Bu arada Euro aldı basını gitti.. acaba klinikler bu konuda ne yapacaklar..:(()???

Hergun takip ediyorum hergun isyan ediyorum yükselmesine... Düşsün diyede dua ediyorum kafayı yiyorum yukseltikce psikolojim bozuldu arkadaş

Merhaba . Bu gün bende gynolife ile görüştüm . Fiyat politikanizda bi değişiklik olucak mı dedim. Yönetim bu konuyla ilgili indirim düşünur mü dedim ısrarla. Görüştüğüm bayan hayır fiyatta bi değişiklik yapmıycaz dedi. Allah sonumuzu hayır etsin

Burda Bi cok gynolife gidecek olan kişiler var onlardan Bi tanesi de benim.
Ülkede bu illet var iken ve euro yükselmeye devam ettikçe kliniğin indirim düşünmemesi enteresan..
Neyse Bi hayırlısı ile Kıbrısa gitme durumuna gelelim o zaman ödemede bunlar görüşülür heralde...

Başın sağ olsun arkadaşım.
Allah sabır versin geride kalanlara.
Amin canım inşallah biter tek umutumuz bitmesi.
Elimiz kolumuz bağlı önlem almaktan başka bişey yapamıyoruz.
Çok ölümler vardır bunların hepsi gizli tutuluyor ben artık hiç bişeye inanmiyorum açıkçası.
Allah razı olsun canim benim dostlar saolsun aynen öle sana katılıyorum elimiz kolumuz bağlı ne denirse yapıyoruz

Ülkede bu illet var iken ve euro yükselmeye devam ettikçe kliniğin indirim düşünmemesi enteresan..
Neyse Bi hayırlısı ile Kıbrısa gitme durumuna gelelim o zaman ödemede bunlar görüşülür heralde...
Evet aradan biraz geçsin canim indirim iste euronun yükselmesi onlar için iyi çünkü sen ısrar et ınsallah vallahi bende ısrar edince almıştım indirimi

Mahvolduk ya cidden nasıl bir virusmuş her acıdan mahvettı bizi

Kızlar kaç gündür sırt ağrısından şikayetim vardı
Biliyorsunuz eczane hastaneden beter olmuş,son dönem çok insan geliyor,hele ki bu maske olayından sonra akın var
Bugün bile korona tedavisi görüp hastaneden çıkan 2 hastamıza hizmet verdim.
Bugün akşam eşim hastaneye götürdü beni kan testi ve röntgen yaptılar.kan temiz röntgende leke gördüler ak citerde.acil mr çektiler.neler yaşadığımı anlatamam.kesin korona virüse yakalandım dedim
Çok şükür mr sonucum temiz çıktı
Doktora röntgende gördüyün leke neymiş sordum,memelerin gölgesi düşmüş dedi😂😂😂😂
Çok mutluyum temiz çıktım diye
Ama yarın başımıza ne gelecegini bilemiyoruz
Rabbim bu beladan kurtarsın bizi
Geçmiş olsun zazacım inan okurken çok endişe ettim rabbim korusun daha çok hayallerimiz var bizlerin :anne:

Merhaba. Siz yumurta mı sperm donasyonu için mi gidiceksiniz. Gynolife a nasıl karar verdiniz.

Rica ederim canim talep et herseferinde inan yapıcaklar bak
Ben ilk tedavimde yok filan dediler ısrarlardan sonra indirim yaptılar zaten meğersem herkese indirim yapılıyormuş ben kibrisa gittigimzaman bunu zaten hemşire söyledi ilk tedavi olurken herkese yardımcı oluyoruz indirim yapıyoruz zaten dedi bana.sanada herkese de yaparlar canim hiç merak etme sen.

Arkadaslar ben merkezlerle daha görüşmedim
Görüştüğümde İlk şartım 5.gün yumisi olacak bunu kabul etmeyen merkezi direk eleyecegim. Sizce doğru bi yaklasimmi bu
Canım harika bir fikir bu benim fikrimcede 5.gün yumi olmalı bu benim fikrim tabi ben ilkinde bilmediğim için çok üzüldüm bu konuda en güzelini yapıyorsun sana sonuna kadar katılıyorum bende senin gibi yapardim

Canım harika bir fikir bu benim fikrimcede 5.gün yumi olmalı bu benim fikrim tabi ben ilkinde bilmediğim için çok üzüldüm bu konuda en güzelini yapıyorsun sana sonuna kadar katılıyorum bende senin gibi yapardim
Valla kuzum o kadar para verecez. Ben tedbirimi alırım gerisi Allah a kalmış. En azından eleme acisindanda kolay olur. Üzülme olacağı varmış. Sen şimdiye odaklan. İnşallah bu sefer iyi olur.

Tutmadıgı zaman acıklama olarak ne yapıyorlar? Sonuçta kaliteli yumurta diye konuşuyosunz ya ondan sordum

Tutmadıgı zaman acıklama olarak ne yapıyorlar? Sonuçta kaliteli yumurta diye konuşuyosunz ya ondan sordum
Valla canim benim bana herşey kaliteli dediler rahminde sorun vardır baktır dediler benimki 3.gün transferiymiş bunu sonradan öğrendim 3.gün yumurtası 5.gün transfer oldum ben rahmime batıracaktım historoskopi yaptır dedimisti murat bey kaldı öle haziranda herşey normaledonerse yaptıracam o zaman belli olcak sorun nerde diye

Valla kuzum o kadar para verecez. Ben tedbirimi alırım gerisi Allah a kalmış. En azından eleme acisindanda kolay olur. Üzülme olacağı varmış. Sen şimdiye odaklan. İnşallah bu sefer iyi olur.
Insallah rabbim nasip ederse olur ınsallah bu seferde olmazsa artık biraz ara vericem artık yoruldum psikolojik olarak.insallah busefer son olur.tek dileğim bu🤲🤲🤲🤲🤲🤲rabbim ınsallah herkesin gönlüne göre versin ınsallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu aralar evde olduğum için surekli kendimi eksik hissetmeye başladım.hersey yarim kaldı bir bilinmezlik icindede olunca iyice psikolojik olarak etkilendim ınsallah canim ümit ederimki artık herkes anne olsun istiyorum

Valla canim benim bana herşey kaliteli dediler rahminde sorun vardır baktır dediler benimki 3.gün transferiymiş bunu sonradan öğrendim 3.gün yumurtası 5.gün transfer oldum ben rahmime batıracaktım historoskopi yaptır dedimisti murat bey kaldı öle haziranda herşey normaledonerse yaptıracam o zaman belli olcak sorun nerde diye
Zaten rahım filmi istemişlerdi ilk başta benden senden istemedıler mı canım? Ayrıntılı baktırman için historoskopi istedıler demekki

Back
X