• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah razı olsun şükür ki ne şükür darısı isteyenlere

Bence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenlere

Hayırlı olsun minik mucizeniz 🤰 ☺️
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲💜
O muhteşem duyguyu allahım bizlere de yaşatsın inşallahhhh 🤲 🤲 🤲
Bizde ertelememeye karar verdik hayırlısı ile inşallah kısmet olur ise Aralık sonu gideceğiz 😊

Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tatdirsin ev çubuk test doldu gidip gidip yapiyorum kanda çıkmasına rağmen o çizgiyi görmek dünyalara bedelmis

Aminnnnn 🤲🤲
Hayalim çift çizgi ☺️🤰
Benimde doluydu ama tek çizgiye inanmayıp, tekrar yapmaktan 😪

Hayırlı olsun minik mucizeniz 🤰 ☺️
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲💜
O muhteşem duyguyu allahım bizlere de yaşatsın inşallahhhh 🤲 🤲 🤲
Bizde ertelememeye karar verdik hayırlısı ile inşallah kısmet olur ise Aralık sonu gideceğiz 😊
Amin Allah razı olsun darısı sizlere inşallah

Corona yüzünden bekleyen arkadaslar varsa eger imkanlarınız okeyse bence hiç beklemeyin karantinanın en agır oldugu dönemde gitmiştim acablarım cok olmuştu beklesemmi diye ya kapılar kapanırsa tedavim yarım kalırmı diye iyiki de beklemeden gitmişim şimdi 8 haftalıgım 🧿🙏
Oyy maşallah subhanallah 💜😍
Sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🧿🤲

kızlar adet sancısından beter bir agrı var kasıklarımda ya erken adetmi olucam acaba tutunma yerine çok kötüyüm hemde baya kötü dün çığlık çığlıga bagırdım meger gazmış bir gazda bu kadar acı çekeceksem bitttm ben ya canım çok sıkınn gögüsleimin ucu büyümüş ve kararmış ama hiç agrı yok

Bence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenlere
canım beklemeyeceğim fakat gürcistan da vaka azmış o yüzden kapıları açmıyorlar Allahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşaallah

kızlar adet sancısından beter bir agrı var kasıklarımda ya erken adetmi olucam acaba tutunma yerine çok kötüyüm hemde baya kötü dün çığlık çığlıga bagırdım meger gazmış bir gazda bu kadar acı çekeceksem bitttm ben ya canım çok sıkınn gögüsleimin ucu büyümüş ve kararmış ama hiç agrı yok
İnşallah bebişler sana sımsıkı tutunuyor🤲

Bu agrılar iyiye işaret bence 🙏

Canim lütfen moralini bozma rabbim korusun seni. ınsallah bebekler tutunurlar sana🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Bunlar ınsallah tutunma belirtilerdir hiç moralini bozma sen

Bunlar ınsallah tutunma belirtilerdir hiç moralini bozma sen
Canim lütfen moralini bozma rabbim korusun seni. ınsallah bebekler tutunurlar sana🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
İnşallah bebişler sana sımsıkı tutunuyor🤲
ne bilim kızlar ya çok üşüyorum adanada yım ben şuan elektirikli soba açık ki karşımda çlışan bayan yarım kolla oturyor. şuan 24 25 derece hava ama adet sancısı çekr gibi sıcağa ihtiyaç duyuyorum test versem mi bklesem mi ya hiç çıkmazsa o piskolijey kötü olursam bilmiyourm ya bazı sayflarda 8 gün hormon salınımı başlar yazıyor yarın versem nasıl olur acaba testi

Çok fazla hormon ilacı kullandığın için ağrılar normal takma kafana ilaç kullandığın için adet olmazsın korkma.
Hamileliğin ilk belirtisi göğüslerde oluyor bu iyiye işaret :) göğüsler sızlamaya başlıyor ilk

Back
X