Merhaba arkadaslar;
29.ekiminizi kutlarim.
Donmuslarim var,cok basarili olmadigini duyuorum hep.Donmuslarla hamile kalan varmi??benimle paylasirmi?
mesajimi kisa ksia yaziyorum 100 mesaja ulasmak icin..ooo yüze kadar 80-90 yazmam gerekmiss..
sevgiler

Selam anisha, regl oldunmu? Ve transfer ne zaman? Birde bu doktorun direkt hatti varmi?
Emaillerime cevap vermiyorlar da???

merhaba efsune ,
maalesef regli olamadım rahim duvarım kalınlaşmadığı için olamamışım , doktorda beni ilaca başlattı ayın 5. de kontrole gideceğim eğer kalınlaşmışsa bana transfer için tarih vericek . transfer için rahim duvarının kalınlığının kaç olması gerekiyor biliyor musun ? sen mailleri hangi adrese gönderiyorsun bilemiyorum ama bendeki mail adresini veriyim sana ben internetteki telefon numarasından ulaşmıştım . reproduccion.bcn@quiron.es bu adresten asistanı dönüş yapar mutlaka

Selam anisha, regl oldunmu? Ve transfer ne zaman? Birde bu doktorun direkt hatti varmi?

merhaba efsune ,
maalesef regli olamadım rahim duvarım kalınlaşmadığı için olamamışım , doktorda beni ilaca başlattı ayın 5. de kontrole gideceğim eğer kalınlaşmışsa bana transfer için tarih vericek . transfer için rahim duvarının kalınlığının kaç olması gerekiyor biliyor musun ? sen mailleri hangi adrese gönderiyorsun bilemiyorum ama bendeki mail adresini veriyim sana ben internetteki telefon numarasından ulaşmıştım . reproduccion.bcn@quiron.es bu adresten asistanı dönüş yapar mutlaka

merhaba efsune ,

Kolaylikalr dilerim sana,bol sanslar canim.Okudugum kadariyla yazialrini memnunsun galiba Ispanyadan.Insallah olumlu olur sonucun.Her terslikte bir hayir vardir üzülme.Gec olsun güc olmasin derim.
Her sey gönlünce olsun.

Anisha selam,
geçen sefer ama kalinlaşmada sorun olmamiştı.. Bu seferi neye bağlıyorlar ?
Min transfer aslinda 9 mm ama 11 -12mm optimal bende en son 11.2 oluyordu ..
8 mm de tarnsfer edenlerde var..
Bu konudaki herşey bence soru işareti..

Umarim herşey yolunda gider..

Merhaba Anisha.. seni takip ediyorum.. umuyor ve diliyorum herşeyin yolunda gitmesini.. hadi bize ispanyadan hayırlı haber getir..

geçmiş olsun arkadaşım.. bunda da bir hayır vardır elbette.. sağlığına dikkat et..

Çünkü ben normalde cycno-progynova ile regli oluyorum geçen ay onu kullanmıştım bu ay kullanmayınca kendiliğinden regli olamadım. İnşallah hersey yolunda gider emeklerimiz boşa çıkmaz.

Sevgili DURAGEN
Valla ben çekirdekten falan vazgeçtim normal donasyonla bile olmadı...
O tip şeylerin peşinden koşmak için yaş::20 olmalı....Birde harcayamayacak kadar paran ve zamanın olmalı...
Yani bana göre değil... :::)))

Ben KIBRISA gittiğimizde bir çiftle tanıştık....Adam (eş) okadar çok bu konuyu araştırmış ki...
Yumurta donasyonunda çocuk yarı babaya benzer, %30 da bize benzermiş....Yani taşıyan anneye....
Gerçekten onlar öz anne babadanmı acaba ben eğer çok benzemeyen bir çocuk görürsem acaba donasyonmu bu diyorum ::)))

Merhaba JADE1
Kimde yaptırıyorsun??? Diğer arkadaşlar dondurulmuşların iyi olmadığını yazmışlar...
HİT benim ilk denememde dondurulmuş kullandı...sonuç NEGATİF....
Ama dondurulmuş olunca biraz para az alıyorlar , ilgileride az::)) oluyor sanırım...
Sen karar vereceksin artık...

arkadaşlar dünya ne tuhaf değil mi.. ben yumurta donasyonu yaptıracağım.. bir yandan görüşmediğim amcamın gelininin belirli aralıklarla kıbrısa gidip yumurta bağışı yaptığını duyuyorum akraba arasında (bu gelin nereye kayboluyor gibi muhabbetden çıkınca sır vermiş o sır bana ulaştı) tabi onun benden haberi yok.. ve bi yandan benim donorüm o rast gelirmi diye düşünüyorum.. fiziki özeliklerimiz benziyor çünkü..:)

sevgili jade1
donmuşların başarılı olmadığı gibi bir kanı oluştu forumda... aslında fresh ya da donmuş olmasından çok embriyonun kalitesi rahim duvarının kalınlığı tutunmada büyük etken...
artık embriyo dondurma işlemi çok iyi tekniklerle yapılıyor ve daha kaliteli çözünme sağlanıyor
ayrıca rahmin yeterli kalınlığa gelebilmesi için bekleme süresinin uzatılabilmesi, tedavi sürecinin daha kısa olması daha az ilaç kullanılması hiç te azımsanacak şeyler değil

donmuşlarla deneyenlerin açtığı konu başlıklarını yorumlarını okumadıysan bir araştır bak... fresh tutmayıp donmuşla hamile kalan bebeğine kavuşan bir sürü anne var yüreğini ferah tut her şey gönlünce olsun...

sevgili breeze35 geçmiş olsun geçmez sanıyoruz ama zamanla hafifliyor üzüntünü yaşayıp tez zamanda yeni umutlara sarılmanı diliyorum... ben de dahil bir çok arkadaş pozitif görüp sonra düşük acısını yaşadık klinik neye dayanarak böyle konuşuyor hayret ediyorum kendilerini temize çıkarmak için her şeyi söylüyorlar onların söylediklerine takılıp sinirlerini bozma bazan insanı çileden çıkarıyorlar sen kendine dikkat et...

Çünkü ben normalde cycno-progynova ile regli oluyorum geçen ay onu kullanmıştım bu ay kullanmayınca kendiliğinden regli olamadım. İnşallah hersey yolunda gider emeklerimiz boşa çıkmaz.

Anisha rahim kalınlığı önemli bu konuda dikkat et onlar 7 yi bulunca tamam diyorlar sen elinden geleni yap hayırlısıyla her şey yolunda gider dileğin gerçek olur inşallah...

Anisha rahim kalınlığı önemli bu konuda dikkat et onlar 7 yi bulunca tamam diyorlar sen elinden geleni yap hayırlısıyla her şey yolunda gider dileğin gerçek olur inşallah...

rahim kalınlığını arttırmak için yapılacak herhangi birşey var mı bitkisel filan ?

arkadaşım burdan duyduğumla taze sıkılmış nar suyu kullandım. bugün ultrasonla ölçüldü 8.6 milim.. daha 5 günüm var yükselir dedi doktorum.. 10 milim civarına gelir değil mi arkadaşlar?

bende senin gibi yıllarca cyglo kullandım. sanırım sen stresden adet olmadın

arkadaşım burdan duyduğumla taze sıkılmış nar suyu kullandım. bugün ultrasonla ölçüldü 8.6 milim.. daha 5 günüm var yükselir dedi doktorum.. 10 milim civarına gelir değil mi arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…