evet arkadaşım ben genelde pozitifim. olumlu cümle kurar ve bunu evrenden çağırırım. çok fazla kişisel gelişim kitabı okudum ondan sanırım :)
misal bizim hiç kıbbrısa gidecek paramız yoktu . aldım kıbrısla ilgili bir objeyi buzdolabına astım. "bekle kıbrıs yakında sana geleceğim" dedim ve para olayı çözüldü gittim.
sende sil aklından şu karamsar cümleleri . ve evrenden iste hayatından neyin olmasını istiyorsan o sana gelecektir inanç çok önemli
buarada benim hiç mide bulantısı gibi şeylerim olmuyor ama fır fır başım dönüyor. alkol alamıyırum ya sarhoşluğu tadıyorum :)))
Canim tahlilleri Ben ozel bir labaratuarda yaptirdim Ben martta gidicem cinsiyet belirlemede pgt islemi yapiyorlar ilk seferde cok onermiyorlar ayrica bayagi fiyat farki olur..
ben tedavideyim başladım adet olmayı bekliyorum
sen de ilk defamı deniceksin?
tüp bebek günlüğüm isimli konuda daha bugün okudum bir bayan şöyle diyor.
ben " allahım tam sekiz yıldır şu çift çizgiyi görmedim ne olur idrar testinde bana da çift çizgiyi göster diye dua etmiş hep bunu istemiş.
ve önce kimyasal gebelik yaşamış çift çizgiyi görmüş sonra dış gebelik yaşamış hiç istemediği kadar uzun süre çift çizgiyi görmüş ve doğru istemek doğru ve net dilemek çok önemli diye yazmış.
allahtan evrenden nerden derseniz içten istemek ve doğru istemek çok önemli.
istediği herşey oluyor insanın kaygısız ve kuşkusuz istesin yeterki.
tress ve yusufzilan biz berk beyde deneyecek 3 lüyüz :))))bu durumda ilk önce yusuf zilan deneyecek sonra tress ile ben allah yardım etsin hepimize...
Kızlar çok yoğun kanamam var hastaneye gidiyorum. Nolur dua edin
canıım dualarımız seninle endişe etme umarım önemli bişey deyildir.hemen gitmen çok ıyı endişeleme lütfeen
canım uçak fiyatları en uygun onur airde sabah uçuşları daha hesaplı her gün değişik fiyatlar var. atlas jetede bakabilirsin. thyi hiç düşünme thde fiyatlar uçuyor resmen.. kıbrıstan dönüş akşam saatleri daha hesaplıydı. burdan gidişlerde sabah saatleri daha uygundu ben araştırdığımda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?