Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kendisi yaziyor bu andreyinbirde şu andreye söylesene bu durumu sizin için çok çirkin bir sonuç bu lütfen sayısız kez uyarıldı ekibiniz ama yüzsüzlükte sınır tanımıyorsunuz diye anlat lütfen.
Bence kendisi yaziyor bu andreyin![]()
Oleeeeyyy22 şubattan itibaren normalleşme basliyormus
Secey senin tüm tedavilerine kendim şahidim kuzumNe yazık ki bu sayfaya her yerden Kıbrıs, Gürcistan, Azerbaycan, Ukrayna vb. için sahte hesaplarla giriş yapıldı. Konu hep ticari kaygılar maalesef, hastalara bu şekilde yaklaşılması tüm kliniklerin en büyük hatası. Bu hiç doğru değil...
Kaç defa şahit oldum, 2.-3. Mesajı okuduğunuzda reklam veya diğer klinikleri kötüleme amaçlı yazıldığını!!!Kazen 'e bu durumu iletince sağolasun destek oluyor bizlere...
Ama şunu da söylemek isterim. Ben ne dedilerse sunmaları, ne eksik ne fazlası ve hizmetlerinden/ tedavilerinden/doktorlarından çok memnun kaldım.Ukrayna'da ben ve benim bildiğim giden birkaç arkadaşım ile orda tanıştığım kişiler hamile veya çocuklarını ellerine aldılar!!
Yorum yaparken, Ukrayna'da tedavi gören bizlerin de hassas olduğunu lütfen unutmayalım...
Sen bir tanesinSecey senin tüm tedavilerine kendim şahidim kuzum
İnşallah az kaldı evladına kavuşmaya
Bizlere dua etmeni isterim![]()
Saol canım benim yüzümüz birlikde gülecek inşallahYeniden çok büyük geçmiş olsun canım. İnşallah donmuş embriyolarınla anne olacaksın Allah'ın izniyle.
Bu bilgiyi paylaştığın için kendi adıma teşekkür ederim. Aldığın bilgiyi bizimle de paylaşırsan çok yararlı olacağını düşünüyorum canım. Şayet bu durumlarda yapılabilecek bir şeyler varsa ya da öncesinden bu duruma maruz kalmayı engellemek mümkün olacaksa hep birlikte öğrenelim ve gerekeni yapalım. Bu forumun en büyük faydası da bu öğrenilen bilgilerin tecrübelerle edinilmesi ve herkesin ulaşabilir olması gerçekten çok büyük bir nimet.
Evet canim tv de haberlerde duydum gündüz hemen sayfamıza yazdim 22 şubattan itibaren kibris türk cumhuriyeti normalleşmeye gidiyor yaziyoduOleeeeyyy
Eminmisin kuzum
Artik vallahi bu kapamalarından gina gelmişti son 1 haftadır hiç vaka görülmemiş o yüzden artık açılmaya hazırlanıyor kibris diyordu haberlerdeOleeeeyyy
Eminmisin kuzum
İnşallah öyle olurArtik vallahi bu kapamalarından gina gelmişti son 1 haftadır hiç vaka görülmemiş o yüzden artık açılmaya hazırlanıyor kibris diyordu haberlerde
Insallah canim artık hepimiz anne oluruz pandemi benim psikolojimi mahvetti artık ertelemekten yoruldum hepimizin hakkımızda hayırlısı olur inşallah.ne zaman arasalar eyvah yinemi kapandı eyvah bir aksilik cıktı diye diye panik atak oldum.İnşallah öyle olur![]()
Ben aylardır ivig tedavisini araştırıyorum tamda bağışıklık ile ilgili sıkıntısı olan için bire bir. Tüm araştırmalarım beni ivige çıkardı. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Bülent hoca nasıl ve nekadara uyguluyor. Normal gebelikte talep edersek uygular mı?4 kaybım var benimde. Tek sorun bağışıklık. Ben nasıl rapor çıkarırım peşindeyim kaç aydır. Ama hiç kolay değil gebelik için çıkması.Benim cd 56 testimde sıkıntı yoktu, kandan degil rahimden örnek alınarak bakılmıştı Hemde...ona ragmen Ivig onerdi Bulent tıras... buarada hersey kısmet, bir mühendis olarak herseye analitik gözle bakıp onlarca kanıtlı yabancı makaleler okuyup gelişmeleri takip edip mantıklı gelenleri derinlemesine incelemiş biri olarak, hersey kader ve kısmet:)))
allah razı olsun bacım o dediğin dal kadın doğumdan ayrı bir bölümmü oluyıor bacım daha gi,tmedim hastaneye gidicence sorsam acaba yardımcı olurmu banaAhh hepimiz aynı dönemde gidip o sıkıntıları stresi cektik en zor zamanlarda kıbrısa gittik sakın üzülme ben her dr gittigimde aynı oluyordum Rabbim @Tamara2 ile bana gülecek biliyorumStres sakın yapma herşey güzel olacak ama dr kontrollerini ihmal etme elinden geliyorsa peritanaloji ile aynı anda takip edilsin dualarım seninlee
![]()
Bebişin organ gelişimine bakıyorlar zaten dr yollayacak seni 22 haftada felan sanırım için rahat ederallah razı olsun bacım o dediğin dal kadın doğumdan ayrı bir bölümmü oluyıor bacım daha gi,tmedim hastaneye gidicence sorsam acaba yardımcı olurmu bana
hıı e tam bacım umarım allah yüzümüze gülerBebişin organ gelişimine bakıyorlar zaten dr yollayacak seni 22 haftada felan sanırım için rahat eder![]()