Bırkaç haftadır gebelik haberleri alıyoruz ve ben kendım gebe kalmış gıbı seviniyorum. Genelde adet gören arkadaslarım iz gebe kaldı. Benim yasım 43 tam menapoz degılım. 1yıldır menapoz öncesı donemdeyım. Ultrasonda folokul um var İlaç kullanmazsam 50gunde kendım adet görüyorum. Benım gıbı olupta olumlu sonuç alan arkadaslar varmı. Kıbrısta merkezlerin basari sı bızım gıbı hasta grubunda daha önemli olmalı.

Ben 7 gun Salamis otelde kaldım 3 öğün yemek kapımıza geldi gayet memnundum sonrasında transfer oldum hemen gelmedim Turkiyeye 3 günde merkeze yakın biryerde kaldım sehri gezmek gormekte istedim orayada 250tl odedik günlük

250tye hangı otelde kaldınız.

Ben henuz transfer olmadım ama olunca sadece 3 gün dinlenip sonra normal hayata dönmeyi düşünüyorum. Merak etme o kadar kolay düşmez çünkü tutunma olayı olay biyokimyasal fiziksel değil. Çok takıp dewamlı yatmak kan akımını azaltır. Ama işin çok yoğunsa Belki 1 hafta izin almak daha iyi olur.

Yok ben çalışmıyorum zaten evdeyim hep

Herşey dahil kalmışsın süper salamis by resort kibrisin en iyi otellerinden biridir
annemler her yıl orda tatil yaparlardı ben bekarken babamin toplantıları olurdu sık sık annem öve öve bitiremezdi bende 2.transferimde 15 gün kalmayı planlıyorum bir ay sonra başlıycam otel bakmaya burayı bende düşünüyorum acikcasi

Bana estrafem kullanırken asla ve asla sigara içmeyin yanınızda bile içilmesin estrafemin etkisini azaltır dediler bnm günde 1 tane içtiğim sigara var Artık onunda 1 nefes içip atarım sanırım. Belki de içmem...

Aynen cnm 5 yıldızlı bir yer biz çok memnun kaldık yemekler felan öyle böyle değildi hani biz seçmedik otobüs nereye götürürse oraya gidiliyordu bizden önceki otobus Akapunkoya gitti devlet belirlemiş ama annenlerin dediği gibi harika bir yer inşallah sende orada kalırsın

Ben biraktim transfer gunu ictim daha agzima surmedim insallahta herifede biraktiricam

Ben transfr oldum 15 dkika transfer
masasinda kaldim sonra kalka bilirsiniz dedi hemsire odama yurudum toletimi yaptim iki saat yattim sonrada kilinige gelirken girne caddesinde indim orada meydan kebab var uygun du son gunun yemegi die kebab yedim sonrada yuruyerek pansiyona gectim biraz uzandim gecede uacakla istanbul iki uc saat akyarma sonrada adana geldihim gun bilmedim banyo filan yikadim sonrada hergun bir bardak kefir bi avucta kabak yedim birde bi tabe nar ilk uc gun oda ondan sonrada hic ole sseylerde yemedim bnm seruven bu kadar

Hatta pansiyona varana kadar kosede dovmeci varfi ayakta bi on dkika bekledim ki dovme yapsin kurusun akil iste transferden hemen sonra tolete gidilirmi ne bilim cadede gezilurni ayakta dovme yapilirmi akil iste bnde yokmus

Nagas ta

Nagaş öğrenci yurdumu belki arkadaslarda gıtmek ister oyuzden sormak istedım. 250tlye uygun uş. 3öğün yemek varmı

Maşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun merak etmiştik hepimizin gözü aydın Allaha emanet ol

Nagas ta

Nagaş öğrenci yurdumu belki arkadaslarda gıtmek ister oyuzden sormak istedım. 250tlye uygun uş. 3öğün yemek varmı
Pansiyon gibi odası banyosu 3 öğün yemeği var başka bu fiyata yerlerde var ama biz merkezde istedik meydanı felan gezme imkanimiz oldu alışveriş yaptik zaten temiz bir yer olduktan sonra

Pansiyon gibi odası banyosu 3 öğün yemeği var başka bu fiyata yerlerde var ama biz merkezde istedik meydanı felan gezme imkanimiz oldu alışveriş yaptik zaten temiz bir yer olduktan sonra niye siz gitmeyi düşünmüyormusunuz tedaviye

Ben de aynı durum var. Hcg hormonundan dolayı oluyormuş. Bana da henüz ilac vermediler. Ben de endiseleniyorum ara ara ama endokrin ayda bir kontrol ediyor. Hamileligin ilerleyen haftalarında düşüyormuş. Gıdan ile ilgili bir degisiklik yapmadan önce mutlaka ama mutlaka endokrinologa sor derim. Benim cevremde tsh düşüklüğünü duyan cok iyu beslenme uzmanı arkadaşlarımın önerilerini bile sordum. Ve hicbirinin önerilerini doğru bulmadı endokrinolog. Bana iyotlu tuzu kes, balığı biraz azalt demislerdi. Ki hakikaten düşük tsh da ilk yaptırılan şeyler bunlar. Haftada 4 gun balık yiyoruz da. Endokrinolog hayır degistirme bebegin bunlara ihtiyacı var dedi. Aman diyeyim doktoruna sormadan birsey yapma cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…