Elfin dondurulmuş embriyo kalitelerini sana kağata gösterdilermi?3 kere transfer yapıldı. İlk donörden Hiç dondurulmuş embriyo kalmadı. 2. Donörden 4 kaliteli embriyo kaldı 2 sini transfer ettiler. 2 si dondurulmuştu. 2. Tedavimde kimyasalla sonuçlanınca aynı donörden kalan dondurulmuşlarla son tesnsferim gerçekleşti. Bu tedaviler sürecinde hastaneye ödenen paralar bu kadar.
Teşekkür ederim Murtaza77. Doğuşta yaptırdım ilk denemem değil. Üçünü de aynı merkezde yaptırdım.
Açıkçası herşeyi yazılı belgeli görmek isteyebilirdim fakat o aşama da bilmek beni strese koyabilirdi. Transfer esnasında doktoruma sordum sizce bu sefer olacak mı diye A kalitede çok iyi kalitede embriyolardediler. Şöyle bir sorun var. Bizim ilk donörde çok az embriyo kaldı Vede orta kalitede embriyolar oluştu. 2. Tedaviye başlarken eşim sperm sayı ve kalitesini artıran bir ilaç kullandı. Ben eşimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu sefer ki embriyolar çok kaliteli oldu. transfer için odada beklerken çözülme esnasında kalitesinde bazen bozulmalar olabiliyormuş. Oda olmadı gayet iyi durumdalar diye bilgi verdiler.Elfin dondurulmuş embriyo kalitelerini sana kağata gösterdilermi?
Kalitesi neydi?
Proxed pluss kullandı 1 ay sabah akşamEsınız hangı vitamini kullandı. Yada ilacı
Evet toplam 3 transfer içinBu ücretler toplam 3 transfer icin mi
Benim eşimdede sorun yoktu ben yinede kullanmasını istedim . Daha iyi olabilir denemekten birşey kaybetmezsin dedimBenım esimde sorun yok 3audır kullanıyo drtır verdı. Faydası olurmu bılmıyorum. Sıgara kullanıyo. Yası 52.inşl.faydası olur
Benim transfer 5 ekimde olacak canım biz 6 ekimde donucez.7 gün kalma şartı yokİyi akşamlar arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum.
tedaviye gidildiğinde diyelim transfer gittikten iki gün sonra karantinadan izinle transfere gidip karantina oteline döndüğümüzde işimiz bityiği için ülkemize dönemiyormuyuz her halikarda 7 gün karantina gerekiyormu işimiz bitince karantina dolmadan dönebiliyormuyuz.
Teşekkür ederim şimdiden
Evet 1 gün dolaşırızTatlım transferden sonra mı gezeceksiniz
Sana katılıyorum canim bu ne ya bir uçuş koyuyorsun sonra yok olmadı tekrar kapat tedaviye gidecekler ne olacak bunu düşünen olmuyormu acaba bunu merak ediyorumOyuncaga dondurdu bu Kıbrıs. Ya acarsın ya kapatırsın. Actın karantına dedın tamm dedık. Daha neyin acı kapatması
Ayın 3 transferim vardı ucuş iptalleri mesajı geldi maalesef mersinden nasıl gidilir onu bulmaya calısıyorum
[/QUOTE mersin taşucu ekim ayında gemi seferleri açık görünüyor
Mersin limanından gidilince varis noktası mağusa limanı tayfundan gidildiğinde varis noktası girneAyın 3 transferim vardı ucuş iptalleri mesajı geldi maalesef mersinden nasıl gidilir onu bulmaya calısıyorum
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBenim transfer 5 ekimde olacak canım biz 6 ekimde donucez.7 gün kalma şartı yok
Evet gemi ile gidiliyor ama yer yok ekim 13 üne kadar görünüyorrMersin limanından gidilince varis noktası mağusa limanı tayfundan gidildiğinde varis noktası girne
Gemi var da yer yok görünüyor gemi ile gitmeyi göze aldım da yer yok maalesefÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Mersinde gemi ile gitmeyi düşünen arakadaş mersin taşucuna gideceksiniz orda gemi kalkıyor ama uçak iptal ise gemi olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?