Arkadaslar hepinizin Ramazanı mübarek olsun. Rabbim bu mübarek ayda gönlünüzdeki muradlarinizi nasip etsin. Dualarinizi kabul eylesin. Kucaklarinizi saglikli en güzel en hayırlı bebeklerle doldursun. Kalbinize ferahlik versin. Hepinizin işi gücü rast gitsin. Amin❤

Cicugunun annesi kardesin oluyo yani 😳 nekadar etik? Tartismaya bile kapalidir diye düsünüyorum kusura bakmayin

Kibris ta mayis itibaren bir çok yer acilacakmis diye haber yazıyor ınsallah bizdede herşey hazirana kadar normallesecek ınsallah yaz aylarında tedavilerimiz devam edebilecek insallahhhh🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Boyle giderse haziran başı gbi ucuslar başlar hem biraz daha guvende giderız🥰🥰🥰

Türkiyedende müthiş haberler alıyoruz
Artık iyileşen sayı yeni vakaları geçiyor
Çok şükür
Her şey düzelicek inşallah
Aynen cok mutlu oldum bugun bu 4 gunluk yasagında haftaya düşüşlerini goruruz gibi gelıyo bana🌸 ayyyyy inşallahhhh hadi bakalımmm🥰

Türkiyedende müthiş haberler alıyoruz
Artık iyileşen sayı yeni vakaları geçiyor
Çok şükür
Her şey düzelicek inşallah
İnşallah en yakın zamanda düzelir yoksa aklımı kaçırmaktan korkuyorum. Düşünmekten deliricek gibiyim bazen. Bişeyler yapamadan öylece beklemek ne kadar zor. Herkese bu dönemde sabır diliyorum çünkü çok ihtiyacımiz var

Amin insalahh haziranda doktorum historoskopiyi yapalım dedi bugün çok şaşırdım ve çok sevindim demekki haziranda birazcık rahatliycaz rabbim ınsallah bu günler geçtiğinde hepimize evlat nasip eder inşallah. Zazam ınsallah herşey mükemmel olur senin için herkes için 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤
[/QUOTE
Aslında ben de mayısın 2. Haftası gibi rahim filmi çektirmek istiyorum ama bu durumda çeken yer bulabilir miyim bilmiyorum.

Cicugunun annesi kardesin oluyo yani 😳 nekadar etik? Tartismaya bile kapalidir diye düsünüyorum kusura bakmayin
Neden oolmasın zaten bir cocuk anneden babadan teyzeden amcadan geçiyormu genetiği kızım kendi yumurtamdan ama teyzesine okadar çok benziyorki bilmediğim tanımadığım birinin almaktansa kızkardeşimi tercih ederim buda bnm görüşüm

Ben sadece kari koca arasinda kalmasindan yanayim cünkü yarinin ne getirecegini kimse bilemez. Ben ablama bile söylemedim söylemde. Ayrica ben kendim baskasinin yumurtasiyla gebe kalmaya calisan biri olarak kimseyi kinamam ama kardes yumurtasi cok baska bi durum Bence etik degil buda benim görüsüm. Neden hemen infaz ediyosunuz inanin insanin buraya hicbirsey yazasi gelmiyo

Birbirleriyle kan bag olmayan insanlar bile kardes kadar benzeyebiliyo. Sorun benzemek yada benzememek degil bence. Benim saglikli bi bebegim olsun cirkin olsun. Estetigin cani sagolsun 😊 Tabiki arkadasim bu karari hangi sartlarda aldin bilemem.birakin kiz kardesi yumurtanin anonim olmasindan yanadir doktorlar. Yinede herkesin kendi karari. Gen olayina gelince benim bildigim hicbir sekilde dogurandan almiyo bebek. Anneligi yasamak i cocuga ANNE olmak herseyin üstünde degilmidir zaten

Buradada aynı canim hiç dikkat edilmiyor insanları uyarmaktan sıkıldım bazen de aman banane diyorum dinlemiyor kimse market alışverişindeydim bende dip dibe herkes bir an önce normallesmemiz lazim sadece haftasonu sokağa çıkma yasağı az gibi geliyor sağlığımız için herşey hergün bir umutla izliyorum haberleri az kaldı bayrama kadar biraz dışımızı sıkacağız ınsallah da herşey yavaş yavaş düzelecek meğer ne güzel böseymiş nefes almak salgından önce kıymetini bilemiyorduk inan maskeyle nefes bile alamıyorum artık biranönce bitse de nefes alsak artık tedavilerimizi olsak. Yine bebek seçimlerimizi paylaşsak tedavilerimizi paylaşsak,üzüntülerimizi acılarımızı paylaşsak.

İnşallah canım inşallah 🤲🤲
Aynen bende markette sıra beklerken senin gibi dayanamayıp sosyal mesafenizi koruyun diyorum da insanlar bildiklerini yapıyorlar yine hiç kimsenin umurunda değil açıkçası.. Sadece biz kendimizi korumaya alalım tedbir amaçlı😔
İnşallah biter dediğin gibi bayramda nefes alırız.

Neden oolmasın zaten bir cocuk anneden babadan teyzeden amcadan geçiyormu genetiği kızım kendi yumurtamdan ama teyzesine okadar çok benziyorki bilmediğim tanımadığım birinin almaktansa kızkardeşimi tercih ederim buda bnm görüşüm

Benim fikrime göre.. Kız kardeşinin yumurtasını alıp eşinin spermiyle eşleştirdigin takdirde.. Çocuk kız kardeşinin bebeği oluyor..
Hiç bilmediğin yumurtayi almak daha mantıklı..

Arkadaslar hepinizin Ramazanı mübarek olsun. Rabbim bu mübarek ayda gönlünüzdeki muradlarinizi nasip etsin. Dualarinizi kabul eylesin. Kucaklarinizi saglikli en güzel en hayırlı bebeklerle doldursun. Kalbinize ferahlik versin. Hepinizin işi gücü rast gitsin. Amin❤

Amin amin...
Hayırlı ramazanlar arkadaşlarım, ablalarım, kardeşlerim 🤲🥰
Dün sabah ezanı ile başladım yasini Şerif okumaya.. Buradakin herkesi anıyorum diliyorum bebek sahibi olmamızı 🤲🤲🤲🤲

Back
X