- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.751
- 133
Yani duruyosunuz duruyosunuz bı laf atiyosunuz ortaya sperm yada yumurta isteyen istediği donasyonu yaptırır zaten insanlar bu aşamaya bile zor geliyor bir cesaret bir güç gidiyor tedavi oluyor.Her seferinde moral motivasyon düşürücü bir konu yazıyorsunuz.Merhaba Arkadaşlar. Şuan masterchef de çocuk esirgeme kurumunu gösteriyor. Bizim forumumuzdan da oradan evlat sahibi olan güzel yürekli kadınlar oldu. Keşke çoğu kişi oradan çocuk edinse.Sonuçda kan bağı olmasa da Can bağı oluyor. Açıkçası ben de eğer sprem donasyon u ile anne olmasaydım .yumurta donasyon yerine doğmuş ve orada yuva bekleyen kuzulardan edinirdim.
Ben izliyorum canim ilk başladığında koruyucu ailelere saygı duydum ben zaten izlediğimde ağlamaya başladım ben çok istiyorum koruyucu aile olmak 3 seneden beri düşünüyorum bu konuda fakat eşim istemiyor bu konuda hiç anlaşamıyoruz çok ağladığım günler oldu bu konuda. hep söylüyorum ben ona ya donasyanlar tutmazsa o zaman napıcaz dedim olmazsa sorun olmaz çocuk olmasada olur diyor ama icimde ne fırtınalar koptuğunu bilmiyor çok isterdim bir yavruyu korumak kollamak annesi olmak ama iste tek benim istemem olmuyor maalesefMerhaba Arkadaşlar. Şuan masterchef de çocuk esirgeme kurumunu gösteriyor. Bizim forumumuzdan da oradan evlat sahibi olan güzel yürekli kadınlar oldu. Keşke çoğu kişi oradan çocuk edinse.Sonuçda kan bağı olmasa da Can bağı oluyor. Açıkçası ben de eğer sprem donasyon u ile anne olmasaydım .yumurta donasyon yerine doğmuş ve orada yuva bekleyen kuzulardan edinirdim.
Melis tüm kAlbimle dilerim o beş embriyodan ikisini kucağına alasıncanım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın fakat ben çok araştırma yapmıştım benimde 6 kez başarız denemem var cd 56 cd 19 aklına ne gelirse yaptırmıştım en son gittiğim klinik ve buradaki dr umda bunların gecerli bir sebebi kanıtlanmış degil dediler bu katil hücreler herkeste var olmayan yokki diye ben buradaki arkadaşım bilhassa zaza 74 için sormuştum cd 56 testini asla kabul etmediler tek dedikleri saglam yumurta saglam sperm ve dogru zamanda tranfer bayagıda ikna oldum eşim için sperm de bu klinik karyotip yapıldı ondan sonra 5 adet emriyomuz oldu bilgisi geldi artık hayırlısı diyorum umarım bu acıları en kısa zamanda atlatmanı tüm kalbimle diliyorum
Mavisufi arkadaşımızın hiç üç çizgisi bile yoktu ikizlerini kucağına aldıEvet rahım kalınlığı onemli degılmiş zaten onemli olan rahımde 3 cizgi olmasıymış. Rahım 5 mm olsa bıle 3 cizgi oluştuktan sonra rahımın içinde emb cok kolay yerleşıyomuş
Hayırlı uğurlu olsun sizin için bu gidişMerhabalar kıbrısa sorunsuz bir şekilde geldim sorunsuz bir şekildede dönüyorum Kıbrısa bu dönem gelecek arkadaslara duyrulur iki gün karantina da kaldım sadeceişlem sonrası da dönüyorum
En iyisi ngs(46 kromozoma bakılıyor)Arkadaşlar yumurta yada sperm donasyonu için gittiğiniz tedavi merkezlerinde sizin embriyolara PGT ve PGS testleri yapılıyor mu? PGT de kapsamlı bskılmıyormuş PGS ile daha kapsamlı bakılıyormuş. Tekrarlayan düşüklerede bu tedavi uygulanıyormuş. Aranızda yaptıran ve buna rağmen kimyasal yada ilk haflarda düşük yapan oldu mu???
bilemiyorum ki canım banada doktorun dedgi sey bu rahım kalınlığı onemli degıl 3 cizgi onemli dedi. Her doktor bişey diyoMavisufi arkadaşımızın hiç üç çizgisi bile yoktu ikizlerini kucağına aldı
Kene gibi yapışan sağlam embriyo lazım bize
Allah nasip etsin
inşaalah cnm nasıptr varsa olurMelis tüm kAlbimle dilerim o beş embriyodan ikisini kucağına alasın
Senin güzel sonucunu dört gözle bekliyorum
Aynen hepsi farklı şarkı okur,ama Allah ne derse o oluyorÇ
bilemiyorum ki canım banada doktorun dedgi sey bu rahım kalınlığı onemli degıl 3 cizgi onemli dedi. Her doktor bişey diyo
Her vicdanlı insan etkileniyo .Ve sende gerçekten iyi yüreklisin arkadaşım.Ben senin anne olacağına inanıyorum.Ve çok şevkatli sıcak bir anne olacaksın. Sadece zamanı var demek. Eşin istemeden evlat edinebilmek tabiki olası değil.merak ettim acaba senin yumurtan olsaydı da eşinin spermi olmasaydı o zaman illa donasyon diyebilecekmiydi.Malesef bazı erkekler fazlasıyla bu konuda bencil oluyor.Bu sayfada "Gerçek " nick name lı arkadaşımız 2 kere sprem don. Yaptırdı . Olmadı. ama eşi hep evlat edinelim diyordu ve 2 aylık bir kuzu evlat edindiler.Çok da mutlular.Allaha şükür.Hersey illa karnında taşımak değil.genetik bağ olmaması da sorun olamaz zaten donasyondada bu yok. Ben üzülüyorum o yavrularda da doğuyorlar ama hayat onlara baştan kötü davranıyo.Ben düşüncemi paylaştım.Donasyon yaptırana da saygım var. Sadece masterchef de izleyince duygulandım.Ben izliyorum canim ilk başladığında koruyucu ailelere saygı duydum ben zaten izlediğimde ağlamaya başladım ben çok istiyorum koruyucu aile olmak 3 seneden beri düşünüyorum bu konuda fakat eşim istemiyor bu konuda hiç anlaşamıyoruz çok ağladığım günler oldu bu konuda. hep söylüyorum ben ona ya donasyanlar tutmazsa o zaman napıcaz dedim olmazsa sorun olmaz çocuk olmasada olur diyor ama icimde ne fırtınalar koptuğunu bilmiyor çok isterdim bir yavruyu korumak kollamak annesi olmak ama iste tek benim istemem olmuyor maalesef
Eşimle aynı şeyi konuştuk bu gece. Evlat edinmek prosedür olarak biraz daha zor. Ama koruyucu aile olmak çok daha kolay.Merhaba Arkadaşlar. Şuan masterchef de çocuk esirgeme kurumunu gösteriyor. Bizim forumumuzdan da oradan evlat sahibi olan güzel yürekli kadınlar oldu. Keşke çoğu kişi oradan çocuk edinse.Sonuçda kan bağı olmasa da Can bağı oluyor. Açıkçası ben de eğer sprem donasyon u ile anne olmasaydım .yumurta donasyon yerine doğmuş ve orada yuva bekleyen kuzulardan edinirdim.
Morcum ben yazdigindan yanlış veya kötü birsey algilamadim. Sen de güzel bir başka çözüme işaret etmişsin. Ne güzel.Her vicdanlı insan etkileniyo .Ve sende gerçekten iyi yüreklisin arkadaşım.Ben senin anne olacağına inanıyorum.Ve çok şevkatli sıcak bir anne olacaksın. Sadece zamanı var demek. Eşin istemeden evlat edinebilmek tabiki olası değil.merak ettim acaba senin yumurtan olsaydı da eşinin spermi olmasaydı o zaman illa donasyon diyebilecekmiydi.Malesef bazı erkekler fazlasıyla bu konuda bencil oluyor.Bu sayfada "Gerçek " nick name lı arkadaşımız 2 kere sprem don. Yaptırdı . Olmadı. ama eşi hep evlat edinelim diyordu ve 2 aylık bir kuzu evlat edindiler.Çok da mutlular.Allaha şükür.Hersey illa karnında taşımak değil.genetik bağ olmaması da sorun olamaz zaten donasyondada bu yok. Ben üzülüyorum o yavrularda da doğuyorlar ama hayat onlara baştan kötü davranıyo.Ben düşüncemi paylaştım.Donasyon yaptırana da saygım var. Sadece masterchef de izleyince duygulandım.
İnşallah canımHayırlı uğurlu olsun sizin için bu gidiş
Ne zaman biticek bunların karantinası?
Bir haber varmı?
Hayirlisi insallah cnm Allah gönlüne göre versin ne kadar masrafi oldu ogrenebilir miyim zahmet olmazsa birde hangisinde yaptirdinizMerhabalar kıbrısa sorunsuz bir şekilde geldim sorunsuz bir şekildede dönüyorum Kıbrısa bu dönem gelecek arkadaslara duyrulur iki gün karantina da kaldım sadeceişlem sonrası da dönüyorum
Amin inşallaj canımHayirlisi insallah cnm Allah gönlüne göre versin ne kadar masrafi oldu ogrenebilir miyim zahmet olmazsa birde hangisinde yaptirdiniz
3 cizgide nasıl olusuyor bılmıyorum canım. Ultrasondan doktor gorebılıyo sanırım. Tutma konusunda o doktor oyle demişti her doktor farklı konusuyor. Rahımın kalınlığı onemli rahımın ekojeniteside onemli dıyorlar ve en onemli rahıme kan gıtmesı diyolar.Üç çizgi yoksa tutmuyor mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?