Biz gittik ilk tedavide başarılı sonuç aldık. Hemde ikiz☺ bize nasıl geçmiş oluyor hiç anlamadım. Biz tüm merkezleri bu sayfadan öğrendik. O listeye lütfen medical plazayıda ekleyin( bakü). Biz oraya gidip gayet memnun kaldık. Hem azeri olmaları hemde maddi açıdan listeye eklenmesi gerekiyor.

Bir hafta önce ordan benide aradılar neden gelmediniz diye
Dedim indirim istedim önemsemediniz
Senide söyledim burdan katıldığını
Merkez müdürüne yine mesaj at dediler
Ama inan çok yoğun bir haftam oldu yazamadım
indirim söz konusu bile degil belirli ücret listeleri var asla dışarı çıkmıyorlar en güzel, illaki biz yapalım edası yok ve dr. borisov tam 4. 5 saat zaman ayırdı görüşmeler için her şey kart ödemeli ve ücret sözleşmeli ve imzalı en azından nereye ne verdiğini biliyorsun inşallah hayırlısı olur

Süpersin
Kıbrısın tüm haberlerini ilk senden duyuyoruz 👍
Seni kayle alik artik sana cevapbile yazmiyorum zaza74 seninde ilgili hemsirelerin olsaydi sanada gece 2 de de mesaj atatlar tedavinin seyrinde bilgi verirler ilgili bir kurumun elamanlari yapar bunlari seninkiler gerimi kaldilar gercekten burda seninle muhattap hic olmayacagim bu klube girdigime girecegime senin yuzunden pisman oldum allahim herkesi biliyor ki gonlune gire herseyi veriyor ozelden yazilanlar sizinle ilgili soylenenler baska yerlerde dokelim isterseniz ama benim dedigim gb sizinle hic bos vaktim yok harcamaya bilinen gercek reklamcisiniz isinize gelenklinige goré oynuyorsunuz ozurleriniz dileyip karalamaya devam ediyorsunuz birakin herkesi kendi iradesine ya birakin gercekten herkesin akli var gidip arastirsin british baku dogus neresiyse mudahale etmeyin ozmn kimseye

Nebuysa midir nedir tam ismini hatırlamıyorum ama asla inanamıyordum zaten doktoru aile tanıdığıymis yok su demis yok 60 yasinda kadini görmüş falan gerçekten hepsi yalan geliyordu ama hamileligini bekledik sonucu paylasti yaziklar olsun vicdansiz insanlar. Biz zaten burda maddi manevi zorlaniyoruz birde boyle sarlatanlarla ugrasmak var gerçekten kime güveneceğiz insanlarin olumsuzluklarıyla kendi negatifimiz gibi uzuluyoruzz pozitifiyle onunla birlikte seviniyoruz bu tur insanlar bitmicek iki gun sonra tekrar gelicek böyle insanlar :/

Şaşırmadim

Stres yapma
Her şeyde vardır bi hayir
İnşallah gönlüne göre hayirlisiyla olur
Valla devamlı bakıorum int azönce 1 nısanda ucuslar baslıyor kıbrısa dıye okudum ama dedıgın gıbı vardır bır hayır. Bır coronamız eksıktı rabbım yardımcımız olsun. Gün dogmadan neler dogar beklıcez artık

Valla devamlı bakıorum int azönce 1 nısanda ucuslar baslıyor kıbrısa dıye okudum ama dedıgın gıbı vardır bır hayır. Bır coronamız eksıktı rabbım yardımcımız olsun. Gün dogmadan neler dogar beklıcez artık
Aynen öyle. Şuan bizim sağlığımız öncelikli önemli. İnşallah cogalmadan atlatiriz. Bununla sınırli kalır. Evet bende 1 nisan diye okudum. Bekleyip göreceğiz :)

şu olanlara aklım almıyor .insanların ne hale gelmis aylarca inandık biede onunla üzüldük onunla sevindik yazık çok yazık nesaybu yazıklar olsun insanlık gerçekten ölmüş heleki bu konu çok hassas bir konu hem maddi hem manevi kayıpiar çok bunlarla oynamak sizce insanlıga sıgıyormu

yaaa öf nasıl sinirim bozuldu nusaybu yüzünden nasıl da aldatıldık niçin eşek yerine konuyoruz:/ Kazen Kazen size hak veriyorum ama sanki sizin de bazen diliniz sivrileşiyor :) lütfen kimse birbirini incitmesin

yaaa öf nasıl sinirim bozuldu nusaybu yüzünden nasıl da aldatıldık niçin eşek yerine konuyoruz:/ Kazen Kazen size hak veriyorum ama sanki sizin de bazen diliniz sivrileşiyor :) lütfen kimse birbirini incitmesin

Ben kaba birim ama aksini hiç bir zaman söylemedim.

Ayra seni yakından tanımıyorum,ama çok ilgimi çekiyor senin bana olan negativ bakışın
İndirimi ben nerdeyse bir kaç merkezle konuşurken burda her kes için istedim
Britishten olumlu onay aldım bir sene önce.bunlar hepsi sizin için.hata eylülde ukraynada nadiya klinikte kendim bir yana kadınlar klübü için ruslarla yalvar yakar indirim istiyordum
Bir kez olsun bizim için sen biotex koma indirim istedinm?tabii ki de yok.ancak kendine müslüman .
Sen beni Seceyden son ve benim kişiliyimi o sana anlatır.British benim amcamın oğlunun merkezi değil.beni senden,seni benden iyi kim anlar.
Ben bir kaç kez yazmıştım britishte olmasa kiyeve biotexcoma gidicem.
Neden bu kadar bana gıcık kaptığını anlamadım
Benim senelerdir ne acılar çektiyimi biliyorsun
Sende düşük yaptın
Bizi biz anlarız başkası değil
Yeter artık son kez yorum yazıyorum bıktırdı bu konu. Ortada garip ve etik olmayan durumu gözlemledim paylaştım. British kutsalınız sizin ve eleştirtmiyorsunuz. Belki o merkez mükemmel ama sizin yapay algınız beni o merkezden itti. Bir de Kazen Kazen bir merkez ile anlaşma yapılması kanunen yasak diye seni geçen yıl uyardı, üstüne ceza da yedin. Akıllanmadın, üstüne üstlük bana biotex ten kk adına indirim istedin mi diye sorma cesaretini buluyorsun kendinde?? Komisyoncu muyuz ya da ilaç mümessili miyiz de merkezlerle hasta gönderme anlaşması yapalım? Beni kişisel tanıman önemli değil, benim de seni tanımam önemli değil. Bizleri çocuk ya da aptal yerine koymanız yanlış. 6 7 kez negatif aldınız British tek bir olumsuz yorumunuz yok, nasıl objektiflik bu? Belki size özel (maddi-manevi) farklı politikaları var bilemem (ki o da hakkınız olabilir). Ama bunu hasta göndererek yaptığınızda vebal alırsınız. Aynı acıları yaşadık ama bu demek değil ki yanlışları onaylayacağız. Yine de en içten diliyorum bir an önce bebeğini sağlıkla, kucağına al. Forumun kuralları var, merkezle anlaşma yapıp hasta gönderemezsin. Belki de insanlar bundan anlıyordur, biri tarafından yönlendirilmek istiyordur. Benim bakış açım yanlış da olabilir. O halde herkese iyi forumlar dilerim.

Back
X