Walla benimde bir korkum var o da donasyonda da tutunma olmassa diye..gerisi teferruat..bu arada bizim gibi tup bebekte basarısız olan kadınlar için iyi ki donasyon şansımız var, bu bile hayata sıkısıkıya tutunma sebebi:) Iyı ki donorler var iyi ki bu yontem var iyi ki Kıbrıs var..

Ah be kuzum onu şunu boşver doğuran sen olacaksın, sende Allah hayat bulduracak kanınla kıpırdayacak içinde. Benimki 10 aylık oldu öperken ısırmamak için zor tutuyorum kendimi gerisi yok bunun anne olmayı Rabbim burada herkese nasip etsin evlat isteyen herkese nasip etsin. Yolunuzu açık, sağlığınızı iyi, tedavi için attığınız her adımı Rabbim kolay eylesin.

Tüp bebekten hiçbir farkı yok ben o şekilde görüyorum baharolsun olmassa game over değil yeniden denenir hayat dewam . Grubun terapisti miyim bu akşam. Böle konuştuğuma bakmayın kendime faydam

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni evlendiğimde başıma ne geleceğini bilmezken bile Rabbim bana anneliği hangi yoldan nasip edecekse kabulüm diyordum. Evlat da edinebilirdim tedavi de . Hangisi nasipse bu yoldan kısmet oldu bir kere bile hislerim konusunda tereddüt yaşamadım. Sevgi emek sabır mücadele bence onları özel kılan mucize yapan bu gen aktarımı değil

Amin❤❤yavrunu lütfen bizim icinde öp rabbim seni ailenizi ve yavrunu korusun insallah❤❤❤

Amin❤❤yavrunu lütfen bizim icinde öp rabbim seni ailenizi ve yavrunu korusun insallah❤❤❤
Allah razı olsun canım öperim. yavrumda burada hepinizin dualarıyla katkısı var bilgileriyle katkısı var Allah tekrar hepinizden razı olsun en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın sağlıklı evlatlar nasip etsin hep dualarımdasınız

Başarı şansı yüksek bir tedavi biraz daha rahat olun. Vücudunuza iyi gelir daha rahat olmak

Eşimle bugün dertleşdim korkularımı anlattım oda %80 diyorlar bak diye söylendi kasma kendini diye çok teşekkür ederim kendimi kasmamaya çalışacağım

Bu arada akıl veriyo gibi olmak istemem ama uyuyamıyorum ve gözümde kanpıhtısı oluştu dediğiniz için stresinizin ne kadar çok olduğunu hissederek yazdım

Estağfurullah olur mu öyle şey...
BURDAN bile insanın önemsiyen yardım etme duygusununa kapilmasi bile çok güzel
Çok teşekkür ederim
Inanirmisiniz sadece ben burda herkesle dertleşiyorum. Kimse bilmez hayatımda ne derdin var ne sıkıntın var diye bende içimi dökmem zaten..

6 ay önce ilk tüp bebek denemem yaptım doktor rezervin iyi demişti o gün için araya salgın girdi hastaneler kapandı vs daha yeni dün gidebildim kontrol amaçlı ve tekrar tedaviye başlamak için ama adam suratıma karşı kistin var yumurta hiç kalmamış adet olunca gel test yapalım Kıbrısa yollarız sizi dedi benm bu donasyon konusu hakkında bile bir bilgim yoktu ve yaptıran insanların olmasına bile şaşırdım daha şokumu atlatıp ağlama krizlerim atlatıp kafamı toplayamadm aynı anda o kadar şey bir arada düşünüyorum ki dünden beri başım çatlıyor. Eşime karşı mahçubum yüzüne bakamıyorum desem yeridir ikimizde kahrolduk yymrtalığın diğerini göremedi kistten dolayı ama direk olarak Kıbrıs diyince neye uğradığımız şaşırdık ağlayarak odadan nasıl çıktım anlamadm. Eşimi mahrum etmek istemiyorum dünden beri internette Bi sürü bilgi okudum azalma demedi bitmiş dedi internette Bi sürü şey okudum hiç rezervi biten okumadım. Ay çok fazla uzun oldu ama içimi boşalttım şuan kusura bakmayın

Canım vallahi bilemedim niye 4 aday sundular. Ama muhtemelen en az 4 aday sunuyorlardir. Bizde hepsi ayri irktandi adayların.Sac,goz,ten rengi zaten hepsi istedigimiz kriterde yollanmisti. Zaten böyle olunca, hobileri, okuduğu okul, karakter özelliği bunlar bizim secimimizde önemli kriter oldu. Bu aradaher merkezin de farklı aday seçme yöntemi vardir mutlaka. Ve aklinizda olsun adayları begenmezseniz tekrar aday bulmalarini isteyebilirsiniz. Ama tabi ki en dogrusu bunlari kendi merkezinizle ya da aday merkezlerinizle konusmaniz :)

Aktarmış olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim
Biz belli başlarını seçip bizim kriterlerimize göre aday sunmalarını isteyeceğim

@e
Aktarmış olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim ☺
Biz belli başlarını seçip bizim kriterlerimize göre aday sunmalarını isteyeceğim
Canım benim merkez 100 den fazla secenekli bir liste yolladi. Pek cok kriter var içinde. Ten rengi, goz rengi,sac rengi, boyu,kilosu, irki, karakter özellikleri. Pek çok şeyi ayni anda sectiriyorlar. Bizim kriterlerimiz icinde öne cikan kısımlarda çok secenek secmedik, onun dışında ırk gibi bir kısım bizim için önemli değildi. Bizim kriterlerimize uyacagini dusundugumuz, yakin hissettigimiz bir kac irki seçip asıl bixim için önemli kriterleri kaçırmak istemedik biz. Yani nasıl bir aday istiyorsanız seceneklerinizi ona göre genisletip,daraltabilirsiniz. Yani hersey size bağlı Kolay gelsin

Peki, kendi özelliklerinize göre zaten seçilmiyor mu? Yani sizin boyunuz, kilonuz, saç, göz rengi gibi..
Çünkü biz eşımle kendi göz yanımız, boyuma göre seçim yapmak istedim
Benim listemde de 100 yakın özellikler var
Bu da inanın kafa karıştiriyor.
Hobi vs

Canım, tüp bebek tedavisinde kullandığın ilaçlarda kist yapmış olabilir..
Bana çünkü kist yapmısti sonra doğum kontrol hapı verip kıstı yok etti ilaç çok takılma ona tabi ki adet olduğunda git doktoruna. İhmale gelmez.
Çok yıpratma kendini.. Biliyorum çok zor yumurta rezerven azalıyor sonra da bitiyor ama bak en azından sanırım kendin adet görebiliyorsun kesilmemissin yani menapoza girmemişsin inan bu daha zor menapoz!
İlaçlarla adet görmek.
Yalancı relg oluyoruz her ay
Ama anne olmanın bir çözümü var buda gerçekten sevindirici bir durum en azından bir ümit var

Hangi doktor bunu söyledi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…