Maşallah zazacım rabbım sag saglin kucagına almayı nasıp etsin yavrusunu arkadasının. Rabbım bızlerede nasıp etsin inşallah🥰
Bende mayıs 25 de yolcuyum kıbrısa hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaa
Çok tesekkür ederim amin ve tüm dualarım sizinle. güzel haberlerinizi alırız inşallah yolunuz acık olsun 🙏🏻

Kimsenin kimseyi karalamasina aklini karistirmasina izin vermeyin herkesin kendi ozgur iradesi var bence her klinik ile konusulup ona gore karar verilmeli ortaya az bir miktar degil para koyuyoruz o yuzden kendi dogrultunuzda karar veriniz bence her kadin anne olmak ister kandirilmak degil

Ben 3 hafta kalacagım kızlar.herseyı orda yaptıracagız ınsallah bır sorun cıkmaz. Bu arada oteller cok pahalıı ya 1200 eurodan asagı otel yok ne yapcaz bılmıom . hastanede bır otel onerdı ama ben halen devam bakıorum ucuza denk gelırız dıye. Varmı tavsıye edebılcegınız uygun oteller ☺️

Merhabalar evet ben de 5 martta kibrisa gittim 3 merkezle gorustum benimde hemsirem gulsen hemsire sanirim ege dediginiz bayanda doktor beyin asistani klinigine ait telefona kendisi bakıyor o yuzden tum arayan herkes onunla gorusuyor ayrintili bilgileri ege hanimdan aliyor klinik ortami cok guzel hepsi guleryuzlu burdan cok seyler söyleniyor karalayici kibristaki doktorlar icin oyuzden kimsenin birsey soylemesine kulak asilmadan hareket edilmeli ki sonradan pismanlik duylmasin bende allah nasip ederse bu ay adetim ile basliyorum tedaviye hepimiz icin hayirlisi olsun bu arada burdakilerden bahsettim halil beyede guldu ben orda kimin ne ler yaptigini biliyorum merak etmeyin siz dedi , herkes lutfen kendi duygulari ve dusunceleri ile hareket etsin islemler ortada basarilar ortada....
Canım seninde tedavin hayırlı olsun
Bu lafı ben tuttum
İnan halil beyine söyle kliniğinde neler yaptığını en yakın çevresi dışarıya döküyor
Ağzım açılsa çok fena şeyler olur
En iyisi susalım
Siz bu polemiklere girmeden tedavinize odaklanın
Halili çok tanımıyorsunuz ve taraf tutmak peşinde olmayın,yoksa büyük bir şübhe yaranır dizin adınıza
Siz benim gibi ağır yollardan geçmemişsiniz
Onunçin ben ablanı dinlesen iyi olur
Bugün beş elli taraf tuttuğun yarın bir kalbini kırar anlarsın beni

Ben 3 hafta kalacagım kızlar.herseyı orda yaptıracagız ınsallah bır sorun cıkmaz. Bu arada oteller cok pahalıı ya 1200 eurodan asagı otel yok ne yapcaz bılmıom . hastanede bır otel onerdı ama ben halen devam bakıorum ucuza denk gelırız dıye. Varmı tavsıye edebılcegınız uygun oteller ☺️
Uzun süre orda kalıcaksın,acaba kiralık evmi baksan

Merhabalar evet ben de 5 martta kibrisa gittim 3 merkezle gorustum benimde hemsirem gulsen hemsire sanirim ege dediginiz bayanda doktor beyin asistani klinigine ait telefona kendisi bakıyor o yuzden tum arayan herkes onunla gorusuyor ayrintili bilgileri ege hanimdan aliyor klinik ortami cok guzel hepsi guleryuzlu burdan cok seyler söyleniyor karalayici kibristaki doktorlar icin oyuzden kimsenin birsey soylemesine kulak asilmadan hareket edilmeli ki sonradan pismanlik duylmasin bende allah nasip ederse bu ay adetim ile basliyorum tedaviye hepimiz icin hayirlisi olsun bu arada burdakilerden bahsettim halil beyede guldu ben orda kimin ne ler yaptigini biliyorum merak etmeyin siz dedi , herkes lutfen kendi duygulari ve dusunceleri ile hareket etsin islemler ortada basarilar ortada....
Canim tedavin hayirli olsun umarim istedigin sonucu alirsin! Halil beyi bilmem tanimam ama sanirim zaza nin kotu tecrubesi var onunla , bu mesaji o yuzden mi yazdin. Kaldi ki zaten dr boyle birseyi kabul etmez ki !! Dikkat et parani heba etme

Kimsenin kimseyi karalamasina aklini karistirmasina izin vermeyin herkesin kendi ozgur iradesi var bence her klinik ile konusulup ona gore karar verilmeli ortaya az bir miktar degil para koyuyoruz o yuzden kendi dogrultunuzda karar veriniz bence her kadin anne olmak ister kandirilmak degil
Aynen katılıyorum laflarına
Allah şahidimdir yalan konuşanın Rabbim cezasını versin
Ben bilmediyim şeyi konuşmam
İçim çok yandı
Ben im gibi çok arkadaşım var bedua eden
Ahhh keşke cesaretleri olada yazsalar,özelden bana yazana kadar

Bana nısan 2 de ılaca basla denildi nısan 25 adet ilk günü oluyor denıldı ben adet olmasam orda offf stres yapıorum

2 sinde başlarsan 22 nisanda ilaç bitimine çünkü ilaç 21 günlük.
3 gün koymuşlar adet olursun diye
Stres yapma olursun.
Daha önce relg hapı kullandın mı? Hesap yap, kaç günde adet oluyordun.
Ben bütün ilaçta 4 gün ölüyorum.
Bende cyclo progynova ile adet görüyorum 1 nisanda başlıcam

1.Firdevs uğuz
2. ibrahim hit
bu 2 dr iyi gibi geldi gyno lıfe murat bey i okuyunca o daha çok ağı bastı
açıkçası ben yaş , daha önce yapılan miyom amelıyatı, bir de unutmuşum onu haşimato var bunlardan dolayı bende zor sıkıntılı bir süreç diye endişe edip fikirler almaya okumaya çalışıyorum burayı :KK43:

Bende de hasimato var
Benim ki evlendikten sonra çıktı.
3 senedir yani..
dün kan sonucumu aldım tsh 2.57 şuan.
Kendi Dr la seçimimiz gynolife oldu.
İnş. Yakında murat hoca ile görüşeceğim.

Maske falan dezenfekte spreyi falan alsaydin. Gittiğimde öyle yapıcam sen yine al canım.
Çok sevindim 🥰
Nasıl geçti 🙏
Maske dezenfekte herşey aldım zaten insanlardan kactım hatta biri öksürüyo o tarafa kaçıyorum biri hapşırıyo ben diğer tarafta 😂 inşallah korona olmamışımdır şimdide ondan korkuyorum acıkcası☺️ İyi gecti herşey guzeldi bakalım bugun ararlar kaç tanesının döllendiğini soylerler asıl önemli olan gun bugun☺️

1.68 boy 63 kiloydum valla fıstık gibiydim tedavi bi başladı son transferden önce 78 kiloydum..78le hamile kaldım on kilo aldım ikiz bebeğe rağmen şeker çıkınca inanılmaz dikkat ettim..doğumdan eve geldim 76.5 kilo oj dedim ben altı aya yetmiş kilo Altına inerim şimdi 82 kiloyum😭kocaman göbeğim var ve gitmiyor..tabiki değer bebelere ama keşke zayıf da olaydık
aynı şeyleri yaşıyoruz valla ne diyeceğimi bilemedim.kendime mi üzüleyim sana mı ? doğum sonrası spor yapacak vakit mekan vs vs olsaydı yine verirdik ama şimdilik malesef olmuyor.bende aynı durumdayım senin ikiz olunca biraz daha fazla olmuş sanki.yaş itibariyle sanırım, bende anlamadım :))) doğum kilosu kalan çok oluyor ama hiç üzülmeyin ben ilerde sporla vereceğimize inanıyorum ayrıca hiç üzülecek birşey değil.
7-8 yıl fitnese gitmiş 51-52 kiloları görmüş 40 yaşında bile yaşamış biri olarak söylüyorum.kiloyu kabullendim.bana destek oldu yazdıkların.bebeklerini ve sizi öpüyorum maşallah bebeklerine :KK200:

Günaydınlar herkese, ben e British İVF Hasan Bey ile bir yola çıktım. açıkçası kendisinden çok memnunum. bi polip sorunum vardı ama hangi hastanede yaptırayım da hasar görmeden atlatayım diye kara kara düşünüyordum. sonunda bir yerle anlaştım ama içime de tam sinmedi. sonrasında da bazı sorunlar çıktı ve ameliyattan 12 saat önce iptal ettim. durumumu Hasan bey ile paylaştım, Allah razı olsun kendisinden beni İstanbul'da bildiği güvendiği iyi bir hastaneye yönlendirdi. oradaki doktorla bizzat kendi konuştu ne yapılması gerektiğini kendi anlattı. çok şükür hiç bir sorun olmadan işim oldu. sonrasında tam transfere hazırlanıyordum ki tsh yüksek çıktı. çok istiyorsan yapalım ama benim içime sinmez dedi. sonra yapmayalım bu ay sen şu ilaçları kullan sonra regl olunca haber ver dedi. yani çok ilgili, iyi niyetli bir doktor kendisi. ilk denemem kimyasal olmuştu bu ikinci olacak. bu benim deneyimim tabi. ben başka merkezlerle hiç konuşmadım. Bahçecide tedavi olduğum yıl artık yapılabilecek hiç bir şey yok ne yazık ki, istiyorsanız donasyon yaptırın demişlerdi. bende hiç bilmiyorum böyle yerler nerede yaptırayım dedmim bana o zamanlar Kıbrıs Bahçeci olan bu merkezi önerip damla hanımın telefonunu vermişlerdi sene 2017. sonra burada güzel yorumlarını okudum. fazla da araştırmadım. çünkü her şey Allahtan ol derse heryerde olur, olmaz derse dünyanın en iyi merkezine de gitseniz olmuyor. ama ben memnun kaldım kendi adıma. her ayrıntıya baktılar yapılması gereken herşeyi yapıyorlar. benim de yaşadıklarım bunlar. belki birilerine yardımım dokunur. Kucak dolusu sevgilerimle :KK200:

Bende de hasimato var
Benim ki evlendikten sonra çıktı.
3 senedir yani..
dün kan sonucumu aldım tsh 2.57 şuan.
Kendi Dr la seçimimiz gynolife oldu.
İnş. Yakında murat hoca ile görüşeceğim.
inş elmf telefonda görüştünüz mü hiç ? Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimkini de inşallah... Ben çok yeni evliyim 10 aylık daha hemde ilk evliliğim kader böyleymiş diyorum hayatımın aşkını erkeğini buldum inşallah ölene kadar da öyle olur sevdiğim adam bebek için erken ama yaşım geçti yani çok zamanım kalmadı bu yüzden bebek istiyoruz o cennet kokulu evlatları bizde koklamak kucağımıza almak istiyoruz umut ediyorum ki bütün problemleri çözeriz benim direk yumurta donasyonu olucak çünkü varolan yumurta/yumurtaların kalitesiz olduğunu düşünüyorum maddi manevi kendimizi yormadan donasyon istiyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah :KK200::KK200::KK200:

Günaydınlar herkese, ben e British İVF Hasan Bey ile bir yola çıktım. açıkçası kendisinden çok memnunum. bi polip sorunum vardı ama hangi hastanede yaptırayım da hasar görmeden atlatayım diye kara kara düşünüyordum. sonunda bir yerle anlaştım ama içime de tam sinmedi. sonrasında da bazı sorunlar çıktı ve ameliyattan 12 saat önce iptal ettim. durumumu Hasan bey ile paylaştım, Allah razı olsun kendisinden beni İstanbul'da bildiği güvendiği iyi bir hastaneye yönlendirdi. oradaki doktorla bizzat kendi konuştu ne yapılması gerektiğini kendi anlattı. çok şükür hiç bir sorun olmadan işim oldu. sonrasında tam transfere hazırlanıyordum ki tsh yüksek çıktı. çok istiyorsan yapalım ama benim içime sinmez dedi. sonra yapmayalım bu ay sen şu ilaçları kullan sonra regl olunca haber ver dedi. yani çok ilgili, iyi niyetli bir doktor kendisi. ilk denemem kimyasal olmuştu bu ikinci olacak. bu benim deneyimim tabi. ben başka merkezlerle hiç konuşmadım. Bahçecide tedavi olduğum yıl artık yapılabilecek hiç bir şey yok ne yazık ki, istiyorsanız donasyon yaptırın demişlerdi. bende hiç bilmiyorum böyle yerler nerede yaptırayım dedmim bana o zamanlar Kıbrıs Bahçeci olan bu merkezi önerip damla hanımın telefonunu vermişlerdi sene 2017. sonra burada güzel yorumlarını okudum. fazla da araştırmadım. çünkü her şey Allahtan ol derse heryerde olur, olmaz derse dünyanın en iyi merkezine de gitseniz olmuyor. ama ben memnun kaldım kendi adıma. her ayrıntıya baktılar yapılması gereken herşeyi yapıyorlar. benim de yaşadıklarım bunlar. belki birilerine yardımım dokunur. Kucak dolusu sevgilerimle :KK200:
Tamaracım okadar güzel yazmışınki,dünyanın en kaliteli yerine gitseniz bile olmayanda olmuyor,ellerine,yüreğine sağlık
Önemli olan doktorun bize davranışı
Bizi önemsemesi
Bize davranışı
Okadar hassas kadınlarızki her laf ters dönüp bıçak gibi saplanıyor kalbimize
Hasan beyin bende o tarafını seviyorum
İnsan olarak insan gibi davranıyor
Ve çok hırslı
Öldü var döndü yok lafını çok severim
Bu laflar bizi hedefimize varmamızı sağlasın inşallah
Yoksa bazı doktorlar gördümki eşimin yanında beni bir hiçe sayıp sen anne olamazsın bu rahimle
Çok kötü durumun,taşıyıcı anne düşün(çünkü ordan doktor kazancı daha çok)
İşte Rabbim bu çektiyim acılarımı görsün ve böyle kalp kıran doktorlara istinaden anne olum
🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Zazam biliyorsun benim de ikinci transferde aynısını söyle dedin bana kabul etmediler olmaz öyle üçüncü gün de iyi dediler sonuç negatif..çok çok haklısın sonuna kadar diretmeli 5.güne getiremiyorlarsa demek iyi değil..
peki neden 3.gün diye ısrar ediyorlar ki o zaman dediğin gibi problem var o zaman

Back
X