gaziosmanpaşa üniversitesi prıf gğrkan arıkan kök hpcreyş kemikiliğinden alıyormuş ve etik kuruldan yasal izinli vahcecşden ayrılma.. eger kök hğcre işe yarıyorsa senin gibilerde yarıyor timur çok öaddiyatöı ile yaramasa da herşeyi yapıyor çok pahalıya sen gürkan beye git bir görüş ücretsiz.. ben myom ameliyatımı ona yaptırdım. benim yumurtalar çok var ama genetik sağlam çıkmıyor yaşa bağlı. menapız yok ama sende işe yarayabilir. bşr de ercan baştu var fulya acıbadem de dünya tatlısı ön görüşme ücretsiz ilk kök hğcreyş deneyenlerden ama galşba omurilikten değil göbekten alıyor kök hücreyi git 2siyle görüş sonra kıbrıs

kök hücre hiç araştırmadım. siz denediniz mi ya da çevrenizde deneyen var mı acaba

yardımınız ıcın cokkk tesekkur ederım

tirmur gurkan hoca dan tanısmadan sogudum zaten.

Kök hücre ile ilgili maille yazistim doktorla bi umut dedim . 33 yasimdayim 4 sene oldu menopoza gireli adet olmuyorum dedim. Falan filan durumu anlattım. Senin durumun farklı yazdi doktor sana olmaz bu kök hücre yazdı. İki doktorda aynı şeyi yazdı.
Sonra bu Japonların bi denemesi ne varmış yumurtaları uyandırma erken menopozdakileri falan bununda deneme aşamasında olduğunu dediler ve bunun için adetten yeni yeni kesilmek lazımmış yaş sınırı falanda vardı yanlış hatirlamiyorsam 35 falandi. Yani arastirmadigim okumadigim şey kalmadı. O kadar Proflara gittim sordum para tuzağı dediler. Senin duruma tek care donasyon dediler
Heralde böyle bi care olsa git derlerdi diye düşünüyorum o kadarda vicdansiz değillerdir
Gelelim çok daha yeni bi habere fox tv de çıktı bulabilirseniz izleyin
Bu kök hücre dedi Rahmi hasar görmüş kadınlara falan yarıyor dedi. Birkac birsey daha dedi tv de.Yumurtası olmayan kadınlara yeniden yumurta olusturmuyor dedi. Özellikle kendi durumum için izlemiştim ama erken menopoza uyan birsey çıkmadı kök hücre ile ilgili
Paylaşmak istedim dikkat edin iyice araştırmadan konuşmadan inanmayın.

evet timur gürkan hocanın da tedavisi mesela yeni erken menopoza girmiş kişilerde başarılı oluyormuş.

ayrıca yaş sınırı varmış. 30 ve 30 dan küçük olan.

Canım bana transfer de hastanede bayanlar limondan bitki çayından uzak dur dediler baharat yeme dediler ananas ve nar iyi biliyorum anan bir doktor kasılmaları atttırıyor demiş herşeyin azı karar çoğu zarar de maydonoz uzak dur ama semiz de tavsiye ediyorlar
[/QUOTE

Nasılsınız şimdi, herşey yolunda mı?

evet timur gürkan hocanın da tedavisi mesela yeni erken menopoza girmiş kişilerde başarılı oluyormuş.

ayrıca yaş sınırı varmış. 30 ve 30 dan küçük

Sana özetle diyeyim. Durumumu özetledim bu bahsettileri tedavilerin hiçbiri bana olmuyor.sebep yumurta olmaması adet olmamam

kök hücre hiç araştırmadım. siz denediniz mi ya da çevrenizde deneyen var mı acaba

Kök hücre değilde mitokondriy naklini incele
Ukrayna biotexcom klinikte yapılıyor

Benim timur gürgan sadece bir para tuzagidir
Ben ona erken menopoz icin gittigimde yumurtam doğru dürüst olmamasına rağmen bana transfer yapıp sirf tüp bebek yaptim demek için para almisligi vardir.tabiki tutmadı.sonra da beni çağırıp bence sen bir hayvan sahiplen çünkü sen den başarı elde edemeyiz demiati.uzun zamandır yazamadım.eger onun yöntemlerine kalsaydım suanda 2 yaşında kizim olmayacaktı...timur gurgana gitmeyin ...

Ben ona erken menopoz icin gittigimde yumurtam doğru dürüst olmamasına rağmen bana transfer yapıp sirf tüp bebek yaptim demek için para almisligi vardir.tabiki tutmadı.sonra da beni çağırıp bence sen bir hayvan sahiplen çünkü sen den başarı elde edemeyiz demiati.uzun zamandır yazamadım.eger onun yöntemlerine kalsaydım suanda 2 yaşında kizim olmayacaktı...timur gurgana gitmeyin ...
Helal olsun canım arkadaşıma
Bak böyle yazın bu doktorların iç yüzleri açılsın

Benimle de dalga geçerek konustu. Bu dr mu acaba dedik konusmalarından..

Çok dürüst ve kaliteli doktor
Cem bey bence bilgili bır dr değil. Bana myomun var diye tutturdu ameliyat olman lazım dedi. Başka dr a gittim polıp e benziyor dedi ve ameliyata aldı beni. Sonrası mı ameliyatta iç kanamaya gelişti 10 gün hastanede hayatı tehlikeyle yattım.bununlada bitmedi tabı verilen zarar yuzunden 3 kez daha ameliyata girdim. Çıkan önemsiz bir polıp mıs patoloji de.. Bu myom bilgisi benim hayatıma mal oluyordu çektiğim acılar döktüğüm paralarda cabası.

Benim laporoskopiyle myom ameliyatımı ve histeroskopimi yaptı başka doktorlara da kontrole gittim begendiler. benim başka merkezde dondurulmuş olduğu için ona tüp bebek yaptırmadım ssk anlaşmalı diye ameliyatımı ona yaptırdım (dio not koç ğniversitesinşn hastaneside ssk anlaşmalı ve daha az fark alıyorlar başka özellere göre ben sonradan öğrendim) gürkan arıkan videolarlada anlatmış kök hücre istersen git ön görüşme yap canım.

Merhaba ben timur gürgana muayene oldum ozaman daha yeniydi ıkı kişide denenmişti gittiğimde adetten kesileli bir seneyi geçmişti beni kabul etmedi izmirden kalktık gittik muayene oldum yumurtalıklarım çok küçükmüş antral folukul hiç yokmuş vs biraz başkalarında deneyelim sonuç alırsak sizide çağırırız dedi sonra prp ve ozonu duydum onuda yaptırdım bir yumurta elde edildi oda boş çıktı bu arada incir kürü yaptım ama adet oldum kontrole gittim yumurta vardı buyumuş ama çatlamamış.Arada iğneler tedavıler devam etti antral folukuller iğnelerle 8 mm ye kadar geliyordu ama buyumuyordu daha fazla.Sonra doktoruma kök hücre ameliyatını sordum oda laparoskopil yöntemle yapıcaz dedi onuda yaptırdım yaptırdıktan sonra bisüre kanamam oldu geçti sonra bidaha adet olmadım ilaçta kullanmıyordum adet olmak için.Doktorumu aradım cycloya başladım adet oldum gittim birde ne görelim 3 yumurta büyümüş ama çatlamamış oyuzden toplamada olmadı çünkü adetlıydım.bidahaki ay yıne olur kesin demekki işe yaradı kök hücre ameliyatı dedi ama bidahaki ve sonraki aylarda birdaha yumurta oluşmadı.Bende donasyona karar verdim geç bile kaldım denemediğim bişey kalmasın dedim.içim rahat olsun.Bilmiyorum o çatlamayan kaçan yumurtalar kalıtelımıydı kalıtesızmıydı hiçbizamanda bilemicem.Bu tarz işlemlerde yumurtanız oluyor ama kalıtelı yumurta mı değil mi onu bilemiyoruz.Ben üç yıldır ilaçla adet görüyorum bende olduysa benim gibi olan herkeste olur üstelik benim yumurtalıklarım zarar gördü bir ameliyat sonrası ona rağmen oluştu.Belki devam etsem yine olur ama buna ne gücüm nede psikolojım kaldı oyuzden maddi olarak hazır olduğumuzda kıbrısa gidicez :(

Merhaba ben timur gürgana muayene oldum ozaman daha yeniydi ıkı kişide denenmişti gittiğimde adetten kesileli bir seneyi geçmişti beni kabul etmedi izmirden kalktık gittik muayene oldum yumurtalıklarım çok küçükmüş antral folukul hiç yokmuş vs biraz başkalarında deneyelim sonuç alırsak sizide çağırırız dedi sonra prp ve ozonu duydum onuda yaptırdım bir yumurta elde edildi oda boş çıktı bu arada incir kürü yaptım ama adet oldum kontrole gittim yumurta vardı buyumuş ama çatlamamış.Arada iğneler tedavıler devam etti antral folukuller iğnelerle 8 mm ye kadar geliyordu ama buyumuyordu daha fazla.Sonra doktoruma kök hücre ameliyatını sordum oda laparoskopil yöntemle yapıcaz dedi onuda yaptırdım yaptırdıktan sonra bisüre kanamam oldu geçti sonra bidaha adet olmadım ilaçta kullanmıyordum adet olmak için.Doktorumu aradım cycloya başladım adet oldum gittim birde ne görelim 3 yumurta büyümüş ama çatlamamış oyuzden toplamada olmadı çünkü adetlıydım.bidahaki ay yıne olur kesin demekki işe yaradı kök hücre ameliyatı dedi ama bidahaki ve sonraki aylarda birdaha yumurta oluşmadı.Bende donasyona karar verdim geç bile kaldım denemediğim bişey kalmasın dedim.içim rahat olsun.Bilmiyorum o çatlamayan kaçan yumurtalar kalıtelımıydı kalıtesızmıydı hiçbizamanda bilemicem.Bu tarz işlemlerde yumurtanız oluyor ama kalıtelı yumurta mı değil mi onu bilemiyoruz.Ben üç yıldır ilaçla adet görüyorum bende olduysa benim gibi olan herkeste olur üstelik benim yumurtalıklarım zarar gördü bir ameliyat sonrası ona rağmen oluştu.Belki devam etsem yine olur ama buna ne gücüm nede psikolojım kaldı oyuzden maddi olarak hazır olduğumuzda kıbrısa gidicez :KK43:
Ben uzun zamandır yazılanları okuyorum sizden ricam kafam çok karışık gynolife mı hit mi firdevs hanımmı karar veremıyorum başka hastahane önerileri olan var mı hiçbiyerle açıp konuşmadım.Gitmek gerekıyormu çoğunuz konuş nereye kendini daha yakın hissedersen orayı tercih et demiş.Ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum eşimde çok istekli değil tek başıma halletmeye çalışıyorum oda internetten araştırdığım kadarıyla.Kendi doktorum hitin telini vermişti,ama çok olumsuz yorumlar okudum burdanda napıcağımı bilmiyorum nerden başlayacağımıda kıbrısa gidersem görüşmeye tek başıma gidicem oyuzden bilmediğim yer nerden nasıl giderim bilemiyorum sizce telefonla görüşüp işlem için gitsek olur mu?

Ben uzun zamandır yazılanları okuyorum sizden ricam kafam çok karışık gynolife mı hit mi firdevs hanımmı karar veremıyorum başka hastahane önerileri olan var mı hiçbiyerle açıp konuşmadım.Gitmek gerekıyormu çoğunuz konuş nereye kendini daha yakın hissedersen orayı tercih et demiş.Ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum eşimde çok istekli değil tek başıma halletmeye çalışıyorum oda internetten araştırdığım kadarıyla.Kendi doktorum hitin telini vermişti,ama çok olumsuz yorumlar okudum burdanda napıcağımı bilmiyorum nerden başlayacağımıda kıbrısa gidersem görüşmeye tek başıma gidicem oyuzden bilmediğim yer nerden nasıl giderim bilemiyorum sizce telefonla görüşüp işlem için gitsek olur mu?
Canım netten tek tek araştır telefonlarını ara konuş hepsiyle burdaki daha öncekileri sayfaları okudunmu bilmiyorum ama oku derim sonra merkezlerle konuş sonunda içinden sine yere karar ver kalbinin sesini dinle kibrisa gitmene gerek yok ki telefondaysa konuşabilirsin bütün merkezlerle karar vermek zordur biliyorum ben bunu yaşadım ve hepimiz yaşadık.

Canım netten tek tek araştır telefonlarını ara konuş hepsiyle burdaki daha öncekileri sayfaları okudunmu bilmiyorum ama oku derim sonra merkezlerle konuş sonunda içinden sine yere karar ver kalbinin sesini dinle kibrisa gitmene gerek yok ki telefondaysa konuşabilirsin bütün merkezlerle karar vermek zordur biliyorum ben bunu yaşadım ve hepimiz yaşadık.
Canım merkezi kendin bulman en doğrusu tavsiyeyle olmaz çünkü en doğrusu senin içine sinen yer olması.

Hitin istanbulda yeri var nişantaşında ama diğerleri için kıbrıs gerekiyor malesef.

Cem bey bence bilgili bır dr değil. Bana myomun var diye tutturdu ameliyat olman lazım dedi. Başka dr a gittim polıp e benziyor dedi ve ameliyata aldı beni. Sonrası mı ameliyatta iç kanamaya gelişti 10 gün hastanede hayatı tehlikeyle yattım.bununlada bitmedi tabı verilen zarar yuzunden 3 kez daha ameliyata girdim. Çıkan önemsiz bir polıp mıs patoloji de.. Bu myom bilgisi benim hayatıma mal oluyordu çektiğim acılar döktüğüm paralarda cabası.
Çok geçmiş olsun canım
Bende çok doktor gezdiyim için Cem beyi daha çok beyendim
Tabii ki hiç bir doktor 100 de 100 değil

Merhaba ben timur gürgana muayene oldum ozaman daha yeniydi ıkı kişide denenmişti gittiğimde adetten kesileli bir seneyi geçmişti beni kabul etmedi izmirden kalktık gittik muayene oldum yumurtalıklarım çok küçükmüş antral folukul hiç yokmuş vs biraz başkalarında deneyelim sonuç alırsak sizide çağırırız dedi sonra prp ve ozonu duydum onuda yaptırdım bir yumurta elde edildi oda boş çıktı bu arada incir kürü yaptım ama adet oldum kontrole gittim yumurta vardı buyumuş ama çatlamamış.Arada iğneler tedavıler devam etti antral folukuller iğnelerle 8 mm ye kadar geliyordu ama buyumuyordu daha fazla.Sonra doktoruma kök hücre ameliyatını sordum oda laparoskopil yöntemle yapıcaz dedi onuda yaptırdım yaptırdıktan sonra bisüre kanamam oldu geçti sonra bidaha adet olmadım ilaçta kullanmıyordum adet olmak için.Doktorumu aradım cycloya başladım adet oldum gittim birde ne görelim 3 yumurta büyümüş ama çatlamamış oyuzden toplamada olmadı çünkü adetlıydım.bidahaki ay yıne olur kesin demekki işe yaradı kök hücre ameliyatı dedi ama bidahaki ve sonraki aylarda birdaha yumurta oluşmadı.Bende donasyona karar verdim geç bile kaldım denemediğim bişey kalmasın dedim.içim rahat olsun.Bilmiyorum o çatlamayan kaçan yumurtalar kalıtelımıydı kalıtesızmıydı hiçbizamanda bilemicem.Bu tarz işlemlerde yumurtanız oluyor ama kalıtelı yumurta mı değil mi onu bilemiyoruz.Ben üç yıldır ilaçla adet görüyorum bende olduysa benim gibi olan herkeste olur üstelik benim yumurtalıklarım zarar gördü bir ameliyat sonrası ona rağmen oluştu.Belki devam etsem yine olur ama buna ne gücüm nede psikolojım kaldı oyuzden maddi olarak hazır olduğumuzda kıbrısa gidicez :KK43:
Çok geçmiş olsun sizede
Evet kanıtlanmamış işlemler bunlar malesef
Çok maliyetli bildiyim kadarıyla
Ama iyiki yaptırdınız içinizde denemedim demeyesiniz
Rahminiz sağlıklı ve güzelse
Kaliteli embriyoyla allahın izniyle anne olursunuz

Back
X