Donasyon isleminde Nazi seylerin mesela donor vericiyi gorememiz embriyonun kalitesini gorememiz biPlano dahada zorlu kiliyor ne diyorlarsa guvenmek zorunda kaliyoruz tabi Cok emekler harciyoruz maddi manevi zorluklarla Kibrisa gidiyoruz ben sahsen ilk gidisimde esimi Cok zor ikna etmistim hos hala sicak bakmiyor merkezlerin donor konusunda bilgi vermemeleri normal fakat emriyo kalitesini sordugumuzda 8hücreli7hucreli diye bilgi vermeleri yanlis bence bir sekilde bizler bunu gormeliyiz donorda gizlilik tamam AMA ebriyo konusunda gizlilik. Neden.

Bilginsia,

bol sanslar!! bizi haberdar et.....Allah istedigin gibi herseyi nasip etsin insallah......haberlerini bekliyoruz :)

Sanirim sende baharda gidiceksin bende mart gibi dusunuyorum.umarim bahar mevsimi ikimize ugurlu gelir sanirim merkezimizde Ayni olucak

sağolun arkadaşlar inşallah olumlu sonuçlar elde ederim.. ve sırayla herbirimizin burda pozitifleri yazdığını ve bebişlerini kucağına aldığını görmek dileğim..

Sanirim sende baharda gidiceksin bende mart gibi dusunuyorum.umarim bahar mevsimi ikimize ugurlu gelir sanirim merkezimizde Ayni olucak

sagol canim...evet bizde sanirim mart/nisan basi düsünüyoruz...önceden merkeze gidip doktorunu taniycakmisin, yoksa direk transfer icin mi gideceksin? bize berk bey yurtdisindan oldugumuz icin direk transfer icin bir kezde yani halledebilirsiniz dedi..bende ama esime diyorumki, önce bir gidelim, doktorla tanisalim yüz yüze, merkeze bakalim..bilmiyorum artik nasil yapacagiz..

Haklısın transfer edilecek embriyo konusunda pek bilgi verilmiyor bu da negatif sonuç alınca dr a da güveni azaltıyor. Tüm merkezler aynı sanırım burada hasta dr ilişkisi kuvvetli dr a gitmeyi tercih ederdim ki hala bu kim olabilir diye düşünüyorum.

Canim ben berk beyde daha once bir kez denedim maalesef olmadi simdi kismetse ikinci icin gicem umarim bu son olur. Biz.. on gorusmeye gitmemistik telefonla rahatlikla gorusup her seyi sorabiliyorsun. Samimi bir insan berk bey canim .nacizane fikrim on gorusmeye Gerek yok bulundugun yerde iyi bir doktor bulup tahlilerini yaptirman yeterli olur .tabi kendini nasil iyi hissedeceksen o sekilde yap .deneyimlerime gore gitmek ve telefonla. Konusmak arasinda Cok fark olmuycaktir

Canim senin adina Cok sevindim umarim transeferin kolaylikla gecer.veee bebislerini alir gelirsin bizlerede umut olursun. dualarimiz seninle canim

Canim senin adina Cok sevindim umarim transeferin kolaylikla gecer.veee bebislerini alir gelirsin bizlerede umut olursun. dualarimiz seninle canim

teşekkürler trescim.. kısmet elbette.. umuyorum hayırlısı olur..güzel haberleri senden de bekliyorum..
hani halk arasında bir şey var doğum sırasında anne adayı doğum yapmasını istediği kişilerin adını sayıklıyor ya bende transferde sizlerin adını sayıklayacağım.. :)

Burada da kuru incirin suyunun faydalarından bahsedilmiş. Gel de çık işin içinden. Soğan, incir ve de nar suyu ???

Canım hepsini de deneyebilirsin. Her biri farklı amaç için; soğan kürü rahimde ve yumurtalıkta ya da tüplerde olan enfeksiyonları,miyom veya kistleri temizlemek için... İncir kürü yumurta sayısını arttırmak için (hatta incir kürüne bir de havuç ekleniyor yumurta çatlamasını sağlamak için ).... Nar suyu rahimi kalınlaştırmak için (aslında kalınlaştırıyor demek çok doğru mu bilmiyorum, çünkü nar suyu ya da ekstresi kanlanmayı artırıyor diye biliyorum..sanırım bu sayede rahimin de kalınlaşmasına katkıda bulunuyor)..... Yalnız hepsinin kullanım dönemlerini blmelisin. Bunlarla ilgili internetten bolca bilgi edinebilirsin..... Bunların hepsini deneyimledim ve şunu biliyorum ki eğer bir sorun varsa önce iyi bir doktorun olmalı ve tıbben çözüm bulunmalı, diğerleri destek amaçlı olmalı. Çünkü bitkilerle kürlerle tam bir çözüm elde edilemiyor. Ben mesela şu yukarda bahsettiğim bütün kürleri ve daha fazlalarını yaptım.... Nar suyu değil ama kapsül olarak ekstresini aldım ilk transferimde... Son iki transferimde nar kullanmadım,görrdüm ki yeterince zamanda yeterince hormon verilirse kalınlaşma oluyor...

En faydalı kür deneyimim; aslanpençesi,civan perçemi ve hayıt tohumu. Aslında tüm arkadaşlarıma öneriyorum bu kürleri 2,5 yıldır deneyen biri olarak.... Sadece çocuk sahibi olmaya çalıştığımız için değil, hormonları dengede tutmak ve menepoz etkilerinden kurtulmak,zinde olmak için. Hayıtı bilhassa eksik etmiyorum.( çok acı olduğu için çayını içmiyorum, günde 2 ya da 3 kez bir çay kaşığı çekilmiş halde içiyorum. Çekilmişini bulmak zor, tohumunu alıp karabiber değirmeninde çekiyorum). Transferden en az 2 veya 3 ay öncesi kullanılırsa vücudun da hazır olmasını sağlıyor... Araştırın derim.... Sevgilerimle

Son düzenleme:
Canım hepsini de deneyebilirsin. Her biri farklı amaç için; soğan kürü rahimde ve yumurtalıkta ya da tüplerde olan enfeksiyonları,miyom veya kistleri temizlemek için... İncir kürü yumurta sayısını arttırmak için (hatta incir kürüne bir de havuç ekleniyor yumurta çatlamasını sağlamak için ).... Nar suyu rahimi kalınlaştırmak için (aslında kalınlaştırıyor demek çok doğru mu bilmiyorum, çünkü nar suyu ya da ekstresi kanlanmayı artırıyor diye biliyorum..sanırım bu sayede rahimin de kalınlaşmasına katkıda bulunuyor)..... Yalnız hepsinin kullanım dönemlerini blmelisin. Bunlarla ilgili internetten bolca bilgi edinebilirsin..... Bunların hepsini deneyimledim ve şunu biliyorum ki eğer bir sorun varsa önce iyi bir doktorun olmalı ve tıbben çözüm bulunmalı, diğerleri destek amaçlı olmalı. Çünkü bitkilerle kürlerle tam bir çözüm elde edilemiyor. Ben mesela şu yukarda bahsettiğim bütün kürleri ve daha fazlalarını yaptım.... Nar suyu değil ama kapsül olarak ekstresini aldım ilk transferimde... Son iki transferimde nar kullanmadım,görrdüm ki yeterince zamanda yeterince hormon verilirse kalınlaşma oluyor...

En faydalı kür deneyimim; aslanpençesi,civan perçemi ve hayıt tohumu. Aslında tüm arkadaşlarıma öneriyorum bu kürleri 2,5 yıldır deneyen biri olarak.... Sadece çocuk sahibi olmaya çalıştığımız için değil, hormonları dengede tutmak ve menepoz etkilerinden kurtulmak,zinde olmak için. Hayıtı bilhassa eksik etmiyorum.( çok acı olduğu için çayını içmiyorum, günde 2 ya da 3 kez bir çay kaşığı çekilmiş halde içiyorum. Çekilmişini bulmak zor, tohumunu alıp karabiber değirmeninde çekiyorum). Transferden en az 2 veya 3 ay öncesi kullanılırsa vücudun da hazır olmasını sağlıyor... Araştırın derim.... Sevgilerimle

öncelikle günaydın kızlar;
evet fbli bu yazdıkların cok doğru bende hepsini okudum ve daha öncesinde demişliğimde var suand asadece nar suyu içiyorum.birşey sormak istiyorum siz regli olabilmek için ilaç içmiyormusunuz beb cyclo diye bir ilaç içiyorum ve bu tür adet dönemini düzenleyici laçların içerisinde zaten östorojen ve progestron hormonu takviyeleri var ve ilaç içeriklerindede hayıt tohumu black seed gibi bitki ve kökleri var zararlı olabilirmi ben onu merak ediyorum hem ilaç içerken birde dışarıdan bitkisel kür yapmak ?

merhaba arkadaşlar. evet sonunda kıbrıstayız. bugünümüz yolcuukla geçti. burası temmuz sıcağı neredeyse.
bir tanıdığımızın arkadaşı burda bize yardımcı oldu, uygun bir pansiyon bulduk gayet kullanışlı. buraya uçaklar sabah saatlerinde daha hesaplı akşam saati daha fiyatlı. dönüşte ise akşam saati daha ucuz.
bizim tanıdık buraya hakim birisi nerde yemek yenir nerde yenmez neresi gezilir ne olur ne gider anlattı gezdirdi o bakımdan çok şanslıyım bir rehberim var.

Lefkoşa küçük bir yer kaybolurum sanmıştım endişem yersizmiş.
Adım attığım anda kendimi çok mutlu hissetmeye başladım. nedense hiç stresim yok sanki tatile geldim ne rahatlık bende şaşıyorum :)

Doktorumuzla yarın görüşmeye başlayacağız.
gelişmeleri sizlere aktaracağım.. ne tuhaf değil mi çevremdeki en yakın arkadaşlarım bile buraya geldiğimi bilmiyor.
ailem dışında sadece sizlerle paylaşıyorum.
şans hepimizden yana olsun...

bilginisa bol şansssssss!!!umarım güzel haberlerini alırız ki alacağız diye düşünüyorum pozitifliğin buradan hissedilebiliyor :)
hepimiz aynı durumdayız senin yine ailen biliyormuş benim eşimle ikimizden başka kimse bilmiyor :)))sen berk beyin hastasıydın değilmi en güncel bilgileri senden alacağız diye düşünüyorum ücreti ne kadar öncelikle bunu sormak istiyorum bizde sizin gibi temiz bir pansiyon ayarlayıp orada kalmayı düşünüyoruz eğer memnunsan kaldığın pansiyonun adını ve telefonunu bana verebilirmisin rica etsem...birde kaç yaşındaydın normal yolla adet görebiliyormuydun bana doktorum transferden çnce 3-5 ay cyclo diye ilaç verdi şuanda onu kullanıyorum sende kullandınmı b şeklilde ilaç bu arada ben 29 yaşındayım
güzel haberlerini bekliyorum allah emeklerini boşa cıkarmasın bol şansssssss

Donasyon isleminde Nazi seylerin mesela donor vericiyi gorememiz embriyonun kalitesini gorememiz biPlano dahada zorlu kiliyor ne diyorlarsa guvenmek zorunda kaliyoruz tabi Cok emekler harciyoruz maddi manevi zorluklarla Kibrisa gidiyoruz ben sahsen ilk gidisimde esimi Cok zor ikna etmistim hos hala sicak bakmiyor merkezlerin donor konusunda bilgi vermemeleri normal fakat emriyo kalitesini sordugumuzda 8hücreli7hucreli diye bilgi vermeleri yanlis bence bir sekilde bizler bunu gormeliyiz donorda gizlilik tamam AMA ebriyo konusunda gizlilik. Neden.
embriyo konusunda gizlilik olduğunu sanmıyorum resmini bile veriyorlar kaç hücreli olduğu görünüyor diye biliyorum.

Bir bahar yolcusuda benim canim hangi merkeze gidiceksin umarim formdada bahar senligi olur.biz mart ortasi orda olucaz simdiden cok heycanliyim heycanimiz mutluluga donusur umarim

Aysevi arkakadasim berk bey size embriyo kalitesi hakkinda bir resim yada gorsel bir belge vermismiydi. yoksa sadece kendimi bilgilendirmisti.Ben cok heycanlanmistim ve sormak aklima gelmemisti.miniklerden firsat bulup cevaplarsan sevinirim

Back
X