Selam anisha, regl oldunmu? Ve transfer ne zaman? Birde bu doktorun direkt hatti varmi?
Emaillerime cevap vermiyorlar da???
Selam anisha, regl oldunmu? Ve transfer ne zaman? Birde bu doktorun direkt hatti varmi?
canım aslında benim 29 ekimde transferim olacaktı ama benim bir türlü regli olmamam işi uzattı , burada kontrole gittim endometrium kalınlığı 2 mm olduğu için regli olamıyormuşum , ispanyadaki doktor regli olmamı beklemeden endometriumu kalınlaştırmak için ilaca başlattı zaten benimde hastalanacağım yoktu . ayın 5'inde tekrar kontrolüm var , yine ölçüm yapılacak eğer gerekli kalınlığa gelmişse transfer tarihini belirleyecek ve bende böylece ispanyaya gideceğim. Bir türlü aksilikler peşimi bırakmıyor allahtan hayırlısı diyorum , herhalde bunda da bir hayır vardır.
merhaba efsune ,
maalesef regli olamadım rahim duvarım kalınlaşmadığı için olamamışım , doktorda beni ilaca başlattı ayın 5. de kontrole gideceğim eğer kalınlaşmışsa bana transfer için tarih vericek . transfer için rahim duvarının kalınlığının kaç olması gerekiyor biliyor musun ? sen mailleri hangi adrese gönderiyorsun bilemiyorum ama bendeki mail adresini veriyim sana ben internetteki telefon numarasından ulaşmıştım . reproduccion.bcn@quiron.es bu adresten asistanı dönüş yapar mutlaka
Merhabalar,
Ben Berk beyde yumurta donasyonu yaptırdım ve burada memnuniyetimi paylaşmıştım,sonucum pozitifti ama 8.haftada bebeğümin kalbi durdu ve kürtaj oldum,hem Berk Bey hem de beni yönlendiren tüp bebek merkezi sonuca çok şaşırdılar çünkü pozitif sonuç çıktıktan sonra hemen hemen kaybedilen bebek hiç olmuyormuş,bayramdan önce berk beyle telefonla görüştük bir kaç güne kadar beni arayacağını söyledi nedenini çok merak ediyorum bu durumla karşılaşan arkadaşımız var mı? Bu sefer çok ümitliydim ama sonuç gene hüzran oldu(
Anisha selam,
geçen sefer ama kalinlaşmada sorun olmamiştı.. Bu seferi neye bağlıyorlar ?
Min transfer aslinda 9 mm ama 11 -12mm optimal bende en son 11.2 oluyordu ..
8 mm de tarnsfer edenlerde var..
Bu konudaki herşey bence soru işareti..
Umarim herşey yolunda gider..
Yumurta donasyonunundan bahsediyoruz ama biriyle tanıştım bana çekirdek naklinden bahsetti göya yumurtasının çekirdeği donör yumurtasına konulmuş nerde yaptırdın dedim önceden Kıbrıs ta vardı sonnra kapandı falan dedi bir türlü ismini vermedi. Ama çocuk tıpkı ona benziyor olabilir mi?.
Arkadaşlar Allah aşkına gerçekten benzer donör bulabiliyorlar mı? Yani elbette sperm ve yumurta bankaları vardır da sizin istediğiniz özelliklerde size benzeyen yumurtayı temin edebiliyorlar mı yoksa nasıl olsa istedikleri çocuk deyip o an ellerinde ne varsa mı veriyorlar? Bu yöntemle evlat sahibi olup kendisine benzeyen var mı? Gerçi bazen öz anne babanın çocukları bile farklı olabiliyor anlıyorum ama çalışmanın cidiyetini anlayabilmek adına soruyorum. :))
Merhaba arkadaslar;
29.ekiminizi kutlarim.
Donmuslarim var,cok basarili olmadigini duyuorum hep.Donmuslarla hamile kalan varmi??benimle paylasirmi?
mesajimi kisa ksia yaziyorum 100 mesaja ulasmak icin..ooo yüze kadar 80-90 yazmam gerekmiss..
sevgiler
Merhaba arkadaslar;
29.ekiminizi kutlarim.
Donmuslarim var,cok basarili olmadigini duyuorum hep.Donmuslarla hamile kalan varmi??benimle paylasirmi?
mesajimi kisa ksia yaziyorum 100 mesaja ulasmak icin..ooo yüze kadar 80-90 yazmam gerekmiss..
sevgiler
Merhabalar,
Ben Berk beyde yumurta donasyonu yaptırdım ve burada memnuniyetimi paylaşmıştım,sonucum pozitifti ama 8.haftada bebeğümin kalbi durdu ve kürtaj oldum,hem Berk Bey hem de beni yönlendiren tüp bebek merkezi sonuca çok şaşırdılar çünkü pozitif sonuç çıktıktan sonra hemen hemen kaybedilen bebek hiç olmuyormuş,bayramdan önce berk beyle telefonla görüştük bir kaç güne kadar beni arayacağını söyledi nedenini çok merak ediyorum bu durumla karşılaşan arkadaşımız var mı? Bu sefer çok ümitliydim ama sonuç gene hüzran oldu(
Çünkü ben normalde cycno-progynova ile regli oluyorum geçen ay onu kullanmıştım bu ay kullanmayınca kendiliğinden regli olamadım. İnşallah hersey yolunda gider emeklerimiz boşa çıkmaz.
Anisha rahim kalınlığı önemli bu konuda dikkat et onlar 7 yi bulunca tamam diyorlar sen elinden geleni yap hayırlısıyla her şey yolunda gider dileğin gerçek olur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?