Merhabalar bana da Care Tup bebeği önerdiler ama siz ne yaptınız merak ettim.insallah olumlu sonuç almışsınızdır.sevgiler
Canim slm ben hatirlarigim kadari ile telefon numarasi vermistim sana naptin gorustun mu?

Kızlar ya ben hastalığı atlatamadım. 500 mg bi antibiyotiğe başladım şimdi biz dışardan estrofem alıyoruz östrojen seviyesini düşürmesin bu antibiyotik?? İlaç artırımı gerekir ki?? Kullanan var mı antibiyotik? Crp yüksek çıktı iyileşemeyince mecbur başladık ilerlerse daha kötüymüş.
Gecmis olsun canim, kese gormete ne zaman gidicrksin

Merhaba herkese, dün endometrium kalınlığı ölçülmüştü regl dönemine göre normal dedi 3 mm'di. ancak uteriusta sıvı varmış. Donasyon doktorum histeroskopi sonrası ve regl döneminde olabiliyor bu sıvı dedi. ama yine de tedbiren antibiyotik başlattı ve diğer ilaçlara da başlattı. 27 Şubatta kontrole gidin dedi, hem sıvıya bakılsın hem de kalınlık ölçülsün. Ama sıvı rahim içerisinde olmadığı sürece bir problem olmaz dedi, umarım öyle de olur :110:

Merhaba herkese, dün endometrium kalınlığı ölçülmüştü regl dönemine göre normal dedi 3 mm'di. ancak uteriusta sıvı varmış. Donasyon doktorum histeroskopi sonrası ve regl döneminde olabiliyor bu sıvı dedi. ama yine de tedbiren antibiyotik başlattı ve diğer ilaçlara da başlattı. 27 Şubatta kontrole gidin dedi, hem sıvıya bakılsın hem de kalınlık ölçülsün. Ama sıvı rahim içerisinde olmadığı sürece bir problem olmaz dedi, umarım öyle de olur :110:
Hayirlisi olsun canim tez zamanda bebislerin transfer et pozitiv gor ❤️❤️

Bende de kontrol de sıvı göründü rahim dışı sorun olmaz dediler tabi ben kendimi tükettim kandırıyorlar mi diye, transfer sırasında tekrar söyledim bu sorun oluşturur mu diye hiç olmaz dedi ama hep bi güvensizlik ve soru işareti vardı yine de cook şükür hamileyim ama tabi tedbirli olup emin olmak lazım...

Bende de kontrol de sıvı göründü rahim dışı sorun olmaz dediler tabi ben kendimi tükettim kandırıyorlar mi diye, transfer sırasında tekrar söyledim bu sorun oluşturur mu diye hiç olmaz dedi ama hep bi güvensizlik ve soru işareti vardı yine de cook şükür hamileyim ama tabi tedbirli olup emin olmak lazım...

Çoooook teşekkür ederim içim rahatladı şimdi. hep "acaba" demekten içim bayılmıştı. süpersin :KK200: :nazar:

Çok şükür canim benim ınsallah bu sıvıdan çekmiş biri olarak söylüyorum çok şükür atlattım ınsallah historoskopiden sonra oluşmaz tekrar benim doktorumda transfere engel olmaz dedi ınsallah bizlerde hamilelik yaşarız canim benim sen nasilsin kaç aylık oldu yeğenimiz canim öpüyorum seni kendine ve bebisinle dikkat et canim

Ben celaleddin hocaya sordum biz neden estrofem alıyoruz diye kendi yumurtanız olmadığı için dedi yoksa kanarsın demişti. Kendi yumurtan üretiomuş gereken östrojeni galiba.
12 haftasına kadar burakma estrofemi
Sonrada yavaş burak anında değil

Back
X