Eşimle konuştuk merkez falan istemiyorum git son defa transfer yap hepsini koysunlar bitsin artık dedi. Şunu anladım erkekler fark ettirmiyor ama bizden daha fazla üzülüyor. Tekrar Para biriktiririz o zamana kadar savaş biter kieve gideriz dedi. Kıbrıs konusunu artık bitirelim lütfen dedi. 4 defa gittik umut veriyorlar sonucu yok. Başka merkez ne yapacak ki tekrar yapalım bu yumurtalar çöp işe yaramaz diyecek bunun gerçekliğine nasıl inanacağız dedi. Tekrar protokol 8 bin euro isteyecek. Yeter bence diyor. Çok ağladım. Eşim çıktı annesine gitti.

Siz bana hakaret ederken sevapmı yapmış oluyorsunuz dolandırıcıkla yalancılıkla suçlarken hacca mı gitmiş oluyorsunuz siz yapın sevap ben kakkımı arayınca günah öylemi hakkımda kötü düşünen kötülük bulsun inşalh bende hamileyim Allah doğrudan yanadır her zaman benıde sizide gören odur daha fazla uzatmayın ıstersenız gunahımı daha fazla almayın kötü ruhlar

Hadi canım yaa siz topluca bana yürüyün her türlü hakareti edin sonra böyle masumu oynayın gıdın kardeşim bedduama gelince Allah senıde benide goruyor musade et te tutarmı tutmazmı o karar versin sen değil rica ediyorum kalbinize yazın cevap bana değil tek tek hiç birinize cevap yazmam artık gidin evinize işinize kocanıza barda çocuğunuza bakın bana değil yürüyen herkese kalpten bedua etcem hoşçakalın bir yorum yazdım demedıgınız kalmadı be yazık yaa ben yaşadığım gerçek olan neyse onu yazdım hepsi bu

Sagol bize kalpten beddua ettiğin için...

Haddim olmayarak yorum yapacagim size.Sevmediginiz biri bile olsa beddua etmeyin,belli ki yeterince olgun biri degilsiniz,kalp kirmak guzel birsey degil,kirilsaniz da beddua ile degilde "Allaha havale ediyorum "tarzi birsey kullanin.
Neden?Beddua doner dolasir sahibini bulur,cok tehlikelidir.Yapmayin....

Bir diger konu belli ki sizde alingansiniz yahut hassas birisiniz,karsinizda ki insanlar da öyle ,en azindan bir cogu..
Herkesin motivasyona,destege,iyi niyete ihtiyaci var.Empati yapin....
Sevgiler

Canım inşallah transferin başarılı geçer ve evladını kucağına alırsın. Bizi bilgilendir mutlaka. Dediğin gibi herşey nasip. Olacaksa

Bak ama cidden sen çok oldun, bu kadar işim gücüm arasında tuttu, tutmaz denilen bedduan ile uğraşıyorum. Allâh aşkına sen bizi Allah'a havale et o en iyisini bilir zaten ,ne kindar bir insan çıktın sen böyle, yahu ben sana bedduan karşılığında dua ediyorum, Allah sana aklı versin diye ama nerdeeee..He bu arada seni çok tanıdık bedduası olan birine benzettim ama neyse adı bende saklı harbiden sana gülüyorum ama neden?? Cahillik işte başa bela birde sana MEVLANA sözü ile cevap vereyim belki , sayemde bir aydınlanma yaşarsın da beddua yerine dua edersin "Cahille sohbet etmek zordur bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline"... İşine bak olurmu bedduanefna pardon yanlış yazdım Sende kocana, evine, cocuğuna bak bize önerdiğini gibi bende sana tavsiye ederim.

Olabılır sahte hesap ,oranın sahıbı ben olsam reklam amaclı bende yapardım bu tarz seyler.
Arkadasim yazmayayım diyorum da, bak kendimi tutamıyorum yine...direk yazdığın cümleden alıntı yaptım.... Ne guzel bence tam da düşüncelerine uygun bir merkez, sana uyabilir ne mutlu ne guzel, ama inan burda birçoğumuza ve hayatın olağan akışına uymayan bir davranış şekli bu, hele ki hekimlerin birde HIPOKRAT yemini ettiğini düşününce....inşallah muafik olursun ilerlediğin yolda, kalpten dileğim senin için....

HIPOKRAT YEMINI:

(Ben bunlarin arasinda, hastalarımı kandiracagima, reklam amacli sahte hesaplar acmanin mubah oldugu gibi falan bir ibareye rastladım, belki de ben ve bizler hicbirsey bilmeyen kişileriz...)

Hekimlik mesleğinin bir üyesi olarak;
Yaşamımı insanlığın hizmetine adayacağıma,

Hastanın sağlığına ve esenliğine her zaman öncelik vereceğime,

Hastamın özerkliğine ve onuruna saygı göstereceğime,

İnsan yaşamına en üst düzeyde saygı göstereceğime,

Görevimle hastam arasına ; yaş, hastalık ya da engellilik, inanç, etnik köken, cinsiyet, milliyet, politik düşünce, ırk, cinsel yönelim, toplumsal konum ya da başka herhangi bir özelliğin girmesine izin vermeyeceğime ,

Hastamın bana açtığı sırları, yaşamını yitirdikten sonra bile gizli tutacağıma,

Mesleğimi vicdanımla, onurumla ve iyi hekimlik ilkelerini gözeterek uygulayacağıma,

Hekimlik mesleğinin onurunu ve saygın geleneklerini bütün gücümle koruyup geliştireceğime,

Mesleğimi bana öğretenlere, meslektaşlarıma ve öğrencilerime hak ettikleri saygıyı ve minnettarlığı göstereceğime,

Tıbbi bilgimi hastaların yararı ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi için paylaşacağıma,

Hizmeti en yüksek düzeyde sunabilmek için kendi sağlığımı, esenliğimi ve mesleki yetkinliğimi korumaya dikkat edeceğime,

Tehdit ediliyor olsam bile, tıbbi bilgilerimi, insan haklarını ve bireysel özgürlüklerini çiğnemek için kullanmayacağıma,

Kararlılıkla, özgürce ve onurum üzerine,

Ant içerim.

Türkiyede işler her yerde bu şekilde gidiyor,bebek bezinden mamasına,kullandıgın hcg testine,zayıflama ilaçlarına kadar..Bir dünya doktorun ınsta da öyle hamile kaldı böyle basardık,o bes merkezde denedi bizde ilk gibi vıdeolarından tutun fenomenlerın isbirliğine kadar..Allah askına ülkede ne dogru ??Yeni bir yer actıgınızda sizinde ilk ihtiyacınız olan şey reklamdır??Bunu orada calısan hofamı merkez mi yaptı yada yaptırdı yada halkla ilişkiler mi yaptı bilemeyiz..Reklamın en alası adanın ilk merkezi hit..En bilindir merkez değil mi,adam işinde cok iyi ,britis ,ünv hastaneleri,ventus burda duydum..Ben ispanyaya kadar bir cok merkez baktım inan yazıstım konustum.Kendiö yurtdısında yasıyorum avrupada..Oraya gitmek cok mantıklıydı,lakın 2 embrıyo verıyorlar ve 10 bin euro buluyor..Ya ınsanların yorumlarını okusan google da kafayı yersın,ıtalyan kadına cekık gözlü mogolıstanlara benzeten bebek koymuslar neler neler..Cok zor iş,rn güvenilirini bulmak..Bu iş bir tiicarethane maalesef,senin ruhundan anlayacak kaç doktor merkez var??Empati kurabılecek..Ben kendı yasadıgım ulkemde de dusundum hatta 4 bıne mal olacaktı bana ve yok derdım yok ama mın 8 ay beklemem gerektı..Ee ben zaten 2 kez orda tup bebek yaptım ,geleneksel tıp az ılac verıp allaha rmanet bırakıyorlar..Burdan gordum hıt vs de hepsı ucuz ,burası yenı ve ınan cok para 6.500 dondurma dahıl ve daha gıtmesı kalması ılacları burda ankarada takıbı hıstereskopısı 10 bını buluyor..Allah yardımcısı olsun ınsanların maddı manevı cok buyuk emek acı uzuntu..Arastırmak kafana yatana karar vermek lazım,ben kendı deneyımımı paylastım,belkı bende bes ay sonra pısman olacagım bılmıyorum ki,ne kadar cok arastırırsan bı okadar elliyorsun merkezleri,Ben merkeze degıl hocaya ve onun gecmıs cv sıne ve bana ılgısıne soylemlerıne ıkna oldum..Bi karsr vermek için öncelık belırlemek lazım,ben fabrıkasyon bir yer degıl daha butik bir yer ıstedım,sen baska sey istersin..Ama hayattakı dogrularımız ve bıze yasatılanlar normal baktıgında aslında her yerde...Nerden hangı kurumdan tutarsak elımızde kalıyor..Ülkede tıcarethane olmayan nizi sögüşlemeyen tek bi merkez söyle??Ya ben anatolia da ankarada tedavı gordum,embrıyolar pgt den olumsuz geldı,aramayı doktor bı gun sonra yaptı..Sanssızlık dedı,2 ay sonra hemen 2.tedavı ıcın aranmaya basladım..Nefret ettım en iyisinden bile inan..Allah hepımızın sonunu hayretsın,iyi insanlarla karsılastırsın ne diyelim

Canım inşallah transferin başarılı geçer ve evladını kucağına alırsın. Bizi bilgilendir mutlaka. Dediğin gibi herşey nasip. Olacaksa
İnsallah ,allah razı olsun..Bunca emek artık hayırlı saglıklı sonuclarla biter umarım.Hamılelıge sevınemıyor bızım gıbıler,kucagına almadan saglıklı oldugunu görmeden zor hep teyıkte gececek aylar ,Ama bızımde sınavımız budur belkı,sabır edenler olarak karsılıgını alırız umarım..Rabbımın bır bıldıgı vardır elbet..Allah sızlerınde emeklerını bosa cıkarmasın

Günaydın kızlar internette bir şey okudum. Bebeği olmasını isteyen bebek kıyafeti alsın beyin çocuk için vücuda komut gönderiyormuş. Bugün çarşıdan zıbın ve emzik alacağım. İnşallah tutar.

Gunaydin canim, ben de okumuştum, zihninizde canlandırın anne olduğunuzu diye, ben mesela fırsatım oldugunda bebek mağazasına gidip, bakıyorum, ilk doğduğunda buna ihtiyacı olur, sonra şuna ihtiyacı olur diye, hem fikir edinmiş oluyorum hemde ruhuma iyi geliyor...hemde fiyat araştırması yapmis oluyorum

Ben mesela hangi beşiği hangi bebek arabasını alacağımı bile belirledim, kendi başıma bakıyorum öyle ve tabi bunu esim ve iyiki sizlerin dışında kimseyle paylaşamıyorum, hemen dogmadik çocuğa gömlek biçilmez vs. lafları ile karşılaşmamak için...ruhuma iyi geliyor gidip bakmak

Ne guzel bak işte, bütün avrupayi arastirmişsin ve ilgili merkezin, kibrisi geçtim, Avrupa çapında dahi en iyisi olduğunu düşünüp kararını vermişsin, hayirli uğurlu olsun, yolun açık olsun....da benim anlamadigim merkezi niye böyle bize karşı bir aklama çabası içindesin? Bilemedim? Neyse yaaa dedim ya, senin için en güzeli olsun....

Beb nerkezi aklamıyorum,bir haber falan mı var doktorla embrıyolagla elınde kesın net bilgi belgemi var da sende insanların özellikle benım aklıma kurt düşürüyorsun..Sen bence bir doktora görün,böyle bir şüpheci biri ike hayatımda hiç karsılasmadım,Gelene geçene sataşıp öyle böyle laf ediyorsun.Sana göre neresi iyi??Niye iyi??ben yorumlara da baktım,krndi doktorlarıma da sordum,kafama yatana karar verdim.Belkide ğişman olacagım..Şimdi havalımanındayım allah şahit ucak bekliyorum,yarın transferim var ve kendini bi şey snaıp önüne gelene nefret şüphe saçan birine laf anlatıyorum..Şöyle düşün çocugumu bir kreşe yazdırmaya karar veriyorum kalkmıssın elınde bir delil bi şey olmadan sosyal medyadan sallayıp duruyorsun ,Tedavımı oldun,gittin mi,konustun mu,Eline almıssın telefonu anca hayal dünyasında yazıyprsun..Yazdıklarımı anlamayacak kadar,sen mılletın yorumunu senelerdır okuyup merkez secmeye calısırken ben 1.5 yılda kaç merkez kac doktor ile munasebette bulundum..Olmadımı baska merkeze..Neyse bu da seni ciddiye alıp son mesajım :) Allah tuh saglıgı verdın ınsallah :)) allah içi kara ruhu kara insanlarlada münasebete sokmasın düzgün insnaları Çok amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…