- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 46
Yine işler arap saçına döndü değilmi nisan ayı icinde pek belli deil diyolar10 gunluk Karantina Mart ayında devam edecekmiş arkadaslat, Nisan belli değil..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine işler arap saçına döndü değilmi nisan ayı icinde pek belli deil diyolar10 gunluk Karantina Mart ayında devam edecekmiş arkadaslat, Nisan belli değil..
Benim merkezde aynı şeyi söylüyor bilgi vereceğiz mutlaka diyor herşey yakında belli olur içiniz rahat olsun bir sıkıntı olmaz diyorlar çok şükürhanım, merhaba. Ne yazikki resmi bir aciklama yapilmadi. Pazartesi gününü bekliyoruz.
Surekli takipteyim size mutlaka bilgi vereceğim
Her zamanki sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.
yazmışlar arkadaşım
Biliyormusun çok sıkıldım bu durumdan yinede stres olmamaya kendimi teselli etmeye devam ediyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum pozitif olmaya çalışıyorum en ufak stresli günlerde hashimato yüzünden haksizligin başlıyor etkileniyorum artık neyse iyi düşünüp iyi olacağım herşey düzelecek
Cok guzel bir fikir. Aslinda hepimiz yazsak belki magduriyetimizi anlarlar. Ben de mail atayim..sesimizi duysunlar aetikKibris haber sayfasi zorunlu karantinanin kalkmayacagini yazdi..
Iki hafta önce kktc saglik bakanligina mail yazdim cvp gelmedi.Bugun instadan yazdim bakalim cvp gelecekmi![]()
Canim aen almanyadandin herhalde ben suan tup bebekte son transferimi olacam tutmazsa bende artik donasyona karar verir gibiyim... kac ay önceden randevu olusturmam gerekiyor ve almanyadan kibris doktorlarinin istekleri oluyormu ilaclari yazdirabiliyormuyuz temin edebiliyormuyuz meselaBenım randevum kıbrısta degil cnm. Kendı doktorumda. Karantına kalkmazsa bizim icinde zor . Ama eger kliniklere özel izin alınırsa cok güzel olur.
Insallah transferin güzel gecer yavruna kavusursunCanim aen almanyadandin herhalde ben suan tup bebekte son transferimi olacam tutmazsa bende artik donasyona karar verir gibiyim... kac ay önceden randevu olusturmam gerekiyor ve almanyadan kibris doktorlarinin istekleri oluyormu ilaclari yazdirabiliyormuyuz temin edebiliyormuyuz mesela
İnsallah canim seninde hakkinda hayirlisi olsun insallah tez zamandaInsallah transferin güzel gecer yavruna kavusursun
Kibrisa gitmeden bazi testler istendi. Onlari kadin doktorunda yaptirdik. Ücretli yapiyorlar. Ben ön tedavimide kibrista yaptircam. 1 ay kalcaz tüm tedavi boyunca. Almanyadanda ilaclari yazdirabiliyormussun fakat cok pahaliya geliyormus.
Dilerim
Donosyona gerek kalmaz ve transferin güzel gecer. Ben almanyada hicbir tüp bebek tedavimde sonuc alamadim. Ve artik donosyona karar verdim. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin![]()
Hadi inşallah cvp gelirKibris haber sayfasi zorunlu karantinanin kalkmayacagini yazdi..
Iki hafta önce kktc saglik bakanligina mail yazdim cvp gelmedi.Bugun instadan yazdim bakalim cvp gelecekmi![]()
Canim kibrista lefkoşa ve girne hala kapalı nisana kadar ınsallah açılır üzülme er geç açılacak ınsallah geç olsun güç olmasın. çok zor bir durum maalesef beklemedeyiz hâlâ hepimiz.Mrb arkadaşlar bu ay içinde tedaviye giden varmı Kıbrıs giriş çıkışlar nasıl ? Kimse birşey yazmıyorortalık biraz karışmış tedavi anlamisnda hangi asamadasiniz biz şu yasaklarin geçmesini bekliyoruz ama zor gibi görünüyor hakkımızda hayırlısı
hepimizin yar ve yardımcısı olsun rabbim
Henüz gidemiyoruz herkes beklemede kibris henüz kapalı canim bekliyoruz merkezlerimizden gelen haberleriKeşke Kıbrıs’a giden var ise cevap yazsa
Arkadaşlar bisiy sorucam gürcistan hakkında bilgisi olan varmi bu sayfada hiç görmedim 4000 dolar dedi görüştüğüm klinik fiyat daha uygun geldi bana batum ivf center lütfen bilgisi olan donebilirmiMrb arkadaşlar bu ay içinde tedaviye giden varmı Kıbrıs giriş çıkışlar nasıl ? Kimse birşey yazmıyorortalık biraz karışmış tedavi anlamisnda hangi asamadasiniz biz şu yasaklarin geçmesini bekliyoruz ama zor gibi görünüyor hakkımızda hayırlısı
hepimizin yar ve yardımcısı olsun rabbim