Ben Kıbrısla konuştuğumda uçak olmayınca gemi de olmuyor dediler. BilginizeÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Mersinde gemi ile gitmeyi düşünen arakadaş mersin taşucuna gideceksiniz orda gemi kalkıyor ama uçak iptal ise gemi olurmu acaba?
Ayın iki si gidiş uçak biletini iptal edip ayın birine bilet acıyorlar daha fazla paraya enteresan bu pegasus kıbrısda su an girişlerde sorun yok diyorlar klinikde sasırdı iptal uçaklaraBen Kıbrısla konuştuğumda uçak olmayınca gemi de olmuyor dediler. Bilginize
Susu baktım 4ekim uçuş varAyın 3 transferim vardı ucuş iptalleri mesajı geldi maalesef mersinden nasıl gidilir onu bulmaya calısıyorum
Evet uçaklar kapalı olunca gemilere yığılma oluyor bilet sistem kapalı 1 ay öncesinden almışlar biletleri birtürlü gemi sistemi tutturamadilar maalesef gemi sirketleri canimEvet gemi ile gidiliyor ama yer yok ekim 13 üne kadar görünüyorr
Ortak sistem çalışılıyor maalesef bazı şirketlerde bilet bulabiliyorsunuz fakat sağlam gemi şirketleri ve uçak şirketleri birbirine bağlı olarak çalışma sistemi uyguluyorlarBen Kıbrısla konuştuğumda uçak olmayınca gemi de olmuyor dediler. Bilginize
Nasıl yani cnm biz ayın 29 unda uçuyoruz 11.35 pegasus uçağıyla, iptal olduğunu kim soylediMaalesef yine bütün uçuşlar iptal kıbrısa ayın beşine kadar diyorlarr
Pardon 29 eylül 23.05 gidişNasıl yani cnm biz ayın 29 unda uçuyoruz 11.35 pegasus uçağıyla, iptal olduğunu kim soyledi
Hatta 6 ekim için 23 .05 de de olan dönüş uçağıni sabah 11.35 e çektik.bugun saat 17 .00 de oldu bu olayAyın 3 transferim vardı ucuş iptalleri mesajı geldi maalesef mersinden nasıl gidilir onu bulmaya calısıyorum
Sizi arayıp iptal ettiklerini söyledilermi normalde öyle bir durumda arıyorlar çünkü aramazlarsa ve siz sorup check ettiyseniz uçuş gerçekleşecek demektir.Pardon 29 eylül 23.05 gidiş
6 ekim 11.35 dönüş bugün tekrar görüştük hatta
Bizi arayıp dediler ki 6 ekim 23.05 lefkoşa izmir uçuşu iptal oldu isterseniz sabah 11.35 le değiştirebiliriz isterseniz iptal edebiliriz dediler bizde sabah 11.35 uçağıyla değiştirdikSizi arayıp iptal ettiklerini söyledilermi normalde öyle bir durumda arıyorlar çünkü aramazlarsa ve siz sorup check ettiyseniz uçuş gerçekleşecek demektir.
Ayın birine tekrar aldım canım 1600 veripSusu baktım 4ekim uçuş var
Acaba transferini biraz önemi alasınız
Lütfen stres yapma
Tamam ozaman night fligt iptal olmus change yapmışlar sabah uçağına anladim şimdi sevindim uçak bulduğuna burda vaka sayısı düştükçe kibris uçuşları açarBizi arayıp dediler ki 6 ekim 23.05 lefkoşa izmir uçuşu iptal oldu isterseniz sabah 11.35 le değiştirebiliriz isterseniz iptal edebiliriz dediler bizde sabah 11.35 uçağıyla değiştirdik
Evet bana da aynısını yaptılar ilkBizi arayıp dediler ki 6 ekim 23.05 lefkoşa izmir uçuşu iptal oldu isterseniz sabah 11.35 le değiştirebiliriz isterseniz iptal edebiliriz dediler bizde sabah 11.35 uçağıyla değiştirdik
Bu arada tsk ederimAyın birine tekrar aldım canım 1600 veripAyın 2 ucak iptal deyip birine yer acmışlar ucak firması ile alakalı durum bencee daha pahalı bilet satmak için sanırım bu iptaller
Inşallah sorunsuz gidebiliriz artık, valla tedavi haricinde gidebilmek bile dert olduEvet bana da aynısını yaptılar ilk ☺ Dönüş uçagım akşam dı öğlene cekmişler ama istanbuldan 2 ekimi iptal etmişler ayın birine ucuş açmışlar 1600 verip aldım maalesefUmarım oda iptal olmaz
ınsallah bir sorun çıkmadan gidersiniz bu pandemi döneminde çoğu kişi özel jet kiralıyor bunu ben çalıştığım acentada duydumAyın birine tekrar aldım canım 1600 veripAyın 2 ucak iptal deyip birine yer acmışlar ucak firması ile alakalı durum bencee daha pahalı bilet satmak için sanırım bu iptaller
İnşallahınsallah bir sorun çıkmadan gidersiniz bu pandemi döneminde çoğu kişi özel jet kiralıyor bunu ben çalıştığım acentada duydum
.Evet canim özel jet kiralama şirketleri varmis saatli gideceğin yere göre saati değişiyormuş kişi sayısını gideceğin yeri söylüyormussun şirkete onlar ayarliyomus sen semtini söylüyorsun seni gelip götürüyorlar uçağa 3 saati 1500 euro ymuş kişiye özel olduğu için kiraliyorlar sanırım çoğu insanİnşallahözel jetmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?