- 26 Ekim 2009
- 608
- 1.413
- 313
Çok güzel haber Allaha şükürler olsunDaha iyiyim kuzum kanama kesildi çok şükür ama bugünde çıkarmıyorlar hastaneden. Minik adamım iyi olsun da ben dayanırım her şeye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel haber Allaha şükürler olsunDaha iyiyim kuzum kanama kesildi çok şükür ama bugünde çıkarmıyorlar hastaneden. Minik adamım iyi olsun da ben dayanırım her şeye![]()
Ay canim benim ınsallah rabbim bizlerede nasip eder inşallah murat bey beni dün aradı moral verdi saolsun dedi sen iyileş gel tedavin nezaman olsa devam ederiz dedi ınsallah bizlerde anne oluruz rabbime tek duam bu rabbim olmak isteyen herkesin yüzünü güldürür ınsallah bu cuma günü yüzü suyu hürmetineMerhaba. Bende gynolife ta transfer oldum. Embriyo kalitelerimin ikiside 4ab idi. 10 haftalık olduk şuan. Darısı başına :)
Çok şükür canim benim sen iyi olda bebişim iyi olsunda hastane kal.insallah o cennet kokulu yavrunu en kısa zamanda kucağına aldığın zamanı rabbim nasip etsin herzaman sende duandasın sevgiler.Daha iyiyim kuzum kanama kesildi çok şükür ama bugünde çıkarmıyorlar hastaneden. Minik adamım iyi olsun da ben dayanırım her şeye![]()
Bunu bende merak ediyorum inan benim bildiğim hag de sadece tüpler bakiliyo diye biliyorum yanılıyor olabilirimHsg rahim filmi çekilirken polip tespit edilip o sırada polip ler alınabilir mi böyle birşey başına gelen olan varmı yada ayrıca bir operasyon lamı alınır bilen varmı acaba
CANIM HAYIRLI OLSUN TRANSFERİN. Neden hiç dondurulmuşun kalmadı?Tabiki de var kaliteleri çok iyi. bu düşüncelerle kendinizi tedirgin etmeyin![]()
Dondurulmuştu ama rahim kalinliginiz 7nin üzerindeyse taze yada dondurulmuş çok farkedecegini sanmıyorum. Tek kesemiz oluştu. Allah sizinde gönlünüze göre versin:)Sizin de taze transfer miydi? Çok tebrik ederim harika bir duygu olmalıikiside tuttu mu ??
Hayırlı olsun, bende gynlife da aynı kalitelerde 2 embriyo transferi oldum, 31 ekim de ama yavrularımdan 1 i benimle, inşallah sizinkiler de size sımsıkı tutunurMerhaba
Dün gynolifede transferim gerçekleşti. İki tane biri 4aa biride 4ab iki embriyo yerleştirildi fakat geriye hiç dondurulmuşum kalmadı. Sizce şansım var mı?
Canım hsg çekerken 2 poilp gördüm onlarında alıverdim patoloji ye gönderelim dedi transfer öncesi ne miş anlayalım dedi takip Dr özel hast idi sonra Bu Dr u bıraktım zaten de şimdi kafama takıldı bana yalan geldi adetim düzenli ağrı filan yoktu para çekme hesabımı bu hastanenin diye düşünüyorum. Paralojiiye 900 tl gitti.. Hsg de tüpler histereskopi de polip değilmiBunu bende merak ediyorum inan benim bildiğim hag de sadece tüpler bakiliyo diye biliyorum yanılıyor olabilirim
Benim ultrasyonda 3 tane gözüktü. Ofis husteroskopi ile tam tani kondu. Korkacak bir şey değil. Sonra uyutarak ameliyatla aldılar. UyandımSen o polipi histeroskopi ile mi aldirdin? Yoksa ameliyat gibi birşey mi? Histeroskobi sonrasında da yapışıklık oluyor mu acaba
Ameliyatla alıyorlar.Hsg rahim filmi çekilirken polip tespit edilip o sırada polip ler alınabilir mi böyle birşey başına gelen olan varmı yada ayrıca bir operasyon lamı alınır bilen varmı acaba
Hayirli olsun, bosver sen simdi dondurulmusu, bunlara odaklan ins ihtiyacin kalmaz, stres yapma, tadini cikar canim, anneliginin hayslini kur, tekrar hayirli olsunMerhaba
Dün gynolifede transferim gerçekleşti. İki tane biri 4aa biride 4ab iki embriyo yerleştirildi fakat geriye hiç dondurulmuşum kalmadı. Sizce şansım var mı?
Tabiki şansınız var.Allah ol derse olur.Hiç canınızı sıkmayın yavrularınızla güzel güzel konuşun onlar sizi duysun ve size sımsıkı tutunsun.Dularımız sizinleMerhaba
Doğru söylüyorsun canim bende öle biliyorum historoskopide çıkar demişlerdi polip filan hatta geniş ultrasonda bile görülür demişti doktor polip varsa 4g ultrasonunda çıkar demişlerdi hag biraz bana değişim geldi sadece tüpleri görüyo hsgCanım hsg çekerken 2 poilp gördüm onlarında alıverdim patoloji ye gönderelim dedi transfer öncesi ne miş anlayalım dedi takip Dr özel hast idi sonra Bu Dr u bıraktım zaten de şimdi kafama takıldı bana yalan geldi adetim düzenli ağrı filan yoktu para çekme hesabımı bu hastanenin diye düşünüyorum. Paralojiiye 900 tl gitti.. Hsg de tüpler histereskopi de polip değilmi
iki çeşit polip alma yöntemi varmış, birisi histeroskopi. aynı ofis histeroskopi gibi bir aletle kamera ile girip başka bir aletle alıyorlar. diğeri ise ameliyat gibi rahime sıvı gibi birşey verip rahimi kazıyorlar. senin hangi yöntemle yapıldı acaba biliyorumusun?Benim ultrasyonda 3 tane gözüktü. Ofis husteroskopi ile tam tani kondu. Korkacak bir şey değil. Sonra uyutarak ameliyatla aldılar. Uyandım
1 saate çıktım. Tüp bebek denemesinde doktor yapisiklik gözüküyor dedi ultrasyonda. Büyük ihtimal polipleri aldirdiktan sonra oldu. Ağrın ondan demişti doktor yapisikliktan
Yapışıklık ultrasonda çıkmıyor demi görünmüyor orda demiBenim ultrasyonda 3 tane gözüktü. Ofis husteroskopi ile tam tani kondu. Korkacak bir şey değil. Sonra uyutarak ameliyatla aldılar. Uyandım
1 saate çıktım. Tüp bebek denemesinde doktor yapisiklik gözüküyor dedi ultrasyonda. Büyük ihtimal polipleri aldirdiktan sonra oldu. Ağrın ondan demişti doktor yapisikliktan
Ben de kendimin güzel haberlerini bekliyorumÇok heyecanlı bir bekleyiş hepimiz güzel haberlerinizi bekliyoruz.
hsg ile polip lınamaz. histeroskopi denilen başka bir işlemle alınır. sende de mi polip çıktı? bende aynı durumdayımHsg rahim filmi çekilirken polip tespit edilip o sırada polip ler alınabilir mi böyle birşey başına gelen olan varmı yada ayrıca bir operasyon lamı alınır bilen varmı acaba
Benimde sYapışıklık ultrasonda çıkmıyor demi görünmüyor orda demi
Amin canımım amin cuma günü bol bol dua ediyorum insallahBen de kendimin güzel haberlerini bekliyorumAllah isteyen tüüüümmm kadınlara anneliği tattırsın inşallaaahhhhhh
![]()