Cmv nedir:)???Yok canım hastalık olmuyo sadece cmv pozitif vardı tek o oluyo olursa eger ama bu bir sorun degıl hatta hiç bişey degıl ben arastrdım daha önce bu hastalığı gecırmiş bitmiş oyle bişey zaten coğu kişide var cmv pozitif baya panık olmuştum bendede cıktı cmv pozitif sonrasında daha once bu hastalığı gecırmışım. Türkiyede bakarsan %90 cmv pozitif nerdeyse
Hayırlı kandiller canım allah razı olsunMerhaba arkadaşım. Sende bu yolda çok uğraşmış temiz yürekli arkadaşlarımdan birisin. Bu gece seninde gönlünün muradı olsun diye dua edicem.Bir kız bir erkek inşallah:) Sevgiler.
Valla en guzel elmf arkadasımız acıklamış ama:) bu kandan cinsel yoldan tükürükten bıle gecen bir vüris coğu insan bagısıklık kazanıyomuş buna fakat kazanamayanlarda hamılelıkte yakalanmazsa sıkıntı olmuyor. Bagısklıgım var mı dıye kan testınden baktırabılırsın bunun gbi rubella ve toksoplazmada var.. benım sadece toksoplazmaya bagısıklığım yokCmv nedir:)???
Cmv cinsel yolla çok geçmez pratikte en çok damlacık yolu ve temas. Cinsellik de bir temas diye düşünürsek belki o şekilde ama korunmasız ilişkiyle gecen temel gastalıklar arasında değil.en çok ağır solunum yolu enfeksiyonu pnömoni yapar gastroenterit de yapabilir ama sanırım donördeki ıgg pozitifti ıgg geçirilmiş enfeksiyon demek ıgm aktif enfeksiyondur. Igm olmadıkça sıkıntı yok cmv nin sıkıntısı anne karnında geçirilirse çocukta anomaliye ya da düşüğe neden olması.Valla en guzel elmf arkadasımız acıklamış ama:) bu kandan cinsel yoldan tükürükten bıle gecen bir vüris coğu insan bagısıklık kazanıyomuş buna fakat kazanamayanlarda hamılelıkte yakalanmazsa sıkıntı olmuyor. Bagısklıgım var mı dıye kan testınden baktırabılırsın bunun gbi rubella ve toksoplazmada var.. benım sadece toksoplazmaya bagısıklığım yok
5 şubat da sizde bana özelden mesaj atıp soru sormuşsunuz sizede cevaplar vermişim.Ama herkesin adını öğrenme merakım olsa Sizede sorardım dimi."o" kişiye .bakın ismini bile ifşa etmiyorum. Benim gittigim merkezi dusünüyordu bende senin için bir ricada bulunayım indirim için dedim.Buradaki hata benim Hz. Aliye sormuşlar ."Bu kişi senin hakkında ileri geri konuşuyor.Demiş Bu nasıl olur ben ona iyilik yapmadım ki.Hatam şukuzularıma kavuşmuşum ne diye hala siteye giripinsanlarla bilgerimi paylaşılıp birde üstüne indirim alabilmeleri için merkeze ricada bulunayım ki.Herkes araştırsın okusun öğrensin.merkezlerle kendi konuşsun.Sonuçda ben merkezi aradığımda x kişi arkadaşım diyince merkezdekiler ismi nedir not alayımYukarıdaki yazışmaları okudukça Allahım herkes ne kadar çok şey biliyor bir ben miyim hiçbir şeyden haberi olmayan diyorum çoğu zaman:) bu cmv nedir hiçbir bilgim yok. Toksoplazma testleri bana yapıldı, bir problem çıkmadı. Bu arada yukarıda tartışan iki arkadaşı da okudum bu konu gerçekten o kadar hassas ki, isim söylenilmemesine, bilgi verilmek istenilmemesine sonuna kadar katılıyorum. Mutlaka karşı taraftaki arkadaşın da amacı kötü değil ama sonuçta sadece bu platform sayesinde tanıyoruz birbirimizi, ne kadar güvenilir olabilir ki? Tek kafama takılan siz bu donörleri nasıl öğreniyorsunuz? Demekki merkezlerde bu konularda güvenilirlik çok sıkıntılı.. umarım ben yanılıyorumdur..
Bende araştrdım canım pozitifmişim donörumde oyle.. sen daha guzel aydınlattın bizi
Bende katılıyorum size, çok buyutulmuş olay ve buraya taşınmış.. hiç gereği yok bozuk olan morallerimizi iyice bozmaya.. hepimiz insanız, korkarız yada neden korkuldugunu anlamayabiliriz... boşverin bunları.. herkes guzel herkes iyidir...5 şubat da sizde bana özelden mesaj atıp soru sormuşsunuz sizede cevaplar vermişim.Ama herkesin adını öğrenme merakım olsa Sizede sorardım dimi."o" kişiye .bakın ismini bile ifşa etmiyorum. Benim gittigim merkezi dusünüyordu bende senin için bir ricada bulunayım indirim için dedim.Buradaki hata benim Hz. Aliye sormuşlar ."Bu kişi senin hakkında ileri geri konuşuyor.Demiş Bu nasıl olur ben ona iyilik yapmadım ki.Hatam şukuzularıma kavuşmuşum ne diye hala siteye giripinsanlarla bilgerimi paylaşılıp birde üstüne indirim alabilmeleri için merkeze ricada bulunayım ki.Herkes araştırsın okusun öğrensin.merkezlerle kendi konuşsun.Sonuçda ben merkezi aradığımda x kişi arkadaşım diyince merkezdekiler ismi nedir not alayım
Aradığında yapılacak bir yardım varsa gereğini yaparız derler.Gerçekten bunaldım.Arkadaşlar isminizi söylemekten bu kadar korkmayın yer yüzünde o isim soy isimden sırf sizde yok Ayrıca devlet buradaki tüm bizleri tespit etmek istese zaten IP adresimizden ismimizi bulmakla kalmaz sülalemizin sicilini bulur.
Bakın son kez yazıyorum daha da uzarsa konu sizi sikayet etmek zorunda kalacagım. Adımı soyadımı aldınız fakat indirim istemedınız merkezden ben arayıp yaptırdım kendı indirimimi yıne... su an zaten herseyı arastrdım bılgım inanın cok fazla o zaman daha yenı gelmiştim bu siteye hiç bişey bılmıyordum... başka konularda yardımda ettınız Allah razı olsun. Donörumun kodunu vermeyınce beni yerden yere vurdunuz! Kimsenın hakkı yok buna ben zaten zor kabul etmişim neden donörum bu dıye size soylemek zorunda kalayım anlam veremedım halada veremıyorum üstelik bana vermezsende anlarım dedıkten sonra sen nankorsun bılmemnesın demeye başladınız. Hem anlarım dıyosunuz hem vermeyınce kızıyosunuz. Bana gecen gun instagramdan arkadasım olan bir kişi yazdı cabuk numaranı ver a101 den cekılış var dıye sana kod vercem dedı a101 bana bılmemne hedıyeler vercekmiş ben onun dolandırıcı oldgnu anladım vermedım sonra benı engelledi arkadasıma yazdım zaten o degılmiş hesabı çalınmiş herkese mesaj atıyomuş.. demem o ki size kesınlikle bişey demıyorum siz iyi niyetınızle hareket etmişsinizdir ama internet ortamı belli mi olur hersey olabılır ama vermedım diye hakaretlerınızede mahruz kalamam nankor menfaatcı dedınız... Yarın öbur gun bişey olsa ben eşime cocugma nasıl acıklarım Allah korusun... siz yapmazsınız siteden bişey olur ben guvenip paylaşamam bu kadar basit. Siz hala yardım ettım guvenceksın modundasınız ama insanlar guvenıp annelerıne babalarına anlatamıyo durumu... Allah yolunuzu acık etsın5 şubat da sizde bana özelden mesaj atıp soru sormuşsunuz sizede cevaplar vermişim.Ama herkesin adını öğrenme merakım olsa Sizede sorardım dimi."o" kişiye .bakın ismini bile ifşa etmiyorum. Benim gittigim merkezi dusünüyordu bende senin için bir ricada bulunayım indirim için dedim.Buradaki hata benim Hz. Aliye sormuşlar ."Bu kişi senin hakkında ileri geri konuşuyor.Demiş Bu nasıl olur ben ona iyilik yapmadım ki.Hatam şukuzularıma kavuşmuşum ne diye hala siteye giripinsanlarla bilgerimi paylaşılıp birde üstüne indirim alabilmeleri için merkeze ricada bulunayım ki.Herkes araştırsın okusun öğrensin.merkezlerle kendi konuşsun.Sonuçda ben merkezi aradığımda x kişi arkadaşım diyince merkezdekiler ismi nedir not alayım
Aradığında yapılacak bir yardım varsa gereğini yaparız derler.Gerçekten bunaldım.Arkadaşlar isminizi söylemekten bu kadar korkmayın yer yüzünde o isim soy isimden sırf sizde yok Ayrıca devlet buradaki tüm bizleri tespit etmek istese zaten IP adresimizden ismimizi bulmakla kalmaz sülalemizin sicilini bulur.
Aynen oyle canım benım bende korkabılırım herkesin fikri kendıne neden bu kadar menfaatcısın nankorsun sen cok kotusun senın yuzunden herkesden sogudum Beddualara kadar diyor bana hep... ben korkarım sen korkmazsın herkes kendi istedgi gbi yaşasın önemli olan nedir Allah herkesın yolunu acık etsinBende katılıyorum size, çok buyutulmuş olay ve buraya taşınmış.. hiç gereği yok bozuk olan morallerimizi iyice bozmaya.. hepimiz insanız, korkarız yada neden korkuldugunu anlamayabiliriz... boşverin bunları.. herkes guzel herkes iyidir...
Aynen canım hayırlısıyla bi başlansa artık bakarsın aynı donemlere denk gelirizSevindim kuzum
Benide merak sardı bakayım dedim neyin nesiymiş şu diye
İnşallah hayırlısı ile başlar uçuşlar hep beraber buluşuruz orda
Aynen canım hayırlısıyla bi başlansa artık bakarsın aynı donemlere denk geliriz
teşekkür ederim :)İsteyenlere yolladim
ne güzel yazmışsın yeşilada güzel günlerde büyüt bebeklerini bende endişe ediyorum az da olsa ama çok istiyorum anne olmayı rabbim inşallah biz çok isteyenlere de tattırır bu annelik duygusunuUzun zamandır girmiyorum girdiğimde okuduklarım da üzdü beni...buraya girip anne olarak ayrılmış biri olarak aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarımıza az da olsa katkı koymak umut vermek amacıyla burdan ayrılmadığımızı söylemek isterim..zaten zorlu süreçler hepimiz için kırmaya kırılmaya hiç gerek yok..ben güzel şeyler yazayım..8 ay bitti bebelerimle..kız çok yaramaz ve fırlama...oğlan daha sakin ama gece çok uyanıyor..evde karantina sürecinde ben de işe sadece haftada birkaç saat gidiyorum böylece bebelerime vakit ayırmış oluyorum...ikisi de yürüteçte evi talan ediyorlar..oğlan emmeyi bıraktı bir hafta önce kıza kaldı meme..bu süreçte olan beni burda okuyup tanımayan şimdi ilk Kez gören güzel kadın..ben 47 yaşında doğurdum ikizleri..3.donasyonla..17 yaşında oğlum var doğal yolla gebe kaldığım..ve aklınıza geliyorsa kendi genetiğimden değil sevebilir miyim diye..aşkımdan ölüyorum üç evladıma da..zerre aklıma gelmiyor yumurta mı aldım ne yaptım..onlar benim hatta kız aynı benim bebekliğim aşırı yaramaz...:) yakında ulaşım başlayacak EURO da düşüyor klinikler de açılacak Kıbrıs’ta..umudunu yitirme git sen de al bebelerini...hepinizi kucaklarım bu vesileyle şimdiden bayramınız kutlu olsun..ayrıca isteyene bebelerin fotosu atılır özelden :)
Bende aynı valla burda 2 3 kişi var denk gelmek istedgm bunlardan biri tabıki sensin canım3 kişi ile aynı döneme denk gelmek çok istiyorumbiri sensin tabiki değer 2 kişi kendini bilir ☺
Bende aynı valla burda 2 3 kişi var denk gelmek istedgm bunlardan biri tabıki sensin canımmutlu haberlerımızı alalım allah kimseyı evlat hasretı ile sınamasın inşallah kuzularımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?