Evde bir kedimiz var bizim. Şu anda canımız kanımız, oğlumuz herseyimiz o bizim. Ben bir kediye böyle birsey hissediyorsam niye bir çocuğa bunu hissetmeyeyim. Aslında bu soruyu evlad edinmek konusunda sorsanız bu şekilde cevaplardim. Donasyon için ise cevabim ise hersey dna ile bitmiyor. Rna diye bebeğin sadece anneden anne karnında aldığı şeyler var. Hadi böyle biyolojik bir yakınlık olmasaydi da o benim canim kanım olurdu. Sonucta bebeğinizle bağ kurmak için koca 9 ayınız var. Burada okuduklarimdan gördüğüm hic bir anne böyle bag kuramadim,bana ait degil hissettim diye düşünmüyor. Siz de böyle hissetmeyecrksiniz. Zaten bence şu donasyon kelimesini unutun. Bence donasyona ivf de kullanilan bir tedavi yöntemi olarak bakmanın vakti geldi. Siz çocuk sahibi olmak için tedavi olacaksınız. O çocuk sizin. Dna inanın hic birşey. İçiniz rahat olsun

Benim rezervimde sorun yok henuz de Kıbrısa gitmedim, kendi yumurtalarımla deniyorum.. Sormanın ne gibi zararı oldu anlamadım??

Bi zararı oldugu için yazmadım.
Kendi Dr um dedi.
Siz sperm donasyonu yaptıracaksiz o zaman
Ben yumurta donasyonu yaptıracağım.

Tüp bebekten hiçbir farkı yok ben o şekilde görüyorum baharcım olmassa game over değil yeniden denenir hayat dewam . Grubun terapisti miyim bu akşam. Böle konuştuğuma bakmayın kendime faydam
Çok yaşayın. Ben de ivf tedavisi gibi görüyorum bunu. Hatta anne ve babama anlatırken bu da aslinda bir tüp bebek yöntemi diye anlatmıştım. Bence teorik olarak da öyle. Nasıl spermlerin en iyilerini secmek için mikrochip sistemi kullanılıyor ya da macs sistemi bu da onun gibi. Yumurtalarinizin yerine sağlıklı yumurtalar kullanılıyor. Bu kadar basit aslında. En azindan ben öyle bakıyorum. sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek o kadar kolay değil. Sizin rahminiz, göbek baginizla beslenmesi olmasa o bebek dünyaya gelemiyor. Bir de böyle düşünmek lazım. Ona 9 ay boyunca o güvenli yuvayı saglayan sizin bedeniniz. Ve bu yuva olmadan bebeginiz olmaz

Siz ne istiyorsaniz ona göre seçiliyor donor.

Çok gençsin Allahın işini bilemezsin
Bir adet gör ver hormonlarına baktır,belkide doktorun yalnış görmüş
Belkide kendi yumurtanla anne olma şansın var
Olmasa donasyonla anne olursun
Ama inşallah kendi yumurtanla olursun

İnşallah yanlış görmüştür içime soğuk sular serptin Allah razı olsun

Canım bir dahaki adet dönemine kadar organik Arı sütü falan mı kullansan yumurta üretimine yardımcı olur belki. Yumurta kalitesini arttırır. Veya doktoruna sorabilirsin bazı vitaminler var promotil woman gibi.

Canım bir dahaki adet dönemine kadar organik Arı sütü falan mı kullansan yumurta üretimine yardımcı olur belki. Yumurta kalitesini arttırır. Veya doktoruna sorabilirsin bazı vitaminler var promotil woman gibi.
Doktor inanın konuşurken telefona bakıyordu bende duyduklarım karşısında şok geçirdim için hiçbişey soramamışım. Kist için Bi hap verdi erimesi için hem de adet görmemi sağlayacak galiba bu ilaç adet olunca gel dedi ama ben başka doktora gidicem adet olunca gitmek istemiyorum tekrar o adama

Bu arada siz hangi arısütünü tavsiye edersiniz marka olarak

Arı sütü malesef ki yumurta kalitesini ve sayısını etkileyebilmesi için saf ve bol miktarda almak lazım yani uzun vadede onu da bütçeniz kaldırır mı bilemiyorum ( ki ona rağmen kanıtlanmış bir etkisi henüz yok) benim tavsiyem alkali beslenmeye çalışın kimyasallardan uzak durun ve doktor değiştirmeyi düşünün alanında ne kadar iyi olursa olsun hastasının moralini yerle bir edip strese soktuktan sonra hiçbir ilaç ile verim alamaz zaten.son olarak eğer anne olmak istiyorsanız kendi genlerinizden olmayan bir çocuğu başınıza çok kötü birşey gelmiş gibi algılamayın hiç bir şeyin garantisi yok ordan kesin olacak diye bir şey yok inşallah yaşamazsınız o süreçleri ama o günlere gelince olsun da nasıl olursa olsun diyeceksiniz .umarım tez zamanda anne olursunuz

kızalar şu kıbrıs olayını merkeze sordumda şuan giriş çıkışlarda sorun yok dedim grupta 3 ekime kadar kapılar kandı yazmışlar yok efedim dedi hamşire nasıl oluyor şimdi

Arkadaşlar benim sonucum çıktı. Bugün öğlen aldım haberi. Fakat saat 2 den beri çok arayan oldu ancak girebildim buraya. Sanırım hamileyim 9. Gün kan sonucum hcg 156
maşşşlah maşlllah allah yüzüne bakmış kız darısı bana inşalllajjjjjjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Çok haklısınız mantıklı düşününce ama mantığımı kaybettim bir kaç gündür inşallah o aşamalarda gelmeden Allah bana ve tüm isteyenlere kendi yumoşlaryla hamile kalmayı nasip eder. inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Ben eğriçayır dan aldım bir kez daha önce de yöresel yiyecek standları açılmıştı bulunduğum şehrin avm sinde ordan almıştım ikisinde de olumlu sonuçlar olduğuna inanıyorum. Güvendiğiniz bir yerden veya markadan alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…