Otelde odadan çıka biliyormusunuz?
Yoksa hep odada kalıyorsunuz?
Çıkartmıyorlar zaten kimliklerimizde onlarda sadece merkez sağlık bakanlığından izin alıp gelecekmiş bizi almaya. Yemekler kapıya bırakılıyor yasakmış bize verdikleri kagittada yaziyor çıkarsak polise haber verilecekmis

Canım senin sonucun ne zaman?idrarda baktınmı hiç?

Allah bu çektikleriniz eziyyetin karşısını versin
Biz giderken karantina yoktu
Odada 8 saat sonuçlarımızı beklerken sıkıldık
Ye iç yat

Allah bu çektikleriniz eziyyetin karşısını versin
Biz giderken karantina yoktu
Odada 8 saat sonuçlarımızı beklerken sıkıldık
Ye iç yat
Amin inşallah. Sorma benim kilo sorunum var zayıfım esimde aynı bugün güldük halimize belkide kilo almak için sebep olacak iyi yönden bakalım dedik siz sansliymissiniz

Amin inşallah. Sorma benim kilo sorunum var zayıfım esimde aynı bugün güldük halimize belkide kilo almak için sebep olacak iyi yönden bakalım dedik siz sansliymissiniz
Biz kiloluyuz eşimle bu yöntem bizi mahf eder
Malesef şansım olmadı
İnşallah şans sizden yana olsun

Rabbim yavrularını korusun
İkisinide sapasağlam doğurup kucağına alasın inşallah
Amin zazacim bana çok yardımcı oldun sıkılmadan tum sorularımı cevapladın inşallah bu tedavinde sende ikizlerle donersin her foruma girdiğim de dua ediyorum burdaki tüm savaşcı kadınlara rabbim cifter cifter sağlıklı evlatlar versin inşallah

Hadi hayirli olsun ben dogum yaptigim güne kdr korkmakdan sevinememistim simdi kendime kızıyorum niye tadını çıkarmadın diye rabbim saglukla kucagina almayi nasip etsin sevincini paylasiyorum❤

KIZLAR günaydın. yine bir endişeyle uyandım bu sabah. gıdıp gelmeden bana rahat huzur yok :) sokağa çıkma yasakları gündemde. bız gıtmeden sokağa cıkma yasağı gelirse ne yapıcaz tüp bebek yaptırıcaz dersek bızı salarlar mı ki ? hiç başına gelen oldu mu? pandemının ılk zamanları sokağa cıkma yasaklarında kıbrısa gıden oldu mu? kıbrıs baştan açıktı cünkü sonradan kapatmıştı kapılarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…