Vardır bir hayır. Akışına bırak. Eninde sonunda açılcak. Bak almanya step by step açıyo türkiyeden girişi.Canım hiç sanmıyorumHayır çok güzel indirim yaptılar. Cok icim gidiyor. 4165 € cok iyi. Bir de sonraki transferler 350 €
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardır bir hayır. Akışına bırak. Eninde sonunda açılcak. Bak almanya step by step açıyo türkiyeden girişi.Canım hiç sanmıyorumHayır çok güzel indirim yaptılar. Cok icim gidiyor. 4165 € cok iyi. Bir de sonraki transferler 350 €
![]()
Yaaa çoook sevindimBugün transferimin sekizinci günü testim pozitif inşallah değerim artar çok dua edin kızlar
Gene mi![]()
Hımm bilmiyirum ben. Ben de Repromeda ya sorayim. Ama bsna da en kesin Kibrus gibi geliyor. Eşim de tam biz oradayken kapikar kapanir orada kaliriz diye Vektadan cekiniyor. Gecen sefer ucu ucuna kapikar kapanmadan döndük Cekyadan.Su anda turkiyede yasayan turk vatandaslari olarak su anda gidilecek en uygun kibris gibi goruluyor anladigim kadariyla, onun icin @Hugul sagolsun anlatmis gerekli olan islemleri.
Cekya ile pegasusun sayfasinda 10 agustosta baslayacagini ama cek vatandaslari icin izin verilecegini belirtmis.
Unica clinic ile yazismamizda bana davetiye gonderebileceklerini ve bu belge ile vize alinip ulkeye giris yapabilecegimi belirtmis.
Boyle bir konuyu arastiran oldu mu?
Kizlar bu kuru sabitleme olayi ne tam olarak
Aaa saka ediyorsun. Hesabını mı kapattılar Hit yuzunden. Artık nasıl paralar yediriliyorsa buralara da. Terbiyesize bak ama ya embryolar bozuldu demek. Çözdürmeyi beceremedik demiyor da. Embryo çözdürmek iyi bir labaratuar ve uzmanlık istiyor. Demek laboratuarı da kötü onların. Yahu layakıtlığa bak. Bunun doktorluk yapması yasak olmalı.
Benim hesabım burda iki defa kapandı bu konular yüzünden
Neyse boş ver
O kız artık anne ve başka merkezden
İsmide burda efenaz dı
Arkadaslar ben halil icin yasadiklarimi yazdigimda birinizde girip ya banada sunu yapti böyle oldu demediniz. Kazen beni engelledi hicbirinizde bisey yazmadiniz. Keske ozamanda bu yasadiginiz olunsuzluklari yazsaydiniz
Yıllardır uyarıyoruz ama bir kulağınızdan giriyor birinden çıkıyor.
Burada paylaşmanız gereken şu merkeze gidin ismimi verin şu kadar indirim alın denildiği zaman ben bunda iyi niyet aramıyorum ve gerçekten bu mesajlar ciddi olarak sıkıntı yaratmaya başlamıştır.
İndirim almak için sizin isminizi neden veriyoruz?
Bu merkez ile organik bir bağınız mı var?
Sürekli X merkezi kötüleyip, 2 gün sonra adı değişmiş bir merkezi sanki yeni bir merkez gibi övme merakı nedir?
Hiç bir merkeze gidince ben Kadınlar Kulübü'nden geldim dediğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.
Hiç bir merkeze gidince X isimli kişinin adını verdiğinizde bir indirim yapması söz konusu değildir.
Bu yönlendirme ciddi bir suçtur. Şaka gibi geliyor bazılarına ama inanın çok büyük cezası var.
Bu başlık sizin deneyimlerinizi paylaşmanız için açılmıştır, üyeleri X merkeze yönlendirme için değil.
Bu konuda son uyarımdır, tekrarı olması durumunda kalıcı olarak üyelik iptali yapılacaktır.
Ve sanırım izah edemedim ...
Bu başlık X merkezi övün, Y merkezi gömün başlığı değil. Burada paylaşmanız gereken bu süreçte yaşadıklarınız.
Sizin iyi sonuç aldığınız bir merkez başkası için hüsranla biterse ne yapacaksınız?
İnanın bir merkezi överken ismimi ver indirim al mesajlarını anlamakta zorlanıyorum. O merkezden sonuç alamaz isem sizin yakanıza yapışma hakkım doğmaz mı? Zira sizin referansınız ile gidiyorum. Bunda asla iyi niyet görmüyorum. Ayrıca bugün ilgili merkezi aradım Kadınlar Kulübüne üye isem indirim var mı diye sordum. Hayır bir indirim söz konusu değil dediler... başka türlü indirim yapıyoruz dendi ...
Şuna bakın ; Sizleri uyarmışım, lütfen düşmeyin bu tür mesajlara demişim 1 kişi de benim mesajıma teşekkür bırakmamış. Oysa sizin haklarınızı koruyoruz ama indirim uğruna, tepki almamak uğruna susuyor herkes...
2 gün sonra bu merkezde sorun yaşayınca neler yazacaksınız merak ediyorum ...
Gidin merkezleri tek tek gezin, görüşme yapın ve hangisi sizin aklınıza yatıyor ise orada işlem yapın. Burada X üyenin yönlendirmesi asla etik değildir.
lanet olsun hep haklı çıkıyorum.... nefret ediyorum kendimden .......
Bu üye ne yapıyor size anlatayım, 40 + başlığı ve buraya takıp bu süreçte olduğunu bir güzel anlatmış. Dile kolay 2000 mesaj ve 3 yıllık üye ! Bizimde gözümüzden kaçmış, Bakü'de yer alan merkezden bir asistanı diye özelden kendi numarasını vermiş insanlara. Bu konu ile tanışmam da zaten bu mesajdan oldu. Üyenin biri yahu bu kadın bana bir baküden asistan numarası verdi ama çelişkiler var diyince bu hesabı formalite icabı sanki zaza ile kavga ediyormuş gibi kapadık. Amacımız bize sms atması ve o attığı SMS'in hangi numaradan geldiğini yakalamaktı.
Eğer asistanın numarası ile üyelik aktivasyon numarası aynı telefon ise bingo !
Ve az önce üyeliğim neden kapatıldı diye bize sms attı bilin bakalım asistanın telefonu ile aynı mı değil mi ?
tabii ki aynı ! BİNGO
davetiye mektubu ile vize basvurusu yapilsa bile verilecekmis gibi gelmiyor. Repromeda bakalim ne diyecek.Hımm bilmiyirum ben. Ben de Repromeda ya sorayim. Ama bsna da en kesin Kibrus gibi geliyor. Eşim de tam biz oradayken kapikar kapanir orada kaliriz diye Vektadan cekiniyor. Gecen sefer ucu ucuna kapikar kapanmadan döndük Cekyadan.
benim şuan konuştuğum yer dün kuru sabitleyelim ozaman siz daha fazla sıkıntıya girmeyin dedi o yüzden sordum. ve onlarla ilk konuştuumda yuro 6 civarındaydı tekrar yönümü kıbrısa çevirdiğimde yuro 7,3 lardaydı. şimdi 8,60 dedim ki ben parayı tolim derken dahada batıyorum. o yüzden ertelemeyi düşünğyorum yazdım. hocayla konuşim olmadı kuru sabitleyelim dedi. o yüzden sordum canım çok güzel anlatmışsın allah razı olsunuzun süre aynı kurda kalıp sonra hızlıca yükseldiğinde, yükselmeden hemen önceki kurun üzerine ya küçük bir fark koyuluyor ya da hiç koyulmuyor bu şekilde sabitleniyor. örneklemek gerekirse bir ürün alacaksınız ve ödemenizi döviz cinsinden yapacaksınız ve bu pazarlık uzun süre iki taraf arasında konuşuluyor. Euro kuru 7.70 civarında aylarca kalıp sonra bir sabah kalktığınızda kur 8.50 olursa, siz karşı taraf ile konuştuğunuzda kur 7.70 ise o zaman şunu söyleyebiliyorsunuz "biz sizinle konuşup anlaştığımızda kur 7.70 idi şimdi ödeme zamanım ama kur da 8.50 oldu. kuru 7.70 de veya 7.85 de sabitleyelim ben ödememi bu şekilde yapayım diyorsunuz, eğer karşı taraf da tamam derse kur artışından etkilenmeden kuru sabitlemiş olursunuz. ödemenizi 8.50 den değil anlaştığınız kur üzerinden yapıyorsunuz. buna kur sabitleme deniliyor. tabi bu arada olmaz ya belki olacağı olur, ekonomik dengeler sarsılıp kur 7.00 ye düşse bile siz yine de sabitlediğiniz kur üzerinden ödeme yapmak durumundasınız. Umarım işinize yarar bir açıklama yapabilmişimdir :)
Ama kıbrıs'taki merkezlerin kur sabitleme durumu veya indirim yapma gibi bir niyetleri yok çünkü orası da aynı Türkiye gibi. işsizlik ve parasızlıktan dolayı hiçbir şekilde destek olmuyorlar. Türkiyede turizimciler nasıl şezlong fiyatlatını 1.000 TL'ye çıkarıyorlarsa klinikler de aynı öyle fiyatları aşağıya çekmiyorlar. kur sabitlemeye yanaşmıyorlar daha 2 gün önce konuştum hiç taviz vermiyorlar![]()
Vallahi iki kere okudum mesajınızı. Orada adımı gecirdiginiz için kendi adima bir cevap yazacagim. ÖncelikleMerhaba,
umarım hepinizin tedavileri sonuç verir ve bebeklerinize kavuşursunuz, yalnız burada yazılanlar hiç hoş olmadı onu belirtmek isterim.
Siz siteyi veKazen 'i merkezlerden para almakla suçlayamazsınız, hele hele üyelerin yazdıklarının doğruluğunu teyit etmeden asla Kazen'i ve Kadınlar Kulübünü zan altında bırakamazsınız.
Site kuralıdır ve ayrıca TC kanunlarında yer almaktadır, doktorların veya hastanelerin, merkezlerin reklamı yapılamaz, aynı şekilde karalama da yapılamaz zira ikisi de suçtur, bu sebepledir ki sitede reklam ya da karalama mesajları yazılamaz.
Şayet karalama mesajları olduysa da banlanma veya üyelik iptali olduysa, bu işlem Kazen para aldığı için değil kurallar ve kanunlar gereğidir, gerçi Zaza74'ün bu ilk iftirası değil,Kazen daha önce de kendisine telefonda açıklamasına rağmen merkezin adamı olmakla suçlamışlığı vardır: Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek
Z Zaza74 siz kurallara aykırı olduğu halde bir merkezi karalarken başka bir merkezin doktor, asistan adına kadar verip telefon numaralarını da paylaşarak reklam yapmadınız mı? Kadınlar Kulübünden gidenlere indirim yapıyorlar yazan siz değil misiniz?
Bir merkezi kötülerken diğerinin çatır çatır reklamını yaptım demek yerine nedenKazen sizin hesabınızı bahsettiğiniz merkez istedi diye kapatmış gibi gösteriyorsunuz?
Defalarca bu topikte reklam veya karalama yapılamaz diye ikaz edilmediniz mi? Sadece siz değil karalama/reklam mesajı yazan herkese aynı ikaz yapılmadı mı?
Siz buna rağmen defalarca kurallara uymadığınız için site kullanım sözleşmesi gereği üyeliğiniz iptal edildi.
Reklama giriyor diye kaldırılan mesajlarınız hala topikte duruyor, kaldırıldı zira reklam yasak, siz nasılsa o mesajlara üyeler ulaşamaz diye mi bu kadar rahat konuşuyorsunuz?
Hadi diyelim ki Kazen iftira attığınız gibi bir adam, siz topik ağalığına soyunduğunuz için bu topikte üyelik iptali yaptırarak gidenlere ne demeli? Sırf sizden farklı görüşleri var diye canından bezdirdikleriniz üyelik iptali yaptırdı, ya bu topikte sizden tarafa olmalılar veya çekip gitmeliler sizin felsefeniz bu.
Size isyan edenler de mi bir merkezin adamı?
Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek
Şaşırmadim Offf Zaten türkıye ucuslarıda ıptal oldu umarım nısan 17 de kalkarrrr Stres yapma Her şeyde vardır bi hayir İnşallah gönlüne göre hayirlisiyla olurwww.kadinlarkulubu.com
"Gidin merkezleri tek tek gezin, görüşme yapın ve hangisi sizin aklınıza yatıyor ise orada işlem yapın. Burada X üyenin yönlendirmesi asla etik değildir." Diyen adam mı doktorlardan merkezlerden para alıyor ?
Bu siteyi özellikle Tüp Bebek sürecinde yaşananlardan dolayı kuran, evet evet Kadınlar Kulübü'nün kuruluş sebebi tüp bebek sürecinde sizlerin yaşadığı sıkıntılar ve netten yeterli bilgilere ulaşamadığınız için bilgi edinebileceğiniz arşiv görevi olan bir alan sağlamaktır.
Tüp bebek konusunda hassasiyeti olan, yeri geldiğinde merkezler ve doktorlar hakkında eleştirilerini yazan Kazen mi bilmem kim merkezinin direktifiyle üyelik iptali yapıyor?
Elinizi vicdanınıza koyun, iftiraya girecek söylemler yerine nasıl reklam yaptığınızı anlatın.
Kazen iftira ettiğiniz gibi para alacak bir adam olsa, bir merkezi öven hatta o merkezin asistanı olduğu da anlaşılan kişiyi ifşa edip üyeliğini iptal etmek yerine merkezle anlaşır reklam parası alırdı:
C Cewlik1212 siz de Kazen tarafından hiç engellenmemişsiniz, öyle bir not görmüyorum, sizi Mart ayında yaşanan polemikten banlayan benim, ki siz ve polemiğe girdiğiniz üye 1'er günlük banlanmışsınız, herhangi bir doktor ya da merkez yüzünden değil, üyeyle karşılıklı hoş olmayan tartışma nedeniyle banlanmışsınız.
Buyurun banlandığınız tartışmanın yaşandığı sayfa: Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek
Kazen özür dilerim ama bunları yazmazsam içim asla rahat etmezdi, yine yeniden kaçıncı keredir iftira atılıp duruluyor, kayıtsız kalamazdım, üye kendisi veya gittiği merkezle alakalı olumsuz şeylerde veya gidilmesini istemediği kötülediği merkezle ilgili yazılınca iftirayı kendine hak görüyorsa, ben de burada linkleriyle mesaj alıntılarıyla karşılık vermeyi hak gördüm, uzun yazdığım için senden özür dilerim ve bu topikte tek maksadı huzurla bebeğine kavuşmak olan kadınlardan da özür dilerim ama iftiraya tahammülüm yok, yazdığım için pişman değilim.
Artık nasıl paralar yediriliyorsa buralara da.
Elimde bir kanit olmadığı sadece bir çıkarım olduğu için evet iftiraya girer haklısınız. Ama fikrimi de yazmak en dogal hakkım.
Bahcecinin skandalo ciktiginda kizlar duydunuz mu bahcecideki olayi diye yazmıştım. Hic bir sekilde benim dusuncemi bile icermiyirdu mesajim. Olayı soruyirdum ama msjim engellendi. Durum böyle olunca bazı merkezlerin bu sitede koruması var diye düşündüm.
Kazene para aliyor diyen olmadi. Bunu ima eden de olmadı. Para kelimesini ben kullandım. Site için kullanmıştım.
Peki sen M Murakami M Murakami Çekya Çekya diye diye klavyende Ç harfi eskidi. Sen kaç Euro alıyorsun her Çekya yazdığında? Yoksa tedavi olan hasta başına mı ödeme yapıyorlar? Sana göre herkesin bir fiyatı var. Abi tavsiyesi herkesi kendin gibi bilme, bizi henüz satın alamadılar ama mutlaka bizimde bir fiyatımız vardır, anladın sen beni.
Kadınlar klübüne özel indirimleri var unutma
Burdan katıldığını söyle
O konuda haklısınız. Zaza yi da British'in asistanı gibi yazdiniz ama sizin bu yazdiginiz da iftiraya girmedi mi? Şahsen bildiginiz birsey mi ki? Kanitlamanin mümkün oldugunu saiyorum.
Cewlik niye yasaklandigini anlamamış mesela. Belki biri yasaklandiginda nedenini belirten bir mesaj yollana ilir. O zaman böyle yanlış anlasmalar da olmaz.
Benim tek iddiam bu site bazı merkezlerden para alıyor diye düşünüp bu ifade etmemdir. Elimde bir kanit olmadığı sadece bir çıkarım olduğu için evet iftiraya girer haklısınız. Ama fikrimi de yazmak en dogal hakkım. Bunu belki sadece benim fikrim oldugunu altini cizmem gerekirdi. Buna dairbir kanitim yok.
Şu işe bak. Ben de empati yapıp insan gibi mesaj yazmışım. Yanlış a
Vay be şu işe bak. Ben de insan empati yapıp insan gibi mesaj yazmaya ugrasmisim boşuna.Kazen sen o sırada bu çirkin mesajı yazarken. Ben hiç sana para alıyor demedim. Az önceki mesajimda da bunu site için yazdigimi söyledim. Senin siteyle baglantini bilmiyorum bilemem de. Bana ne zaten. Oturdum dusundum normal, olgun insanların yapacagi gibi. Yahu murakami senin elinde böyle bir kanitin yokken bunu yazman dogru degildi dedim kendi kendime. Bunu daaz önceki mesajimda yazdım. Evet kanitsiz böyle birsey yazmak dogru degildi. Mertçe bunu da kabul etmişim. Gelelim senin bu yazdıklarına. Senin bu yazdıkların savunduklarina sığıyor mu? Asıl sana yaziklar olsun. Burada hormon yüklü bu kadınları böyle ithamlarla sucluyorsun. Ellerim titriyor sayende. Yahu bir de vakit ayırıp insan gibimesaj yazmışım ona yanıyorum. Tabi ki Çekya yazacağım baska ne yazacağım ki. Ben 2 kere Cekyada transfer oldum. Baska bir yerde tecrubem yok. Tabi ki Cekya diyecegim. Gidiyorum Çekya ya o yüzden de Cekya sayikliyorum. Ayrica akil var mantik var. Burada benden baska Cekya ya giden sadece 1 kisi var. O da Almanyadan gitti zaten. Almanyadan olmadigi sürece başka da giden çıkmaz. En reklam yapilmayacak yer. Mesnetsiz atıp tutmak kolay. Mevlanadan alıntı yapmissin ama kul hakkina girmekten utanmamissin. Nasil büyük ve terbiyesizce bir iftiradır Cekyadan para alıyorsun demek. Gercekten yaziklar olsun. Elbet insanlara attigin iftiralarin acısı bir yerden çıkar. Ayrica ben Cekya yazdim defalarca transferlerim orada diye. Ama Ukrayada da İntersono yu yazdim defalarca. Dunyayi yazdım uluslararasi listelerde 4.sirada diye. Niye onları da yazmiyorsun. Herkes neyin ne oldugunu görüyor. Hayır niye bu kadar insanlara saldiriyorsun ki? Beni bu hormonlu halimle transfere hazirlanirken böyle üzdün ya Allah da seni bildiği gibi yapsın. Ben burada kimseye kötü birsey yazmadım. Ama sen maşallah. Asılsız iftiralarını ya kanitla ya da özür dile.
Ayrıca babanın sitesi mi ki bu yazilanlardan sonra da gitmeyen ne bileyim diye bir de küfürlere gelecek imalarda bulunuyorsun. Gercekten böyle sey görmedim hayatımda.
İftira atmak yasaktı. Sen nasıl iftira atiyorsun bu insanlara. İnanilir gibi degil yahu.