Ayy Tamaracim çok sevindim. Sen yazmayinca vallahi korkmuştum. Tamamina erdirsin, saglikla kucagina almak nasip olsun cnm

Eki Görüntüle 2719354 gebeyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 8 gündeki tahlilim ama
Ayy süper. Tebrik ederim. Allah tamamina erdirsin Ohh buraları şenlendi. Darısı gebe olmayı bekleyen tüm güzel yürekli güçlü kadınlara

Evet ilaçlar genelde 12 haftaya kadar kullanılıyor. Bende elimde kalanları sanırım çöpe atacağım, enjeksiyon yaptıranları sordum, ama sanırım kimse yaptırmıyor ki, ses çıkmadı kimseden :)

Ben transfer masasında 15dk odada 1 saat kaldim transfer sonrası odama geçerken wcye gittim sonra otele gittik o gün dinlendim ertesi gün 1 saat yürüyüş yaptım sonraki gün saat 1 den akşam 8e kadar dışarda gerek arabayla gerek yürüyerek gezdim diger günde ucusum vardı bu sefer yatmadim diger 7 tedavimde daha cok dinlenmiştim ama ilaçlarımı saati saatine aldım Rabbim ol dedikten sonra diğerleri teferruat darısı basiniza

Şaka gibi. Önce Crinone bitti depolarda. Şimdi de Prolutex mi. Progesteron türevi ilac birakmadilar memlekette.

Bence genel kanı konusunda yanlış tespitiniz var. Ben de regli olmuyorum. Erken menopoz. İlacla regli oldum. 3 aylık gebeyim. Buradaki pek çok bildiğim gebe arkadas da ilacla regli olup transfere hazırlandı ve gebe kaldı. Regli oldurup transfer yapmayı tercih ediyor pek cok merkez. Tek problemi menopoz olan bireylerde başarı oranı cok yüksek. Zaten menopoz problemi yumurta problemine sebep oluyor.E onu donasyonla alinca, rahimde problem yoksa, vucudun tutunma penceresi normal aralikta ise başarısız olma olasılığı çok düşük.

Evet ilaçlar genelde 12 haftaya kadar kullanılıyor. Bende elimde kalanları sanırım çöpe atacağım, enjeksiyon yaptıranları sordum, ama sanırım kimse yaptırmıyor ki, ses çıkmadı kimseden :)

Çok haklısın arkadaşa bende yazdım konuştuk hatta bu tedavilerde menapoz hastaları daha şanslı aslinda ama halen tereddutleri var galiba bazen herseyi akışına birakmak lazım en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir

Sağlıkla kucağınıza alın maşallah sizin kuzu yolun çeyreğini doldurmuş keseyi değer kactayken kaçıncı haftada gördünüz aceba ben bugün tam 5 haftalık oldum

Insallah canim 1 ay sonra başlıycam allah nasip kısmet ederse rezervasyon için doluyor çünkü nisan başına kadar rezervasyonlar.

Benim geçen ay rahimdeki sıvıdan dolayı tedavim iptal olmuştu. Estrefom kullandığım zaman yine sıvı olacak
Tarlusal kullandım bittiği gün dr a gittim hiç sıvı kist birşey yok dedi.
Estrefom kullanmadan rahim kalınlaşmaz sıvı olmaması için ne yapmalıyım?
Bir öneriniz varmı? şimdiden teşekkür ederim.

Sağol canım beslenme düzenim değişmedi aynı dediğin gibi doktora uyuyorum . Doktorum da hamilelikte düşebilir dediğin gibi ilerleyen haftalarda düzelir dedi. Bir de ikiz hamilelikte daha fazla oluyormuş normalde kan ilacı mesela 16. Haftada başlıyor ama benim bulaştım da olmayınca 12 de başladık ona rağmen kan değerleri düşmeye başladı demem o ki hamilelikte her an değerlerimiz oynayabiliyor. Ki benim çok önceden planlı bir hamilelik olduğu için uzun süre hazırlamıştım vücudumu alkali beslenmeler yogalar pilatesler meditasyonlar :) nerde bebekler bildiğini okuyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…