Çok sevindim adına
Bak görürsün tüp bebekle çok güzel evladın olucak

Farklı donörler kullanıldı. Sperm DNA hasar testi normal çıktı. Uyum için ilaç vermedi. İlk tedavimde deltacortil diye bir ilaç vermişti. Sonraki 2 tedavimde kullanılmadı.
Baharolsundan duydum şimdi artık prednol ve deltocortyl kullanmıyor çok merkez
Artık prograf denilen bir ilaç kullanıyorlar
İstersin drla konuş

Zaza sen baktırdın mı sen de böyle birler var mı. Seninde yumurta donasyonu Kıbrıs’ta kaç kere tüp bebek yaptırdın hepsi de kimyasal mı? Sen benim durumumu daha iyi anlarsın kimyasalda beta hcg düşüp tekrar yükselir mi. Yada aklıma başka birşey geliyor iki embriyo transfer edildi ya biri kimyasal diğeri normal olabilir mi biliyorum çok soru sordum ama doktorumdan soğudum ona birşey yazmak İstemiyorum şuanda. Dün telefonuma cevab vermedi mesajıma da bugün döndü.

Canim zazam rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürür ınsallah sen çok güçlü bir kadınsın sana hayran olmamak mümkün deil sen hep dualarimdasin herkee dua ediyorum umarim en kisa zamanda butun hayallerine kavusursun❤❤❤❤

Bende olmuştu
Bir düştü sonra artı
Artık kürtaşla kurtuldum beta hcg nin artışından

İnan gitmediğim yerler vermediğim test kalmadı
Sapa sağlamsın dediler
Doktorum rahim sağlıklı embriyoyu bekliyor dedi
Ben kendi adıma söyliyecem bu işte yumurta %70 sperm %30
Hep yumurtaya odaklandım
Ama spermde önemli
Spermleri güzel olan tüm arkadaşların eşleri anne oldu
Hata rahmi 4 mm olan arkadaşım bile anne oldu

Amiin kuzum
İnşallah seninde güzel sonucunu alalım

Anladım peki ilaçları kestin mi betanın düşmesi için
Beta ilaca bağlı artıp düşmüyorki
İlacı buraktın beta yavaş yavaş düşüyor
Hata doktor bana 2 günde bir kan ver beta 0 düşsün
Ben idrar testiyle takip etim
10-15 gün içinde idrar testim rengini aça aça soldu

Peki sperm tahlilllerinde herşey normalse yine de sorun spermde olabilir mi. Birde bizde kaliteli embriyo çok az kalıyor donörler farklı olmasına rağmen bu normal mi. İlk donörde sadece 3 embriyo oluştu oda kaliteli değildi. İkinci donörde proxed oluşa kullandı eşim 4 tane kaliteli embriyo oluştu. 15 yumurta toplanmıştı donörden. Yani eşim için yaptırmam gereken bir test var mı acaba.

Kuzum kel ilaç bilseydi kendi kafasına sürürdü
Benim eşimin sperminden 6 blast oluştuda ne işe yaradı

canım tedaviye başlamadan ne kadar süre önce kendi fiziki özelliğinizi söylüyorsunuz?Beni aradığım yer fotoğrafını size gösterip bilgi vermiyoruz.biz size uygun olanı seçiyoruz zaten dedi
Kıbrıs'ta hic biryer fotoğraf yollamiyor zaten. Vallahi ne zaman konuşursanız o zaman donor seçimi yapıyorsunuz. Tedaviden ne kadar oncesi hatırlamıyorum. Merkezle anlasirken paralelde donor için özellikleri konuşmuştuk. Kışın kapıların kapanmasini bekliyordum ben o yüzden acele etmiştik donor seçiminde. Hatta regli icin cyclo progeneva kullamaya çoktan başlamıştım ben merkezle anlaşmadan. Her merkez nasıl çalışıyor bilmiyorum tabi ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…