Elfin dondurulmuş embriyo kalitelerini sana kağata gösterdilermi?
Kalitesi neydi?

Elfin dondurulmuş embriyo kalitelerini sana kağata gösterdilermi?
Kalitesi neydi?
Açıkçası herşeyi yazılı belgeli görmek isteyebilirdim fakat o aşama da bilmek beni strese koyabilirdi. Transfer esnasında doktoruma sordum sizce bu sefer olacak mı diye A kalitede çok iyi kalitede embriyolardediler. Şöyle bir sorun var. Bizim ilk donörde çok az embriyo kaldı Vede orta kalitede embriyolar oluştu. 2. Tedaviye başlarken eşim sperm sayı ve kalitesini artıran bir ilaç kullandı. Ben eşimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu sefer ki embriyolar çok kaliteli oldu. transfer için odada beklerken çözülme esnasında kalitesinde bazen bozulmalar olabiliyormuş. Oda olmadı gayet iyi durumdalar diye bilgi verdiler.

Benım esimde sorun yok 3audır kullanıyo drtır verdı. Faydası olurmu bılmıyorum. Sıgara kullanıyo. Yası 52.inşl.faydası olur

Benım esimde sorun yok 3audır kullanıyo drtır verdı. Faydası olurmu bılmıyorum. Sıgara kullanıyo. Yası 52.inşl.faydası olur
Benim eşimdede sorun yoktu ben yinede kullanmasını istedim . Daha iyi olabilir denemekten birşey kaybetmezsin dedim

Benim transfer 5 ekimde olacak canım biz 6 ekimde donucez.7 gün kalma şartı yok

Ayın 3 transferim vardı ucuş iptalleri mesajı geldi maalesef mersinden nasıl gidilir onu bulmaya calısıyorum

Oyuncaga dondurdu bu Kıbrıs. Ya acarsın ya kapatırsın. Actın karantına dedın tamm dedık. Daha neyin acı kapatması

Oyuncaga dondurdu bu Kıbrıs. Ya acarsın ya kapatırsın. Actın karantına dedın tamm dedık. Daha neyin acı kapatması
Sana katılıyorum canim bu ne ya bir uçuş koyuyorsun sonra yok olmadı tekrar kapat tedaviye gidecekler ne olacak bunu düşünen olmuyormu acaba bunu merak ediyorum

Ayın 3 transferim vardı ucuş iptalleri mesajı geldi maalesef mersinden nasıl gidilir onu bulmaya calısıyorum
Mersin limanından gidilince varis noktası mağusa limanı tayfundan gidildiğinde varis noktası girne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…