Hayır iptal etmeArkadaşlar biraz önce dr a gittim dün 4.5 tu ya
Tüp bebek dr u değil rahim i ölçtü 5.5 dedi en kalın yer 6.6
Sizce de tedavi yi iptal etmelimiyim
İyi sonuç alacağına tüm kalbimle inanıyorum kuzumkızlar son durum bu yarın yola çıkıylorum aksilik olmaz umarım
Tedavin hayırlı olsunmerhaba, bende 11 ekımde lucrın vuruldum. bugün adet oldum yarın e 2 tahlılı verıcem. progestan tahlılı daha ıstemedı benden. bende de tsh sorunu vardı hallettık çok şükür. benim doktorum hit.
Vicudun tepkisine bakıyorlar ona göre estrofemi artırıyorlarTransfer hazırlıgında kımı drtor rahım kalınlıgı için yuksek doz estrofem ve bant veriyormuş. Kimiside dusuk doz estrofem ve bant veriyormuş. Mesela 6estrofem dıyelım 3bany.yada 1estrofem 1bant.hangısı daga dogru tedavı. Düşük dozdan yavas yavas yukseltmekmi yoksa yuksekten yavas yavas azaltmak mı. Mesela tüp bebek denerken yumurta buyulturken dusuk dozdan yuksek doza igne oluyoruz. Bu transfer içinde dusuk dozdan yuksek doza olması gerekmiyormu
Çok teşekkür ederim canım zazacım bana o zamanlar verdiğin desteği asla unutmayacağım dilerim tez zamanda evladını kucağına alırsın sevgiler
Çok teşekkür ederim cevabın için allahım bu yolda mücadele eden herkese yardım etsinHayır iptal etme
Moralini iyi tut
Embriyolar iyi olursa 5 mm endometriyumlada olur bu iş
İnşAllahÇok teşekkür ederim cevabın için allahım bu yolda mücadele eden herkese yardım etsin
Zaza o güzel kalbinin mükafatini ikiz bebeklerle al inşallah amin
Valla zazacım bilmiyorumki ne denirse onu yapıyorum neden istediler bilmiyorum ama adetimin 2. Günü yarın yaptırmam gerekiyormuş inşallah güzel cıkar sonucum.Tedavin hayırlı olsun
Lucrin vurulduysa e2 bakmaya gerek yok ki
Canım tiroid için 50mg 8yıldır içiyorum. Transfer öncesi Tsh 2.5 idi. Transfer oldum gebelik oluştu 1.5aylık olmadan 40.günü tsh yaptırdım 5.8 çıktı yani hızla artıyor gebelikte merkez tsh istemedi 2 ay olsun bakarız dendi ben kafamdan düşünüp sıkı tuttum sonucu söyleyince hemen dozunu endokrine ayarlatın dedi merkez. Ve ben gebelik boyunca 40gün ara ile tsh baktırdım 100mg yeterli oldu bende.tsh hep 1.0 civarında tuttu Dr. Çok şükür bebeğim oldu. Diyeceğim şu ki Tsh gebelik boyunca tahlili sıkı tutulması gerek merkez bazı şeylerde klasik tedavi uyguluyor gözden kaçanı kendimiz yakalıcaz tsh sorunu olsun olmasın gebelik boyunca ne olur tahlil yaptırın dr istemesede. Gebelikte yükselip düşük yaptırıyor. İlk transferimde bunu yaşadım tsh tahlili 1kez istendi sonuç düşüktü. 2. Transferde her ay tsh yaptırdım çok önemli. Allah hepinizin yolunu açık etsin bu güzel duyguyu hepinize en kısa zamanda da yaşatsın inşallahAmin Çok geçmiş olsun sizede saatini kaçırmıyorum ilacimin birde baska ilaçlar almak gerekiyorsa 4 saat aralık olmalıymış 50mg 'la başladım inşallah ilerlemez zaten tek korkum tedavide bu troidler
Canım banada ilk transferimde söylenmişti hamile kalırsan çok önemli surekli baktiracaksin demişti murat bey. hamile kalamadım ama surekli dengelemeyi başardım çok şükür.sana kesinlikle katılıyorum.amin inşallah bizlerde yaşarız rabbim nasip ederseCanım tiroid için 50mg 8yıldır içiyorum. Transfer öncesi Tsh 2.5 idi. Transfer oldum gebelik oluştu 1.5aylık olmadan 40.günü tsh yaptırdım 5.8 çıktı yani hızla artıyor gebelikte merkez tsh istemedi 2 ay olsun bakarız dendi ben kafamdan düşünüp sıkı tuttum sonucu söyleyince hemen dozunu endokrine ayarlatın dedi merkez. Ve ben gebelik boyunca 40gün ara ile tsh baktırdım 100mg yeterli oldu bende.tsh hep 1.0 civarında tuttu Dr. Çok şükür bebeğim oldu. Diyeceğim şu ki Tsh gebelik boyunca tahlili sıkı tutulması gerek merkez bazı şeylerde klasik tedavi uyguluyor gözden kaçanı kendimiz yakalıcaz tsh sorunu olsun olmasın gebelik boyunca ne olur tahlil yaptırın dr istemesede. Gebelikte yükselip düşük yaptırıyor. İlk transferimde bunu yaşadım tsh tahlili 1kez istendi sonuç düşüktü. 2. Transferde her ay tsh yaptırdım çok önemli. Allah hepinizin yolunu açık etsin bu güzel duyguyu hepinize en kısa zamanda da yaşatsın inşallah
Amin canım iyiyiz büyüdü yaramazım çok şükür. Ara sıra bakıyorum yazamasamda hepinizin duası var bende, unutmam ve hepiniz için dua ediyorum rabbim en kısa zamanda anne olmayı hepinize nasip etsin maddi manevi yanınızda olsun dediğin gibi neolur baktırın gebe kalınca 40 gün oldumu tsh artıyo. 3.5üzeri tehlikeli oluyormuş her ay baktırdım gebelikte için rahat oldu. Doğum sonrası doz düşürüldü. Burada anne olamayan kalmasın inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin allah tez zamanda.Canım banada ilk transferimde söylenmişti hamile kalırsan çok önemli surekli baktiracaksin demişti murat bey. hamile kalamadım ama surekli dengelemeyi başardım çok şükür.sana kesinlikle katılıyorum.amin inşallah bizlerde yaşarız rabbim nasip ederseuzun zamandır yoksun nasilsin bebeğin nasıl.rabbim seni ve bebeğini sevdiklerini korusun❤❤❤❤❤
Çok sevindim maşşallah allah nazarlardan korusun bebisini kocaman öp benim için.❤❤❤amin rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin darısı bizlerin başına insallahhhhhAmin canım iyiyiz büyüdü yaramazım çok şükür. Ara sıra bakıyorum yazamasamda hepinizin duası var bende, unutmam ve hepiniz için dua ediyorum rabbim en kısa zamanda anne olmayı hepinize nasip etsin maddi manevi yanınızda olsun dediğin gibi neolur baktırın gebe kalınca 40 gün oldumu tsh artıyo. 3.5üzeri tehlikeli oluyormuş her ay baktırdım gebelikte için rahat oldu. Doğum sonrası doz düşürüldü. Burada anne olamayan kalmasın inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin allah tez zamanda.
Amin çok teşekkür ederim aynen takip önemliymiş dediğiniz gibi maşallah sizede sağlıkla büyütün kuzunuzuCanım tiroid için 50mg 8yıldır içiyorum. Transfer öncesi Tsh 2.5 idi. Transfer oldum gebelik oluştu 1.5aylık olmadan 40.günü tsh yaptırdım 5.8 çıktı yani hızla artıyor gebelikte merkez tsh istemedi 2 ay olsun bakarız dendi ben kafamdan düşünüp sıkı tuttum sonucu söyleyince hemen dozunu endokrine ayarlatın dedi merkez. Ve ben gebelik boyunca 40gün ara ile tsh baktırdım 100mg yeterli oldu bende.tsh hep 1.0 civarında tuttu Dr. Çok şükür bebeğim oldu. Diyeceğim şu ki Tsh gebelik boyunca tahlili sıkı tutulması gerek merkez bazı şeylerde klasik tedavi uyguluyor gözden kaçanı kendimiz yakalıcaz tsh sorunu olsun olmasın gebelik boyunca ne olur tahlil yaptırın dr istemesede. Gebelikte yükselip düşük yaptırıyor. İlk transferimde bunu yaşadım tsh tahlili 1kez istendi sonuç düşüktü. 2. Transferde her ay tsh yaptırdım çok önemli. Allah hepinizin yolunu açık etsin bu güzel duyguyu hepinize en kısa zamanda da yaşatsın inşallah
İçini ferah tutValla zazacım bilmiyorumki ne denirse onu yapıyorum neden istediler bilmiyorum ama adetimin 2. Günü yarın yaptırmam gerekiyormuş inşallah güzel cıkar sonucum.
Maşallah sağlıkla vakti saatinde kucağına al inşallah darısı bizlereKızlar merhaba kontrole gittim ikiz bebişler gelecekmiş İnşallah bir kesede düzensizlikler var dedi korkuyorum ama kalp atışlarını duyduk inanamadım 7.Haftadayız çok güzel bir duygu İnşallah ikiside benimle kalır korkmaktan sevinemiyorumdualarım sizinle kan tahlili bekleyen tedaviye gidecek olan şuan orda olan herkese dua ediyorum Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerde doldursun İnşallah
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin. Kalbınede ferahlık versin. Rahat bı hamılelık geçir inşallah. Hayırlı olsunKızlar merhaba kontrole gittim ikiz bebişler gelecekmiş İnşallah bir kesede düzensizlikler var dedi korkuyorum ama kalp atışlarını duyduk inanamadım 7.Haftadayız çok güzel bir duygu İnşallah ikiside benimle kalır korkmaktan sevinemiyorumdualarım sizinle kan tahlili bekleyen tedaviye gidecek olan şuan orda olan herkese dua ediyorum Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerde doldursun İnşallah
Amin cnm İnşallah sizdende alacağız güzel haberlerMaşallah sağlıkla vakti saatinde kucağına al inşallah darısı bizlere
Amin teşekkür ederimRabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin. Kalbınede ferahlık versin. Rahat bı hamılelık geçir inşallah. Hayırlı olsun
Cok guzel haber.. saglikla gelsinlerKızlar merhaba kontrole gittim ikiz bebişler gelecekmiş İnşallah bir kesede düzensizlikler var dedi korkuyorum ama kalp atışlarını duyduk inanamadım 7.Haftadayız çok güzel bir duygu İnşallah ikiside benimle kalır korkmaktan sevinemiyorumdualarım sizinle kan tahlili bekleyen tedaviye gidecek olan şuan orda olan herkese dua ediyorum Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerde doldursun İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?