Baharcım bukadar iyi yumurta sayısıyla hamile kalmaman acaba rahimdemi var sorun
Tüplerin açıkmı
Ağzım acı diyorsun reflü oldun her halde
Proton pompası iç sabah aç ve atiasit ilaçlardan günde üç defa
Nolursun stres yapma
Streste çok büyük etken bu işte
Rahim histeroskopide iyiyse,era testi yaptır
Bir onada baktır
Canım benim sagol varol hersey yapıldı, hiçbir sorun yok ne bende nede eşimde.. aklına gelebilcek butun testleri yaptım, histerekopi ve rahim filmi de dahil... resmen sebepsiz infertilite vakası:( en fenası da o... dilim için doktorla facetime gorustuk salı gunu Gaviscon ve antibiyotık verdi, stomatit teşhisiyle..ve stresten dedi dr.. gunlerdir gecmedi, dunku sokaga cıkma yasagından sonraki goruntulerden sonra dilim agzım daha fena oldu, cok stres yaptım.. dunku yasananlar bizim Tedavimizin baslama suresini aylarca öteledi bence:( :( :(

Canım benim sagol varol hersey yapıldı, hiçbir sorun yok ne bende nede eşimde.. aklına gelebilcek butun testleri yaptım, histerekopi ve rahim filmi de dahil... resmen sebepsiz infertilite vakası:KK43: en fenası da o... dilim için doktorla facetime gorustuk salı gunu Gaviscon ve antibiyotık verdi, stomatit teşhisiyle..ve stresten dedi dr.. gunlerdir gecmedi, dunku sokaga cıkma yasagından sonraki goruntulerden sonra dilim agzım daha fena oldu, cok stres yaptım.. dunku yasananlar bizim Tedavimizin baslama suresini aylarca öteledi bence:KK43: :KK43: :KK43:
Bahar canım çok şükür sorunun yok
Allaha teslim ol tedavilerini durdur
İnşallah bu bekleme süresinde gelsin sendende güzel haber

Canım benim sagol varol hersey yapıldı, hiçbir sorun yok ne bende nede eşimde.. aklına gelebilcek butun testleri yaptım, histerekopi ve rahim filmi de dahil... resmen sebepsiz infertilite vakası:KK43: en fenası da o... dilim için doktorla facetime gorustuk salı gunu Gaviscon ve antibiyotık verdi, stomatit teşhisiyle..ve stresten dedi dr.. gunlerdir gecmedi, dunku sokaga cıkma yasagından sonraki goruntulerden sonra dilim agzım daha fena oldu, cok stres yaptım.. dunku yasananlar bizim Tedavimizin baslama suresini aylarca öteledi bence:KK43: :KK43: :KK43:
Yumurta kalitesinde bir problem olmuş olablir yaş kalitesını cok etkılıyormuş gecen gun bahceci den doktor bey benı aradı bu sürecte telden gorusme sağlıyorlarmış. Kalitesi için bana biesteron omepa q10 ve gonomax vermişlerdi aklınızda bulunsun tabi ben doktor degılım doktorunuza danısın kullanmadan önce☺️ Aynen dün akşam sinirimden agladım tedavım yıne gitti diye insanlar bu kadar cahil olamaz sadece 2 gun yasak var ve yaptıkları sanki 1 ay yasak var gibiydi.. tek umudum havaların ısınması🤲

Tani evet sayı degil kalıte onemli, biestron koenzim impryl falan hepsini kullandım ama bu aralar bıraktım şu donemde vucuduma bu tarz ilaçlar sokmak istemiyorum, bobrekleri yormayalım daha fazla ve hastanelik olmayalım zaten uzun sure tedaviye baslanmıcagına gore.. dinlensin vucut

Tani evet sayı degil kalıte onemli, biestron koenzim impryl falan hepsini kullandım ama bu aralar bıraktım şu donemde vucuduma bu tarz ilaçlar sokmak istemiyorum, bobrekleri yormayalım daha fazla ve hastanelik olmayalım zaten uzun sure tedaviye baslanmıcagına gore.. dinlensin vucut
Bana en az 6 ay kullan demişti bülent tıraş o yuzden ben temmuz gbi düşünüp ilaçlara devam edıyorum.. inşallah hepımız için guzel olur 🙏

Slm kızlar sayfaların tümünü okuyamadım.en fazla kaç defa kendi yumurtanızla denediniz acaba.birde merak ediyorum bu tedaviler esnasınsa bu grupta bir mucize yaşayıp doğal yolla hamile kalan varmı acaba.

Benimde bir sorum var normal yolla hamile kalınması için sadece yumurtanın döllendiği günler mi olmak zorunda ????

Slm kızlar sayfaların tümünü okuyamadım.en fazla kaç defa kendi yumurtanızla denediniz acaba.birde merak ediyorum bu tedaviler esnasınsa bu grupta bir mucize yaşayıp doğal yolla hamile kalan varmı acaba.
Lütfen sabırla oku arkadaşım
Vallah tüm sorularının cevapları var burda
3 binden başla okumaya

Benimde bir sorum var normal yolla hamile kalınması için sadece yumurtanın döllendiği günler mi olmak zorunda ????
Folikül catlama gününü demek istiyorsun her halde
Bir adet siklüsünde 14-18 günler folikül çatlıyor ve yumurta dışarı çıkıyor
24 saat spermi bekliyor döllenmesi için
Spermle buluşuyorsa cölleniyor
Sperm ise 72 saat bekler yumurtayı
Yani bildiyin ovulasyona 1.gün kala,ovulasyon günü en ideal zamandır ilişkiye
O zamanlarda kadının vajinasından akışkan şefaf akıntı gelir
Onunlada bilmek olur

Çok şükür iyiyim canım. Benim transfer mart sonu idi rezervasyon yapıyordum ki uçuşlar iptal oldu. kısmet işte Rabbin bir bildiği var elbette. sen nasılsın, her şey yolunda mı? öpüyorum seni koooocaman :KK200:
Bende iyi olmaya çalışıyorum
İşte maske tak,gözlük tak
Eldiven tak,tuvalete gir eldiven çıkar el yıka
Yeniden eldiven tak
Eve gel bunalımdan yemek ye
Yemin ederim hayatın tadı kaçtı
Allahım bu hastalıkmı,oyunmu,politika mı,neyse ne
Çabuk üstümüzden götürsün
Kilo üstüne kilo aldım
Yarından artık yemiyecem

Kktc de test ve tespit edilen test ve vaka sayısı yetersizmiş kızlar ntv de bgn saat 11.15 ntv haberlerinde verdi. Haftasonu hiç vaka görülmemiş??? Verilerine hiç güven duymuyo bilin kurulu

Kktc de test ve tespit edilen test ve vaka sayısı yetersizmiş kızlar ntv de bgn saat 11.15 ntv haberlerinde verdi. Haftasonu hiç vaka görülmemiş??? Verilerine hiç güven duymuyo bilin kurulu
Kktc de cok var mı ki korona? Orda cok az var dıye duymuştum

Herkese merhaba. Aranıza yeni katılıyorum fakat uzun zamandır takip ediyorum yorumlari
Pozitif sonuç alanlar özellikle sperm donasyonunda bana özelden yazabilir mi lütfen

32 siydi 46 olmus canim kktcde önlemlerini erken almışlar türkiye kadar ölüm vakaları yok o yüzden mayısta hayat normale dönecek deniyor ne kadar doğru bilmiyorum ama ben böyle duydum canim hâlâ sokağa çıkma yasağı var orda o yüzden kontrol altında tutuluyor muş

Canım hiç bilmiyorum ama vaka sayısı ve test sayısı kıbrıs rum kesiminin altıda biri dediler haberlerde. Arada bu kadar fark olduğu için bilim kurulu veriler konusunda şüphe duymuş .hatta rum kesiminden kit desteği almış kktc. Vaka sayısı kit sayısı veriler ve alınan önlemler konusunda ciddi şüphe var. dediğim haberi bi şekilde izlersen ne demek istediğimi anlarsın😘

32 siydi 46 olmus canim kktcde önlemlerini erken almışlar türkiye kadar ölüm vakaları yok o yüzden mayısta hayat normale dönecek deniyor ne kadar doğru bilmiyorum ama ben böyle duydum canim hâlâ sokağa çıkma yasağı var orda o yüzden kontrol altında tutuluyor muş
Havayolları şirketleri 1 mayıs 'ta kibrista uçuşları tekrar açmışlardı iptal etmişler 15 mayısa kadar belirsizlik tekrar uçuşa açılıp açılmayacağı allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🤲🤲🤲🤲🤲

Canım hiç bilmiyorum ama vaka sayısı ve test sayısı kıbrıs rum kesiminin altıda biri dediler haberlerde. Arada bu kadar fark olduğu için bilim kurulu veriler konusunda şüphe duymuş .hatta rum kesiminden kit desteği almış kktc. Vaka sayısı kit sayısı veriler ve alınan önlemler konusunda ciddi şüphe var. dediğim haberi bi şekilde izlersen ne demek istediğimi anlarsın😘
Turkiyede yardım gönderecekmiş diye biliyorum rum kesimi salgının önünü kesti çok yayılması rum arkadaşlarım var orda onlardan biliyorum.tam geçti demiyorlar ama.

Back
X