Daha öncede yazdım gürcistanda 3 deneyim hepside negatif fiatlara gelince 5000 bin dolar verdik ilk dondurmak için 1.500 dolar 2 ci transfere 1.500 dolar 3 cü yeni donör tekrar 5000 dolar sadece tek farkı donör sadece size kullanılıyor dendi benim denediğim yer atlas klinik
Bu arada gidiş geliş konaklama-yeme-içme artı ilaçlar ve buradaki dr kontrolleri tahliller her şey size ait oluyor

Hangu hava yolları ile seyahat ettiniz uçak fiatları nasıl tedavi şekli ni anlatılarımı direk kiev mi mi indiniz ne olur benide bilgilendirin
Ben pegasusun kendi sitesinden aldım bileti Kiev’e indim zaten biotex karşılayıp transferi yapıyor otele. Ukrayna’nın insanı bana itici geldi gülme ne bilmiyorlar soğuklar ama sanırım tarzları bu. Klinikle ilgili olumsuz Bi izlenim edinmedim aksine titiz davrandılar. Benim tedavi planım daha belirlenmedi yapmam gereken birkaç test var sonrası süreci belirleyeceğiz ama muayenelerde her şey yolunda dendi.

Ben pegasusun kendi sitesinden aldım bileti Kiev’e indim zaten biotex karşılayıp transferi yapıyor otele. Ukrayna’nın insanı bana itici geldi gülme ne bilmiyorlar soğuklar ama sanırım tarzları bu. Klinikle ilgili olumsuz Bi izlenim edinmedim aksine titiz davrandılar. Benim tedavi planım daha belirlenmedi yapmam gereken birkaç test var sonrası süreci belirleyeceğiz ama muayenelerde her şey yolunda dendi.
tesekkur ederım

konaklama 1 den fazla olur ucuz otelleri pek yok yada bızr denk gelmedi
Biz 6 sefer gittik geldik kişi başı otel 100 dolardı iki kişi 200 dolara bir gecesi son gittiğimizde ev kiralık 15 gün sanırım ucuz oldu 3.oo bin tl verdik belki daha ucuz yerleri vardır

Hangu hava yolları ile seyahat ettiniz uçak fiatları nasıl tedavi şekli ni anlatılarımı direk kiev mi mi indiniz ne olur benide bilgilendirin
Pegasusla bilet alsan gece saat 2-3 de havalimanında olucaksın
Kiev hatıyla alsan elektron bilet bastırman şart ve bagaja para ilave alıyorlar
Kiyevde biotexcomdan seni anlaşmalı havalanından alıyotlar
Kendin şehire gitmeye kalksan taksi çok para alıyor
Ama ukrayna hatından taksi ayarlasan yarı fiyata olur

Yinede fazla bacim ya dusunsene 35 bine geliyor bakude yolla berbaer 19a denk geliyor hadi konaklama olsa 1 lira 20 bin ediyor her turlu
Baküye uçak biletleri çok pahalı ve konaklamada pahalı haberin olsun
Birde biotexcomun en güvenilir paketi garanri paketi
10 bin euro,bizim gibi zor vakalara garantili
Melis gürcüstana 10 binden fazla harcadı ama ortada bir şey yok ve yaptırmaya kalksa yine masraf
Biotexcomda bir garanti paketini alıyorsun ve 5 deneme hakın var,olmasa paranıda iade ediyor

Bav
Melis gürcüstana 10 binden fazla harcadı ama ortada bir şey yok ve yaptırmaya kalksa yine masraf
Biotexcomda bir garanti paketini alıyorsun ve 5 deneme hakın var,olmasa paranıda iade ediyor
i ben esime 10 bin yuro desem ne sacmaliyon der bana ben krediyle 20 bini tamamlayamazken sn 65 binden bahsediyon dicek oda konaklama ve ucak haric zaten kendi istedi ama bole maliyete hytta kalkinmaz. Kuzum evim kira bi fiyat albeya aracimiz var bize ait olan bir yilik evliyiz dur der otur der diemem ole gel die o fiyatlara adim atmaz bahceye ne yapicam ben ya dedim arabayla gitsek gidis gelis aracin yakacagi tas patlasin 2 bin olsun ki ucakla 5 bine denk geliyor hadi orada konaklamada yapmayalim kamp seviyoruz biz o sekil atlatalim e yeme isme nasil olucak oranin fiyatlari nasil hic bilmiyorum yani manat olarak 500 600 manat koysam 15 gun idare edermi acaba birde o dert var ama icimdede aci var deger diyorum peki ilkinde tutmazsa ne yapicam hayatta tekrar edemem bu islemleri bunlari odemem zatrn 2 senemi alicak para biriktirim desem yapamam arabayi satsam bu kadar etmez ya ne edip etmeyecegimi bilmiykrum anlocagin bacim

B
Biz 6 sefer gittik geldik kişi başı otel 100 dolardı iki kişi 200 dolara bir gecesi son gittiğimizde ev kiralık 15 gün sanırım ucuz oldu 3.oo bin tl verdik belki daha ucuz yerleri vardır
aci trivagoya bakaydin ya 3binnn bacin kurban olsun yazik degilmi la ben herifi kesem adim atmaz 15 gun adabada yatmaya razi olurum da o fiyati vermeye razi olmam sirf hatrima adim atiyor borde ya

Cnm benim çok teşekkür ediyorum ben kievdeki biotekslede anlaşma yapmak istemiyorum biz aynı senin gibi 4 merkezi gezip kendi kararımızı vericez öyle düşündük cnm

Evet vok doğru cnm eşimde garantili paketi seçelim dedi sonra bu kadar masraf yapıyoruz en iyisi ön görüşme yapalım merkezlerle diye düşündük birde nadiya kliniği çok merak ettim o yüzden önce gidelım hepsiyle görüşelim buradan anlasicaz ukraynada bir şirketle özel tercüman tutulalim kendimize diye daha sağlıklı olur

Bav

i ben esime 10 bin yuro desem ne sacmaliyon der bana ben krediyle 20 bini tamamlayamazken sn 65 binden bahsediyon dicek oda konaklama ve ucak haric zaten kendi istedi ama bole maliyete hytta kalkinmaz. Kuzum evim kira bi fiyat albeya aracimiz var bize ait olan bir yilik evliyiz dur der otur der diemem ole gel die o fiyatlara adim atmaz bahceye ne yapicam ben ya dedim arabayla gitsek gidis gelis aracin yakacagi tas patlasin 2 bin olsun ki ucakla 5 bine denk geliyor hadi orada konaklamada yapmayalim kamp seviyoruz biz o sekil atlatalim e yeme isme nasil olucak oranin fiyatlari nasil hic bilmiyorum yani manat olarak 500 600 manat koysam 15 gun idare edermi acaba birde o dert var ama icimdede aci var deger diyorum peki ilkinde tutmazsa ne yapicam hayatta tekrar edemem bu islemleri bunlari odemem zatrn 2 senemi alicak para biriktirim desem yapamam arabayi satsam bu kadar etmez ya ne edip etmeyecegimi bilmiykrum anlocagin bacim
Rabbim yar ve yardımcın OLSUN

Maşşallah gerçekten yurtdışından kfiat olarak farkı vardir demistim kibrista farkı yokmuş maşşallah eurolar aldi basını gidiyo allah yardımcımız olsun

Sağol cnm benim

Back
X