otele geldım valla sankı transfer olan ben degılım
ılk defa hemen gelıp yatmadım su an hamburger yıyecegım onu beklıyorum sonra da kumar oynamayı dusunuyorum galıba sıyırdım artık
Kizzz yakarim seni canim hamburger cekti ☹️ Isten o kadar yorgub ve sinirli bisekilde geldim uyuyodum simdi uyandim bayada acim esimde evde digil daha bi bucuk saat gelcej 😂 artik duvarlarda hamburger diyip saldiririM 😂 baya yimis gibi bu hiss var ya agzimda tat var herhalde asermek buna diyolar 😂 darisii basina kizzzz insallah gecenin biyarisi uyanirfa olur olmadik seyler istersin sende 😂 bu srada hic aseren oldumu nasil bi hiss bumu? Normalde dissardan yemiyorum sagliksiz diye, pozitiv alicam hafta burnuma surekli recel kokusu geliyordu kirmizi berry receli kasik ucunda yiyodm bilmiyorm kimse bana hamileyken zararli falan diyordu onu yedikten sonra gecmisti kokusu baya tuvaletden bile o koku geliyordu 😂

Kızlar ben bugün doktora gittim rahimin arkasındaki sıvı enfeksiyonmus ilaç tedavisine başlandı uzun süre antibiyotik fitil kullanacakmışım historoskopi bu enfeksiyonda yapılmaz dedi dahada artırırmış sonra haplara basliycaz birsuru test verdim sonuclarina görede iğne tedavileri başlayacakmışım benim tedavi yine başka bahara kaldı anliyacaginiz🙁
Gecmis olsun vardir bi hayir canim 😔🤲😘

valla dedim ya teror estırdım... aslında bıraz daha ara vermelısım aynlasılan neyse oldu hayırlısı olsun. 2 embryo iyi kalite konuldu.
Nolur her şeyi unut ve bu iki cana odaklan
Sana anne deyip sımsıkı sana sarılan cana
Rabbim can versin inşallah

Bu arada okuyanlar bilir ben transferin 5 gununden itibaren ayaklanmistim, ilk gunlerde pek yatmadin, 3 y 4 gunuydu qaliba dugune gitmistim karnimda baya sislik vardi ayagimda topiklu kimse farketmesin diye bayaa halayci basiudim esim annem arada bana goz kas yapiyorlardi iste artik otursan falan diye ama beni oturtana ask olsun😂

Bu arada okuyanlar bilir ben transferin 5 gununden itibaren ayaklanmistim, ilk gunlerde pek yatmadin, 3 y 4 gunuydu qaliba dugune gitmistim karnimda baya sislik vardi ayagimda topiklu kimse farketmesin diye bayaa halayci basiudim esim annem arada bana goz kas yapiyorlardi iste artik otursan falan diye ama beni oturtana ask olsun😂
Canım sana özelden mesaj yazdım cevap verirmisi😊

Kızlar şimdi Gynolife tan aradılar belki düşünen vardır diye burdan yazmak istedim. İşlem ücreti 6000 euro. Embriyolara ngs yapılırsa diye sordum ilk 3 embriyo 2500 euro, sonrakiler için de her biri 450 euroymuş. Bana biraz gereksiz fazla geldi haksız mıyım?
İlk üç embiryo total mi 2500 değil mi embiryo başı 2500 olamaz değil mi😬çok tesekkurler şimdiden

otele geldım valla sankı transfer olan ben degılım
ılk defa hemen gelıp yatmadım su an hamburger yıyecegım onu beklıyorum sonra da kumar oynamayı dusunuyorum galıba sıyırdım artık
Babynumberone hayırlı olsun transferin hayırlı olsun...hersey çok güzel olcak 👍

Canım ilgin için teşekkür ederim yazdıklarım hep askıda kalıyordu bir sen gördün mutlu ettin beni çok sağol bu konularda çok yeniyim sizin başlıca tavsiyeleriniz nelerdir baküdeki bildiğiniz yerler hangileri nerelerle görüşeyim bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevirim forum kuralını çok fazla bilmiyorum alanen yazmak yasak ise özelden dönüş yapabilir misin. Konu hakkında bilgisi olan tüm hasretdaşlarımın yardımlarını bekliyorum.
Canim rica ederim, elimden geleni yaparim. Aeman ozdemir var orda androlog , onu bul konus istrsen teli var bende birde o baksin tahlillere, baku medical plaza babek ofisinde, burda bir cok ark kibris da yaptirdi agirlik yuurta donasyon o yuzden belki bi donus olmadi, benim yakin tanidigim ark baku de sperm donosyon yaptirdi ve memnun kaldi . Sende yine arastir derim

Canim rica ederim, elimden geleni yaparim. Aeman ozdemir var orda androlog , onu bul konus istrsen teli var bende birde o baksin tahlillere, baku medical plaza babek ofisinde, burda bir cok ark kibris da yaptirdi agirlik yuurta donasyon o yuzden belki bi donus olmadi, benim yakin tanidigim ark baku de sperm donosyon yaptirdi ve memnun kaldi . Sende yine arastir derim
Canım aeman öztürk derken anlayamadım ve tam olarak nerede bu doktor iletişim bilgilerini özelden yollarsan çok sevinirim ayrıca sperm donasyonu yaptıran arkadaşlarınla irtibat kurabilirsem aklımdaki bütün soruları giderebilirim yardımcı olmak isterlerse bana numaralarını verebilirsen çok sevinirim. Sağ salim bebeğşni kucağına alırsın inş. Çooookkkl teşekkürler.

Benim kanama yine başladı 😔 sanki koyun boğazlamışlar gibi aklım çıktı 😔 bebek iyi ama plesanta aşağıda olduğu için risk devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Allah yardımcın olsun canım duadan başka yapabilecek birşey olsa ama gönülden yanındayız Allah yavrunu sana bağışlasın. İnat etsin hayata ve annesine tutunsun asla bırakmasın. Hastanede sin sanırım inşallah geçecek canım sıkıntın sevince dönsün inşallah.

Benim kanama yine başladı 😔 sanki koyun boğazlamışlar gibi aklım çıktı 😔 bebek iyi ama plesanta aşağıda olduğu için risk devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbimin iyilik melekleri yavrunu korusun.
Sağsağlim birlikte çıkın hastaneden.
Güçlü ol, bebeğin seni hissediyor.
Dualarım seninle..

Bizde sperm donasyonu düşünüyoruz fakat aklımız cok karısık hangi merkez iyi hiç anlayamadık 🙄

İnan eğer ağrım olmasaydı hiç umursamazdım bu pembe akıntıyı
Bildiyin adet sancısı kasıklarda ara sıra giren sancı ve belim kopuyordu
Dedim şimdi foşur foşur kan gelicek
Ama çok şükür silindim pembe renk geldi kırmızı olmadı
İnşallah bir daha olma
Uzanıyorum artık
Zaza benimde adet sancisi krap giriyodu ve agrim cok oldu bebek yerlesene kadar hatta hera y adet san cim oldu hep duscek sandim dua et allaha sigin elin i karnina koy ya mubdiu esmasini oku esmaul husnalari cok oku allaha trslim ol bebegin seninle insallah

Zaza benimde adet sancisi krap giriyodu ve agrim cok oldu bebek yerlesene kadar hatta hera y adet san cim oldu hep duscek sandim dua et allaha sigin elin i karnina koy ya mubdiu esmasini oku esmaul husnalari cok oku allaha trslim ol bebegin seninle insallah
Ağzına sağlık yazıcam yazamıyorum yanlış anlaşılmak gibi olur diye sen yazdın canım ohhh. Gebeliğim boyunca hergün sağ işaret ve orta parmağı göbek deliğinin üzerine koyup 11 kere.
El mübdi dedim. Sancım olduğunda çok fayda gördüm içim rahatlıyordu.kanaması olanlar lütfen yapın inanarak içten hergün. Anlamı yoktan var eden can veren dir allahın adlarıdır şifadır ayrıca oturup ve kalkarken herseferinde besmele çekin alışkanlık edinin.

Benim de bir sorum var..Doğuran ya da doğurmasa da bilen arkadaşlara soruyorum..benim memapoz hortladı..Doğum yapalı 4.5 ay oldu son bir aydır özellikle çok ciddi ateş basıyor özellikle geceleri..bazen emzirirken denk geliyor bebeler de ben de su gibi oluyoruz..bir de ödem var..Doğumdan sonra 5-6 kilo aldım ne yazık ki..bir de iki bileğim de korkunç ağrıyo karpel tünel tavan yaptı sadece minoset içiyorum..üstelik işe başladım..sağlıklı ve güçlü olmam lazım tüm bunlara çöZim bulan var mı..emzirirken menepoza giren var mı Benim gibi..

Süt verdigin için sanırım adet olmuyorsun menepoz degildir büyüklerimiz süt koruyor derler yani hemen gebe kalmaman için ikizlerinide kocaman öpüyorum yeşilcim🧿🥰

Canım ilgin için teşekkür ederim yazdıklarım hep askıda kalıyordu bir sen gördün mutlu ettin beni çok sağol bu konularda çok yeniyim sizin başlıca tavsiyeleriniz nelerdir baküdeki bildiğiniz yerler hangileri nerelerle görüşeyim bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevirim forum kuralını çok fazla bilmiyorum alanen yazmak yasak ise özelden dönüş yapabilir misin. Konu hakkında bilgisi olan tüm hasretdaşlarımın yardımlarını bekliyorum.
Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum eşim azosperm ve artık sperm donasyonu yaptrmak istıyoruz. Ama neresi daha iyi hiç bi fikrimiz yok o kadar arada kaldım ki anlatamam. Öğrendiğin bişry varsa benimle de paylaşır mısın lütfen

Back
X