Murakami napayım bağlasalar duramıyorum. Ama yinede sizden fikir almak istedim yatmam gerekiyorsa kendimi yatağa bağlarımAy Elif ben de öyleyim. Sürekli eşim aman çok yürüme sen abartirsin aman dikkat et seklinde.Ben de normalde duramiyorum hiç. Ama mecbur kisitladim hareketleri.
Ayyy çok güzel bi haber ,hadi bakalım haftaya gideceğim tedavi için bana da umut oldunArkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156
Çok sevindim tebrikler....Arkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156
Çok güzel bir sonuçArkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156
Cok guzel haberler gelmeye devamArkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156
Arkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156
Teşekkür ederim darısı hepimizin başına.Çok güzel bir sonuç
Maşallah
Çok şükür
Amin inşallah tatlımCok guzel haberler gelmeye devamSaglikla ilerleyip dogduklarini duyalim
Minnoslarin..
Harikaaaaa ❤❤Maşallah cnmm
Neyi ben mi istedim? Makedon olmasını mi? Size sormadan donor secmiyorkar kiDonor kriterleri isteniyor sizden. İrklar da yazıyor. Biz bir cok ırk secmistik. Bizim kriterlerimize uygun 4 aday yolladilar. Biz en cok Makedon adayi begendik. Yani ırkı en son baktigim seydi aslında. Bazi kriterlerle o aday bizim için öne çıktı diyeyim.
Neyi ben mi istedim? Makedon olmasını mi? Size sormadan donor secmiyorkar kiDonor kriterleri isteniyor sizden. İrklar da yazıyor. Biz bir cok ırk secmistik. Bizim kriterlerimize uygun 4 aday yolladilar. Biz en cok Makedon adayi begendik. Yani ırkı en son baktigim seydi aslında. Bazi kriterlerle o aday bizim için öne çıktı diyeyim.
Arkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156
Bu ücretler toplam 3 transfer icin mi4500 Euro +4500euro+1000 Euro +250 Euro sperm dondurmak İçin . 3 tedavide bu kadar ödedim
3 kere transfer yapıldı. İlk donörden Hiç dondurulmuş embriyo kalmadı. 2. Donörden 4 kaliteli embriyo kaldı 2 sini transfer ettiler. 2 si dondurulmuştu. 2. Tedavimde kimyasalla sonuçlanınca aynı donörden kalan dondurulmuşlarla son tesnsferim gerçekleşti. Bu tedaviler sürecinde hastaneye ödenen paralar bu kadar.Bu ücretler toplam 3 transfer icin mi
Allah tamamina erdirsin maşallah3 kere transfer yapıldı. İlk donörden Hiç dondurulmuş embriyo kalmadı. 2. Donörden 4 kaliteli embriyo kaldı 2 sini transfer ettiler. 2 si dondurulmuştu. 2. Tedavimde kimyasalla sonuçlanınca aynı donörden kalan dondurulmuşlarla son tesnsferim gerçekleşti. Bu tedaviler sürecinde hastaneye ödenen paralar bu kadar.
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Arkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156
Tatlım sana iki senelik 500 Euro demiş, bana yıllık 250 Euro aynı oluyor işte
[/QUOTE banada 6 aylık 500 euro dendi
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbim insallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin inşallah tatlım
Teşekkür ederim Murtaza77. Doğuşta yaptırdım ilk denemem değil. Üçünü de aynı merkezde yaptırdım.Hayırlı saglıklı ed vlat olsun İnşl. Hangı merkez ilk deneme ı donasyonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?