merhaba berk bey sanırım senin doktorun. az önce aradı telefonla beni öylesine fiyar ve bilgi istemiştim maille nerdeyse 25 dk konuştuk. sabırla anlattı. sonra fiyat için muhasebeye aktardı. berk bey bu işi diğerlerine göre daha pahalı yapan yerin doktorumuydu?? sanki öyle kalmış aklımda başka yerler biraz daha ucuzmuydu?? gerçi sabırlı sakin konuşması bilgi vermesi hoşuma gitti. sende memnundun değil mi?? sen kaç yaşında bebek sahibi oldun birde bunu sorabilir miyim?? zira 40 dan sonra kendi yumurtalarınla denemek ve olumlu sonuç almak çok zor bir ihtimal dedi
benim bana tıpa tıp benzeyen bir kzım var herkes kardeş olduğumuzu sanıyor yanyana görünce. 21 yaşında kızım. eşim donasyon ile bebeği kesinlikle istemiyor. olmayacaksa olmasın diyor. düşün şimdi sen yoksun ben ve başkası oradayız o yumurtalarını veriyor ben sperm sen yoksun bunun içinde ben istemiyorum ben sevemem bunu aşamam o yabancılığı yıllar geçsede taşırım diyor. ben içimde seveceğimden eminim ama o benimde seveceğimi düşünmüyor. kızımı çok seviyorum ya ondan ayrı tutacağımı düşünüyor sanırım. ben fiyat görüşmesi yapıyorum o istemiyor hala. oysa artık vaktimiz yok deneyecek. tek bir yumurta ile 2 kez denedik olmadı hayal kırıklığı ve para kaybı aynı yoldan gidip gidip düşmek aptallık gibi bence. bizim dezavantajımız da şu. genetik hastalık huyu suyu neyse bunlar aslında bazen kendi çocuğunda bile değişkenlik gösteriyor ama fiziksel olarak çok farklıyız eşimle ben esmer siyah gözlü siyah saçlı biriyim eşim mavi gözlü sarışın:) bana benzer birinin yumurtası kullanılacak sanırım ve esmer olursa tamamen eşimden hiç bişi almamış gibi algılayacak eşim. ki koyu renkler baskın zaten. acaba benim sarışın bir donör seçme sansım varmı ki?? off ne bilim içinden çıkamıyorum. onu kaygıları bana soru olarak çoğalarak geri dönüyor. hakkkımıza hayırlısı inşallah
haaaa birde söylemeyi unuttum...bana berk bey günde 3 estrofem iç demişti.ama ben 4 estrofem içip birde 1 tane cyclo progynovanın içindeki beyaz haplardan içmiştim.bir doktor arkadaşım söylemişti;estrofemleri menapozdaki hanımlar için ürettikleri için etkisi biraz düşük oluyormuş yani yan etkilerinden dolayı zayıflatılmış ilaçlarmış.ama cyclo progynovadaki estojen daha etkilidir demişti.tabiki bunun hiçbir bilimsel tarafı yok.sadece kendi başıma uyguladım.bu arada ilk tedavide hit bana 5 estrofem verdiği için ben rahatlıkla bunu uyguladım.herkesin dozu farklı o yüzden benim yaptığımı yapın demiyorum.bu arada bilmeyenler için söyleyim ben eczacıyım:)
merhaba aysevi,
bana doktorum progynova verdi 1mg lık günde 3 defa 2şer tane içiyorum , bu ilaçta türkiyede yokmuş ispanyadan aldık eğer bulamasaydık banada cyclo progynovanın sadece beyaz olanlarını içebilirsin demişti , başkada bişey vermedi . burada herkes bikaç tane ilaç kullanıyor ama bana niye acaba başka bişey vermedi , bu ilacı sanırım endometriumun kalınlaşması için verdi . ben cyclo progynova ile regli olduğum için bekledik bekledik bu ay regli olmadım ilacı kullanmadığım için en sonunda doktorum regli olmamı beklemeden progynovaya başlattı . bütün doktorların tedavi şekli farklı neye göre ayarlıyorlar acaba ? inşallah yanlış bişey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?