Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah

ayy çok güzel bir haber bu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Korkmakta çok haklısın, lütfen sakin ol, güzel olumlu şeyler düşün,yavruların seninle kalmaya devam edecek, annelerine kavuştu onlar bırakırlar mı hiç, dualarımız seninle, inşallah sağ salim kucağına alacaksın bebişlerini, mutlu olmaktan korkma ve tadını çıkar olurmu❤

Kıbrısa giden arkadaşlardan bir haber yok, İnternet ve tlf sorunu yaşamıştım ben sanırım onlarda aynı sorunu yaşıyorlar, her şey yolundadır inşallah
Amin cnm Ben dün geldim ama çok yoruldum uçak istanbul aktarmaliydi gece 4 te bodrum havalimanında hazırdım orda kalabalık yoktu ama istanbulda uçaktan inincede 4 saat aktarma bekledim çok kalabalıktı Kıbrıs havalimanı düşündüğümden küçüktü sıra coktu bize merkez pcr leri havalanında verin orda alsınlar dediler yoksa otellerde aliniyormus neyse sorunsuz verdik kimliklerimizi aldılar hazır otobüsler vardı sırayla bindik biz salamis otele geldik gayet gzl bir yer nasipse testler sorunsuz cikarsa merkez yarın arabayla aldiracak bizi

Dediğin gibi net bazen çok kötü otel cok buyuk kalabalik galiba herkes nete yuklenince arada girmekte zorlaniliyor birde sırada önümde bir bayan vardi oda doğuşa gelmişti tanışma fırsatım olmadi güvenlik soru sorunca anladım ayni oteldeyiz ama otobuste onlarda vardi

Yorucu bir yolculuk olmuş, inşallah çekilen zorlukların mükafatı güzel olacak Güzel güzel sessizliğin tadını çıkarın bugün otelinizde, yarın heyecan başlıyor, güzel haberlerle bekliyoruz sizi❤

A Ay çok sevindim rabbim ınsallah ikizlerini ve seni korusun insallah sorunsuz bebeklerini kucağına almayı nasip etsin insallah

Sağol çok teşekkür ederim benim dualarım da sizinle

Canımım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etti insalah çok güz bir haber dolarımız seninle senin ki de bizimle olsun❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…