İnşallah inşallah eşim sonunda kabul etti zaza!! Tamam nasibimiz neyse yaşayalım dedi. Şimdi Rabbimin yazdığını görme yaşama vakti. 10. Haftaya gelirse cvs yapılacak. İnşallah herşey sorunsuz geçer bende sağlıklı bir şekilde yavruma kavuşturum. Buradaki tüm arkadaşlarıma da moral olurum inşallah. Donasyon yöntemi 1 oğlum var şimdi 7+3 doğal yolla gebeyim. 13. 17 kromozom translokasyonum, eşimde %85 anormal morfoloji, kan pıhtılaşma problemim, haşhimato troidim var üstelik eklemsi riskim var, birde sol yumurtalığım yok, hiçbir tüp bebek tedavimde genetik taramalardan 1 tane bile sağlıklı embriyom gelmedi, birkaç spondan gebeliğim var ama hiç kese bebek görmeden düşük yaşadım. Ben bu çocuğu sağlıklı doğurursam, Rabbimin mucizelerine, nasiplerine inanın dedim. O kadar kötü günler yaşadım ki. Allah affetsin Rabbime bile küstüm, darıldım... Tüp bebek yöntemine bile asla mucize olarak bakmadım, doğal yolla bir şekilde olmayan tüple olur tüp bebek mucizeler yaratmaz dedim hep. Benim doğal yolla hamile kalma ve bu çocuğun 7. Haftaya gelme ihtimali %0 ın altında. Ama oldu işte oldu. İnşallah sağlıklıdır inşallah alacak nefesi yiyecek ekmeği vardır ve sağlıkla doğar, inşallah benimde canım tehlikeye girmez ve Allahım evlatlarıma bağışlar. Dualarımdasınız, dualarınıza talibim

ben pandemiden önce merkezlerin hepsi ile gidip yüzyüze görüştüm. herkesin beklentisi farklıdır ama en temiz en disiplinli halil ibrahim tekinin merkezi geldi. oraya karar verdim şuan 4 aylık ikiz gebeliğim var. biz 4 kişi başladık halil beye ve üçü ikiz olmak üzere herkes hamile. her sorununuzda size dönüş yapıyorlar, yaptıkları hatalarını telafi yoluna gidiyorlar. işler tıkır tıkır işliyor. benim hemşirem gülşen hanımdı, o kadar çok manevi destek verdiki pandemi döneminde, o olmasa vazgeçerdim ben

Canım çok etkilendim ve çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen gerçekten şu anda bir mucizesin ve mucizen de içinde. şimdi seni okuyan yüzlerce kadına umut ve inanç verdin. Allah "ol der ve olur" ayeti sende tecelli etti. Allah'ın sevdiği kullarındansın. bütün kalbimle sana dua ediyorum inşallah herşey yolunda gidecek buna emin ol.

Amin amin inşallah canım. Allaha hep önce kucağı boş olanlara sonra sağlıklı ve hayırlı ise bana da bir tane daha dua ettim.. İnşallah duymuştur, kabul etmiştir...

halil ibrahim tekin ve gülşen hemşire
Benim merkezim ve hemşiremde aynı kişiler. Bende çok ama cok memnun kaldım. Allah razı olsun onlardan. Dün transferimin 5. Günü olmasına rağmen idrar Erken gebelik testi yaptım. Pozitif cıktı çok şükür. Galiba bende hamileyim. Yani giden çoğu insan hamile kalıyor. Cok iyi takip ediyorlar hiç bir şeyi riske atmak istemiyorlar bence ondan.

Ayyy hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz sağlıkla kucağınıza alın darısı buradaki herkesin başına

hadi gözünüz aydın sağlıkla inşallah çok sevindim

Gözünüz aydın canm tebrık ederım allah kucagınıza da almayı nasıp etsın bebişlerinizi darısı tüm isteyenlerın başına insallah

Hoşgeldin
Merkezler konusunda yorum yapmamaya çalışırım.Bir yönlendirme vebali olmasın diye ancak 2 ayrı merkezde donasyon yaptırdım.1.merkezde işlem yaptırdığım da bu konuda pek bilgim yoktu ne dedilerse yaptım.tabi o zaman yetersiz bilgim yüzünden yapılan işlemin yetersiz olduğunu bilmiyordum.
Kesinlikle mucize ekip i ÖNERMIYORUM..ilk gittiğim yer orasiydi.Tamamen ticarethane orası hatta oraya gidip buyuk hayal kırıklığı yaşayan burada arkadaşlar vardı biz onlarla kendimize firdefsZede diyoruz.Dr hastasıyla hiç konuşmaz reel gorusmez sadece işlem sırasında 2 dk a gördüm.Cok detay var ama kısaca bu merkez harici nereye gidersen git bence.

Hoşgeldin
Merkezler konusunda yorum yapmamaya çalışırım.Bir yönlendirme vebali olmasın diye ancak 2 ayrı merkezde donasyon yaptırdım.1.merkezde işlem yaptırdığım da bu konuda pek bilgim yoktu ne dedilerse yaptım.tabi o zaman yetersiz bilgim yüzünden yapılan işlemin yetersiz olduğunu bilmiyordum.
Kesinlikle mucize ekip i ÖNERMIYORUM..ilk gittiğim yer orasiydi.Tamamen ticarethane orası hatta oraya gidip buyuk hayal kırıklığı yaşayan burada arkadaşlar vardı biz onlarla kendimize firdefsZede diyoruz.Dr hastasıyla hiç konuşmaz reel gorusmez sadece işlem sırasında 2 dk a gördüm.Cok detay var ama kısaca bu merkez harici nereye gidersen git bence.
[/QUOTE]

Merhaba morkanatlarım hoşgeldin
yok firdevsi çıkardım listemden sadece 2 merkez var arasında gidip geliyorum
siz ne yaptırdınız süreçler nasıl sonuç alabildiniz mi

Cok sevindim arkadasim
Allah cok buyuk cok
sıkıntılarına su serpmiscesine yollamis evladini sana çok guzel günler görün insallah saglikli mutlulukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…