Günaydınlar herkese, ben e British İVF Hasan Bey ile bir yola çıktım. açıkçası kendisinden çok memnunum. bi polip sorunum vardı ama hangi hastanede yaptırayım da hasar görmeden atlatayım diye kara kara düşünüyordum. sonunda bir yerle anlaştım ama içime de tam sinmedi. sonrasında da bazı sorunlar çıktı ve ameliyattan 12 saat önce iptal ettim. durumumu Hasan bey ile paylaştım, Allah razı olsun kendisinden beni İstanbul'da bildiği güvendiği iyi bir hastaneye yönlendirdi. oradaki doktorla bizzat kendi konuştu ne yapılması gerektiğini kendi anlattı. çok şükür hiç bir sorun olmadan işim oldu. sonrasında tam transfere hazırlanıyordum ki tsh yüksek çıktı. çok istiyorsan yapalım ama benim içime sinmez dedi. sonra yapmayalım bu ay sen şu ilaçları kullan sonra regl olunca haber ver dedi. yani çok ilgili, iyi niyetli bir doktor kendisi. ilk denemem kimyasal olmuştu bu ikinci olacak. bu benim deneyimim tabi. ben başka merkezlerle hiç konuşmadım. Bahçecide tedavi olduğum yıl artık yapılabilecek hiç bir şey yok ne yazık ki, istiyorsanız donasyon yaptırın demişlerdi. bende hiç bilmiyorum böyle yerler nerede yaptırayım dedmim bana o zamanlar Kıbrıs Bahçeci olan bu merkezi önerip damla hanımın telefonunu vermişlerdi sene 2017. sonra burada güzel yorumlarını okudum. fazla da araştırmadım. çünkü her şey Allahtan ol derse heryerde olur, olmaz derse dünyanın en iyi merkezine de gitseniz olmuyor. ama ben memnun kaldım kendi adıma. her ayrıntıya baktılar yapılması gereken herşeyi yapıyorlar. benim de yaşadıklarım bunlar. belki birilerine yardımım dokunur. Kucak dolusu sevgilerimle