Benimde 19. Gündü. Ama bence senin yumurtada sıkıntı vardı canım.sizlere kacıncı gunde transfer yapıldı acaba?
sorsam super ıber dıyecekler ya da AllahtanBenimde 19. Gündü. Ama bence senin yumurtada sıkıntı vardı canım.
Hiç kafana takma bence gününü. Arkadaşıma 14.gün trsnsfer yapıldı şaşırıp kalmıştım ve keseyi gördüler.tahmın ettıgım gibi negatıf test sonucu. Sanki hic bir sey konulmamıs hıcbır ıslem yapılmamıs gibi. 0 ya 0. Bu embryo da sorun varsa donmuslarda cop bence. Gercekten yoruldum. Daha evvel tutunmuslardı bu sefer o bıle olmamıs. Bır de 18.ci gun teansfer yaptı bence hata ıdı 19.cu gun olmalı ıdı daha evvel hep 19.cu gun konuşmustu cunku. Daha yazacak cok sey var ama susacagım artık.
Geçmiş olsunsorsam super ıber dıyecekler ya da Allahtan
Dehset verici!!Bir gazete haberi buldum. Ingiliz bir kadin kibrista yumurta donasyonu yaptirmis. Kendi yumurtalarindan 2 tane embriyo olusmus. 1 tane de donor yumurtasindan embriyosu varmis. 3nu de transfer etmisler. 3 u de tutunmus. Buraya kadr her sey guzel. Ancak kadin hamilelik surecinde sorunlar yasayip yogun bakimda kalmis ve dogan bebeklerr testler yapildiginda ne kadininin ne kocasinin kan grubu ile uyumlu kan grubu tasimadiklari gorulmus. Dna testleri yapildiginda ise tamamen baskalarina ait sperm ve yumurtalardan olduklari ortaya cikmiskadin merkezi dava etmis. Haber linkini ekliyorum. Umarim yasak degildir. KKTC'de İngiliz kadına tüp bebek şoku
Sizleri germek istemiyorum ancak arastiriyorum ve kararsizlasiyorum. Sizlerle paylasmak istedim. Bilemiyorum belki de guzel bir seyler duyup ceaaretlendirilmeye ihtiyacin var.
Canim bende besinci gun embriosu 16 gun transfer olmustj soyle soyleyim sat 24 ekimdi transferse 8 kasim test gunum 18 ondan hatlyorum, kalite nasildi kac embrion kaldi? Eger 3 ce ya 4se hepsini koydur ziyan etme eger kaliteliyse biri bile tutar bende 3 konmustu 2 en iyi kaliteydi biriyse iyiye yakin bak en iyiler tutunmuatu iyiye yakin tutunmadisizlere kacıncı gunde transfer yapıldı acaba?
nasip herhalde . Bizim nasibimizde yok. Tek care donasyon onda da sonux alamamak insani bitiriyor.Hiç kafana takma bence gününü. Arkadaşıma 14.gün trsnsfer yapıldı şaşırıp kalmıştım ve keseyi gördüler.
Hiç öyle düşünme canim lütfen kendini yıpratma biliyorum çok kötü bir duygu ben yaşadım bazen içinden isyan edesin geliyor ama elden bisey gelmiyor rabbimin takdiri ama lütfen yılma yıkılma her acı ayağa kalkmayı gerektiriyor bunu hicbirzaman unutma birkaçgün bağır çağır lütfen sonra toparlan bitmedi hiçbirşey daha biz kadınız güçlüyüz herzorlugu yeneriz olmadı birdaha yılmak yok.nasip herhalde . Bizim nasibimizde yok. Tek care donasyon onda da sonux alamamak insani bitiriyor.
ama TR dekileri saymazsan donasyonda da 3.undu bu. Halimiz kalmadi artik. Gercekten nasipHiç öyle düşünme canim lütfen kendini yıpratma biliyorum çok kötü bir duygu ben yaşadım bazen içinden isyan edesin geliyor ama elden bisey gelmiyor rabbimin takdiri ama lütfen yılma yıkılma her acı ayağa kalkmayı gerektiriyor bunu hicbirzaman unutma birkaçgün bağır çağır lütfen sonra toparlan bitmedi hiçbirşey daha biz kadınız güçlüyüz herzorlugu yeneriz olmadı birdaha yılmak yok.
Bende senin gibi düşünüyodum olmadı bitti hayatim demistim ama burdaki herkes sayesinde aklım başıma geldi yıkılmadık kaç olursa olsun ne engel çıkarsa çıksın toparlanma zamanı canim 3 5 7 10 hiç farketmez mis kokulu yavrunuzu kucağımiza alıncaya kadar yola devam etmeliyizHiç öyle düşünme canim lütfen kendini yıpratma biliyorum çok kötü bir duygu ben yaşadım bazen içinden isyan edesin geliyor ama elden bisey gelmiyor rabbimin takdiri ama lütfen yılma yıkılma her acı ayağa kalkmayı gerektiriyor bunu hicbirzaman unutma birkaçgün bağır çağır lütfen sonra toparlan bitmedi hiçbirşey daha biz kadınız güçlüyüz herzorlugu yeneriz olmadı birdaha yılmak yok.
Helal sana.Bu arada canlarim lutfen kotu algilamayin ama okudgum kadariyla bebegin kime benzemesi, etrafdakilarin bu konuda bir sey anlamasi konusundan cok endiselisiniz. Bu konu uzerine aylarca dusundum, hayat belki turkiyeden bi anne baba tekrar ayni kadindan gider donor alir ve ileride bebegim evlenir diye bile geceler aglamisligim varbebegimin ileride bi kardese ihtiyaci olursa allah korusun saglik konusunda bi sikinti olursa diye cok dusunuyo ve uzuluyordum , daha once soyledigim gibi donor bana kesinlkle benzemiyodu ama cox fazla abartili bi yani yoktu yani iste burnu gozu kasi cok fazla farkli digildi mesela cekik falan digildi, onu gordukden sonra acaba bebegim ona benzerse uzulurmuyum diye dusunuyordum. Bu ihtimaller beni bi tik olsa bile negativ etkiliyordi belkide ilk transferm tutmamasinin nedeni oydu. Ikinci transferde rabbime o kadar dua etdimki rabbim bunlar senin bana gonderdigin melekler onlara iyi bakicam yeterki gonder diye cok dua etdim.
Kızlar yazmak istemedim ama okuyorumda şu transfer işlerine başlamadan eşimizle ince detaylarına kadar olumlu ve olumsuzlukları yapılacak üç kağıtları konuşalım iyice karar verelim transfermi evlatlıkmı olsun yada hiç mi olmasın diye. Şu saatten sonra burada bunları konuşmak yazmak, donasyon kararı almış olan, başlayan, hamile olan yada doğum yapan evladı olan kardeşimizi incitebilir düşüğe sebep olabilir soğuyabilir yada birşey olmaz... yok sperm, yok Dna, yok kardeş yumurta, bunlar fasafiso bu yola girdiysek.sülalemde kimse kimseye benzemiyor şartmı benzemek. Dna gen çok önemli değilmi kaç kişimizin anne ve babası yanında evlat olarak evli olup ana babamıza aynı çatı altında sahip çıkıyoruz memleket te huzurevi yetmiyor bumu Dna bumu gen Ayyy olmasın benden doğuran ben olayım babası eşim olsun ha olmadı komple embriyo olsun ne olacak hayırsız olacaksa sağlıksız olacaksa kendimizden olanda kişiliksiz olur sağlıksız olur. Merkezlere güven konusu ise evet paramız sağlığımız duygularımız söz konusu ama kendimize yetmediğimiz yaşa gelince yada erken menopozsak yada yolunda gitmeyen tedaviler varsa bizi buralara getiriyor evlat istiyorsak buna mecburuz. Kafamızı bulandırmayalım herşeyi hazmederek yola çıkanlar var buraya üye olmadan takipçiler var anne olmak için yanıyorsa içleri herşeyi göze aldılarsa onları incitmeyelim. Eşlerimizle konuşalım detayları bu benim fikrim. Ben pişman değilim rencide olmayacak karakterim de var anne olmak istedim Rabbim nasip etti mutluyum mutluysam olay bitmiştir kararı vermek önemli ya böyle ya evlatlık ya hiç yazarken kırıcı olduysam affedin. Bunlar benim düşüncem.
[/QUOTE
Her sozunuze katiliyorum.
Aynen canimKızlar yazmak istemedim ama okuyorumda şu transfer işlerine başlamadan eşimizle ince detaylarına kadar olumlu ve olumsuzlukları yapılacak üç kağıtları konuşalım iyice karar verelim transfermi evlatlıkmı olsun yada hiç mi olmasın diye. Şu saatten sonra burada bunları konuşmak yazmak, donasyon kararı almış olan, başlayan, hamile olan yada doğum yapan evladı olan kardeşimizi incitebilir düşüğe sebep olabilir soğuyabilir yada birşey olmaz... yok sperm, yok Dna, yok kardeş yumurta, bunlar fasafiso bu yola girdiysek.sülalemde kimse kimseye benzemiyor şartmı benzemek. Dna gen çok önemli değilmi kaç kişimizin anne ve babası yanında evlat olarak evli olup ana babamıza aynı çatı altında sahip çıkıyoruz memleket te huzurevi yetmiyor bumu Dna bumu gen Ayyy olmasın benden doğuran ben olayım babası eşim olsun ha olmadı komple embriyo olsun ne olacak hayırsız olacaksa sağlıksız olacaksa kendimizden olanda kişiliksiz olur sağlıksız olur. Merkezlere güven konusu ise evet paramız sağlığımız duygularımız söz konusu ama kendimize yetmediğimiz yaşa gelince yada erken menopozsak yada yolunda gitmeyen tedaviler varsa bizi buralara getiriyor evlat istiyorsak buna mecburuz. Kafamızı bulandırmayalım herşeyi hazmederek yola çıkanlar var buraya üye olmadan takipçiler var anne olmak için yanıyorsa içleri herşeyi göze aldılarsa onları incitmeyelim. Eşlerimizle konuşalım detayları bu benim fikrim. Ben pişman değilim rencide olmayacak karakterim de var anne olmak istedim Rabbim nasip etti mutluyum mutluysam olay bitmiştir kararı vermek önemli ya böyle ya evlatlık ya hiç yazarken kırıcı olduysam affedin. Bunlar benim düşüncem.
Kızlar yazmak istemedim ama okuyorumda şu transfer işlerine başlamadan eşimizle ince detaylarına kadar olumlu ve olumsuzlukları yapılacak üç kağıtları konuşalım iyice karar verelim transfermi evlatlıkmı olsun yada hiç mi olmasın diye. Şu saatten sonra burada bunları konuşmak yazmak, donasyon kararı almış olan, başlayan, hamile olan yada doğum yapan evladı olan kardeşimizi incitebilir düşüğe sebep olabilir soğuyabilir yada birşey olmaz... yok sperm, yok Dna, yok kardeş yumurta, bunlar fasafiso bu yola girdiysek.sülalemde kimse kimseye benzemiyor şartmı benzemek. Dna gen çok önemli değilmi kaç kişimizin anne ve babası yanında evlat olarak evli olup ana babamıza aynı çatı altında sahip çıkıyoruz memleket te huzurevi yetmiyor bumu Dna bumu gen Ayyy olmasın benden doğuran ben olayım babası eşim olsun ha olmadı komple embriyo olsun ne olacak hayırsız olacaksa sağlıksız olacaksa kendimizden olanda kişiliksiz olur sağlıksız olur. Merkezlere güven konusu ise evet paramız sağlığımız duygularımız söz konusu ama kendimize yetmediğimiz yaşa gelince yada erken menopozsak yada yolunda gitmeyen tedaviler varsa bizi buralara getiriyor evlat istiyorsak buna mecburuz. Kafamızı bulandırmayalım herşeyi hazmederek yola çıkanlar var buraya üye olmadan takipçiler var anne olmak için yanıyorsa içleri herşeyi göze aldılarsa onları incitmeyelim. Eşlerimizle konuşalım detayları bu benim fikrim. Ben pişman değilim rencide olmayacak karakterim de var anne olmak istedim Rabbim nasip etti mutluyum mutluysam olay bitmiştir kararı vermek önemli ya böyle ya evlatlık ya hiç yazarken kırıcı olduysam affedin. Bunlar benim düşüncem.
Biz de 5 kez donasyon yaptık iki de eşimin spermindenama TR dekileri saymazsan donasyonda da 3.undu bu. Halimiz kalmadi artik. Gercekten nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?