Arkadaslar iyi aksamlar
bu aksam yine hic mi hic iyi degilim.........bütün gün aglaya aglaya basim catliyor...........arkadasim üzdü beni...simdiye kadar tüp bebek denemsi yaptinda ne oldu diye...evet simdiye kadar 5 kez yaptik bir düsük yaptim, baska hic bisey olmadi............icimde yara cok büyük..sanirim en iyi sizler beni anlarsiniz................neyse..........
sizlere donör kac zaman icerisinde bulundu? yani 1-2 ayda mesela buluanbilir mi sizce?
üzme kendini sakın ......bu yolda en önemli şey moralllll
ayrıca birşey demek istiyorum bu tamamen benim sahsi düşüncem donasyon işlemimi ve fsh yüksekliğimi sıkıntılarımı benim eşimden başka hiç kimse bilmiyor sadece ikimiz konuşup sıkıldığımızda yada yapılması gereken konularda birbirimize destek oluyoruz ne benim ailem nede eşimin ailesi nede arkadaşlarımızdan birisi zaten dokturumuzda bu konunun gizliliği hakkında yaptığımız ilk görüşmede bizi uyarmıştı...ama şu var ben söyle bakıyorum olaya taş hiçbir zaman uzaktan gelmiyor insana hep yakından geliyor ve bir gün olurda fikir ayrılığına düşüp ters düşersen en cok canının neden yanacağını bilip onunla vuruyorlar ve ayrıca söyleme dostuna söyler dostuna diyede bir laf var benim bu forma kayıt olmamın en büyük sebebi kimseyle konuşamamamdı eşimden başka...konuşsamda anlayacaklarını düşünmüyorum zaten beni en iyi anlayan ve aynı yolada yürüyen insanlarla birlikteyim burada...benim nacizane fikrim sıkıntılarını mümkün olduğunca paylaşma cünkü sen paylaşınca onlarada cevap hakkı doğuyor ve daha cok üzülüyorsun...