Çok sevindim adınaAz evvel doktordan çıktım doktor yumurta rezervin az değil aksine çok amh eminim 2 nin üstünde çıkar dedi o kadar mutluyum ki hatta 2 ya da 3 ay normal yoldan takip yapalım dedi vakit kaybetmeden hemen tüp bebek e başlicam ama kararlıyım bu korku bana yetti
Baharolsundan duydum şimdi artık prednol ve deltocortyl kullanmıyor çok merkezFarklı donörler kullanıldı. Sperm DNA hasar testi normal çıktı. Uyum için ilaç vermedi. İlk tedavimde deltacortil diye bir ilaç vermişti. Sonraki 2 tedavimde kullanılmadı.
Zaza sen baktırdın mı sen de böyle birler var mı. Seninde yumurta donasyonu Kıbrıs’ta kaç kere tüp bebek yaptırdın hepsi de kimyasal mı? Sen benim durumumu daha iyi anlarsın kimyasalda beta hcg düşüp tekrar yükselir mi. Yada aklıma başka birşey geliyor iki embriyo transfer edildi ya biri kimyasal diğeri normal olabilir miElif okadar yakınki bu durumun bana
Bende hep kimyasal yaşadım
Kalp duyamadım
Eşimin sperm sorunu var
Hazır embriyo istemiyor
İşte ancak ben kendimi feda ediyorum bu yolda
Sperm kromozom testi denilen şey yok
Karyotip denilen kanda kromozoma bakılıyor
Elif okadar yakınki bu durumun bana
Kalp duyamadım
Eşimin sperm sorunu var
Hazır embriyo istemiyor
Canim zazam rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürür ınsallah sen çok güçlü bir kadınsın sana hayran olmamak mümkün deil sen hep dualarimdasin herkee dua ediyorum umarim en kisa zamanda butun hayallerine kavusursunElif okadar yakınki bu durumun bana
Kalp duyamadım
Eşimin sperm sorunu var
Hazır embriyo istemiyor
Tradios inşallah öyle bile diyemiyorum dış gebelikten korkuyorum.Canim rabbimden ümit kesilmez ınsallah birdaha baktır rabbim yüzünü güldürsün insallah
Bende olmuştuArkadaşlar ben ilaçları bırakmıştım kimyasal olabilir dediği için bugün baş dönmem artınca Evde test vardı yapayım dedim iki çizgi kırmızı acaba bu tekrar yükseliyor mu kimyasal da böyle bir şey yaşayan var mı. Benim diğer 2 kimyasalda böyle olmamıştı
Teşekkür ederim ZazaBaharolsundan duydum şimdi artık prednol ve deltocortyl kullanmıyor çok merkez
Artık prograf denilen bir ilaç kullanıyorlar
İstersin drla konuş
Birde unutma beta yavaş düştüyündede böyle oluyorBilmiyorum ama yarın mecburen tekrar test vericem.
Zaza kürtajdan çok korkuyorum kürtajı önlemenin bir yolu yok mu? Erken müdahale falan yapılsa ilaçlaBende olmuştu
Bir düştü sonra artı
Artık kürtaşla kurtuldum beta hcg nin artışından
Anladım peki ilaçları kestin mi betanın düşmesi içinBirde unutma beta yavaş düştüyündede böyle oluyor
Ocak gebeliğimde test 10 gün öyle kırmızı gösterdi
İnan gitmediğim yerler vermediğim test kalmadıZaza sen baktırdın mı sen de böyle birler var mı. Seninde yumurta donasyonu Kıbrıs’ta kaç kere tüp bebek yaptırdın hepsi de kimyasal mı? Sen benim durumumu daha iyi anlarsın kimyasalda beta hcg düşüp tekrar yükselir mi. Yada aklıma başka birşey geliyor iki embriyo transfer edildi ya biri kimyasal diğeri normal olabilir mibiliyorum çok soru sordum ama doktorumdan soğudum ona birşey yazmak İstemiyorum şuanda. Dün telefonuma cevab vermedi mesajıma da bugün döndü.
Amiin kuzumCanim zazam rabbim en kısa zamanda seninde yüzünü güldürür ınsallah sen çok güçlü bir kadınsın sana hayran olmamak mümkün deil sen hep dualarimdasin herkee dua ediyorum umarim en kisa zamanda butun hayallerine kavusursun❤❤❤❤
Beta ilaca bağlı artıp düşmüyorkiAnladım peki ilaçları kestin mi betanın düşmesi için
Peki sperm tahlilllerinde herşey normalse yine de sorun spermde olabilir mi. Birde bizde kaliteli embriyo çok az kalıyor donörler farklı olmasına rağmen bu normal mi. İlk donörde sadece 3 embriyo oluştu oda kaliteli değildi. İkinci donörde proxed oluşa kullandı eşim 4 tane kaliteli embriyo oluştu. 15 yumurta toplanmıştı donörden. Yani eşim için yaptırmam gereken bir test var mı acaba.İnan gitmediğim yerler vermediğim test kalmadı
Sapa sağlamsın dediler
Doktorum rahim sağlıklı embriyoyu bekliyor dedi
Ben kendi adıma söyliyecem bu işte yumurta %70 sperm %30
Hep yumurtaya odaklandım
Ama spermde önemli
Spermleri güzel olan tüm arkadaşların eşleri anne oldu
Hata rahmi 4 mm olan arkadaşım bile anne oldu
Tecrübelerini paylaştığın İçin teşekkür ederimBeta ilaca bağlı artıp düşmüyorki
İlacı buraktın beta yavaş yavaş düşüyor
Hata doktor bana 2 günde bir kan ver beta 0 düşsün
Ben idrar testiyle takip etim
10-15 gün içinde idrar testim rengini aça aça soldu
Korkmayın dış gebelik değildir çünkü dış gebeliğin değeri çok yüksek oluyormuş 10binler deBilmiyorum ama yarın mecburen tekrar test vericem.
İçimi rahatlattınız biraz da olsa.Korkmayın dış gebelik değildir çünkü dış gebeliğin değeri çok yüksek oluyormuş 10binler de
Allah yardımcınız olsun acınızı içimde hissettim
Kuzum kel ilaç bilseydi kendi kafasına sürürdüPeki sperm tahlilllerinde herşey normalse yine de sorun spermde olabilir mi. Birde bizde kaliteli embriyo çok az kalıyor donörler farklı olmasına rağmen bu normal mi. İlk donörde sadece 3 embriyo oluştu oda kaliteli değildi. İkinci donörde proxed oluşa kullandı eşim 4 tane kaliteli embriyo oluştu. 15 yumurta toplanmıştı donörden. Yani eşim için yaptırmam gereken bir test var mı acaba.
Kıbrıs'ta hic biryer fotoğraf yollamiyor zaten. Vallahi ne zaman konuşursanız o zaman donor seçimi yapıyorsunuz. Tedaviden ne kadar oncesi hatırlamıyorum. Merkezle anlasirken paralelde donor için özellikleri konuşmuştuk. Kışın kapıların kapanmasini bekliyordum ben o yüzden acele etmiştik donor seçiminde. Hatta regli icin cyclo progeneva kullamaya çoktan başlamıştım ben merkezle anlaşmadan. Her merkez nasıl çalışıyor bilmiyorum tabi ki :)canım tedaviye başlamadan ne kadar süre önce kendi fiziki özelliğinizi söylüyorsunuz?Beni aradığım yer fotoğrafını size gösterip bilgi vermiyoruz.biz size uygun olanı seçiyoruz zaten dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?