Kübada bıle varmıs orasıda sıcakVardır bundada hayır üzülme canim yazın gideriz bizde ben 2 ay kadar erteledim mayısta biter canim havaların ısınmasıyla sıkma canını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kübada bıle varmıs orasıda sıcakVardır bundada hayır üzülme canim yazın gideriz bizde ben 2 ay kadar erteledim mayısta biter canim havaların ısınmasıyla sıkma canını
Canım benim bu günlerde geçecek lütfen moralini yüksek tut.Kübada bıle varmıs orasıda sıcak![]()
Haklisin canim ama bu günlerde geçecek ınsallah rabbim evlerden uzak tutsun bu coronayi burun psikolojiyi alt-üst etti herşeyden önce sagliklarimiz onemli tedavilerimizi ertelesekte olur ama sağlık ertelenemez rabbim herkesi korusun dünya büyük bir sınavdan geçiyor ınsallah kazasız belasız atlatırız bu durumu bol bol dua edelim yer-gök dua çünkü canim rabbim herkesi korusunMerhaba arkadaşlar. Çok ayrıntıya girmem etik olarak doğru değil ama bir doktor ve sağlık sektörünün içinde biri olarak söylemek isterimki suan ülkemizin içinde bulunduğu durum hiç iç açıcı değil. Böyle bir dönemde donasyon fikrini tamamen aklınızdan çıkarıp ailenize odaklanin lütfen. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı her şeyden önemli. Donasyon öyle bir tedaviki sürekli hastaneye gidip kontrol yaptırmanız gerekiyor ve hastaneler şuan en en en uzak durmanız gereken yerler. Yani nisanda uçuş izinleri tekrar çıksa ki çıkacağını sanmıyorum temmuzdan önce tedaviye başlamanızı önermem.
Rabbim herkesi korusunHaklisin canim ama bu günlerde geçecek ınsallah rabbim evlerden uzak tutsun bu coronayi burun psikolojiyi alt-üst etti herşeyden önce sagliklarimiz onemli tedavilerimizi ertelesekte olur ama sağlık ertelenemez rabbim herkesi korusun dünya büyük bir sınavdan geçiyor ınsallah kazasız belasız atlatırız bu durumu bol bol dua edelim yer-gök dua çünkü canim rabbim herkesi korusun![]()
evet o yuzden zaten yazın gecmeme ihtimalinden bahsettıler dun dinledim 1 sene sürebılecegını soylediler zaten 1 sene sonra aşı bulunabılırmiş ancakKübada bıle varmıs orasıda sıcak![]()
Biotex denen merkezde garantili gebelik gibi bir seçenek okudum.olmazsa paranı iade ediyorlarmış ya da donasyon başarılı olana kadar deneme durumu oluyor mu?Bir de güvenilir bir yer mi acaba? Deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirimEvet sevgili Zaza Ukrayna Kiev de Biotexcom adlı merkezde yaptırdık. Eşimin sperm hızı düşüktü ama doktor bunun sorun olmayacağını söyledi hatta buraya da yazmıştım endişelenip. 27 yaşında erken menopozum, rahmim 9 idi ama bana günde 4 estrofem kullandırttılar. Çünkü inceydi. Gitmeden vajinal ve göğüs ultrasonu istediler. Rahim kalınlığı istemediler ama ben burdan okuyup kendim yaptırmıştım 6 çıkmıştı gitmeden içim rahatlamıştı. İlaçları merkez vermişti zaten. Bir de merkezde 9 tüp kan aldılar ve rahime enjekte ettiler adı embriyo glue imiş. Embriyonun yapışıp tutunmasını sağlıyormuş orada öğrendim
O zamandan bugüne umarım hayırlı haberler almissindir.Biz de Ukrayna da biotex isimli merkezi duyduk.Eger gidip deneyimlediyseniz paylaşmak istiyoruz eşimle.Guvenilir bir yer mi? garantili gebelik gibi bir seçenekleri var doğru mu? Maliyet ve konaklama ücretleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Maliyetli ve çok.zor süreçler bunlar.paylasirsaniz sevinirimYumurtta donasyonu canım benım rezerv problemımden dolayı tup bebek tedavısınden conuc alamıyorduk bu sebeple donasyondan baska carem yok
şuan bende araştırıyorum ukrayna kiev biotex kliniyi
emil isimli adamla görüşüyorum
ben şansız kişi olduğumiçin direk garanti paketi iStiyorum
Merhaba ben o merkezde tek deneme yapmıştım, düşük yaptım ama şimdiki aklım olsa garantili paket alırdım. Düşkten sonra Gürcistan Batumiyi düşündüm çünkü hem uygun fiyat hem de arkadaşlarım orada anne oldu, hem de donör resimleri gösteriyorlardı. Eşim istemedi, merkezi beğendiğini söyledi, 800 kadar donör resimleri videoları var, kendinize benzeyeni seçiyorsunuz. Şimdi de birikim yapıyorum 5li paket için. Aslında eski mesajlarımda detaylı anlatmıştım ama üzerinden geçeyim. 5li paket 10 bin Euro. Gebelik 12 haftaya kadar sonlanırsa garanti bozulmuyor, 5 ayrı fresh donör hakkın var. Eğer negatif olursa hepsi paranı iade ediyorlar. Ama 12. haftadan sonra gebelik sonlanırsa tüm hakkın ölüyor, bu en kötü tarafı. Dünya üzerinde 5li paket başarı oranı %90 yazıyor eggdonationfriends.com da. Umarım şanslı kısımda oluruz. 2li pakette avantajlı 7 bin Euro 2 fresh donörü kapsıyor. Buraya yazma amacım yanlış anlaşılmasın. İlk gideceğim zaman burada hiçbir bilgi bulamamıştım Ukrayna Kiev ile ilgili. Ama sadece biotex değil birçok merkez var. Kıbrıs’tan avantajı, donörleri görüyorsun, otel ve ilaçlar ücretsiz, Ukrayna içindeki ulaşımı da merkez karşılıyor. Tedavisi ertelenenlere de geçmiş olsun diyorum bizler için en zor şeylerden biri de beklemek sanırımBiotex denen merkezde garantili gebelik gibi bir seçenek okudum.olmazsa paranı iade ediyorlarmış ya da donasyon başarılı olana kadar deneme durumu oluyor mu?Bir de güvenilir bir yer mi acaba? Deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim
Cevabına ve ilgine çok teşekkür ederim şimdiden.Her bir donorden kaç yumurta alıyorlar? kalanı dondurulmuş olarak saklıyorlar mı yoksa her bir deneme bir donorden iki tane yumurta koyunca hakkın bitiyor mu? şimdiden teşekkürlerMerhaba ben o merkezde tek deneme yapmıştım, düşük yaptım ama şimdiki aklım olsa garantili paket alırdım. Düşkten sonra Gürcistan Batumiyi düşündüm çünkü hem uygun fiyat hem de arkadaşlarım orada anne oldu, hem de donör resimleri gösteriyorlardı. Eşim istemedi, merkezi beğendiğini söyledi, 800 kadar donör resimleri videoları var, kendinize benzeyeni seçiyorsunuz. Şimdi de birikim yapıyorum 5li paket için. Aslında eski mesajlarımda detaylı anlatmıştım ama üzerinden geçeyim. 5li paket 10 bin Euro. Gebelik 12 haftaya kadar sonlanırsa garanti bozulmuyor, 5 ayrı fresh donör hakkın var. Eğer negatif olursa hepsi paranı iade ediyorlar. Ama 12. haftadan sonra gebelik sonlanırsa tüm hakkın ölüyor, bu en kötü tarafı. Dünya üzerinde 5li paket başarı oranı %90 yazıyor eggdonationfriends.com da. Umarım şanslı kısımda oluruz. 2li pakette avantajlı 7 bin Euro 2 fresh donörü kapsıyor. Buraya yazma amacım yanlış anlaşılmasın. İlk gideceğim zaman burada hiçbir bilgi bulamamıştım Ukrayna Kiev ile ilgili. Ama sadece biotex değil birçok merkez var. Kıbrıs’tan avantajı, donörleri görüyorsun, otel ve ilaçlar ücretsiz, Ukrayna içindeki ulaşımı da merkez karşılıyor. Tedavisi ertelenenlere de geçmiş olsun diyorum bizler için en zor şeylerden biri de beklemek sanırım![]()
Evet bu korona nerden cıktı gercekten bütün herkesin psikolojısını bozduHaklisin canim ama bu günlerde geçecek ınsallah rabbim evlerden uzak tutsun bu coronayi burun psikolojiyi alt-üst etti herşeyden önce sagliklarimiz onemli tedavilerimizi ertelesekte olur ama sağlık ertelenemez rabbim herkesi korusun dünya büyük bir sınavdan geçiyor ınsallah kazasız belasız atlatırız bu durumu bol bol dua edelim yer-gök dua çünkü canim rabbim herkesi korusun![]()
Simdi okudum yazınızı ben sperm donasyonu yaptırdım ve bir kere de havuz yontemını yaptrcam tutmazsa hemen embrıyo donasyonu yaptırcam. Hiç oyle dusunme sonuçta cocugun oluyo insanın aklına gelebilir mi başka bi dusunce benım mememi emcek bna anne dicek benım karnımda büyücek daha ne olsun ne fark var? Eşimde aynen oyle düsündüğü için sperm donasyonu yaptrdık embriyo donasyonu hakkındada aynısını dusunuyoruz yeter ki tutsun@MNSKR @zoryol
Bende herseyi denmistim kendi sartlarim geregi, ama ozaman PRP yoktu simdi gorunce uzuldum acikcasi biraz, denemedigim icin, acele ettim dedim kendi kendime kizdim sanki. ama diyorsunuz ki bir ise yaramadi bizde de, suan icim rahat etti biraz kendimi suçlamayayim acele ettigim icin ozaman. Tesekkur ederim. insan cocugu olsa bile hala acaba kendiminde olur muydu diye dusunemeden edemiyor bazen iste. Birseyi eksik mi yaptim, birseyleri denemedim kacirdim mi diye dusunuyorsun. o caresizlik hissi o olmama hissi oyle derin yer ediyor ki insana kolay kolay gitmiyor![]()
Ben Halil ibrahimde yasadigim negatifleri ve piskolojimi nasil bozduklarini kizkardesine para kazandirmak icin endometriumun ince deyip yolladigini habire kisacasi bana kendisinin ve hemsiresinin yasattigi stres dolu dönemi yazmistin fakat beceremedim galiba cünkü yazdiklarimin yarisini yollayabilmisim. Ben uzun zamandir burayi takip ediyorum ama bugün yazmak istedim ama pek beceremedim galiba
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz arkadaşım.Merhaba ben o merkezde tek deneme yapmıştım, düşük yaptım ama şimdiki aklım olsa garantili paket alırdım. Düşkten sonra Gürcistan Batumiyi düşündüm çünkü hem uygun fiyat hem de arkadaşlarım orada anne oldu, hem de donör resimleri gösteriyorlardı. Eşim istemedi, merkezi beğendiğini söyledi, 800 kadar donör resimleri videoları var, kendinize benzeyeni seçiyorsunuz. Şimdi de birikim yapıyorum 5li paket için. Aslında eski mesajlarımda detaylı anlatmıştım ama üzerinden geçeyim. 5li paket 10 bin Euro. Gebelik 12 haftaya kadar sonlanırsa garanti bozulmuyor, 5 ayrı fresh donör hakkın var. Eğer negatif olursa hepsi paranı iade ediyorlar. Ama 12. haftadan sonra gebelik sonlanırsa tüm hakkın ölüyor, bu en kötü tarafı. Dünya üzerinde 5li paket başarı oranı %90 yazıyor eggdonationfriends.com da. Umarım şanslı kısımda oluruz. 2li pakette avantajlı 7 bin Euro 2 fresh donörü kapsıyor. Buraya yazma amacım yanlış anlaşılmasın. İlk gideceğim zaman burada hiçbir bilgi bulamamıştım Ukrayna Kiev ile ilgili. Ama sadece biotex değil birçok merkez var. Kıbrıs’tan avantajı, donörleri görüyorsun, otel ve ilaçlar ücretsiz, Ukrayna içindeki ulaşımı da merkez karşılıyor. Tedavisi ertelenenlere de geçmiş olsun diyorum bizler için en zor şeylerden biri de beklemek sanırım![]()
Tabi ki kader kısmet ama elden geldiğince en iyi merkezin olmasını istiyoruz. Dediğiniz gibi maddiyat ayrı negatif sonuçta üzüntü, stres, yıkılmak, hayal kırıklığı, umutların bitmesi çok ayrı... İnşallah rabbim gönlümüze göre verir kucaklarımızı boş bırakmaz. Bir de şimdi corona dan dolayı tüm tedaviler ertelendi ben geçen h.sonu dr a gidecektim malesef normal muayene bile ertelendi. Dr un bana dediği çocuk için genel muayane mi yoksa sağlık mı.. Myomum vardı onun ameliyat durumu olup olmayacağını öğrenmek ve tahliller film için işlemlere başlayacaktım ki ertelendi. Her şer de bi hayır varmış belki hepimiz için daha iyi olur her şey...Kismet degilse en iyi merkezde bile negatif olabilir zaten. Birakin ilgisizligi hem siz anne olcaksiniz deyip sonrada moralinizi yerle bir etmelerinde nasil bi celiski degilmi? Resmen benim orda gördügüm sadece iskenceydi üstüne birsürü param gitti tabi nasilsa almanciyiz. Bankfach keske baskalarina yaptigi gibi bedava yapmis olsaydi gerci inanin bedava yapicam deseydide gitmezdim artik cünkü beni cok aglattilar. Bana kàr kalan bozulan piskolojim