konuyu. 2 negatif tüp bebekten sonra doktor önerdi bize. Eşim de kendiliğinden razı oldu böylelikle

Transferden.bu gun once rahim kalinligi ise en son kontrolde 10,5du cok fazla kalinlastirmamaya calisiyoduk benim bunyem ilaclara fazla tepii veriyo da transfer iptaoinde ise son kontrolde 14,15 gibiydi doktor yapamam dediginde cok sinirlenmistim
Hayırlı olsun oncelıkledostinex ne amaçla kullanıldı size

Dayanamayip 7 gun gece idrariyla test yaptim ❤
Bence pozitif hadi inşallah Rabbim bende 7 gündeyim bugün ama korkudan bakamıyorum totem yaptım aslında negatif cevabı görmeye hazır hissetmiyorum bugün okudum mesela bende rahim yapışması vardı bu kişilerde gebelik zormuş en azından şimdi içimde umut var

İnşallah pozitif canım senin tekrar tebrik ederim Allah tamamına erdirsin telaşını atlat sonra da bize anlat senin kaçıncı idi bu arada

Doğuşta mi yaptırdınız 5.gün embriyosu mu sizin de

Doğuşta mi yaptırdınız 5.gün embriyosu mu sizin de
Evet doğuş ta yaptırdım beşinci gün embriyosu yalnız benim aklıma takılan zaza nın da bahsettiği shemsin de bahsettiği rahim duvarı benim transfer den bir hafta önce Rahim duvarı 13,5 falandı çok güzel dedi estrofem 3*1 kullandım transfer de de hiç bakmadılar bile ne kadar şimdi de 7 gün o zaman zazaya sordum ama görmedi sanırım şimdi bana tutmayacağını bile bile mi transfer yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…