Haklisin canim tabii, guvenilirlik goreceli bir kavram tabii beklentiler vs... hangi ulkedesimiz mahsuru yoksa?
Haklisin canim tabii, guvenilirlik goreceli bir kavram tabii beklentiler vs... hangi ulkedesimiz mahsuru yoksa?

Kesinlikle haklisin ... guven derken deneyimlerden bilgilenip karar verebilmek , bazen karsilastirmak da yetmiyor ... irlanda

Anladim canim hayirlisi olsun tabi , ben bakuyu tesadufen sectim cokda bilgim yoktu yine bu forumda adini duydum, kibrisi hic istemedim ne bileyim cok sey okudum duydum pek temiz gelmedi yasanan tecrubeler arastirmalarimda, aradigim tek sey guvendi onuda Bakude buldum, dr la ilk gorusmeden sonra kendimi cok guvende hissettim, hastane personeli olsun hasta bakicisina embriologuna kadar cok arkadasca ve profesyonelce yaklasti bana, bende bu arada cok irdelemedim gereksiz sorular ve aramalarla hocayi bunaltmadm bir kac soru sordim gerekli aciklamadan tatmin oldum, ilk deneme basarisizdi evet ama halen umutluyum ben, hastane ve dr a suc bulmak aklimin ucundan gecmedi sadece hocama sordum dedim ki sizin kizkardesiniz olsaydim eger bu durumda napardiniz? Size naptiysam onada onu yapardim sizinle ilgili bir sorun asla gormuyorum hic bir tetkik gerekli degil tekrar denicez belki zamani degildir dedi... evet bazen oluruna birakmak gerek sanirim, insallah dogru zamanda basarili bir transferim olur aralik ayinda orsayim tekrar. Sizin icinde hayirlisi olsun insallah!! Fiyat vs arastirin tabii , forumada yazin herkesin bilgisi olsun

Anladim canim hayirlisi olsun tabi , ben bakuyu tesadufen sectim cokda bilgim yoktu yine bu forumda adini duydum, kibrisi hic istemedim ne bileyim cok sey okudum duydum pek temiz gelmedi yasanan tecrubeler arastirmalarimda, aradigim tek sey guvendi onuda Bakude buldum, dr la ilk gorusmeden sonra kendimi cok guvende hissettim, hastane personeli olsun hasta bakicisina embriologuna kadar cok arkadasca ve profesyonelce yaklasti bana, bende bu arada cok irdelemedim gereksiz sorular ve aramalarla hocayi bunaltmadm bir kac soru sordim gerekli aciklamadan tatmin oldum, ilk deneme basarisizdi evet ama halen umutluyum ben, hastane ve dr a suc bulmak aklimin ucundan gecmedi sadece hocama sordum dedim ki sizin kizkardesiniz olsaydim eger bu durumda napardiniz? Size naptiysam onada onu yapardim sizinle ilgili bir sorun asla gormuyorum hic bir tetkik gerekli degil tekrar denicez belki zamani degildir dedi... evet bazen oluruna birakmak gerek sanirim, insallah dogru zamanda basarili bir transferim olur aralik ayinda orsayim tekrar. Sizin icinde hayirlisi olsun insallah!! Fiyat vs arastirin tabii , forumada yazin herkesin bilgisi olsun
Mesajindaki her cumlene katiliyorum ve ayni hislerle hareket ettim. seffaflik ve guvenle teslim olmak bunu da karsidan alabilirsen negatif dahi olsa sorgulamadan imkanin sagligin el verirse denenir .Diliyorum sagligikla mutlulukla evladini kucakla, sevgiler🙏🏻😍

Mesajindaki her cumlene katiliyorum ve ayni hislerle hareket ettim. seffaflik ve guvenle teslim olmak bunu da karsidan alabilirsen negatif dahi olsa sorgulamadan imkanin sagligin el verirse denenir .Diliyorum sagligikla mutlulukla evladini kucakla, sevgiler🙏🏻😍
Insallah hepimizin canim🤗

Sanırım avrupa ulkelerinde fiatlar daha makul kibrisa nazaran ukrayna ispanya fiat olarak kibrisa yakın fakat bakü de fiat daha makbul sanırım.oralara giden arkadaşlara hayırlısı olsun inşallah rabbim kolaylıklar versin.

Ben orda tedavideyim yumurta donasyonu yaptiriyorum sperm donasyonu da var evet
umarım pozitifleri görürü bebeğini kucağına alırsın. ben ilk kez girdim siteye araştırıyorum acaba orada mitokondri nakli var mı sorma şansın olur mu? türkiyede dahi ticari kaygıyla yalan yanlış tedavilere bir ton para aldılar o anlamda bakü korkutuyor sen diğer merkezleri araştırdın mı nasıl seçtin doktorunu. tavsiyen nedir laboraruarları embriyologları hijyeni nasıl? ücret ne kadar acaba. embrşyıların hazırlandı mı kaliteleri konusunda bilgi verdiler mi(4aa 3bb gibi) çok soru sordum ama herkes kıbrıstan bahsederken baküde yaptıran birini bulmak iyi geldi. fiyat cazip geldi çünkü türkiyede 7denemeye verdik tüm paraları

Benum doktorumu onere bilirim Celalettin Ornek
nusaybuya da aynı soruları sordum. doktorunu nasıl seçtin laboratuar embriyolog hijyen masıldı. mitokondri nakli yapıyorlar mı bili. diğer merkezleri de araştırdın mı bu doktoru seçmendeki etken neydi. ben yalan yanlış kalştesşz tedavilere para kaptırmaktan yoruldum ve ticari sömürüye çok açık bu sektör. sizin kaçındı denemenizdi acaba? henğz ilk kez girdim 5000mesajı genğz okuma şansım olmadı daha öncr cvp verdiysen kusura bakma nolur benim için yine yaz

Aynen canim bende de ikk transfer negativdi sukurki ikincisi pozitiv ... negativ olmasinda sucu onlarda bulmiyordum belkide ucuncu gun embrionuydu belki fazla stres ve ya hraketsizlik falan kiruma ic gudusu derken ikinci transferde bos vermiskiyin hatt sahfasinj yasadim tabii bide kismet isi var rabbim herkesin yardimcisi olsun 🤲

nusaybuya da aynı soruları sordum. doktorunu nasıl seçtin laboratuar embriyolog hijyen masıldı. mitokondri nakli yapıyorlar mı bili. diğer merkezleri de araştırdın mı bu doktoru seçmendeki etken neydi. ben yalan yanlış kalştesşz tedavilere para kaptırmaktan yoruldum ve ticari sömürüye çok açık bu sektör. sizin kaçındı denemenizdi acaba? henğz ilk kez girdim 5000mesajı genğz okuma şansım olmadı daha öncr cvp verdiysen kusura bakma nolur benim için yine yaz
Benim yakinlarim bakude yasiyo zaten orda bu islem yasal fakat her diktorda yappmiuordu bude surekli daha yasli kadinlarda pizitiv sonuc haverlerinu paylastikca insana bu cazib geliyo 64 yasinda kadinu hamile birakip ustelik ikizleri saglikla dogurta biliyorsa neden 26 yasinda birine yapamasin diye dusundum bide fiyat olarakta uygun daha dinor bile olmadan 3000 euro isteyen klinik vardi yani kendi yunurtanla ve dinir icin ekstra 1000 euro falan isteyen bi yer daha vardi Onder diye hoca . Ilk transferde serum falan derken fazla kasdim qaliba ikincisinde daha bi koyvermislik teslimiurtmi icimmi rahatdi bilemem ikincisinde gebelik asisi yaptik lutfen siz ilkinden isteyin 😂 itralipid falan bende ise yaramadi , donor sartlark falan sizin bileceginiz is ben resmini gordum baya saglikli ve guzel bayandi umarim yalan soylemiyorlar ve o kadindan aldilqr ynurtalari embrioloq arkadasin numarasinida burdaki arkadastan aldin konustum cok tatliydi zaten transfer isleminde geliyo hayrli olsun falan kacinj dondurduk bunlwr durumu ne onlarinki ne detayli bilgi veriyo tabii sende istemelisin bazi arkadaslar kac embrion transferini yapildiginsan bile haberdar digildi bu iste biraz bilgili oldugunu gisterdiginde ekipte sana karsi daha detayli ve farkli yanasiyo :) p.s kasiyer kizdan baska her kes cok tatli dilli guler yuzlu insanla ic ice be herkesle oyle ❤️ Istersen arzu hanimin numarasini gonderirim direk onunka konus doktor yardimcisi cunki reseptiondaki kizlar turkce anlamiyor ola bilir ❤️

umarım pozitifleri görürü bebeğini kucağına alırsın. ben ilk kez girdim siteye araştırıyorum acaba orada mitokondri nakli var mı sorma şansın olur mu? türkiyede dahi ticari kaygıyla yalan yanlış tedavilere bir ton para aldılar o anlamda bakü korkutuyor sen diğer merkezleri araştırdın mı nasıl seçtin doktorunu. tavsiyen nedir laboraruarları embriyologları hijyeni nasıl? ücret ne kadar acaba. embrşyıların hazırlandı mı kaliteleri konusunda bilgi verdiler mi(4aa 3bb gibi) çok soru sordum ama herkes kıbrıstan bahsederken baküde yaptıran birini bulmak iyi geldi. fiyat cazip geldi çünkü türkiyede 7denemeye verdik tüm paraları
Kibris isi ticarete dinusturdu bu kesin bi. Olay benim gozumde tabii pozitiv sonuc alwn arkadaslar cok fajat bakude istenilen bi klinikte en azindan bejim gidib konustuklarimdq boyle bi olay o kadar yaygib olmadigi icin cok fazla ticari digil bu arada bana tanidigim birini. Yumurtalarinidq kullana bilecegemi soylemisti bi klinik fakat ileri zamanda etij ve bazi ailevsel olaylar ola bilecegi icin mesala abla kardes gibi yakinqlrdan almamami tabsiyw etmisdi

nasıl ilerliyor durumun n asıl kaç gün kalacaksın ben adanadan gidicem öle bişi kısmet olursa 15 gün kalacaksınız dediler benimkide medikal plaza birde tüp bebek ilçlarıda dahil oluyor kıbrısa göre felakety uygun hem ilçları hemde donörün toplam fiyatına 2500 yuro dediler.
Ilki tatile denk geldi bi ay falan kaldim ikincisi bi hafta yetdi transfer oncesi ve sonrasi

Benim yakinlarim bakude yasiyo zaten orda bu islem yasal fakat her diktorda yappmiuordu bude surekli daha yasli kadinlarda pizitiv sonuc haverlerinu paylastikca insana bu cazib geliyo 64 yasinda kadinu hamile birakip ustelik ikizleri saglikla dogurta biliyorsa neden 26 yasinda birine yapamasin diye dusundum bide fiyat olarakta uygun daha dinor bile olmadan 3000 euro isteyen klinik vardi yani kendi yunurtanla ve dinir icin ekstra 1000 euro falan isteyen bi yer daha vardi Onder diye hoca . Ilk transferde serum falan derken fazla kasdim qaliba ikincisinde daha bi koyvermislik teslimiurtmi icimmi rahatdi bilemem ikincisinde gebelik asisi yaptik lutfen siz ilkinden isteyin 😂 itralipid falan bende ise yaramadi , donor sartlark falan sizin bileceginiz is ben resmini gordum baya saglikli ve guzel bayandi umarim yalan soylemiyorlar ve o kadindan aldilqr ynurtalari embrioloq arkadasin numarasinida burdaki arkadastan aldin konustum cok tatliydi zaten transfer isleminde geliyo hayrli olsun falan kacinj dondurduk bunlwr durumu ne onlarinki ne detayli bilgi veriyo tabii sende istemelisin bazi arkadaslar kac embrion transferini yapildiginsan bile haberdar digildi bu iste biraz bilgili oldugunu gisterdiginde ekipte sana karsi daha detayli ve farkli yanasiyo :) p.s kasiyer kizdan baska her kes cok tatli dilli guler yuzlu insanla ic ice be herkesle oyle ❤ Istersen arzu hanimin numarasini gonderirim direk onunka konus doktor yardimcisi cunki reseptiondaki kizlar turkce anlamiyor ola bilir ❤
evet numarayı gönderirsen ( bir de merkezin adını da gönderirsen internetten falan da araştırayım) sevinirim. bu arada Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle canım.

Nesaybu , canim olabilir tabii ki cok sagol ama yurtdisinda Yasiyorum , dedigim ulkeleri yakinlik ve fiyat araliklari acisindan cazip gelmisti. Ben fertilitydonorfriends diye bir sayfadan tedavi veya garanti paketlerini kiyas ederek arastiriyordum ama gidenler varsa tavsiye uzerine yolla cikmak daha guven verir tabii ...
Çok geçmiş olsun
Prag veya ispanyayı düşün derim

evet numarayı gönderirsen ( bir de merkezin adını da gönderirsen internetten falan da araştırayım) sevinirim. bu arada Allah tamamına erdirsin sağlıkla sihhatle canım.
+994 070 863 34 05 Arzu hanim , Baku Medical Plaza ( Celalettin Ornek )

MERHABALAR,

HEP KIBRIS DİYE DUYDUM DAHA ÖNCE. NEDEN PRAG VE İSPANYA DEDİNİZ ?

FARKLI BİR UYGULAMALARI MI VAR BURDAKİ MERKEZLERİN ACABA ?
Ukrayna, Cek ispanya vs birini dusunuyorum dedim diye iclerinden fikir belirtti Zaza . Farkli bir uygulama oldugu icin degil yani...

merhabalar

36 yaşındayım. 26 yaşında erken menopoza girdim o günden beri cyclo prpgynova ile adet oluyorum

hatta son bir kaç senedir 2-3ayda bir oluyor

2010 ve 2011 yılında 2 başarısız tüp bebek denemem oldu, yumurta oluşmadı bile ve protokol yarıda kaldı.

tanıştığım tüm doktorlar, yumurta nakline yönlendirdi. Timir Gürkan hoca ile görüseçeğim son olarak.

senelerdir, bu foruma girmedim bile ve bu sürede hayatımda inanılmaz zor, kötü ve güzel değişimler de oldu. yani umudum ve inancım yaralı fakat dolu dolu bir taraftan.

amh 0.08

fsh en düşük 39 çıkıyor

Merhaba arkadaslar.
Ben dunya tup bebekte denedim , gectigimiz hafta negatif sonuc aldim. Yumurta donasyonuydu, hersey yolunda gidiyordu son gune kadar . Drumun tavsiyesiyle gittim yoksa Kibrisi cok dusunmuyordum ayni fiyata cek, yunanistan , ukrayna olabilir diyordum okudugum yabanci kaynaklardan . 13 yumurta dan 4. Gun aradiklarinda hepsi cok iyi gidiyor demislerdi ama transfer gunu gittigimizde 2 embryo kalmis kaliteleri cok iyi dendi, onlarin da tavsiyesiyle1 tane transfer edildi ve 1 tanesini de dondurdum. Embryolog tam transferden bikac dkka once soyluyor o sirada neden 2 diye uzuntumu bildirdim madem bu kadar iyi gidiyordu hicbir sonun yoktu ama cok kaliteli diyerek gradelerini belirtmediler. Donmeden once drla konusmak istedim bu tedirginligimi ...biraz zorlama bir nezaketle yuzdeye takilmamin anlamsiz oldugunu bana belirtti ve dondum. Sonradan israrimla transfer edilenin 4bb dondurulanin da 3bc oldugunu ogrendim. 5. Gun embyosu dendi. Raporda 3. Gune kadar gonup 5. Gun 2 blastocyst yaziyor. 3bc yi gorunce Ve dondurulmus olani da transferden vazgectim. Duygularim tum negatif sonuc alanlarin ki gibi tabii ki. Sizden ricam Cek’de, Ukrayna da , Yunanistan da veya Kibris maliyetlerini cok asmayan Ispanya da deneyen arkadaslar varsa mesaj atarlarsa sevinirim . Yeni yilda tekrar denemeyi dusunuyorum. Tum pozitif sonuc alanlar ve bebegine bebeklerine kavusanlari kalpten kutluyor cok seviniyor ve benim gibi umut etmekten yilmayan bu yolda tum zorluklara ragmen mucadele eden herkese de cabalarinin karsiligini saglikla almalarini yine kalpten diliyorum. Herkese Sevgiler 🙏🏻🥰
Merhaba öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim ve üzüntümü bilmeni isterim. Ben ikincide Kıbrısta pozitifi aldım ama hala korkuarım devam ediyor yarın keseyi görünce rahatlayacağım sanırım. Shemsim in dediği yeri deneyebilirsin belki anlatıldığı kadarı ile daha ilgililer sanki sen nerede yaptırmıştın

Merhabalar pozitif sonuç alanları tebrik ederim, ne mutlu, dilerim hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Ukrayna hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere tecrübelerimi paylaşmak istedim. Tercüman ayarlıyorlar. Ukrayna Kiev biotexcom adlı merkezde yumurta donasyonu yaptırdım, 11 yumurtadan 5 embriyo oluştu, 4ü 5.güne gitti ve iyi kaliteydi hepsini transfer ettiler. Dr ikiz ya da üçüz bekliyoruz dedi. Üçüz olursa redüksiyon önerdi. Gebelik oluştu ancak boş kese idi. İlaç ile düşük yaptım. Yas sürecine girdim, kafamı toplamaya çalışıyorum yeniden denemek için. Her merkezde gebe kalma oranı %60 üzeri. Ancak canlı Doğum oranı %50. Bu biraz da şans meselesi, nasip olacaksa 65 yaşında ikiz doğurabiliyorsun. Niçin Ukrayna’yı seçtim. Açıkçası eğitimli ve güzel donörleri için ve kıbrısa göre daha uygun fiyatlıydı. Teknolojileri ve ticari kaygıları Kıbrıs, Ukrayna, Avrupa ülkelerini benzer olarak görüyorum. Ancak Gürcistan ve Azerbaycan daha uygun fiyat ve başarı oranı diğer ülkeler ile aynı. Donör resimleri bilgileri de paylaşılıyor, ticari kaygı nispeten daha az. Ben 4900 e ekonomik paket almıştım. Keşke 7bin lik ikili paketi almış olsaydım, iki fresh donörü kapsıyordu ve ilk 3 ay bebek düşerse garanti devam ediyordu. Ya da 10 bin Euro olan 5 fresh donörü kapsayan paketi alsaydım. İnsan bilemiyor, şans yüksek, hemen bebek olacak sanıyor. Önceden yazmıştım, otel, ilaçlar ücretsiz oluyor. Nerede yaparsak yapalım şans bizimle olsun 🍀

Back
X