Hastanedeyiz arkadaşlar. Bebeğim iyi çok şükür ama düşük tehlikesi varmış. Plasenta aşağıda kalmış. Yarın daha ayrıntılı bakılacak ama sanırım uzun bi süre hastanedeyim. Progestan vuruldu ve serum veriliyor. İnşallah atlatırız. Dualarınız için teşekkürler. Anisha 14+4 günlük hamileyim hiç kanamam olmamıştı. Birdenbire ve çok fazla başladı. Panikledim. İnşallah herşey yolunda gider.

Çok geçmiş olsun canım , bebeğin güçlüymüş ve seni bırakmamış . İnşallahta bırakmayacak hiç moralini bozma. Çok geçmiş olsun

Iyi olmana cok sevindim ruzgarselin gerekirse bebisler icin hastanede kalmak kalirsin canim gozetim altinda olman senin acindan daha iyi cok gecmis olsunn

BOL BOL dua et bebeklerin sana sımsıkı sarılsın diye
ALLAH seninle beraber olsun.

rüzgarselinciğim geçmiş olsun merak etme, dinlenmen gerekecek sanırım doğuma kadar yatmak zorunda kalacaksın.ama eminimki sağlıkla kucağına alacaksın bu günler geçecek...

Canim tesekkur ederim biz pagsusla gitmistik bide gidis ve donus iki kisi ne kadara maal oldu yazarsan cok mutlu OLURUM malum ona gore parasal ayarlara basladim.bizim gidiş donus 1 milyon tutmustu bana fazla geldi

şu an 328 liraya 2 kişi sabiha gökçen ercan havaalanı olarak uçak bileti var hemde gidiş dönüş. ileri tarihli çok ucuz ama tabii tarih belli değil dimi?*

çok çokkk geçmiş olsun canım kendine cok dikkat et cok şükür bebeklerin ve sende iyimişsiniz bu saatten sonra kendine daha iyi bakmak gerekecek herhalde allah yardımcın olsun..

tres bende sizin gibi yapıcam otel ve uçak biletini kendim ayarlıycam hatta daha önce birine sormuştum galiba nerede kaldın kaldığın yerden memnunmusun falan diye bende küçük çaplı bir ön araştırma yapıp gideceğim hava yolunu konaklıyacağım yeri önceden kendim ayarlıyacağım çünkü biraz makul davranmamız gerekiyor ekonomik acıdan daha düğün borçlarımız bitmedi üzerine bu vardır herşeyde bir hayır ne diyelim..

rüzgarselin geçmiş olsun canım akşam okudum ne yazacağımı bilemedim bebeğin iyi olmasına çok sevindim yatmak zor olsada sayılı gün gelir geçer yavrunu kucağına alınca her şey unutulur seni seviyoruz kendine iyi bak sen ve bebeğin allaha emenet olun.....

hakkında hayırlısı olsun....
Aynı merkezde yaptırıcaz seninle galiba

kısmetse martta gideceğim ben dünya ıvf berk bey ile deneyeceğim tresste onda deniyecek ayrıca onunla biraz benziyor bizim sorunumuz ikimizde erken menepozdayız hiç tüp bebek yada aşılama gibi birşey kalkışmadan ki olması ımkansız zaten donasyon deniyeceğiz .. umutlarımız emeklerimiz boşa cıkmasın işallah

Pardon bilginsa 1000tl demek istemistim yanlis oldu

şu an 328 liraya 2 kişi sabiha gökçen ercan havaalanı olarak uçak bileti var hemde gidiş dönüş. ileri tarihli çok ucuz ama tabii tarih belli değil dimi?*

Atessn canim tarih belli ilk gidisimiz biraz pahali olunca sizlerden bilgi almak istedim.tesekkur ederim

Canim kesinlikle kendin ayarla derim.biz ilk gidisimizde acemilik vardi. Merkezin ayarlamasini istemistik yari yariya daha pahaliya maal oldu.Zaten Donasyon islemi bayaği pahali bir islem .O yuzden ekonomik davranmaliyiz diye dusunuyorum.insallah hepimiz ordan gebe doneriz. AMA kotusunude dusunmek lazim.yani olmazsa şayet para lazim birikim lazim .insallah gerek kalmaz tum bunlara yeniden

Son düzenleme:

canııım çok geçmiş olsun nekadar üzülmüşsündür ama sen üzülmeki bebişinde üzülmesin seni bırakmıcak sakın korkma biz onlar için 9ay yatmaya razıyız biraz sık dişini bugünler geçecek emin ol canım dualarım sizinle

merhaba rowina benim paşamda beklerse aynı gün doğum yapıcaz banada doktorum 20 aralık dedi ama bena daha erken olcakmış gibi geliyo 20 aralıkta 38+5 oluyoruz sağlıcakla gelsinlerde erken geç farketmez ama biraz daha kalsın istiyorum oğlumun içimde olması o komik hıçkırıkları sağa sola vurması hoşuma gidiyo aldığımız eşyalarıda görünce doğsun istiyorum böyle karmaşık bi duygu rabbim herkese nasip etsin ..

ucakbiletini kendin ayarla cok daha hesaplı oluyor. biz üc kere öyle gitik.tam iki sene de üc kere 2011.2012. arası. artık bana oraları komşu yolu olmuştu.size bol şanslar diliyorum. bana şans gülmedi.hakkınızda herşeyin hayırlısını dilerim. RÜZGARSELİN.sana cok gecmişolsun.

acaba buradakı herkes yumurta donasyonu yaptırdımı... gecmıs cok uzun okuyamadım... normal tup bebege göre sans dahamı yuksek acaba? bırı bana yardımıcı olabılırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…