Cmv nedir:)???

Valla en guzel elmf arkadasımız acıklamış ama:) bu kandan cinsel yoldan tükürükten bıle gecen bir vüris coğu insan bagısıklık kazanıyomuş buna fakat kazanamayanlarda hamılelıkte yakalanmazsa sıkıntı olmuyor. Bagısklıgım var mı dıye kan testınden baktırabılırsın bunun gbi rubella ve toksoplazmada var.. benım sadece toksoplazmaya bagısıklığım yok

Yukarıdaki yazışmaları okudukça Allahım herkes ne kadar çok şey biliyor bir ben miyim hiçbir şeyden haberi olmayan diyorum çoğu zaman:) bu cmv nedir hiçbir bilgim yok. Toksoplazma testleri bana yapıldı, bir problem çıkmadı. Bu arada yukarıda tartışan iki arkadaşı da okudum bu konu gerçekten o kadar hassas ki, isim söylenilmemesine, bilgi verilmek istenilmemesine sonuna kadar katılıyorum. Mutlaka karşı taraftaki arkadaşın da amacı kötü değil ama sonuçta sadece bu platform sayesinde tanıyoruz birbirimizi, ne kadar güvenilir olabilir ki? Tek kafama takılan siz bu donörleri nasıl öğreniyorsunuz? Demekki merkezlerde bu konularda güvenilirlik çok sıkıntılı.. umarım ben yanılıyorumdur..

Yumurta donasyonunda, donörun fotografını gormek konusunda ısrar etsek??
Ayrıca yumurta donorlerini nasıl secıyorsunyz, kan grubunuza gore ve sızın belirlediğiniz kriterlere göre mi?? Onlarda bir yorum yapıyor mu, yada onlar mı secıyor, donorun daha once yumurtaları saglıklı bebek oldu’ bu donoru secelim gbi yorum yapıyorlar mı??

Cmv cinsel yolla çok geçmez pratikte en çok damlacık yolu ve temas. Cinsellik de bir temas diye düşünürsek belki o şekilde ama korunmasız ilişkiyle gecen temel gastalıklar arasında değil.en çok ağır solunum yolu enfeksiyonu pnömoni yapar gastroenterit de yapabilir ama sanırım donördeki ıgg pozitifti ıgg geçirilmiş enfeksiyon demek ıgm aktif enfeksiyondur. Igm olmadıkça sıkıntı yok cmv nin sıkıntısı anne karnında geçirilirse çocukta anomaliye ya da düşüğe neden olması.

5 şubat da sizde bana özelden mesaj atıp soru sormuşsunuz sizede cevaplar vermişim.Ama herkesin adını öğrenme merakım olsa Sizede sorardım dimi."o" kişiye .bakın ismini bile ifşa etmiyorum. Benim gittigim merkezi dusünüyordu bende senin için bir ricada bulunayım indirim için dedim.Buradaki hata benim Hz. Aliye sormuşlar ."Bu kişi senin hakkında ileri geri konuşuyor.Demiş Bu nasıl olur ben ona iyilik yapmadım ki.Hatam şukuzularıma kavuşmuşum ne diye hala siteye giripinsanlarla bilgerimi paylaşılıp birde üstüne indirim alabilmeleri için merkeze ricada bulunayım ki.Herkes araştırsın okusun öğrensin.merkezlerle kendi konuşsun.Sonuçda ben merkezi aradığımda x kişi arkadaşım diyince merkezdekiler ismi nedir not alayım
Aradığında yapılacak bir yardım varsa gereğini yaparız derler.Gerçekten bunaldım.Arkadaşlar isminizi söylemekten bu kadar korkmayın yer yüzünde o isim soy isimden sırf sizde yok Ayrıca devlet buradaki tüm bizleri tespit etmek istese zaten IP adresimizden ismimizi bulmakla kalmaz sülalemizin sicilini bulur.

Bende araştrdım canım pozitifmişim donörumde oyle.. sen daha guzel aydınlattın bizi

Sevindim kuzum
Benide merak sardı bakayım dedim neyin nesiymiş şu diye
İnşallah hayırlısı ile başlar uçuşlar hep beraber buluşuruz orda

Bende katılıyorum size, çok buyutulmuş olay ve buraya taşınmış.. hiç gereği yok bozuk olan morallerimizi iyice bozmaya.. hepimiz insanız, korkarız yada neden korkuldugunu anlamayabiliriz... boşverin bunları.. herkes guzel herkes iyidir...

Bakın son kez yazıyorum daha da uzarsa konu sizi sikayet etmek zorunda kalacagım. Adımı soyadımı aldınız fakat indirim istemedınız merkezden ben arayıp yaptırdım kendı indirimimi yıne... su an zaten herseyı arastrdım bılgım inanın cok fazla o zaman daha yenı gelmiştim bu siteye hiç bişey bılmıyordum... başka konularda yardımda ettınız Allah razı olsun. Donörumun kodunu vermeyınce beni yerden yere vurdunuz! Kimsenın hakkı yok buna ben zaten zor kabul etmişim neden donörum bu dıye size soylemek zorunda kalayım anlam veremedım halada veremıyorum üstelik bana vermezsende anlarım dedıkten sonra sen nankorsun bılmemnesın demeye başladınız. Hem anlarım dıyosunuz hem vermeyınce kızıyosunuz. Bana gecen gun instagramdan arkadasım olan bir kişi yazdı cabuk numaranı ver a101 den cekılış var dıye sana kod vercem dedı a101 bana bılmemne hedıyeler vercekmiş ben onun dolandırıcı oldgnu anladım vermedım sonra benı engelledi arkadasıma yazdım zaten o degılmiş hesabı çalınmiş herkese mesaj atıyomuş.. demem o ki size kesınlikle bişey demıyorum siz iyi niyetınızle hareket etmişsinizdir ama internet ortamı belli mi olur hersey olabılır ama vermedım diye hakaretlerınızede mahruz kalamam nankor menfaatcı dedınız... Yarın öbur gun bişey olsa ben eşime cocugma nasıl acıklarım Allah korusun... siz yapmazsınız siteden bişey olur ben guvenip paylaşamam bu kadar basit. Siz hala yardım ettım guvenceksın modundasınız ama insanlar guvenıp annelerıne babalarına anlatamıyo durumu... Allah yolunuzu acık etsın

Aynen oyle canım benım bende korkabılırım herkesin fikri kendıne neden bu kadar menfaatcısın nankorsun sen cok kotusun senın yuzunden herkesden sogudum Beddualara kadar diyor bana hep... ben korkarım sen korkmazsın herkes kendi istedgi gbi yaşasın önemli olan nedir Allah herkesın yolunu acık etsin

Sevindim kuzum
Benide merak sardı bakayım dedim neyin nesiymiş şu diye
İnşallah hayırlısı ile başlar uçuşlar hep beraber buluşuruz orda
Aynen canım hayırlısıyla bi başlansa artık bakarsın aynı donemlere denk geliriz

ne güzel yazmışsın yeşilada güzel günlerde büyüt bebeklerini bende endişe ediyorum az da olsa ama çok istiyorum anne olmayı rabbim inşallah biz çok isteyenlere de tattırır bu annelik duygusunu

3 kişi ile aynı döneme denk gelmek çok istiyorum biri sensin tabiki değer 2 kişi kendini bilir
Bende aynı valla burda 2 3 kişi var denk gelmek istedgm bunlardan biri tabıki sensin canım mutlu haberlerımızı alalım allah kimseyı evlat hasretı ile sınamasın inşallah kuzularımız olsun

Bende aynı valla burda 2 3 kişi var denk gelmek istedgm bunlardan biri tabıki sensin canım mutlu haberlerımızı alalım allah kimseyı evlat hasretı ile sınamasın inşallah kuzularımız olsun

Sağol kuzum
Amin inşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

arkadaşlar merhaba hepinize. bende az önce hit merkez ile görüştüm bilgi aldım. dıger merkezler hazıranda başlayacaklarını söyledi siz ne zaman türk hastalara açılacaksınız diye sordum. en erken eylül gibi olacağını daha erken olsa bile 14 günlük karantina süreci olduğundan bahsetti. tabiki çok üzüldüm. kıbrısın tamamen virüsten temizlendiğini bu sebeple 14 gün karantina süreci olmadan yurda giriş yapılamayacağını söyledi. haziranda açılacağını söyleyen merkezler bu karantina sürecinden bahsetti mi acaba? 2 sefer gıdılıyor biliyorsunuz. 14+14 neredeyse 30 günlük bir karantina süreci gizli yapıldığı için bu herkes için zor olacaktır. hayallerim yıkıldı. eylül diyorlar eylülde ya ikinci bir virüs dalgası gelirse ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…