Anladim canim hayirlisi olsun tabi , ben bakuyu tesadufen sectim cokda bilgim yoktu yine bu forumda adini duydum, kibrisi hic istemedim ne bileyim cok sey okudum duydum pek temiz gelmedi yasanan tecrubeler arastirmalarimda, aradigim tek sey guvendi onuda Bakude buldum, dr la ilk gorusmeden sonra kendimi cok guvende hissettim, hastane personeli olsun hasta bakicisina embriologuna kadar cok arkadasca ve profesyonelce yaklasti bana, bende bu arada cok irdelemedim gereksiz sorular ve aramalarla hocayi bunaltmadm bir kac soru sordim gerekli aciklamadan tatmin oldum, ilk deneme basarisizdi evet ama halen umutluyum ben, hastane ve dr a suc bulmak aklimin ucundan gecmedi sadece hocama sordum dedim ki sizin kizkardesiniz olsaydim eger bu durumda napardiniz? Size naptiysam onada onu yapardim sizinle ilgili bir sorun asla gormuyorum hic bir tetkik gerekli degil tekrar denicez belki zamani degildir dedi... evet bazen oluruna birakmak gerek sanirim, insallah dogru zamanda basarili bir transferim olur aralik ayinda orsayim tekrar. Sizin icinde hayirlisi olsun insallah!! Fiyat vs arastirin tabii , forumada yazin herkesin bilgisi olsun