- 22 Ekim 2020
- 143
- 552
- 53
- 50
Çıkartmıyorlar zaten kimliklerimizde onlarda sadece merkez sağlık bakanlığından izin alıp gelecekmiş bizi almaya. Yemekler kapıya bırakılıyor yasakmış bize verdikleri kagittada yaziyor çıkarsak polise haber verilecekmisOtelde odadan çıka biliyormusunuz?
Yoksa hep odada kalıyorsunuz?
Canım senin sonucun ne zaman?idrarda baktınmı hiç?Benim gittiğim merkezde bizi kimseyle bir araya getirmediler, ilk sperm vermek için gittiğimizde başka bir çift gelecek diye ayrı bir odada beklettiler, kimseyle karşılaşmadık, sohbet edemedik, çok izoleydi herşey, çok şaşırmıştım, inşallah siz buluşursunuz.
Aminnİnşallah sizinde yüzünüz gülsün
Allah bu çektikleriniz eziyyetin karşısını versinÇıkartmıyorlar zaten kimliklerimizde onlarda sadece merkez sağlık bakanlığından izin alıp gelecekmiş bizi almaya. Yemekler kapıya bırakılıyor yasakmış bize verdikleri kagittada yaziyor çıkarsak polise haber verilecekmis
Amin inşallah. Sorma benim kilo sorunum var zayıfım esimde aynı bugün güldük halimize belkide kilo almak için sebep olacak iyi yönden bakalım dedik siz sansliymissinizAllah bu çektikleriniz eziyyetin karşısını versin
Biz giderken karantina yoktu
Odada 8 saat sonuçlarımızı beklerken sıkıldık
Ye iç yat
Sizin sonuç ne oldu?inşallah bebeğinize kavușmuşsunuzdur?Allah bu çektikleriniz eziyyetin karşısını versin
Biz giderken karantina yoktu
Odada 8 saat sonuçlarımızı beklerken sıkıldık
Ye iç yat
Biz kiloluyuz eşimle bu yöntem bizi mahf ederAmin inşallah. Sorma benim kilo sorunum var zayıfım esimde aynı bugün güldük halimize belkide kilo almak için sebep olacak iyi yönden bakalım dedik siz sansliymissiniz
İnşallah o günüde yaşatır rabbimSizin sonuç ne oldu?inşallah bebeğinize kavușmuşsunuzdur?
İnşallahİnşallah o günüde yaşatır rabbim
Amin cnm vakti saatinde sağlıkla kucağımiza nasip etsin Rabbim hepimizeBiz kiloluyuz eşimle bu yöntem bizi mahf eder
Malesef şansım olmadı
İnşallah şans sizden yana olsun
Herzaman dualarim sizinle aminnnCanımım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etti insalah çok güz bir haber dolarımız seninle senin ki de bizimle olsun❣
Amin zazacim bana çok yardımcı oldun sıkılmadan tum sorularımı cevapladın inşallah bu tedavinde sende ikizlerle donersin her foruma girdiğim de dua ediyorum burdaki tüm savaşcı kadınlara rabbim cifter cifter sağlıklı evlatlar versin inşallahRabbim yavrularını korusun
İkisinide sapasağlam doğurup kucağına alasın inşallah
Hadi hayirli olsun ben dogum yaptigim güne kdr korkmakdan sevinememistim simdi kendime kızıyorum niye tadını çıkarmadın diye rabbim saglukla kucagina almayi nasip etsin sevincini paylasiyorum❤Kızlar merhaba kontrole gittim ikiz bebişler gelecekmiş İnşallah bir kesede düzensizlikler var dedi korkuyorum ama kalp atışlarını duyduk inanamadım 7.Haftadayız çok güzel bir duygu İnşallah ikiside benimle kalır korkmaktan sevinemiyorumdualarım sizinle kan tahlili bekleyen tedaviye gidecek olan şuan orda olan herkese dua ediyorum Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerde doldursun İnşallah
Hiç belirttim yok diye idrarda bakmadım, biraz önce kan verdim sonuç bekliyorum, nasip kısmet artıkCanım senin sonucun ne zaman?idrarda baktınmı hiç?
Hadi inşallah canım Rabbim yüzünüzü güldürsünHiç belirttim yok diye idrarda bakmadım, biraz önce kan verdim sonuç bekliyorum, nasip kısmet artık
Hay maşallah. Hayırlı olsunArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Çok teşekkür ederimHay maşallah. Hayırlı olsun
Amin maşallah sağlıkla kucağına nasip etsin AllahArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?