Canım hepsini de deneyebilirsin. Her biri farklı amaç için; soğan kürü rahimde ve yumurtalıkta ya da tüplerde olan enfeksiyonları,miyom veya kistleri temizlemek için... İncir kürü yumurta sayısını arttırmak için (hatta incir kürüne bir de havuç ekleniyor yumurta çatlamasını sağlamak için ).... Nar suyu rahimi kalınlaştırmak için (aslında kalınlaştırıyor demek çok doğru mu bilmiyorum, çünkü nar suyu ya da ekstresi kanlanmayı artırıyor diye biliyorum..sanırım bu sayede rahimin de kalınlaşmasına katkıda bulunuyor)..... Yalnız hepsinin kullanım dönemlerini blmelisin. Bunlarla ilgili internetten bolca bilgi edinebilirsin..... Bunların hepsini deneyimledim ve şunu biliyorum ki eğer bir sorun varsa önce iyi bir doktorun olmalı ve tıbben çözüm bulunmalı, diğerleri destek amaçlı olmalı. Çünkü bitkilerle kürlerle tam bir çözüm elde edilemiyor. Ben mesela şu yukarda bahsettiğim bütün kürleri ve daha fazlalarını yaptım.... Nar suyu değil ama kapsül olarak ekstresini aldım ilk transferimde... Son iki transferimde nar kullanmadım,görrdüm ki yeterince zamanda yeterince hormon verilirse kalınlaşma oluyor...
En faydalı kür deneyimim; aslanpençesi,civan perçemi ve hayıt tohumu. Aslında tüm arkadaşlarıma öneriyorum bu kürleri 2,5 yıldır deneyen biri olarak.... Sadece çocuk sahibi olmaya çalıştığımız için değil, hormonları dengede tutmak ve menepoz etkilerinden kurtulmak,zinde olmak için. Hayıtı bilhassa eksik etmiyorum.( çok acı olduğu için çayını içmiyorum, günde 2 ya da 3 kez bir çay kaşığı çekilmiş halde içiyorum. Çekilmişini bulmak zor, tohumunu alıp karabiber değirmeninde çekiyorum). Transferden en az 2 veya 3 ay öncesi kullanılırsa vücudun da hazır olmasını sağlıyor... Araştırın derim.... Sevgilerimle