Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferi olumlu sonuçlanan arkadaslar , transferden sonra iğne batması gibi bir his sizde de oldumu arasıra bu normal bişey mi sizce ?
Aysevi yazından anladığım kadarıyla rahme tutunması için çizikler atıldığını söylemişsin. Embriyoya çizik atan Bülent Urman mı? Yani kıbrısta mı burada mı kafam karıştı?
Aysevi rahime cizik antimasinin basarinda etki payi var midir sence bende yaptirsam doktora donasyon olucagini soylemelimiyim
Arkadaslar,
biliyorum bu sorununc cevabi cok zor ama, aramizda daha cok Savas Özyigit e giden mi yoksa Berk Bey e giden mi var?
Simdiden tesekkür ederim.....
Selamlar
Bizim için güzel dileklerde bulunan ve dualarıyla yanımızda olan tüm arkadaslara sonsuz teşekkürler . Biraz önce otelime geldim bişeyler yiyip biraz odada dinleneceğim. Fasülyelerimi emanet ettiğim doktor amcasından aldım. Transfer sırasında ultrasonla banada işlemi ekrandan seyrettirdiler. İnşallah bilginisanında transferi iyi geçmiştir. Yarın sabah Türkiye'ye dönüyoruz ve ayın 21 de test günüm . Bundan sonrası heyecanlı bir bekleyiş süresi. Bu arada burada bizimle çok ilgilendiler ilk hastaneye gittiğimizde doktor odasına alıp operasyonu anlattı daha sonrada tüm evrak ve ödeme işlemlerimiz için bile yanımızda asistanı hep bize yardımcı oldu . Hastanede herkes bana bol şans diledi . Ayın 21. De güzel haberler vermek dileğiyle ....
selam ciciannelerim öncelikle hepinize dualarınız için teşekkür ederim.
benim annem bu sabah erkenden uyandı, duş aldı, sabah namazını kılıp hem bana hem kendine hemde hepinize dua etti.
sonra merkezin aracı annemle babamı otelden alıp bana getirdi. yazık anneciğim çok idrara sıkıştı ama sabretti.
sonra hemşire abla annemi bi güzel hazırladı, zaten annem türküler söyleyip gülücükler dağıtıyordu etrafa.
doktor teyzem geldi annemle muhabbet etti halini hatrını sordu. elini tutup herşey çok güzel olacak moralinin yüksek olması çok iyi dedi. doktor tekrar gelip bizi inceledi, 8 hücreli olduğumuzu ve gayet iyi durumda olduğumuzu haber verdi.
ya hu benim bu annem ne rahat kadın orda bile herkesle muhabbet etti. bazşımızda iki hemşire bir erkek doktor bir emriyolog birde bizim doktor abla vardı. ayy şımardık hemen annemizle tanışmak istedik.
işlem 5 dakka sürdü doktor annemin canını hiç acıtmadan hemen bizi verdi pipetle.
Annemiz bizi ultrasonda gördü, ışıkla parlıyorduk nur gibiydik.. hee biz 4 kardeşiz annemize sıkıca sarılan.
annem 2buçuk saat dinlendi. doktor teyze annemin odasına gelip uzun uzun muhabbet etti sanki kırk yıllık ahbaplar :)
hemşireler hastabakıcılarda geldi hepsi çok iyi davrandılar..
sonuç biz annemizdeyiz ve ordan 9 ay sonra çıkmayı düşünüyoruz..
ben kalimero ve kardeşlerim hepinize kucak dolusu sevgiler ve selamlar getirdik.. dualar için kocamannn mersilerr :))
Selam arkadaslar ben pazar gunü Kıbrıs doğuşa gidiyorum sevket beye yazılarınızı okudum rahime çizik atma falan ilkkez duydum herkese yapiliyormu sevket beyin hatası varmi aranızda
Arkadaslar,
biliyorum bu sorununc cevabi cok zor ama, aramizda daha cok Savas Özyigit e giden mi yoksa Berk Bey e giden mi var?
Simdiden tesekkür ederim.....
Selamlar
merhaba rowina bebeklerine tam vaktiyle sağlıcakla kavuşmanı diliyorum arkadaşım bir avazda olur inşallah..
ve bizlerde umuyorum sizin gibi doğum aşamaları burdan yazıyor oluruz..
allahım herkesin gönlüne göre versin.. dua ile..
bebekcim inan donasyondan daha zor olan hangi doktor hangi klinik derken kararsız kalmak. ama inan bi şekilde karar veriyosun. ben karar verdim ama sorunlar bitmiyor .malesef .. ben eşimi ilk donasyona çok zor ıkna etmiştim. şimdide ikinci için aynı sorunları yaşıyorum .madem bu kadar başarı şansı yüksek neden insanlar 4 5 kez deniyormuş fala filan nereye kadar nediycek mişiz offf yaa ..anlayışlı olmak bu kadar mı zorr.şunu merak ediyorum normal tüp bebekte çiftler sorunlu olduğu için çok kez deneye biliyorlar ama donasyonda doğurganlığı iyi olan kişilerden sperm yada yumurta alınıyorsa neden 4 5 kez basarısızlık yada daha çok deneyenler var mı bilemiyorum..yada ben o kadar çok deneye bilir miyim .MALUM HER DENEMEDE EŞİM İÇİNDE AYRI BİR PERFORMANS SARF ETMEK GEREKİYORR.İKNA ETMEK ADINAAAA
Selam teress.. Seni cok jyi anliyorum.. Bazen erkekleri ikna etmek bi hayli zor... Bende sanirim bu gidisle dunya ivf berk beye gidicem... Zor karar ama hayirlisi artik.. Sorabilirmiyim sen kac yasiindasin ve nerde yasiyorsun? Ben 42 yasindayim ve almanyadan. Maalesef bir kez dusuk yaptim ve artik donasyonla ancak sansim olur diyorum...
..
Bebek ben Ankara yasiyorum 33yasindayim bende mart gibi kibrisi arayip tedaviye basliycam hem beklemek istiyorum hem bir an once gitmekkk nasil bisey anlamadim....;bebek senin bir kez dusuk yapman hamile kalabildigini gosterir bu acidan bakarsan iyi bir sey bende dogal yolla hamile kaldim sonra dusuk oldu sonrasında Donasyona kadar geldik tup bebek hic denemedim zaten doktorlar diger yontemlerle olmaz dediler umarim ayni klinik bize ugurlu gelir :)
anisha, bilginisa transferiniz hayırlı olsun tez zamanda pozitif haberlerinizi bekliyoruz...
Merhaba arkadaşlar! Ben kendim için sonsuz kez şükrederek yaşadıklarımı biraz size de anlatıp cesaret ve umut vermek istiyorum. Rabbim hepimize dileklerimizi hayırlısıylka yaşatsın inşallah.
15 ağustos günü biz kıbrısta donasyonumuzu yaptırdık ve şimdi hamileliğimin 14. haftasındayım şükürler olsun. Gerçekten çok zor bir süreç ama hayırlısıyla tükenmez dualarla her şeyin en güzeli hepimizi bulacak inşallah.
İnanılır gibi değil ama şu anda yaşadıklarım öyle farklı bir şey ki. Soracağınız bir şey olursa hepsini cevaplamak isterim. Burayı uzun zamandır takip ediyordum ben de arkadaşlara cesaret vermeliyim diyerek katkım olsun istedim .Rabbim yardımcımız olsun inşallah