Farklı donörler kullanıldı. Sperm DNA hasar testi normal çıktı. Uyum için ilaç vermedi. İlk tedavimde deltacortil diye bir ilaç vermişti. Sonraki 2 tedavimde kullanılmadı.

Farklı donörler kullanıldı. Sperm DNA hasar testi normal çıktı. Uyum için ilaç vermedi. İlk tedavimde deltacortil diye bir ilaç vermişti. Sonraki 2 tedavimde kullanılmadı.
Merkez bir doktora yönlendirdi mi? Bu transferlerde sizi takip eden hazırlayan bir doktor varsa onun yorumu ne oldu?

Doktorun elbette daha iyi karar verir ama farklı donörlerde aynı şey olduysa sperm düşündürücü dediğim gibi embriyo donasyonu değerlendirmende fayda var

Cidden en cahilinde bile yeni kimlik var.benimde vaktim olmadı hala da nufus mudurlugune gidesim yok.

Arkadaşlar ben ilaçları bırakmıştım kimyasal olabilir dediği için bugün baş dönmem artınca Evde test vardı yapayım dedim iki çizgi kırmızı acaba bu tekrar yükseliyor mu kimyasal da böyle bir şey yaşayan var mı. Benim diğer 2 kimyasalda böyle olmamıştı

Eklentiler

• E57B0E57-2975-4BB9-B654-F6D37E762F32.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 41
Elfincim o yazdığın beta hcg ler aynı merkezde mi yapılmıştı?

Cok üzüldüm cidden benimde 3 denemem zaten şu an bakalım bu sefer olacakmı
donasyon denemeniz mi 3?Donasyon garanti gözüyle görüyorum sanki...((( ben adet dönemi burdan dr dan başlıycam.Ne kadar sürüyor hazırlık süreci? Dönme önceden mi bulunuyor?

Sanmıyorum sadece çok korkuyorum dış gebelik olmasından
Aman canım ihmale getırme benım arkadasın oyle oldu yukseldi sonra biraz dustu ve dustuğu sayıda kaldı adet gordu ustune adetı bitmedi bi yandanda deger hala dusmedi dıs gebelık olmuş kürtaj olmak zorunda kaldı. Yarın mutlaka doktora git ihmal etme

Elif okadar yakınki bu durumun bana
Bende hep kimyasal yaşadım
Kalp duyamadım
Eşimin sperm sorunu var
Hazır embriyo istemiyor
İşte ancak ben kendimi feda ediyorum bu yolda
Sperm kromozom testi denilen şey yok
Karyotip denilen kanda kromozoma bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…