Hsg rahim filmi çekilirken polip tespit edilip o sırada polip ler alınabilir mi böyle birşey başına gelen olan varmı yada ayrıca bir operasyon lamı alınır bilen varmı acaba

Merhaba. Bende gynolife ta transfer oldum. Embriyo kalitelerimin ikiside 4ab idi. 10 haftalık olduk şuan. Darısı başına :)
Ay canim benim ınsallah rabbim bizlerede nasip eder inşallah murat bey beni dün aradı moral verdi saolsun dedi sen iyileş gel tedavin nezaman olsa devam ederiz dedi ınsallah bizlerde anne oluruz rabbime tek duam bu rabbim olmak isteyen herkesin yüzünü güldürür ınsallah bu cuma günü yüzü suyu hürmetine 🤲🤲🤲🤲🤲

Daha iyiyim kuzum kanama kesildi çok şükür ama bugünde çıkarmıyorlar hastaneden. Minik adamım iyi olsun da ben dayanırım her şeye 🙏
Çok şükür canim benim sen iyi olda bebişim iyi olsunda hastane kal.insallah o cennet kokulu yavrunu en kısa zamanda kucağına aldığın zamanı rabbim nasip etsin herzaman sende duandasın sevgiler.

Hsg rahim filmi çekilirken polip tespit edilip o sırada polip ler alınabilir mi böyle birşey başına gelen olan varmı yada ayrıca bir operasyon lamı alınır bilen varmı acaba
Bunu bende merak ediyorum inan benim bildiğim hag de sadece tüpler bakiliyo diye biliyorum yanılıyor olabilirim

Kızlar gecen gun de sormuştum burdan okduklarımdan cd56 testi yaptırdım adetımın 3. Gunu kandan yaptırdım sonuc 14.1 yüksek mi sizce? İnternetten baktım kandan olunca düşük cıkar dıyo adetın 21. Gunu yaptırın dıyo kafam karıstı. Bilgisi olan yok mu?

Merhaba
Dün gynolifede transferim gerçekleşti. İki tane biri 4aa biride 4ab iki embriyo yerleştirildi fakat geriye hiç dondurulmuşum kalmadı. Sizce şansım var mı?
Hayırlı olsun, bende gynlife da aynı kalitelerde 2 embriyo transferi oldum, 31 ekim de ama yavrularımdan 1 i benimle, inşallah sizinkiler de size sımsıkı tutunur 🙏🙏🙏

Bunu bende merak ediyorum inan benim bildiğim hag de sadece tüpler bakiliyo diye biliyorum yanılıyor olabilirim
Canım hsg çekerken 2 poilp gördüm onlarında alıverdim patoloji ye gönderelim dedi transfer öncesi ne miş anlayalım dedi takip Dr özel hast idi sonra Bu Dr u bıraktım zaten de şimdi kafama takıldı bana yalan geldi adetim düzenli ağrı filan yoktu para çekme hesabımı bu hastanenin diye düşünüyorum. Paralojiiye 900 tl gitti.. Hsg de tüpler histereskopi de polip değilmi

Sen o polipi histeroskopi ile mi aldirdin? Yoksa ameliyat gibi birşey mi? Histeroskobi sonrasında da yapışıklık oluyor mu acaba
Benim ultrasyonda 3 tane gözüktü. Ofis husteroskopi ile tam tani kondu. Korkacak bir şey değil. Sonra uyutarak ameliyatla aldılar. Uyandım
1 saate çıktım. Tüp bebek denemesinde doktor yapisiklik gözüküyor dedi ultrasyonda. Büyük ihtimal polipleri aldirdiktan sonra oldu. Ağrın ondan demişti doktor yapisikliktan

Merhaba
Dün gynolifede transferim gerçekleşti. İki tane biri 4aa biride 4ab iki embriyo yerleştirildi fakat geriye hiç dondurulmuşum kalmadı. Sizce şansım var mı?
Hayirli olsun, bosver sen simdi dondurulmusu, bunlara odaklan ins ihtiyacin kalmaz, stres yapma, tadini cikar canim, anneliginin hayslini kur, tekrar hayirli olsun

Merhaba
Tabiki şansınız var.Allah ol derse olur.Hiç canınızı sıkmayın yavrularınızla güzel güzel konuşun onlar sizi duysun ve size sımsıkı tutunsun.Dularımız sizinle 🙏

Canım hsg çekerken 2 poilp gördüm onlarında alıverdim patoloji ye gönderelim dedi transfer öncesi ne miş anlayalım dedi takip Dr özel hast idi sonra Bu Dr u bıraktım zaten de şimdi kafama takıldı bana yalan geldi adetim düzenli ağrı filan yoktu para çekme hesabımı bu hastanenin diye düşünüyorum. Paralojiiye 900 tl gitti.. Hsg de tüpler histereskopi de polip değilmi
Doğru söylüyorsun canim bende öle biliyorum historoskopide çıkar demişlerdi polip filan hatta geniş ultrasonda bile görülür demişti doktor polip varsa 4g ultrasonunda çıkar demişlerdi hag biraz bana değişim geldi sadece tüpleri görüyo hsg

Benim ultrasyonda 3 tane gözüktü. Ofis husteroskopi ile tam tani kondu. Korkacak bir şey değil. Sonra uyutarak ameliyatla aldılar. Uyandım
1 saate çıktım. Tüp bebek denemesinde doktor yapisiklik gözüküyor dedi ultrasyonda. Büyük ihtimal polipleri aldirdiktan sonra oldu. Ağrın ondan demişti doktor yapisikliktan
iki çeşit polip alma yöntemi varmış, birisi histeroskopi. aynı ofis histeroskopi gibi bir aletle kamera ile girip başka bir aletle alıyorlar. diğeri ise ameliyat gibi rahime sıvı gibi birşey verip rahimi kazıyorlar. senin hangi yöntemle yapıldı acaba biliyorumusun?

Yapışıklık ultrasonda çıkmıyor demi görünmüyor orda demi

hsg ile polip lınamaz. histeroskopi denilen başka bir işlemle alınır. sende de mi polip çıktı? bende aynı durumdayım

Back
X