Merhaba Arkadaşlar. Şuan masterchef de çocuk esirgeme kurumunu gösteriyor. Bizim forumumuzdan da oradan evlat sahibi olan güzel yürekli kadınlar oldu. Keşke çoğu kişi oradan çocuk edinse.Sonuçda kan bağı olmasa da Can bağı oluyor. Açıkçası ben de eğer sprem donasyon u ile anne olmasaydım .yumurta donasyon yerine doğmuş ve orada yuva bekleyen kuzulardan edinirdim.

Yani duruyosunuz duruyosunuz bı laf atiyosunuz ortaya sperm yada yumurta isteyen istediği donasyonu yaptırır zaten insanlar bu aşamaya bile zor geliyor bir cesaret bir güç gidiyor tedavi oluyor.Her seferinde moral motivasyon düşürücü bir konu yazıyorsunuz.

Ben izliyorum canim ilk başladığında koruyucu ailelere saygı duydum ben zaten izlediğimde ağlamaya başladım ben çok istiyorum koruyucu aile olmak 3 seneden beri düşünüyorum bu konuda fakat eşim istemiyor bu konuda hiç anlaşamıyoruz çok ağladığım günler oldu bu konuda. hep söylüyorum ben ona ya donasyanlar tutmazsa o zaman napıcaz dedim olmazsa sorun olmaz çocuk olmasada olur diyor ama icimde ne fırtınalar koptuğunu bilmiyor çok isterdim bir yavruyu korumak kollamak annesi olmak ama iste tek benim istemem olmuyor maalesef

Melis tüm kAlbimle dilerim o beş embriyodan ikisini kucağına alasın
Senin güzel sonucunu dört gözle bekliyorum

Evet rahım kalınlığı onemli degılmiş zaten onemli olan rahımde 3 cizgi olmasıymış. Rahım 5 mm olsa bıle 3 cizgi oluştuktan sonra rahımın içinde emb cok kolay yerleşıyomuş
Mavisufi arkadaşımızın hiç üç çizgisi bile yoktu ikizlerini kucağına aldı
Kene gibi yapışan sağlam embriyo lazım bize
Allah nasip etsin

Merhabalar kıbrısa sorunsuz bir şekilde geldim sorunsuz bir şekildede dönüyorum Kıbrısa bu dönem gelecek arkadaslara duyrulur iki gün karantina da kaldım sadece işlem sonrası da dönüyorum
Hayırlı uğurlu olsun sizin için bu gidiş
Ne zaman biticek bunların karantinası?
Bir haber varmı?

En iyisi ngs(46 kromozoma bakılıyor)
Ama inan ona baktırıpta sağlıklı embriyo alıp negativ alanlar oldu

Ç
Mavisufi arkadaşımızın hiç üç çizgisi bile yoktu ikizlerini kucağına aldı
Kene gibi yapışan sağlam embriyo lazım bize
Allah nasip etsin
bilemiyorum ki canım banada doktorun dedgi sey bu rahım kalınlığı onemli degıl 3 cizgi onemli dedi. Her doktor bişey diyo

Ç

bilemiyorum ki canım banada doktorun dedgi sey bu rahım kalınlığı onemli degıl 3 cizgi onemli dedi. Her doktor bişey diyo
Aynen hepsi farklı şarkı okur,ama Allah ne derse o oluyor

Her vicdanlı insan etkileniyo .Ve sende gerçekten iyi yüreklisin arkadaşım.Ben senin anne olacağına inanıyorum.Ve çok şevkatli sıcak bir anne olacaksın. Sadece zamanı var demek. Eşin istemeden evlat edinebilmek tabiki olası değil.merak ettim acaba senin yumurtan olsaydı da eşinin spermi olmasaydı o zaman illa donasyon diyebilecekmiydi.Malesef bazı erkekler fazlasıyla bu konuda bencil oluyor.Bu sayfada "Gerçek " nick name lı arkadaşımız 2 kere sprem don. Yaptırdı . Olmadı. ama eşi hep evlat edinelim diyordu ve 2 aylık bir kuzu evlat edindiler.Çok da mutlular.Allaha şükür.Hersey illa karnında taşımak değil.genetik bağ olmaması da sorun olamaz zaten donasyondada bu yok. Ben üzülüyorum o yavrularda da doğuyorlar ama hayat onlara baştan kötü davranıyo.Ben düşüncemi paylaştım.Donasyon yaptırana da saygım var. Sadece masterchef de izleyince duygulandım.

Eşimle aynı şeyi konuştuk bu gece. Evlat edinmek prosedür olarak biraz daha zor. Ama koruyucu aile olmak çok daha kolay.
Biz burada başarılı olmasaydık evlat edinecektik.

Morcum ben yazdigindan yanlış veya kötü birsey algilamadim. Sen de güzel bir başka çözüme işaret etmişsin. Ne güzel.

morkanatlarim arkadaşım inan bende bugün izlerken keşke dedim bu forumdaki arkadaşlarda izlese diye.
Benim dönmüş embriyonda var aslında ama okadar yürekten söylüyorumki bunu size inanın bu sevginin hiç bir tarifi yok.onu Dogurmadigumi unutuyorum bazen.keske daha hic bu işlere kalkışmadan evlat edinseydimde daha gönül rahatlığıyla deneseydim kıbrisi.inan okadar anneliğe doyuyoraunuzki aklınızda bir gram şüphe olmuyo.suan ayağımda sallıyorum bebeğimi ve hala hergun girip okuyorum burayı hepinizden haberdarim.sadece inanın allah size bi şekilde anne olmayı sunmuş. Ister evlat edinme ister donasyon tabiki istediğiz kadar deneyin donasyon sadece kalbinizin bi yerinde benim dediklerinide aklınızdan çıkarmayın. Inanin onu dogurmadiginizi unutuyorsunuz ve kendimi 3 sene neden bukadar kahrettim diye k3ndime cok kiziyorum.cunku bütün aşamalardan geçtim bende ve nekadar acı cektigimi anlatamam.ama bukadar k3ndimi kahredeme kadar her gece ağlayama kadar bebeğime sarilsaydimda.kibrisi sonra düşünseydim.b3nim nacizane fikrim.

Ben evlatlık lafına gıcık oluyorum . Hani analık lafı vardır işte eski türk filmlerinde bir yerde adamın yeni evlendiği kadın adamın eski eşinden olan çocuklarının analığıdır. İçinde anne ve evlat olan kelimeye eğreti duran bu LIK eki yakışmıyo. Sadece Anne ve evlat o kadar. Bunun genlerle öz olmasıyla ilgisi yok. Bir canlıya karşı sonsuz sevgiyi ve özeni verebilecek herkes zaten o anneliği haketmiştir... evlat edinen kişilere hayır yapmış gözüyle bakılmasına karşıyım. Ayyy ne büyük sevap işlediniiiiizzzz....Ama şu da var anne olma yolunda tedavilerle uğraşan ve evlat edinme fikrinden uzak olan kişilere bunu yaşamayan birisinin evlat edin bence sen gibi akıl vermesi de yine başka türlü sınırını bilmemek bence. Evlat edinme konusu başkasının akıl vermesiyle olcak bişey değil bunu aklı şuuru olan zaten bilir. çok yoruma açık olmayan hassas konular. Yadırgar gibi de bahsedilmemeli hele ki evlat edinmeyi düşünebilen ve buna tutunma ihtimali olan kişilerin olduğu bir yerde bu da yapılmamalı. Neyse bu arada ben kimseye yönelik hiçbirşey sölemiyorum. Donasyonla tedavilerle merkezlerle ve tabiki anne adaylarının duygularını paylaşmak dışında mevzuların tartışmaların burda olmasını ve içinde olmayı sevmiyorum.

Hayırlı uğurlu olsun sizin için bu gidiş
Ne zaman biticek bunların karantinası?
Bir haber varmı?
İnşallah canım bu gidip gelmeler biter umarım bu sefer 1 kasıma kadar uzatıldı sonrası içinde bişey diyemiyorlar bitermi devammı eder saglık bakanları için hergün baska karar cıkarıyor diyorlar.Allah dan klinik hastalarına ayrıcalık tanımıs da 7 gün kalmak zorunda kalmadım

Yo evlat edınme daha kolay. Sadece 3yıl bekliyorsun. Koruyucu ailede cocugun ailesi var ise heray kuruma goturup ailesını gırıyo. Oyuzden ii degıl.

Merhabalar kıbrısa sorunsuz bir şekilde geldim sorunsuz bir şekildede dönüyorum Kıbrısa bu dönem gelecek arkadaslara duyrulur iki gün karantina da kaldım sadece işlem sonrası da dönüyorum
Hayirlisi insallah cnm Allah gönlüne göre versin ne kadar masrafi oldu ogrenebilir miyim zahmet olmazsa birde hangisinde yaptirdiniz

Üç çizgi yoksa tutmuyor mu yani
3 cizgide nasıl olusuyor bılmıyorum canım. Ultrasondan doktor gorebılıyo sanırım. Tutma konusunda o doktor oyle demişti her doktor farklı konusuyor. Rahımın kalınlığı onemli rahımın ekojeniteside onemli dıyorlar ve en onemli rahıme kan gıtmesı diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…