14 aralıkta Ukraynadaki Biotexcom kiniğinde embryo transfer edildi bana. Fakat ikili paketi seçtik (7500 euro). Şimdi hamileyim ) Umudunuzu asla kesmeyin!!!! Benim en büyük sorunum rahim duvar gelişmemesiydi. Tedaviye başladım sonuçta endometri 8.8 mm çıktı. Yumurtalar toplama ve döllenme günü ayrıca Embryo Glue diye bir prosedür yapıldı (extradan birşey ödemedim). Yani her etrafı iyice araştırın, bana yardımcı oldullar, sizin şansınız nasıl olur bilemem ama herkes için duya ederim.

Kızlar kıbrıs bakanlar kurulu toplantısı bitmiş. Haber yayınlandı ben tam anlayamadım. Türkıyede almanyada yazmıyor haberde kalktımıkı karantına bi bakın lütfen🥰

Evet Allaha şükür, klinikte bile 12. haftaya kadar kendinizi iyi bakın, tüm verdiğimiz ilaçları kullanın dediler. En tehlikeli 7-9 haftaymış. Şimdi baya bulantılar var, verdikleri Progesteron (İnjesta) ve Oksi Progesteron iğneleri baya etkiliyor galiba
Gözünüz aydın Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin 😊

14 aralıkta Ukraynadaki Biotexcom kiniğinde embryo transfer edildi bana. Fakat ikili paketi seçtik (7500 euro). Şimdi hamileyim ) Umudunuzu asla kesmeyin!!!! Benim en büyük sorunum rahim duvar gelişmemesiydi. Tedaviye başladım sonuçta endometri 8.8 mm çıktı. Yumurtalar toplama ve döllenme günü ayrıca Embryo Glue diye bir prosedür yapıldı (extradan birşey ödemedim). Yani her etrafı iyice araştırın, bana yardımcı oldullar, sizin şansınız nasıl olur bilemem ama herkes için duya ederim.
Gözünüz aydın olsun
Bende Andreyle 7-8 aydır konuşuyorum
İnanın artık kıbrıs yolunu beklemeler bıktırdı
Ukraynadada son kez denesemi?

ne zamandır girmeye fırsatım olmuyordu. senle aynı zamanlarda gebeliğimi öğrendim. seninle aynı haftadayım 18 deyim korkuyorum, ürkyorum, günüm gelmeden doktora gitmek istemiyorum ya durmuşsa kalbi ya bırakmışsa beni diye kafayı yicem her doktor kapısında aynı çarpıntı her kapıdan çıkışta şükür lafı ne kadar zormuş ayalrın geçişi. ya yavrum bırakırsa korkusu azıcık agrı girse kasığıma yüreğime darlık çökyor ya yavruma bişi olmuşsa die allahım yüzümüze baksın bacım. inan damlalar dökülüyor şuan gözümden o korkuyu bilmeyen anlamıyormuşum demek rahatlıkla geçmiş olsun yazabiliyordum. şimdi tmara sen kalbim sızlıyor allah yğzümüze baksın die dua ederken içim titriyor. donmuşların seni tuttuğunda bırakmicak bu sefer allahım yüzümüze bakıcak 2021 bizim yılımız olucak inşalllh. kardeşim. seni anlayamam elbet ama korkusu bile içimi bu kadar incitirkn allah bundan onra yarve yardımcımız olucak. yavrularımıza kavuşacağız. inşallah. kb tekrar canını yaktıysam özür dilerim kardşim.
Ahh hepimiz aynı dönemde gidip o sıkıntıları stresi cektik en zor zamanlarda kıbrısa gittik sakın üzülme ben her dr gittigimde aynı oluyordum Rabbim Tamara Tamara ile bana gülecek biliyorum🙏 Stres sakın yapma herşey güzel olacak ama dr kontrollerini ihmal etme elinden geliyorsa peritanaloji ile aynı anda takip edilsin dualarım seninlee 🙏

42 yaşındayım. Erken menopoza girdim. Ukraynadaki Biotexcom hakkında bir açıklama yapmak istiyorum. Kısacası 14 aralıkta embryo transfer gerçekleşti, 3 embryo transfer edildi. İkili fırsat paketi seçmiştik (7500 euro) kendimizi garantiye almak için. Hiç beklemediğimle karşılaştım, gayet güzel servis. Tüm süreç boyunca 1 odalı dairede kaldık, klinikte birçok avrupalı vardı, özellikle Almanlar ve İtalyalılar. Herşeyden memnun kaldım, tek sorun uçak biletleri biraz pahalıydı. Embryo transferinden bir sonraki gün bana embryo transfer protokolü verdiler. Paketime göre 3 aylık ilaçlar. Trde o ilaçların fiyatını hesapladım toplam 740 euroluk ilaç aldım. Bence gayet güzel bir klinik, doktorları Türkçe bilmiyor ama Allaha Şükür türkçe bilen elemanları var, ayrıca Andreye çok teşekkür ederim.

Evet Allaha şükür, klinikte bile 12. haftaya kadar kendinizi iyi bakın, tüm verdiğimiz ilaçları kullanın dediler. En tehlikeli 7-9 haftaymış. Şimdi baya bulantılar var, verdikleri Progesteron (İnjesta) ve Oksi Progesteron iğneleri baya etkiliyor galiba

Z Zaza74 sen bu palavracının dediklerine inandın mı ? Kaç kez uyardım bunları bilmiyorum. Sayısız kez telefon ettim her seferinde özür dilediler ama daha üzerinden 1 ay geçmeden yeni üyelik ile hortluyorlar.
Takdir sizlerin ...

Z Zaza74 sen bu palavracının dediklerine inandın mı ? Kaç kez uyardım bunları bilmiyorum. Sayısız kez telefon ettim her seferinde özür dilediler ama daha üzerinden 1 ay geçmeden yeni üyelik ile hortluyorlar.
Takdir sizlerin ...
Kazen benim işim denizde boğulan yılanın kuyruğunu sarıldığına dönmüş😞
Bu pandemiden dolayı kıbrıstakı konulan sert rejimler kafamızı karıştırıyor

abla anlatamıyorum sanırım bu adamların PR ekibinden çalışan biri. Farkındayım zamana karşı yarışıyorsunuz ama işin aslı toplum sağlığı şu aşamada öncelikli diye düşünüyorum.

birde şu andreye söylesene bu durumu sizin için çok çirkin bir sonuç bu lütfen sayısız kez uyarıldı ekibiniz ama yüzsüzlükte sınır tanımıyorsunuz diye anlat lütfen.

Şarlatan F fatmadogan hesabı ile 28 Ocak'ta Erken menopoz diye konu açarken 14 Aralık'ta uyduruk biotexcomda embriyo transferi yapılıp hamile kaldığını yazıyor.

Z Zaza74 bu durumu o konuştuğun adreye söylesene.... Kadınlar Kulübü sitesinde sizi madara ettiler de... Kaç kez uyardım bu adamları inanın bilmiyorum.
Kazen aslında bu sayfada 3-4 arkadaşım ukraynada hamile kaldılar ve gayet güzel devam ediyor gebelikleri maşallah
Bazıları evlatlarınada kavuştu.ve bu arkadaşların çoğusu kıbrısta kötü sonuç alanlardı
Acaba bendemi denesem en son şansımı ukraynada düşünmüyorum değil
Tabii kıbrıs yoluna çok alıştım
Merkezimi ve doktorumu çok severim
Ama malesef bu kıbrısta koronaya bağlı olan kurallar hakikaten zor durumda buraktı bizleri
Andreye kalınca,tabii ona nakadar çok hasta türkiyeden gelirse,bir okadar prim
Allah hiç bir kadını bizim duruma sokmasın
Evlat peşinde koşa koşa zalime dayı bile dedirti

Kazen aslında bu sayfada 3-4 arkadaşım ukraynada hamile kaldılar ve gayet güzel devam ediyor gebelikleri maşallah
Bazıları evlatlarınada kavuştu.ve bu arkadaşların çoğusu kıbrısta kötü sonuç alanlardı
Acaba bendemi denesem en son şansımı ukraynada düşünmüyorum değil
Tabii kıbrıs yoluna çok alıştım
Merkezimi ve doktorumu çok severim
Ama malesef bu kıbrısta koronaya bağlı olan kurallar hakikaten zor durumda buraktı bizleri
Andreye kalınca,tabii ona nakadar çok hasta türkiyeden gelirse,bir okadar prim
Allah hiç bir kadını bizim duruma sokmasın
Evlat peşinde koşa koşa zalime dayı bile dedirti

bence bu ukraynada ki merkezin skandal haberini bir incele.

Kıbrıs ta çok matah değil gerçi biri hardal rengi biri koyu kahve anladın işte ...

Şunu mutlaka oku ;

Back
X