Hepimize çok üzülüyorum ya. Keşke bunları hiç yaşamamış olsaydık.. Burda yorumları okumak tamamen her şeyi değiştiriyor gerçekten. 6 aydır bu sürece karar verdim araştırıyorum. 3 merkez değişti kafamda. Hepsine de kesin gidicem gözüyle bakıyordum.. kesin karar diyordum. aklına bir defa soru işareti düşünce olmuyor.. Bunlardan biri malum ki ben oraya gidecek olan tek kişiydim burda.. uykularım kaçtı içime sinmiş gibiydi çünkü ama gitti yok yani..
daha önce düşündüğüm görüştüğüm başka merkeze tekrar karar verdim temmuzda gidip görcem hem de tatil yapcam.. iyi ki varsınız. Hepimizi için çok iyi olsun kalbimiz ferahlısın içimizdeki yangın sönsün inşallah amin…

O kadar param kalmadı taşıma transfer vs altından kalkamam ki. Eşim tranfer ve Kıbrıs lafını duymak bile istemiyor.
Canim taşıma işlemi ücretli değil ki, taşıyacağın merkez bir tank veriyor onunla eski merkezine gidip embriyolarini alıyorsun yeni merkeze getiriyorsun, biz kendi arabamız ile gidip alip getirmiştik. Tasima ücrete tabi degil ki. Birde nasılsa transfer parası vereceksin eski merkeze, en azından taşıdığın merkez, eğer ki kaliteleri iyi değil ise, en sağlıklı bilgiyi verecektir. İyiyse de yeni merkez de sadece transfer ücreti alacak, ki transfer ücreti de üç aşağı beş yukarı kibrisda her yerde ayni fiyat. Yani suanki merkezde bir bilinmezi transfer ettirmek yerine, taşıyıp doğru bilgiyi alip embriyolarla ilgili ondan sonra karar vermek daha sağlıklı olabilir gibi geldi bana...ama tabi ki karar senin ve eşinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…