Cok guzel masallah
herkeze günaydın güzel bir hafta diliyorum;
ben neden listeyi göremiyorum arkadaşlar ?
canim heycan yapma tedaviye basladiginda hersey tikir tikir isliyor berk bey ve hemsireler herseyi ayrintili anlatiyorlar yani zamanlamayi onlar ayarliyorlar donor hakkinda bana bir cocugu oldugunu universite menu oldugunu 30 yasinda oldugunu soylediler esimle kendi resmimide yollamistim bize benzeyen kisi bulsunlar diye ilaclarida tarif ediyorlar.en sonda duruma gore doktor kac embriyo koyacagini soyluyor karar veriyorsunuz simdilik bu kadar baska sorulariniz olursa cevaplarim canim
liste sürekli çoğalıyor ve güncelleniyor ilk sayfada yer alıyor. efsune ellerine sağlık
görülüyor ki özellikle 30 lu yaşlarda başarı % 100
genelinde de başarı yine yüksek % doksan gibi bizim listemizde şu an.
harika bence iki en fazla üç denemeden sonra tüp bebek denemeye devam etmek boşuna para ve zaman kaybı.
vakit kaybetmeden kanımızla canımızla besleyip büyüttüğümüz bilgi ve deyimlerimizle eğittiğimiz çocukların annesi olmak lazım .....
kızlar ayın 20 sinde bhcg 70.08 idi hani bugün yine bakıldı 645.8 olmuşşşşşş
ay ne güzel ya 4 günde nerdeyse 6ya katlandı .. harika bir şey bu. doktorum çoğul görünüyor ama şimdi ultrasonu bekleyelim dedi.
Çarşamba ultrasonda kese görmeye gitcem... ay ne mutluyum.
progesteran düşük 9.62. fitil olarak kullandığımı ağızdan alarak devam edicem ve haftada 2 iğne takviyesi..
Özlembarış çok sevindim pozitifine . hadibakalım yüce allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhhh
evettt sıradaki hamişi alalım aramıza :)
Tesekkur ederim arkadaslar cok hafif kahve rengi lekelenmem oldu igne oluyorum sizlerdede oldumy
rovina yaşananlar dün gibi şimdi ikizler geliyor... tabi neler yaşadın ne korkular heyecanlar atlattın çok şükür hepsi geride kaldı bebeklerini kucaklayınca her şeyi unutacaksın... sağlıkla hayırlısıyla uğurlu gelsin bebişlerin... darısı tüm forum kızlarının başına olsun...
darısı başımıza inşallah bende 9 yıldır özlemi ile yanıyoruz.....
Ilk defa yumurta donasyonu denicem kısmet eder inşallah.......
Sen hangi hastahanede yaptırdın birde yaşın kaç
kaç embriyo verdiler...
Bilginisa seni baştan beri takip ediyorum hiç moralini bozmadın çok pozitifsin hep rahattın değerin düşük olduğu halde sanki kesin olacağını biliyordun olmayacağını hiç düşünmedin yada bize öyle yansıttın normaldede hep böylemisin çok tebrik ederim Allah gebeliğini daim etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben çok karamsar biriyim bazen donasyon denemesemmi diyorum sanki çabalarım hep boşuna hiç çocuğum olmayacakmış gibi içimden bir his.
herkeze günaydın güzel bir hafta diliyorum;
BEN NEDEN LİSTEYİ GÖREMİYORUM ARKADAŞLAR ?
tress06 canım allah razı olsun senden içimi rahatlattın
bende lucrin vuruldum
senindediğin gibi resimleri yolladık
sen tahlilleri nerde yaptırdın onların istediği tahlilleri
ve sana kaç emriyo vericekler bellimi dileğim allahdan bebişlerini alırda gelirsin ardından da ben ben ikiz istiyorum
ha birde cinsiyet seçme şansın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?