Kızlar merhaba,
Bende Berk beyin hastasıyım, kısa bir süre önce yazmıştım hatırlarsanız,sonucum pozitif, geçen hafta iki kesemizi de gördük çok şükür, bu hafta da kalp atışı nı duymak için gideceğiz.Umarım hep böyle sağlıkla devam eder.
Nilll ciğim, Berk bey sonuna kadar güvenebileceğin bir doktor, hiç endişen olmasın, bende toplam 10 yumurta gelişti, 7 si döllendi, 3 ü transfer edildi, kalanlar iptal edildi.
Biz toplamda 7 gün kaldık, 5.gün transferi yapıldı, ve gittiğimiz ilk gün sperm alındı, zaten dondurulmuş ile şansınızı düşürmenin hiçbir anlamı yok bunları baştan konuşmak gerekir diye düşünüyorum.
Diğer merkezler hakkında hiçbir fikrim yok, mutlaka onlarında başarı şansları yüksektir, ama biraz da rahat olmak ve doktoruna güvenmek gerekir diye düşünüyorum, yoksa aklımızdaki soruların ardı arkası kesilmiyor zaten. Ayrıca şunuda belirteyim Berk bey ile kendinde bizzat iletişim kurabilirsin hem telefon hem mail ile rahatlıkla ulaşabileceğin bir doktor, herşeyi kendi doktoruna bırakma, merak ettiğin şeyleri kendinde konuşabilirsin.
jessamin teşekkür ederim herkeze cok teşekkür ederim bu süreci yaşayan kişilerin fikirleri benim için önemli ;berk beyin hastası olarak sana birşey sormak istiyorum ilk seferdemi oldu?
birde allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin işallahhhhh:)
Kızlar merhaba,
Bende Berk beyin hastasıyım, kısa bir süre önce yazmıştım hatırlarsanız,sonucum pozitif, geçen hafta iki kesemizi de gördük çok şükür, bu hafta da kalp atışı nı duymak için gideceğiz.Umarım hep böyle sağlıkla devam eder.
Ne güzel haber! Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına alma keyfini yaşatsın.... Darısı başımıza...... Sevgilerimle.......
. Arkadaşlar çok giremediğim için konunun başını kaçırdım ama bu hissettiklerinizi ben savaş beyin merkezinde hissetmiştim. Benim transferim bitmeden başkasının hazırlığını yaptılar. Yanyana yataklarda 4 kişiyi yatırdılar ilgisizlikleri de cabası. Ama sanırım bu biraz merkezle alakalı. Firdevs hanımın merkezinde gider gitmez özel odaya alındım. Klimalı, yatak ve oturma grubu olan televizyonlu dolaplı falan gayet güzel temiz bir oda. Firdevs hanım zaten çok güleryüzlü ve ilgili. Reklam yapmak istemem. Demek istediğim çok yoğun ve ünlü doktorlar hep tarif ettiğiniz gibi.evet başarı oranları yüksek ama diğer doktorlar sizi insan yerine koyduğu için kendinizi daha güvende hissedersiniz. Eğer tavır davranış sizi etkiliyorsa firdevs hanıma ya da berk beye ya da daha ilgili olan diğer doktorlara yönelin derim ben.Arkadaşım hayal kırıklığını anlıyorum. Umutlar var içimizde geçerken tüp bebek koridorlarından ama doktorlar ve klinikler parayı ödeme faslına kadar nazik davranıp yumurta elde edilmediğinde veya transfer sonrası başarıyı takip etmede aynı nezaketi gösterseler keşke. Biliyor musun bana da yumurta toplama aşamasında narkoz için damar yolu açtıktan sonra hemşire bir kağıt imzalattı yumurtalarımın toplanmasına izin veriyorum diye. Bacaklarımın havada ve damar yolumun da açık olduğu durumda. Gülsem mi ağlasam mı o masadan kalkmak vardı ya neyse. sonrası 3 güzel yumurtan var derken bir tanesini ancak alabilmişler o da cıvıkmış. 40 yaş üstü kaliteli olmayabilir kabul ama buna rağmen davranışları eşimin de gözünden kaçmadı. O sırada 20 dakkada bir odaya başka hastalar girip çıkıyordu. Yani senin yumurtanı veya tumurtalarını alıyorlar ardından 20 dak sonra bir başkası için aynı süreç başlıyor. Eminim ki aramızdan bazıları benim gibi düşünmüşsünüzdür hop yoksa yumurtalarım iyiydi de bir başkasına mı gitti. :) Veya eşimin spermleriyle başka bir yumurta mı döllendi. Böyle düşünmeme sebep doktorun ve hastanenin para toplama süreci sonrası ilgisizliği. Aslında embriyolog la beraber bir psikolog da bize dönmeli veya en azından hastanede 1 seans ücretsiz psikolojik danışmanlık verilmeli veya ücretli olsun canım paketin içinde hani. Ama nerde sanayi gibi çalışıyorlar maşallah! Vakit nakittir misali.vaz mı geçtim hayır ama bunun için 2. denemede daha dikkatli davranmak istiyorum canım yanmasın diye. Tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle senin papatya 40 hepinize gönül dolusu sevgilerimle...
. Arkadaşlar çok giremediğim için konunun başını kaçırdım ama bu hissettiklerinizi ben savaş beyin merkezinde hissetmiştim. Benim transferim bitmeden başkasının hazırlığını yaptılar. Yanyana yataklarda 4 kişiyi yatırdılar ilgisizlikleri de cabası. Ama sanırım bu biraz merkezle alakalı. Firdevs hanımın merkezinde gider gitmez özel odaya alındım. Klimalı, yatak ve oturma grubu olan televizyonlu dolaplı falan gayet güzel temiz bir oda. Firdevs hanım zaten çok güleryüzlü ve ilgili. Reklam yapmak istemem. Demek istediğim çok yoğun ve ünlü doktorlar hep tarif ettiğiniz gibi.evet başarı oranları yüksek ama diğer doktorlar sizi insan yerine koyduğu için kendinizi daha güvende hissedersiniz. Eğer tavır davranış sizi etkiliyorsa firdevs hanıma ya da berk beye ya da daha ilgili olan diğer doktorlara yönelin derim ben.
arkadaşım ben dr hit. 3 deneme üçüz görünüyor daha kalp atışlarını duymadık.
hit bize 3. deneme cok ciddi indirim yaptı. yani sadece 500€ değil bilgin olsun. ama ilgisiz biri onuda söyliyeyim.
çok fazla bir şey beklmeyeceksin. moralinide yüksek tutman gerekiyor. ben transfer yatağında kitap okudum. aynı günde geri döndük. ertesi gün işe geldim.
akşam evdede arkadaşımla konserve yaptık.
bilmem anlatabiliyormuyum.
öyle 12 yatağa bağlanmak hikaye. normal hayatına geri dönüp mümkün olduğunca 12 gün boyunca düşünmemeye çalışacaksın.
ayrıca gebelik belirtisi arayan arkadaşlar. 3 tane kese görmemize rağmen hala bende tık yok. yani illaki belirti olacak diye bir durum yok.
yanlız işin kötüsü eğer 3dede kalp atışı duyulursa birinden vaz geçmek zorunda kalacakmışım. değilse hepsinide kayıp edebilirmişim
inşallah kendiliğinde biri yok olur diyorum.. tek duam o
Merhaba RÜZGARSELİN
Allah tamamına erdirsin???Sen Firdevslemi hamile kaldı??O nasıl ??Fiyat olarak ne aldı??Donmuşlarla yapmadı dimi ben Hit te denedim ilk denememde donmuş kullandılar...Oyüzden ikinciyi FİRDEVS mi denesem diyorum??Sen HİT e hiç gittinmi???
Arkadaşlar ben 9+1 im. Doktorum 10.haftanın başında ilaçları azaltmaya başlayacağız demişti ama bugün aradım daha erken dedi. Sorum saçma mı bilmiyorum ama şim ben 10. Haftanın başında olmuyo muyum? Siz ne zaman ve nasıl ilaçları bırakacağımızı biliyor musunuz? Aysevi , selam8 ve diğer konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım beni aydınlatır mısınız?
sanırım ilaçları bırakman için erken benim çok şidetli baş ağrılarım vardı estrofermi 10.haftada kesti progesteron olarak iğne kullanıyodum 9haftadan sonra jele çevirdi 12haftanın başındada kesti.kansulandırıcı iğne kullanıyodum kanımda azda olsa pıhtılaşma vardı transferin 8günü lekelenmem başladı iki günde bir vurmaya başladım sonuçtan sonra lekelenmem devam etti 8haftada kan sulandırıcıyı kesti senin lekelenme baş ağrısı yada başka sorunların yoksa 12haftaya kadar kullanman gerekiyo sanırım canım acele etme ilaçları bırakıncada insan korkuyo bişe olurmu bebek düşermi diye az daha sabret birazdaha kullansan daha iyi olur bencede erken bebişe ve kendine iyi bak
Amin canım inşallah. Darısı başına olsun. Bizim sperm donasyonuydu zaten dondurulmuş oluyor. Ben de 2. De hit le firdevs arasında kararsızdım. Firdevs e gittim. Sonucum pozitif ama bence olacaksa her yerde olur. Yaratan Allah. Onlar aracı. Ama güleryüz görmek de hiç fena olmuyor :) inşallah en kısa zamanda dileğin gerçek olur karnın bebe dolar :)
Ben konuyla ilgili bişey yazmıyacam ama sizinle şuanki hislerimi paylaşmak istedim iki hafta önce babamı kaybettim ölümü ani oldu.onun üzüntüsü içimde hala insanın anne babasını kaybetmesi çok acı.onun sözleri hareketleri aklıma geldikçe gözlerimden yaşlar kendiliğinden akıyor.BABAM ölene kadar hep çalıştı bizim için,çocukları ve torunları için yıllarca didindi.emekli çoktan oldu ama o toprakları severdi o işine aşıktı çiftçiydi.yardımcısı vardı ama ben yinede çalışıp yorulmasını istemezdim ama o işiyle mutluydu.çocukta olmayınca kendimi daha yalnız hissediyorum olsaydı belki onlarla oyalanırdım eşim destek çıksada acım yine benimle.Annem yalnız kaldı tabiki onada üzülüyorum Allahtan ablamlar,yeğenlerim onu yalnız bırakmıyor.bilmiyorum anne olabilecekmiyim şuan uzak...neyse sizinde keyfinizi kaçırmak istemem anne adaylarına Allah enkısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin! iyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?