Bakü'de benim sıkıntım azeri donor olmasi. Ben Türk istiyorum
Azerbaycan halkı Türk’tür. Ayrıca sizin gen haritanıza bakılsa %kaç Türk çıkarsınız? Gerçek Türk ırkı gözleri çekik olur. Anadolu halkının genetiği karmadır. Hakiki Türk donör istiyorsanız Uygur Türkleri vb donörleri bulmalısınız

Azerbaycan halkı Türk’tür. Ayrıca sizin gen haritanıza bakılsa %kaç Türk çıkarsınız? Gerçek Türk ırkı gözleri çekik olur. Anadolu halkının genetiği karmadır. Hakiki Türk donör istiyorsanız Uygur Türkleri vb donörleri bulmalısınız
Aynen oyle

Hoşgeldin doğa83 kardeşim cyno klinik gynolife demek istedin demi orasıysa ben 2.tedavimi olucam orda ınsallah.

hosbuldum

evet ordan bahsedıyorum

buraya seneler once uye oldum ama uyelıgımı dondurmustum yenıden aktıf ettım

klınıgı de burada aktıf olmadan once, ınternet reklamlarında gordum ve ıletısımne gectım bır kac j-hafta once

bılgı alıyorum tabi ama en guzel bılgı hızmet alan kısılerden alınır sonucta degıl mı :)

Aranızda donasyon + pgt yaptıran var mı? Pgt ile donasyonda da şans artıyo mu doktorlarınız bu konuda ne dedi

merhaba geçmi oldu cevap bilemedim ama ben yeni gördüm, ben hem donasyon hemde pgt yaptırdım evet kesinlikle şans artıyor pgt yaptırınca. zaten imkan varsa bence mutlaka yapılmalıda. birçok hastalıgı elemiş oluyoruz. umarım en kısa zamanda sizde bebeğinizi kucagınıza alırsınız.

Cnm benim çok teşekkür ediyorum inanki derdime bir çare arıyorum acaba ondanmi olmadi bundanmi diye bende şaştım niye olmuyor diye

merhaba gec oldu ama yeni gördüm, bende cd56 testi yaptırdım 11.76 cıktı sınırda oldugunu söyledi doktorum o yuzden sonrasındaki denemede prednol kullandım, grip aşısı veya vucudun savunmasını harekete gecirecek herhangi bir hastalık yasamamaya dikkat etmemi söyledi doktor. şimdi hamileyim. umarım sizde en kısa zamanda şahane haberler alırsınız

Cok uygun cunku en azindan diger yerlere gore ayni sans birde uygun fiyat isi pazarlamaya dokmemeis tek yer ya dusunsene her yer sana 5 bin yuro ddrken orasi 2500 yuro diyor ya sole dusun bu fiyata yapiyorsa nede diger yere gidim ki adamlar biliyor cunku ilk akla kibris geliyor millet care tukenince ve tamamiyla umit kalmadigindan geldiklerini bildiklerinden en ucuk fiyatlardan islem yapiyorlar e sana turkiyede ilaclarini kullan ole gel diyorlar ya belki benim yumurtam o inneyi 10 kere yapmaya ihtiyac duymicak kadar saglikli neden ben okdar para harcim adam kontrol bile etmeden on odeme aliyor ilac adi veriyor kulan gel diyor ya bana lazim degilse tam ilaki kullanacam ama fozajina ihtiyacim yoksa dusunmeden etmeden birde emriyolari donrurken para aliyorlar ikinci demede tutyor ne hikmetse genel 2 veya 3 te tutyor emriyo kac kere para alirsam sans dusuncesi gibi geliyor cunku adamlar umitlerimizden besleniyor. Koskoca aci badem ya otesine gerek yok bana bir test yapsa sonucunda bana ameliyata gerek varmi yokmu dicek ama kanina ve sekerine bakim 15 dk icinde amliyata alip yarim saate kapatip malesef diyip yoladilar esimin cani yandi bir hafta onami yanim 6 milyar param gitti onami yanim evlrndigimin 5 ayi umit yok Alah baska dert vermesin demelerine mi yanayim hepsi bir test ya bu kadar yipranmam adandan sitanbula otel paralri en iyi doktor ilac derken harcadigim zamanami yanayim simdi siz soyleyin
selam ben de araştırma içindeyim şu an.Bakü fiyat olarak belki ucuz gibi görünüyor ama uçak biletleri çok pahalı.Ben İzmir'den gideceğim.Kıbrıs uçak konaklama -2 kişi 1.500,00-1.600 ,00 tl 1 günlük Bakü ise uçak bileti konaklama 6.500,00 tl ve bunu ilk görüşme ve işlem olarak 2 defa gideceğini düşünsem Kıbrıs maliyeti 32.700,00 tl - Bakü maliyeti 29.500,00 =yani çok kaba bir hesapla arada 3.200,00 ya da işte 3.500,00 tl fark ediyor. Bunun içinde değer mi bilemedim. Karasızım yani??

selam ben de araştırma içindeyim şu an.Bakü fiyat olarak belki ucuz gibi görünüyor ama uçak biletleri çok pahalı.Ben İzmir'den gideceğim.Kıbrıs uçak konaklama -2 kişi 1.500,00-1.600 ,00 tl 1 günlük Bakü ise uçak bileti konaklama 6.500,00 tl ve bunu ilk görüşme ve işlem olarak 2 defa gideceğini düşünsem Kıbrıs maliyeti 32.700,00 tl - Bakü maliyeti 29.500,00 =yani çok kaba bir hesapla arada 3.200,00 ya da işte 3.500,00 tl fark ediyor. Bunun içinde değer mi bilemedim. Karasızım yani??
Valla ordan bakarsin ama soyle bir durum var her seyin en uygun yoluna bakican tamm oto us bileti yok ama kendi aracim var 22 saat suyor buradan da sursun 5 bin ucak biletinden ucuzdur birde soyle bir durm var ben konaklamayi kamp seklinde yapicam zatrn transferden sonra yoluyorlar yani bir sikintida olmaz e arac altimda die gezme sansimda olur kibrisin yeme icmeside pahali belki burada pahalidir ama en azindan aracimda kamp malzemem oldhgundan ben normalde harcananjn yarisi harcar8m die dusnyorum siz ne zaman düşünüyorsunuz boyle bir krari

Yani 15 gun boyunca kavurma yersen 10binde yetmez insana ama herseyin en makulu. U bulucan mesela citf olrak gitmeyi dusnsem gezme amacli bir cirft arkadsimla dahada yariya dusucek ha arkadaim olyi tup brbek bilicek ama olsun birde bu yandan bak

Aynen katılıyorum bende tatar türküyüm kibrista bana benzer birini bulamadık dediler.
hosbuldum

evet ordan bahsedıyorum

buraya seneler once uye oldum ama uyelıgımı dondurmustum yenıden aktıf ettım

klınıgı de burada aktıf olmadan once, ınternet reklamlarında gordum ve ıletısımne gectım bır kac j-hafta once

bılgı alıyorum tabi ama en guzel bılgı hızmet alan kısılerden alınır sonucta degıl mı :)
Haklisin tabikide en iyisini yapiyorsun

merhaba gec oldu ama yeni gördüm, bende cd56 testi yaptırdım 11.76 cıktı sınırda oldugunu söyledi doktorum o yuzden sonrasındaki denemede prednol kullandım, grip aşısı veya vucudun savunmasını harekete gecirecek herhangi bir hastalık yasamamaya dikkat etmemi söyledi doktor. şimdi hamileyim. umarım sizde en kısa zamanda şahane haberler alırsınız
Nasıl sınırda sınırdaki değer 20 diye biliyorum cnm

merhaba geçmi oldu cevap bilemedim ama ben yeni gördüm, ben hem donasyon hemde pgt yaptırdım evet kesinlikle şans artıyor pgt yaptırınca. zaten imkan varsa bence mutlaka yapılmalıda. birçok hastalıgı elemiş oluyoruz. umarım en kısa zamanda sizde bebeğinizi kucagınıza alırsınız.

pgt nedir ?

Valla ordan bakarsin ama soyle bir durum var her seyin en uygun yoluna bakican tamm oto us bileti yok ama kendi aracim var 22 saat suyor buradan da sursun 5 bin ucak biletinden ucuzdur birde soyle bir durm var ben konaklamayi kamp seklinde yapicam zatrn transferden sonra yoluyorlar yani bir sikintida olmaz e arac altimda die gezme sansimda olur kibrisin yeme icmeside pahali belki burada pahalidir ama en azindan aracimda kamp malzemem oldhgundan ben normalde harcananjn yarisi harcar8m die dusnyorum siz ne zaman düşünüyorsunuz boyle bir krari
Ocakta gitmeyi planlıyorum. Canım zaten ben de en uygun harcamalara bakıyorum öyle otel filan değil günlük evler odalar filan.Hakkımızda hayırlısı inşallah ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın

Cd56 için Sınır duruma ve kişiye göre değiştiğini biliyorum bende, belki bilgim yanlıştır ama bana söylenen ve uygulanan tedavi bu yöndeydi
Benim de 13.8 çıkmıştı dr. Gayet normal dedi valla neye inancımı bende şaşırdım birde sınır 20 dedi ne bilim şaştım bende

Donorlerden sadece bir kez yumurta aliniyor ve tahmin edemeyecegin kadar bol donor var , nerden biliyorum? bakude 15 gun kalinca ordakilerle aranizda ister istemez bi bag olusuyor ben orda oldugum zamanlarda bir suru kisi donor olmak icin geldi , dr la konustum ; dedi ki , burda maaslar cok dusuk 300 manata maasla hemsireler calisiyor dolayisi ile para icin donor olan bir cok genc kadin geliyor. Ayrica yas ortalamalari 22-27 maksimum 29 dedi. Israrla en az bir saglikli cocuk sahibi olmalarini istiyor ve sart kosuyoruz. Hastanemize sadece bir kez yumurta yada sperm verme sarti var! Eger ben ayni donorden yumurtalari baskalarinada verirsem bunun vebalini nasil oderim dedi . Ben tatmin oldum.. en az 15 yumurta toplaniyor benim donorden 23 toplandi 10 embrio saglikli oldu . Buda tabii biraz sperm
Kalitesi ile ilgili. Donor secimi eger adet goruyorsaniz ayni donem adet goren bayanlardan size en cok uyan seciliyor. Benim mesela 1 gun farkli adet goren biri vardi gozleri renkli olsun istedim benim oyle cunki. Ama ayni gun adet goren donoru sectik ve gozleri renksizdi buna takilmadim. Yani anlicaniz donorlerden yumurta toplanip dondurulup Saklanmiyor! Donor olmak isteyen bayanlarin tum detaylari kayitli uygun zaman geldiginde cagiriliyorbve tedavi basliyor. Donorun detayli taramasi yapiliyor. Genetik hastalik vs... umarim aciklayici olmustur canim
evet çok açıklayıco oldu sağol canım donsurup sonra transfer yapamıyırlar mı neden illa aynı adet dönemş gğnğ gğnüne? o
Donorlerden sadece bir kez yumurta aliniyor ve tahmin edemeyecegin kadar bol donor var , nerden biliyorum? bakude 15 gun kalinca ordakilerle aranizda ister istemez bi bag olusuyor ben orda oldugum zamanlarda bir suru kisi donor olmak icin geldi , dr la konustum ; dedi ki , burda maaslar cok dusuk 300 manata maasla hemsireler calisiyor dolayisi ile para icin donor olan bir cok genc kadin geliyor. Ayrica yas ortalamalari 22-27 maksimum 29 dedi. Israrla en az bir saglikli cocuk sahibi olmalarini istiyor ve sart kosuyoruz. Hastanemize sadece bir kez yumurta yada sperm verme sarti var! Eger ben ayni donorden yumurtalari baskalarinada verirsem bunun vebalini nasil oderim dedi . Ben tatmin oldum.. en az 15 yumurta toplaniyor benim donorden 23 toplandi 10 embrio saglikli oldu . Buda tabii biraz sperm
Kalitesi ile ilgili. Donor secimi eger adet goruyorsaniz ayni donem adet goren bayanlardan size en cok uyan seciliyor. Benim mesela 1 gun farkli adet goren biri vardi gozleri renkli olsun istedim benim oyle cunki. Ama ayni gun adet goren donoru sectik ve gozleri renksizdi buna takilmadim. Yani anlicaniz donorlerden yumurta toplanip dondurulup Saklanmiyor! Donor olmak isteyen bayanlarin tum detaylari kayitli uygun zaman geldiginde cagiriliyorbve tedavi basliyor. Donorun detayli taramasi yapiliyor. Genetik hastalik vs... umarim aciklayici olmustur canim
valla içim rahatladı umarım öyledir. bi üniversite öğrencisi ben sürekli gidiyor yumurta veriyorum para kazanmak için demiş aklıma takıldı. internette de azerbeycanda donor sayısı az, seçenek az diye okudum o yüzden tırstım. sağol cvpların için.. mitokondri nakli dedikleri citoplazmik transfer yok demiştiniz. peki bu donorden elde edilenler döllenip embriyolar dondurulumuş kullanamıyor mu da illa adet günü... 1gün fark ediyor diye farklı renkli gözde donöre geçiliyor 1günden ne olacak ki cetrotitle gonalf le ayarlamıyorlar mı dozunu ve toplama gününü?? ha diyelim ayarlanmadı embriyoları oluşturur dondurursun sonraki ay transfer yaparsın neden günü gününe diye kasıyorlar acaba?

İnşallah gebesin ve bu yaşadıklarını unutursun
malesef tabikide sonuç negatif geldi. tam tahmin ettiğim gibi. başta söylenenler ile sonra karşılaştıklarımızın hiç biri tutmadı malesef. sen onları ve kıbrısı çok iyi tanıyorsun, ne demek istediğimi çok iyi anlıyorsundur. şimdi yeni donörle, transfer ücreti ödeyerek tekrar deniyeceğiz ama benzer şeylerle yine karşılaşabilirim. buda umudumu çok kırıyor,bu sefer daha stresli geçicek benim için. çünkü devamında maddiyattan dolayı tekrar deneme şansım kalmayacak. çok öfkeliyim aslında, bazen ne kadar konuşsanda,ne yapsanda fayda etmiyor. bir de diyorum ki sessiz mi kaldık acaba, çok mu cazgır olmak lazım bunlara bilmiyorum. :(

daha önce paylaşım yapmıştım, moralim çok bozuktu, hitte denemiştim.sonucu merak eden arkadaşlar olmuş, sonuç tamda beklediğim gibi negatif geldi. şimdi sil baştan tekrar deneyeceğiz, yeni donörle.. donörlerde mi bir sıkıntı var anlamadım. paramızla rezil oluyoruz valla

daha önce paylaşım yapmıştım, moralim çok bozuktu, hitte denemiştim.sonucu merak eden arkadaşlar olmuş, sonuç tamda beklediğim gibi negatif geldi. şimdi sil baştan tekrar deneyeceğiz, yeni donörle.. donörlerde mi bir sıkıntı var anlamadım. paramızla rezil oluyoruz valla
Emriyo hic donmamismuydi hepsinimi hwrcadinizda donor ariyorsunuz tekrardan

Back
X