Ben konuyla ilgili bişey yazmıyacam ama sizinle şuanki hislerimi paylaşmak istedim iki hafta önce babamı kaybettim ölümü ani oldu.onun üzüntüsü içimde hala insanın anne babasını kaybetmesi çok acı.onun sözleri hareketleri aklıma geldikçe gözlerimden yaşlar kendiliğinden akıyor.BABAM ölene kadar hep çalıştı bizim için,çocukları ve torunları için yıllarca didindi.emekli çoktan oldu ama o toprakları severdi o işine aşıktı çiftçiydi.yardımcısı vardı ama ben yinede çalışıp yorulmasını istemezdim ama o işiyle mutluydu.çocukta olmayınca kendimi daha yalnız hissediyorum olsaydı belki onlarla oyalanırdım eşim destek çıksada acım yine benimle.Annem yalnız kaldı tabiki onada üzülüyorum Allahtan ablamlar,yeğenlerim onu yalnız bırakmıyor.bilmiyorum anne olabilecekmiyim şuan uzak...neyse sizinde keyfinizi kaçırmak istemem anne adaylarına Allah enkısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin! iyi geceler...
Merhaba canim yol arkadaslarim, cook mikro dememmeize ragmen bir türlü hamilleigi yakalamadik.Yakalsamda devam edemedim.Umut dünyasidir diyorum.
Firdevs hanimda trasnferimi yaptirdim ama malesef olmadi. Donmuslarim var yakinda adet olursam gidecegim ..büyük bir arastirma icine girdim .Cok sansim yoksa deneme istemyiorum.Taze ve yeniden baslasammi diyorum.Bilgi veririseniz memnun olurum..Her gün -her zaman ynei bilgiler mevcut .
sevgilerimle.
Sevgili lalita,
Başın sağolsun..... Büyük bir acı ve kayıp...... Sözün tükendiği anlar.................Her canlı bir gün ölümü tadacak, hayatın kuralı olarak... Zaman gerekiyor elbette bu duruma alışman için.... Allah sana ve diğer sevdiklerine sağlıklı uzun ömür versin... Ve elbette en yakın zamanda da sana anne olmayı tattırsın.... Acını paylaşıyoruz......... Kendine iyi bak lütfen... Sevgilerimle......
Duygularımı paylaştığın için sağol canım benim tedaviye nezaman başlayacağım henüz belli değil ama inşallah en kısa zamanda olur ben Tekirdağda yaşıyorum bende özelden yazamıyorum dolmadığı için.seninle özelden görüşmek isterdim.senin bu kaçıncı denemen,sen hangi şehirde yaşıyorsun, kaç yaşındasın ben 42 yaşımdayım daha önceki yazılardan seni tanıyorum sanki,en son sonuç negatif olduğunda ben bile üzülmüştüm.bana sormadın ama bence dondurulmuşlarla şansın azalır diye düşünüyorum imkanın varsa yeniden dene.bende kısmet olursa firdevs hanım yada berk beyi düşünüyorum.inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun. sevgiyle kal!...
başın sağolsun , hayatta güzellikler kadar acılarda var , hepimiz birgün bu acılarla karşı karşıya kalacağız ama herkes yaşadığını biliyor . Bu arada bende Tekirdağ da yaşıyorum :) İnsan bu durumu sadece kendi yaşıyormuş gibi düşünüyor ama burada bile birinin olduğunu görmek beni şaşırttı , demek dışarda tek olduğumuzu zannetsekte hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz bilmeden ...
Selam Anisha aynı şehirde olmamız benide şaşırttı keşke özelden mesaj gönderebilseydim.belkide tanışırdık insan yakınında aynı sorunu paylaşan birileri olduğunu bilince biraz rahatlıyor senin transferin 29 ekimdi sanırsam inşallah ispanyadan hamile olarak dönersin Allah yardımcın olsun!
Arkadaşlar ben 9+1 im. Doktorum 10.haftanın başında ilaçları azaltmaya başlayacağız demişti ama bugün aradım daha erken dedi. Sorum saçma mı bilmiyorum ama şim ben 10. Haftanın başında olmuyo muyum? Siz ne zaman ve nasıl ilaçları bırakacağımızı biliyor musunuz? Aysevi , selam8 ve diğer konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım beni aydınlatır mısınız?
Merhaba arkadaşım öncelikle başın sağolsun diyor Allah'tan rahmet ve geride kalan sevdiklerine de sabır diliyorum. Ben de 40 ından sonra yola çıkanlardan biriyim ve bu sitede sizi bulmam ve benim gibi insanların olduğunu görmek hayatın yükünü inan daha hafifletiyor.Umarım arzu ettiğin gibi bebeğini kucağına tez zamanda alırsın. Sevgiyle kal
Sekam,Merhaba kizlar,
Ben 1 kere bu foruma yazdim, yazdiklarinizi takip etmeye calisiyorum. Sizlerden bilgisi olan varsa yardiminizi rica ediyorum. Ingiltere veya Belcika 'da donasyona giden var mi?
Varsa bilgi verir misiniz? cok tesekkurler....
Sekam,Merhaba kizlar,
Ben 1 kere bu foruma yazdim, yazdiklarinizi takip etmeye calisiyorum. Sizlerden bilgisi olan varsa yardiminizi rica ediyorum. Ingiltere veya Belcika 'da donasyona giden var mi?
Varsa bilgi verir misiniz? cok tesekkurler....
EVET ARKADAŞLAR
AYSEVİ...PAPATYA 40 ...VE .....HİTTE DENEME YAPAN ARKADAŞLAR....
ben neyapayım hittemi devam edeyim yoksa Firdevs aklıma geldi bu gün daha insancılmış sanırım....
kızlar günaydın aklıma bir şey takıldı dün akşamdan bu yana daha önce başka bir formda donasyon işlemine gitmeden önce bazılarının 3 ay önce folik asit kullandığını bol bol kalsiyum içeren gıdalar tükettiğini ve çörek otu bal tarçın karışımı yapıp sabah akşam bir kaşık yediklerini okumuştum sizce bu tür şeylerin kullanılması transferden önce etkisi olumlumu olur olumsuzmu olur yada siz buna benzer henhangi birşey yaptınızmı ilaçlara başlamadan önce vucudunuzu nasıl hazırladınız ben onu merak ediyorum yanıtlarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?