Canim slm ben hatirlarigim kadari ile telefon numarasi vermistim sana naptin gorustun mu?Merhabalar bana da Care Tup bebeği önerdiler ama siz ne yaptınız merak ettim.insallah olumlu sonuç almışsınızdır.sevgiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim slm ben hatirlarigim kadari ile telefon numarasi vermistim sana naptin gorustun mu?Merhabalar bana da Care Tup bebeği önerdiler ama siz ne yaptınız merak ettim.insallah olumlu sonuç almışsınızdır.sevgiler
Yok pazartesi inşallah. Etkilmedi o zaman dimi ne zaman kullandın?? İlk aylar mı?Gecmis olsun canim ya korkma bende de idrar yolu enfeksiyon oldu bende kullandim mecburen. Sen kese gormeye gittin mi?
Canim sanirim 9. Haftaydi ve estrofem halen kullaniyorum . Dr zararli olsa vermezdi sanirim burdakilerde tup bebek oldugunu biliyoYok pazartesi inşallah. Etkilmedi o zaman dimi ne zaman kullandın?? İlk aylar mı?
Estrofemin etkisini azaltır die korkuyorum bu sefer kanama başlar Allah korusun. İnsan her şeyini düşünüyorCanim sanirim 9. Haftaydi ve estrofem halen kullaniyorum . Dr zararli olsa vermezdi sanirim burdakilerde tup bebek oldugunu biliyo
Canim olumsuz dusunme lutfen , cok icin rahat edicekse Arzu hanima sor istersen?Estrofemin etkisini azaltır die korkuyorum bu sefer kanama başlar Allah korusun. İnsan her şeyini düşünüyor
bende özledim canim bir kaç gün giremedim valla bana 1 yıl gibi geldi artık geri geldimTradiaos canım özledim seni
Bugün sorucaktı nerdesin diye
Gecmis olsun canim, kese gormete ne zaman gidicrksinKızlar ya ben hastalığı atlatamadım. 500 mg bi antibiyotiğe başladım şimdi biz dışardan estrofem alıyoruz östrojen seviyesini düşürmesin bu antibiyotik?? İlaç artırımı gerekir ki?? Kullanan var mı antibiyotik? Crp yüksek çıktı iyileşemeyince mecbur başladık ilerlerse daha kötüymüş.
Kanama progestoron azalirsa oluyo diye biliyorumEstrofemin etkisini azaltır die korkuyorum bu sefer kanama başlar Allah korusun. İnsan her şeyini düşünüyor
Pazartesi canım inşallahGecmis olsun canim, kese gormete ne zaman gidicrksin
GÖRÜŞTÜM CANIM AMA EŞİM BAKÜYÜ İSTEMİYOR O YUZDEN KIBRISTA BİR YER ARIYORUM.Canim slm ben hatirlarigim kadari ile telefon numarasi vermistim sana naptin gorustun mu?
Anladim canim hayirlisi olsun umarim bir an evvel dogru merkezi secer bebegine kavusursunGÖRÜŞTÜM CANIM AMA EŞİM BAKÜYÜ İSTEMİYOR O YUZDEN KIBRISTA BİR YER ARIYORUM.
Hayirlisi olsun canim tez zamanda bebislerin transfer et pozitiv gorMerhaba herkese, dün endometrium kalınlığı ölçülmüştü regl dönemine göre normal dedi 3 mm'di. ancak uteriusta sıvı varmış. Donasyon doktorum histeroskopi sonrası ve regl döneminde olabiliyor bu sıvı dedi. ama yine de tedbiren antibiyotik başlattı ve diğer ilaçlara da başlattı. 27 Şubatta kontrole gidin dedi, hem sıvıya bakılsın hem de kalınlık ölçülsün. Ama sıvı rahim içerisinde olmadığı sürece bir problem olmaz dedi, umarım öyle de olur![]()
Bende de kontrol de sıvı göründü rahim dışı sorun olmaz dediler tabi ben kendimi tükettim kandırıyorlar mi diye, transfer sırasında tekrar söyledim bu sorun oluşturur mu diye hiç olmaz dedi ama hep bi güvensizlik ve soru işareti vardı yine de cook şükür hamileyim ama tabi tedbirli olup emin olmak lazım...Merhaba herkese, dün endometrium kalınlığı ölçülmüştü regl dönemine göre normal dedi 3 mm'di. ancak uteriusta sıvı varmış. Donasyon doktorum histeroskopi sonrası ve regl döneminde olabiliyor bu sıvı dedi. ama yine de tedbiren antibiyotik başlattı ve diğer ilaçlara da başlattı. 27 Şubatta kontrole gidin dedi, hem sıvıya bakılsın hem de kalınlık ölçülsün. Ama sıvı rahim içerisinde olmadığı sürece bir problem olmaz dedi, umarım öyle de olur![]()
Hayirlisi olsun canim tez zamanda bebislerin transfer et pozitiv gor ❤❤
Bende de kontrol de sıvı göründü rahim dışı sorun olmaz dediler tabi ben kendimi tükettim kandırıyorlar mi diye, transfer sırasında tekrar söyledim bu sorun oluşturur mu diye hiç olmaz dedi ama hep bi güvensizlik ve soru işareti vardı yine de cook şükür hamileyim ama tabi tedbirli olup emin olmak lazım...
Çok şükür canim benim ınsallah bu sıvıdan çekmiş biri olarak söylüyorum çok şükür atlattım ınsallah historoskopiden sonra oluşmaz tekrar benim doktorumda transfere engel olmaz dedi ınsallah bizlerde hamilelik yaşarız canim benim sen nasilsin kaç aylık oldu yeğenimiz canim öpüyorum seni kendine ve bebisinle dikkat et canimBende de kontrol de sıvı göründü rahim dışı sorun olmaz dediler tabi ben kendimi tükettim kandırıyorlar mi diye, transfer sırasında tekrar söyledim bu sorun oluşturur mu diye hiç olmaz dedi ama hep bi güvensizlik ve soru işareti vardı yine de cook şükür hamileyim ama tabi tedbirli olup emin olmak lazım...
12 haftasına kadar burakma estrofemiBen celaleddin hocaya sordum biz neden estrofem alıyoruz diye kendi yumurtanız olmadığı için dedi yoksa kanarsın demişti. Kendi yumurtan üretiomuş gereken östrojeni galiba.