Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsun cnm darısı hepinize inşallahOooo süper haberler başladı
Gözün aydın canım arkadaşım
İnşallah hayırlı evlatlar olsunlar size
Bende çok merak ediyorum ses seda çıkmadı ınsallah pozitifdir bebek haberleriyle şenlensin sayfamız moralimiz yerine gelsin böyle pozitif haberler duymaya okadar ihtiyacımız varki ınsallah tedavi olan herkes pozitif olsunTamara ses vermedin bize neyaptin
Inan böyle mutlu haberler duyunca bütün sıkıntılarımı dertlerimi unutuyorumAmin Allah razı olsun cnm darısı hepinize inşallah
Hayirli olsun arkadasim saglikla kucagina alAmin Allah razı olsun cnm darısı hepinize inşallah
Allah razı olsun şükür ki ne şükür darısı isteyenlereHayirli olsun arkadasim saglikla kucagina al![]()
Allah razı olsun şükür ki ne şükür darısı isteyenlere
Bence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenlere
Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tatdirsin ev çubuk test doldu gidip gidip yapiyorum kanda çıkmasına rağmen o çizgiyi görmek dünyalara bedelmis
Amin Allah razı olsun darısı sizlere inşallahHayırlı olsun minik mucizeniz![]()
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
O muhteşem duyguyu allahım bizlere de yaşatsın inşallahhhh![]()
![]()
Bizde ertelememeye karar verdik hayırlısı ile inşallah kısmet olur ise Aralık sonu gideceğiz![]()
Oyy maşallah subhanallahCorona yüzünden bekleyen arkadaslar varsa eger imkanlarınız okeyse bence hiç beklemeyin karantinanın en agır oldugu dönemde gitmiştim acablarım cok olmuştu beklesemmi diye ya kapılar kapanırsa tedavim yarım kalırmı diye iyiki de beklemeden gitmişim şimdi 8 haftalıgım![]()
Amin Allah razı olsun darısı sizlere inşallah
canım beklemeyeceğim fakat gürcistan da vaka azmış o yüzden kapıları açmıyorlar Allahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşaallahBence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenlere
İnşallah bebişler sana sımsıkı tutunuyorkızlar adet sancısından beter bir agrı var kasıklarımda ya erken adetmi olucam acaba tutunma yerine çok kötüyüm hemde baya kötü dün çığlık çığlıga bagırdım meger gazmış bir gazda bu kadar acı çekeceksem bitttm ben ya canım çok sıkınn gögüsleimin ucu büyümüş ve kararmış ama hiç agrı yok
Bu agrılar iyiye işaret bencekızlar adet sancısından beter bir agrı var kasıklarımda ya erken adetmi olucam acaba tutunma yerine çok kötüyüm hemde baya kötü dün çığlık çığlıga bagırdım meger gazmış bir gazda bu kadar acı çekeceksem bitttm ben ya canım çok sıkınn gögüsleimin ucu büyümüş ve kararmış ama hiç agrı yok
Canim lütfen moralini bozma rabbim korusun seni. ınsallah bebekler tutunurlar sanakızlar adet sancısından beter bir agrı var kasıklarımda ya erken adetmi olucam acaba tutunma yerine çok kötüyüm hemde baya kötü dün çığlık çığlıga bagırdım meger gazmış bir gazda bu kadar acı çekeceksem bitttm ben ya canım çok sıkınn gögüsleimin ucu büyümüş ve kararmış ama hiç agrı yok
Bunlar ınsallah tutunma belirtilerdir hiç moralini bozma senkızlar adet sancısından beter bir agrı var kasıklarımda ya erken adetmi olucam acaba tutunma yerine çok kötüyüm hemde baya kötü dün çığlık çığlıga bagırdım meger gazmış bir gazda bu kadar acı çekeceksem bitttm ben ya canım çok sıkınn gögüsleimin ucu büyümüş ve kararmış ama hiç agrı yok
Bunlar ınsallah tutunma belirtilerdir hiç moralini bozma sen
Canim lütfen moralini bozma rabbim korusun seni. ınsallah bebekler tutunurlar sana![]()
Bu agrılar iyiye işaret bence![]()
Bu agrılar iyiye işaret bence![]()
ne bilim kızlar ya çok üşüyorum adanada yım ben şuan elektirikli soba açık ki karşımda çlışan bayan yarım kolla oturyor. şuan 24 25 derece hava ama adet sancısı çekr gibi sıcağa ihtiyaç duyuyorum test versem mi bklesem mi ya hiç çıkmazsa o piskolijey kötü olursam bilmiyourm ya bazı sayflarda 8 gün hormon salınımı başlar yazıyor yarın versem nasıl olur acaba testiİnşallah bebişler sana sımsıkı tutunuyor![]()
Çok fazla hormon ilacı kullandığın için ağrılar normal takma kafana ilaç kullandığın için adet olmazsın korkma.kızlar adet sancısından beter bir agrı var kasıklarımda ya erken adetmi olucam acaba tutunma yerine çok kötüyüm hemde baya kötü dün çığlık çığlıga bagırdım meger gazmış bir gazda bu kadar acı çekeceksem bitttm ben ya canım çok sıkınn gögüsleimin ucu büyümüş ve kararmış ama hiç agrı yok
Allah razı olsun darısı başına haklısın bazı ülkeler sıkıntılicanım beklemeyeceğim fakat gürcistan da vaka azmış o yüzden kapıları açmıyorlar Allahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşaallah