Canım iki türlüsü var bana yapılan leocostim...kanser hastalarında kullanılıyormuş bu ilaç..cd56 testinde değer sınırda çıktı benim uani killer hücreler tutunmaya engel olabilir küçük ihtimal de olsa olabilir..transferden beş gün önce Kıbrıs’a gittim tek doz rahimin içine sıkılıyor ilaç..böylece embriyo konulduğunda rahim onu yabancı olarak algılamıyor..işe yaramış olabilir bence denenmeli
Yesiladacim bende istedim bu gebelik asisindan murat bey bana ne gerek var gebelik aşısına dedi anlamadim vallahi

Ben gynolifeda tedavi gördüm ve şimdi ikizlerim kucağımda..ama zazamın dediği her kelime doğru ilk sefer ve de ikinci sefer tam bir kaos..doğru dürüst tetkik istemeden dünyanın parasını aldılar üçüncü güm embriyosu ile Rahimde hidoswşpinks olduğu halde iki transfer yaptılar...boşa giden 40.000 TL bir sürü acı bir sürü zaman bir sürü hayal kırıklığı..ben kendimi toparlayıp tekrar denemesem bebelerim olmazdı şimdi..o yüzden ne yazık ki net olan tek şey merkezler ticarethane bizler müşteriyiz ayrıca öneren doktorumun 500 Euro aldığını da öğrendim..benim sıkıntılı rahşm değildi eşimde sorun yok daha önce sağlıklı kendiliğinden olan doğumum var aynen zazamın dediği gibi zor vaka yapsınlar..mor kanatlarım harici bilmiyorum..ben nerde yaptırsam olurdu gibi geliyor..nankörlük etmek gibi algılanmasın mesela orda ilgili ve sevdiğim insanlar var meltem hanım gibi..ama özünde çok ilgili değiller genel bir uygulama var denk gelen anne oluyor gelemeyen olmuyor bu kadar basit..özel ilgi için Ukrayna iyi seçenek olabilir İspanya da öyle..tavsiye etmiyorum elbet sadece samimi fikrim
Kurban olurum o ikiz yavrularına benim samimi arkadaşım😘❤️

kendi fikrimi söylemek istiyorum. Yaş 35 sonrası kadınların , yumurta kalitesi baya düşüyor.Elbette hamilelik şans vardır ama yumurtalar bir ay iyiyse öbür ay kötü çıkabiliyor.Rus ruleti gibi denk gelme meselesi.Her ay tedavi yapmaya ne can dayanır , ne maddiyat. En temizi embriyo donasyonu sanki. Burda da kimi eş istemiyor.Mesela benim eşim gibi. Halbu ki eşim kabul etse, yıpranmadan mutlu osak. Nasip kısmet artık. Allah yolumuzu açık etsin inşallah::)
dediklerine katılıyorum balborek. benimde eşim izin vermiyor yumurta donasyonuna çok istiyorum inşallah birgün beni anlarda gönlü olur. onun için sadece arkadaşların paylaşımlarını beğenmekle kalıyorum şimdilik.:KK42:

Birde zazacim donmus embriyo 5 güne gidermi doktor bugün bana 4 tane embriyoları 5 güne çıkartacam dedi taze embriyoda olur biliyorum ben donmuşlarda 5nci güne gidermi acaba
Üçgünlükmü dondurdular?

Canım iki türlüsü var bana yapılan leocostim...kanser hastalarında kullanılıyormuş bu ilaç..cd56 testinde değer sınırda çıktı benim uani killer hücreler tutunmaya engel olabilir küçük ihtimal de olsa olabilir..transferden beş gün önce Kıbrıs’a gittim tek doz rahimin içine sıkılıyor ilaç..böylece embriyo konulduğunda rahim onu yabancı olarak algılamıyor..işe yaramış olabilir bence denenmeli
Merhaba cd56 testini nasıl yaptırdınız kanda bakılıyor değil mi?Yanlış bilmiyorum

Zazacım ngs yaptırmak embriyoya zarar verıyor mu? Mesea bana murat doktor yaptırmayalım embriyoya zarar verebılır dedı.. bi de rahim filmim var ve onda bir sorun gorunmuyor fakat histereskopi yaptırmama gerek var mı? British ten de memnun kaldın degıl mı?
Canım 5 günlük embriyodan bir hücre alıyorlar hiç bir zarar görmüyor embriyo(tabii bu embriologun el maharetine bağlı),sonra embriyoyu donduruyorla ve o embriyodan hücreni teste gönderiyorlar(pgd,ngs)
Ben britishe gördüyüm dissiplini kıbrısta hiç bir merkezde görmedim

Teşekkür ederim ❤️ kuzucukları öp benim için 💋 Bristish’te de yapılıyor mu acaba Z Zaza74 sen yaptırdın mı hiç
Ben bir yabancı sayfada bir kadının rahminde filgrastim sonrası yapışıklığın artmasını okudum ve bir daha yaptırmadım
Çünkü eskiden 2-3 defa yaptırdım ve işe yaramadığını gördül
Ee yapışıklılarımda olduğunda acaba o ilaçlarmı yaptı düşünmedim diyemem

Arkadaşlar ben de uzun zamandır yazmıyorum. Ukrayna da denedim ve şuan hamileyim daha kalbi duymadım, bekliyorum. Ama daha önce britishte iki olumsuz donasyonum var. Gerçi bir tanesi donmuş embriyo transferiydi. Bence kıbrıs tek seçenekmiş gibi düşünmeyin. Alternatifleri araştırın dil yok diye düşünmeyin. İletişim kurarken Google çeviri kullandım. Çat pat da İngilizcem var. Zaten Ukrayna’da sizin adınıza her şeyi klinik ayarlıyor ve tercümanınız oluyor. Ben kıbrısta fresh yumurta kullandıklarını düşünmüyorum. Tamamen kendi fikrim...Çünkü aynı spermle kıbrısta 3 embriyo oldu ve hiçbiri AA olmadı. 2 tane 4AB dendi hiç tutmadı bile Bi tane de 4 bb kondu kimyasal oldu. Ukrayna’da 5 embriyo oldu ve 4 tanesi AA birinci kaliteydi. Bunun yanında iki deneme için ödediğim ücret kıbrısta donmuş embriyo ve tedavi masrafıyla eş değerdi. Artı konaklama, taksi ve bütün ilaçları klinik temin etti. Yani daha ucuza maloldu. Bi de donörü kendiniz resmine bakarak seçiyorsunuz. Bana göre bunlar avantaj...Düşünün ve araştırın... Rabbim bu yolda uğraşan herkese nasip etsin. Bana da kalbini duyup sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Canim rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun cok sevindim inan ki!!!
dedigin dogru cok arastirmak lazim gonlun nereye isinirsa!
kalp atimini bekleyelim heyecanl!!!

Zazacım ngs yaptırmak embriyoya zarar verıyor mu? Mesea bana murat doktor yaptırmayalım embriyoya zarar verebılır dedı.. bi de rahim filmim var ve onda bir sorun gorunmuyor fakat histereskopi yaptırmama gerek var mı? British ten de memnun kaldın degıl mı?
İyi bir merkezde düzgün bir embiryologla yapılan ngs de biyopside zarar görme olasılığı yüzde 2 dir ama ngs yi gecerse tutma oranı daha yüksek gebeliğin erken döneminde endişelerin kısmen azalır çünkü erken dönem düşüklerde en büyük neden kromozom anomalisi. Burda kar zarar oranı devreye giriyo.

Ben bir yabancı sayfada bir kadının rahminde filgrastim sonrası yapışıklığın artmasını okudum ve bir daha yaptırmadım
Çünkü eskiden 2-3 defa yaptırdım ve işe yaramadığını gördül
Ee yapışıklılarımda olduğunda acaba o ilaçlarmı yaptı düşünmedim diyemem
Ay kafam iyice karıştı 😂

Kızlar benim donasyon ilk denemem negatif oldu dondurulmuşlarım var 2.denemeyide yapacağım nasip olursa 2.deneme yapıpta hamile kalan varmı
Canım çok geçmiş olsun
Kimde yaptırdın?
Rahmin durumu nasıl?
Kaç embriyo ve kalite neydi?
Kalan embriyoların kalitesi neydi?
Kendini anlat canım

Back
X