Kızlar bilimsel bir makale okuyup sizi de bilgilendirmek için buraya yazmak istedim.
Yurtdışında taşıyıcı annelikle ilgili çalışmalar yapılmış. Yumurta ve sperm bask a birisine ait olsa da rahme yerleştirilen embriyoda taşıyıcı anneden gen transferleri devam etmekteymiş. Yanı bebeğin geni yumurtayı veren anneyle birlikte bu bebeği taşıyan anneye ait genlerden oluşuyormuş.
Eğer aklında bu tarz soru işaretleri varsa aşağıda bu makale baz alınarak bir gazetede paylaşılmış.

Kızlar bilimsel bir makale okuyup sizi de bilgilendirmek için buraya yazmak istedim.
Yurtdışında taşıyıcı annelikle ilgili çalışmalar yapılmış. Yumurta ve sperm bask a birisine ait olsa da rahme yerleştirilen embriyoda taşıyıcı anneden gen transferleri devam etmekteymiş. Yanı bebeğin geni yumurtayı veren anneyle birlikte bu bebeği taşıyan anneye ait genlerden oluşuyormuş.
Eğer aklında bu tarz soru işaretleri varsa aşağıda bu makale baz alınarak bir gazetede paylaşılmış.
Yukarıdaki makalede sırf hamile kalmamak için parayla taşıyıcı anne tutanları eleştirmiş. Ama burada önemli olan bir bilgiyi de gün güzüne çıkartıyor. Hamile anneden bebeğe gen gecişi olduğu gerçeğini.

Benim ilki kimyasal oomasina ragmen 7. günde hayalet cizgi cikmisti 10. olmasina ragmen bembeyaz 2 embriyo verildi 3 bc 6 bc
Canım benim ınsallah hayırlı olur kimyasal gebelik yaşamışsın üzüldüm 🙁🙁ınsallah busefer yüzün güler olmazsa da lütfen pes etme bak benim ikinci donasyon olacak olmazsa da pes etmiycem. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin vardır bundada hayır.

Kızlar günaydın
güzel bir hafta diliyorum hepimize... C.tesi gynolıfe tan aradılar 1 temmuz da işlemlere başlıyorlarmış çok heyecanlandım :) inşallah hepimiz için hayırlısı olur rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
Evet canim ınsallah ben haziran sonu gidiyorum 2.tedavime gynolife.haziran ortasındaydı sonra haziran sonrasına ertelediler..bende çok heyecanlandım vallahi senin adına ınsallah rabbim yardımcımız olur anneliği yaşarız hepimiz.guzel günler senin olsun.

Kacc kez yaptirdin sen canim? Hangi merkezde? Embriyolarin gretlerini biliyomusun? Kusura bakma pespese dizdim sorulari

bir kez yaptırdım, ikincisine 3-5 gün kala virüs illeti çıktı, transferim olmadı. şimdi yolların açılmasını bekliyorum. ben british kıbrıs'ta tedavi görüyorum. embriyolarım 4 bişeydi ama tam hatırlamıyorum. kısmet bu işler. senin yaşadıkların da gerçekten çok zor ama mücadeleden vazgeçmemen çok güzel. dilerim Allah en kısa zamanda muradını nasip eder.

Arkadaşlar Azerbaycan'da sperm/yumurta donasyonu yaptıran var mı aramızda? Özellikle Celalettin Örnek ismi çokça çıkıyor karşıma, fiyat olarak da sanki kıbrıstan daha uyguna geliyor. Yaptıran bilen hatta kıbrısla kıyaslama yapabilecek birisi varsa çok makbule geçer :I

Tamara herseyin hayirlisi insallah yakin zamanda bebislerini saglikla alir gelirsin canim.🙏Iyi bi merkezde oldugunu düsünüyorum

Canım benim ınsallah hayırlı olur kimyasal gebelik yaşamışsın üzüldüm 🙁🙁ınsallah busefer yüzün güler olmazsa da lütfen pes etme bak benim ikinci donasyon olacak olmazsa da pes etmiycem. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin vardır bundada hayır.

Ben 7 negatiften sonra kimyasal bile olsa gebelik testinde 2. cizgiyi görünce cok ama cok sevinmistim tamara sonrasindaki transferde gebe kalmistim sende kakcaksin ben inaniyorum

Kızlar günaydın
güzel bir hafta diliyorum hepimize... C.tesi gynolıfe tan aradılar 1 temmuz da işlemlere başlıyorlarmış çok heyecanlandım :) inşallah hepimiz için hayırlısı olur rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
adınıza sevindim,hayırlısı olur inşallah. 1 temmuzdan sonra acaba 14 günlük karantina uygulanmayacak mı acaba? 15 haziranda uçuşlar başayacak diye biliyordum,tarih ertelendimi acaba?

Kızlar öncelikle herkese kucak dolusu sevgi gönderiyorum.hepimiz bu karantina günlerinde çok sıkıldık çok üzüldük çok şükür ki dimdik ayaktayız inşallah kötü günler geride kaldı kalacaksa.rabbime binlerce kez şükür ediyoruz. Meğer ne kadar önemliymiş sağlık nefes almak nekadar değerliymis.rabbim ınsallah hepimiz tedavilerimize devam edicez kaldığımız yerden umut olucaz birbirimize yine destek olucaz dertlerimizi paylasicaz hergün dua edicez hepimiz birbirimiz için.insallah güzel yürekli arkadaşlarım hepimiz bu sınavdansa başarıyla geçeceğiz ınsallah bol bol dua ediyorum hepiniz için ınsallah hepimiz bir gün anne olacağız evlat kokusunu içimize çekeceğiz dualarımız kabul olması dileğiyle.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Bilginiz var mı tansiyon konularında benim panik atagim var yükselir diye korkularım var zaten olcemiyorum çünkü olculurken panikten zaten fırlıyor ne yapacağım hiç doğru sonucu alamayacağım hamilelikte
arladaşımm geçmiş olsun panık atak için tedavide anti depresanları kullandınmı onu merak ediyorum sonuçta panik atak hastası ileç kullanmak zorunda çünkü bendede bu sorun var panık atak için ilaç kullanıyorum

arladaşımm geçmiş olsun panık atak için tedavide anti depresanları kullandınmı onu merak ediyorum sonuçta panik atak hastası ileç kullanmak zorunda çünkü bendede bu sorun var panık atak için ilaç kullanıyorum
Evet canim kullanıyorum iki senedir son birkaç aydır iki günde bire düşürdüm birakacaktim korona olayı olunca psikolojim yine bozuldu bugün transferim var sonrasında kullanmak sorun olur mu bilmiyorum doktor psikiyatrine git diyor ama ona bir yıldır girmiyorum ayrıca çok kalabalık bir mevkide o hastane oryaa gitmem doğru olmaz şu wn açıksasi tüp bebek doktorumun yonlendirmesini istiyorum bu konuda

arkaaşlar ben şey sorcam size ya ben düzensiz adet oluyorum kis vardı bende sönmüştü gene oluştu. doktorum iki defa cyclo progynova adet gör gel dedi benim ikinci adet bayrama denk geldi bu yüzen üçüncü kutuya başladım ve onun sayesinde günümde adet oluyorum. acaba hatamı yapıyorum bir zararı varmı bu ilacı sürekli kulanmanın

Kızlar öncelikle herkese kucak dolusu sevgi gönderiyorum.hepimiz bu karantina günlerinde çok sıkıldık çok üzüldük çok şükür ki dimdik ayaktayız inşallah kötü günler geride kaldı kalacaksa.rabbime binlerce kez şükür ediyoruz. Meğer ne kadar önemliymiş sağlık nefes almak nekadar değerliymis.rabbim ınsallah hepimiz tedavilerimize devam edicez kaldığımız yerden umut olucaz birbirimize yine destek olucaz dertlerimizi paylasicaz hergün dua edicez hepimiz birbirimiz için.insallah güzel yürekli arkadaşlarım hepimiz bu sınavdansa başarıyla geçeceğiz ınsallah bol bol dua ediyorum hepiniz için ınsallah hepimiz bir gün anne olacağız evlat kokusunu içimize çekeceğiz dualarımız kabul olması dileğiyle.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Canımmm yüreğine sağlık 🥰
Amin inşallahhhh bu zor günleri atlatıp, hayırlısı ile gidicez tedavimizi olum gelicez evlerimize inşallahta pozitifleri gorucez 🤩❤️

arkaaşlar ben şey sorcam size ya ben düzensiz adet oluyorum kis vardı bende sönmüştü gene oluştu. doktorum iki defa cyclo progynova adet gör gel dedi benim ikinci adet bayrama denk geldi bu yüzen üçüncü kutuya başladım ve onun sayesinde günümde adet oluyorum. acaba hatamı yapıyorum bir zararı varmı bu ilacı sürekli kulanmanın
Ben 5 senedir kullanıyorum. Adet olmak için. Adet görmek önemli erken menopozsan

Back
X